Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak az a baj,hogy a játékban már másik accal jelentkeztem be.
nem lehet valahogy kijelentkezni és átlépni a jóba?
PSN ID:misi2mezei
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
megpróbáltam csinálni az egyik tippemmel új accot,de nem engedte mert már van azon az emailen.csak nem tudom a jelszót...
az összeset megpróbáltam már amit használok,de egyik sem jól.
próbáltam jelszóemlékeztetõt kérni,de nem küldik ki...
nem akar összejonni. felhasználó névvel nem lehet bejelentzkezni?
Lehet, hogy mások fordítják, de nem fogja érdekelni õket a háttértörténet.
Másik ismert fordítói malõr a Witcherbõl Vaják....<#ticking>#ticking>(még most is nyílik a bicska tõle a zsebemben!).
Magyar fordítókban én már nem bízok, legalábbis a hivatásosokban. Persze mint mindig tisztelet a kivételnek!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A halál csupán a kezdet...
azért ide is leírom ha nem gond.
nem tudom,hogy melyik EA accomhoz van hozzá rendelve az ME2 cerebrus kódja:S
a Bioware-s felhasználó nevet tudom,csak azt nem,hogy mi a hozzá tartozó email...
valahogy ki tudom deríteni?
angