Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már megvan.
csak az a baj,hogy a játékban már másik accal jelentkeztem be.
nem lehet valahogy kijelentkezni és átlépni a jóba?

PSN ID:misi2mezei

Játékkönyvtár/Data/SKu fáljban kellett!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

na asszem megvan már az email.
megpróbáltam csinálni az egyik tippemmel új accot,de nem engedte mert már van azon az emailen.csak nem tudom a jelszót...
az összeset megpróbáltam már amit használok,de egyik sem jól.
próbáltam jelszóemlékeztetõt kérni,de nem küldik ki...

már mindent próbáltam😞
nem akar összejonni. felhasználó névvel nem lehet bejelentzkezni?

Grunt asszem Baka lett. Mondjuk én sokat nem szenvedtem a magyar felirattal, gyorsan átállítottam angolra inkább.

Lehet, hogy mások fordítják, de nem fogja érdekelni õket a háttértörténet.

Másik ismert fordítói malõr a Witcherbõl Vaják....<#ticking>(még most is nyílik a bicska tõle a zsebemben!).

Magyar fordítókban én már nem bízok, legalábbis a hivatásosokban. Persze mint mindig tisztelet a kivételnek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fenrir
Kezd el kombinálni az EA accountokat az email címekkel amiket használsz, egyszer csak összejön 😊

A halál csupán a kezdet...

valaki kicsit segíthetne egy problémával az ME2 topicban😊
azért ide is leírom ha nem gond.
nem tudom,hogy melyik EA accomhoz van hozzá rendelve az ME2 cerebrus kódja:S
a Bioware-s felhasználó nevet tudom,csak azt nem,hogy mi a hozzá tartozó email...
valahogy ki tudom deríteni?

akkor fordítva😄
angol ME1 mentések nem mentek magyar ME2-vel.legalábbis hallottam,hogy még a megjelenéskor panaszkodtak.

Nem mentek? Akkor én haluzhattam valamit. Legalábbis itt magyarországon vásárolt ME 1-el rendelkezem (igaz, angolul toltam) ami mellé van egy anglibáól rendelt ME 2-m és elég simán portoltam át az összes mentésemet.

Why so serious?

Renjike
ez a Valkyre cucc ez jó 😄 hogy tudom beszerezni? illetve megvan az elsõ 2 játék Xboxra szerintetek cseréljem le és vegyem meg õket PCre?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Doom 4
Hát az minden esetben nagyon durva lenne, nagyon nagy kibaszás lenne, ha nem csinálnak honosítást, még a mentések se mûködnek...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Na, az b*szna be, ha tojnak a lokalizálásra, és még a mentések sem mûködnének. De ha így lenne, szerintem úgy lehetne megoldani, ahogy a Genesis képregény telepítése a magyarra. Valamelyik fájlban át kell írni a HUN-t INT-re.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

az jó😊
remélem minél többen segítenek majd és akkor hamar kész lesz.
már csak abban reménykedek,hogy a magyar lokalizációs ME2 mentései menni fognak majd a 3-ban.Mert tudtommal a magyar ME1 mentései nem mentek angol ME2-vel...

Doom 4
masseffect.hu forumán is össze állt már egy 6 fõs csapat, illetve tudtommal innen is voltak már szervezõdések!

Van esély arra,hogy majd egy lelkes csoport készít majd a játékra magyarítást?Vannak már tervei valakinek?Mert ha már az EA nem képes magyarul kiadni remélem valaki lesz olyan lelkes rajongó,hogy csinál😊

😞
Lévén én XBox360-on játszom, nálam sose volt magyar egyik sem (a regényeket is angolul olvastam). De hallottam, hogy volt pár érdekes fordítás. Illusive Man mint Rejtõzködõ Fickó, szerintem nevetséges. Meg hogy a Reapereket az ME1-ben máshogy hívták mint az ME2-ben. Meg a Gruntnak is valami hülye magyar nevet adtak. A Quarianok meg Kvárik lettek vagy mi?
De talán a regényeket mások fordítják mint a játékot?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

<#rolleyes><#szomoru2>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Elõzõ 2 játék fordítása alapján ez nem túl valószínû. Következetlenségekkel és logikátlanságokkal van tele. Könyvre se fognak több figyelmet fordítani.

Mi van bevetted az antihumor tablettát?

Optimus Prime
XD

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

JethroHUN
Nem volt sok értelme ezt ide belinkelni <#unalmas>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kopiati
Egy reapert találtak Új-Zélandon: KATT IDE!

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Nagyon szívesen. 😊
Ha úgy döntesz megveszed, talán érdemes várni a magyar kiadásra. Egy kis józansággal a hibák egy része korrigálható megfelelõ átültetéssel. Egy jó fordító, még az események leírásán, megfogalmazásán is dobhat valamelyest.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én megvettem, olvastam. Nagy ME fanként szerintem épp, hogy nem érdemes megvenni.
Nagyon tömören az vele a probléma, hogy a sztori önmagában is végtelenül középszerû, de ME könyvként egyenesen katasztrofális, lévén teljesen inkonzisztens az univerzummal.
Vraaanyek
köszönöm szépen a kifejtést 😊 így már tisztábban látok! Ja! és elírás történt, nem azt akartam írni, hogy az elsõ 3 rosszabb, hanem hogy mennyivel rosszabb az elsõ háromNÁL! 😄 😄 csak a -nál lemaradt. Köszönöm még egyszer!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Nehéz tanácsot adni. Ha Mass Effect fan vagy és zavarna a tudat, hogy egy hivatalos ME könyv hiányzik a polcodról akkor vedd meg. Ha csak azért kell, hogy jót szórakozz, ne vedd meg. Ha azért kell, hogy megismerd mi van benne, inkább olvas el az összefoglalót a wikipédián és megint csak ne vedd meg.
Az elsõ három könyv, pont hogy nem rosszabb hanem fényévekkel jobb. Vagy inkám Mass Relay távokkal. Elõször is, aki az elsõ 3 könyvet írta, az találta ki a ME Univerzum nagy részét, írta meg az ME1 játék történetét és részt vett, illetve vezette az ME2 történetét (vezetõ társíróként). Így õ mélységeiben ismeri a világot. A 4. könyv írója egy ipari droid, aki pénzért megbízást teljesít és ott sunnyogja el a munkát ahol csak tudja. Nem vette a fáradtságot, hogy megnézze a játékban az eseményeket, helyszíneket, személyeket, cseszett még a Mass Effect wikire is. Fogalmi zavarai vannak. A biotikus erõk használatával és úgy általában a biotikusokkal abszolút nincs tisztába. Keveri a "L" implantátumot a Bio-Amp-pal. Káosz van a fejében a Quarianokkal kapcsolatban. Lövése sincs a Volusokról. A ME2 egyik helyszíne a Dark Star szórakozóhely, ami konkrétan látogatható az ME2 játékban, teljes rossz leírást ad; azt írja egy felhõkarcoló 28. emeletén van kitûnõ rálátással a Preszidium gyûrûre, egy csendes hely, ahol az vendégek formális ruhában beszélgetnek és játékgépek állnak rendelkezésükre. Nos ugyebár a Dark Star a Zakera Ward 28. szintjén található, nincs rálátás belõle a Presidiumra (magáról a wardról igen, de nem a Dark Starból), és egy kurva hangos táncklub, nincs benne játékgép, és ahol jól bebaszva hentereghetünk a retyóban. És még lehetne sorolni.
A sztori fülszöveg szerint ígéretesnek hangzik, de végül sajnos nem az, a folyamatos logikai bukfencek és túlzások miatt.

Vraaanyek
Szóval?? Nagy ME fanként akkor érdemes megvenni a 4. könyvet, vagy úgy is felejthetõ?? Mitõl rosszabb annyival az elsõ három???

Optimus Prime
Én a múltkor az 1-be és a 2-be is ...Sentinel voltam vagy... eh, melyik az amelyik biotic és tech erõkkel is bír? Vele volt a legjobb, legalábbis nekem.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Kékre overload, ha van kettõ a csapatban akkor annak a shieldnek kb. annyi is. Sárgára meg biotikus skillek, warp és reave nagyon hasznosak. Meg Kasumi Shadow Strike-ja is marha nagyot üt.

Why so serious?

Biotika a megoldás. Túltöltés, torzítás, hamvasztás.
Optimus Prime
A cryo töltet szedi a pajzsot meg az armor, fõleg ha shotgun és közelrõl. 😄

JethroHUN
Ha már nehéz fegyverrõl van szó. Valami nagyon bosszantott az egész játékban. A kék és lila pajzsok és a sárga páncél. Shepardnek és csapatának csak pajzsa van, ha az le esik már halottak is. Az ellenfelek míg rajtuk van ez a védelem op übert tankok, se biotika se semmi nem hat rajtuk, sõt még a blackstrom se sebzi õket.

Kopiati
A sok fegyverre a multi a magyarázat, mert csak akkor tartós az élmény, ha van mit unlockolni. Lesz még sokkal több fegyver, de azt még õk sem tudják mi lesz😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kopiati
A Ravenant okos fegyver, ésszel kell használni attól, hogy 80 as "tár"-ja van, az nem azt jelenti hogy kiékeled a bal egérgombot és WIN😊 Adrenalin löket, rövid, célzott sorozatok😊

Nehézfegyverek közül, mostanság leghasznosabbnak a Cerberus Villámszórót véltem😊, mert 1-2 lövés leszedi a mech pajzsát, a kis robotokon meg ívben átmegy, a maradék meg piskóta😊 néha a Villámszórózás után atomrobbanással tûnik el a nehézmech😊 igazán látványos, mindig látni valami újat ebben a játékban😊

Vraaanyek
...mármint a könyvet 😛

Vraaanyek
hát, sajnos vagy nem sajnos, de a nagyobb fanok közé tartozom, ami azt jelenti, hogy eddigi életem elsõ számú játéka minden tekintetben, a játékból is a gyûjtõi az esélyes a megvételre, de ha mégsem, a sima kiadás megvétele teljes mértékben evidenciát élvez!! így se vegyem meg??

Optimus Prime
"If you see a bughole: nuke it!"

Én többnyire pisztollyal meg heavy pisztollyal és shotgunnal toltam végig. A többi fegyver ...egyszerûen ezeket szeretem, így nagyobb kihívás. Meg a pisztoly pontosabb is.

Doom 4
Hasznájjá "núkot!" <#idiota>

Nem szeretem a Revenant-ot, mert mindent el lehet vele találni csak az ellenséget nem. A Mattock a király. Ahogy a bétába belenéztem, az avenger végre nem sorozatlövõ csúzli lesz. Remélem, a nehézfegyverek is erõsebbek lesznek,nem igaz hogy tízszer kell belelõni egy nehéz mechbe egy gránátvetõvel.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Hülyeségeket beszélsz, és nem, nem már semmilyen korlátozás, ami azt jelenti, hogy a csapattársak is használhatják pl.: a Revenant-ot is.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

JethroHUN
Nem veszem be hogy 59 fegyverbõl csak 8 lesz DLCs, fordítva lesz az szerintem, meggondolja magát az EA, hehe <#eplus2> Minden küldire más fegyóval lehet majd menni.
Vajon lesz korlátozás h csak Shepard, pl a Revenant a 2ben.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Doom 4

Ezt jól látod.
Sovereign egy minimális kockázatot vállalt Eden Prime-on. Eden Prime-nak volt helyõrsége és katonai védelme. Feltételezem Sovereign ezért avatkozott közbe, hogy minél gyorsan elsöpörjék az ellenállást és megszerezzék a beacon-t. Aztán eltüntessék a nyomokat több bombával.
Feros-on merõben más volt a helyzet. Sarennek tárgyalnia kellett a Thoriannal és meggyõzni, hogy segítsen neki. Ezt nem tehette volna meg ha erõszakkal megtámadja. Miután megkapta, amit akart elárulta a Thoriant és utasította getheket a Thorian elpusztítására.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Optimus Prime
Rendben, meggyõzél vagy inkább megvilágítottál. 😊
Ámde Sovereign támadása Eden Prime-on nem volt veszélyes? Nem egyen láthatták õt és hogy mit tesz. Ugyanez egy elhagyatott kis kolóniával nem lett volna olyan feltûnõ. Úgy értem Saren Eden Prime-on mindent le akart gyalulni, míg Feroson ehhez képest felületes volt.

Én elkezdtem, az elején járok.
Ha nem vagy Mass Effect fanatikus gyûjtõ, rajongó, akkor NE vedd meg. Egy vasat se áldozz rá. Eszméletlen idegesítõ hibákkal van tele, tehát nem pontatlanságokkal, hanem hibákkal! Ez nem ugyan azaz író, aki a korábbi regényeket írta.
Amúgy, igen a Mass Effect 3 elõtt játszódik.

Prince23
Ha valaki nem bír már magával a ME 3 kapcsán, az látogassa meg a CVG oldalt, mert ott írnak részletesen az elsõ két óráról. Elsõ benyomás meg ilyenek.

Vraaanyek
A negyedik mass effect regényt olvasta már valaki? érdemes megvenni?? még ez is a mass effext 3 elõtt játszódik??

Kopiati
Szerintem a Fejedelem alapvetõen, olyan, mint egy pszihopata, nem megmondja mit tegyél, hanem megpróbálja elérni, hogy magadtól megtedd. Ahogy Graysont irányítják a reaperek, ott is gyakran a saját gondolatait, ferdítik a kedvük szerint, ritkán próbálják meg nagyon megtörni, Saren hasonló eset lehet.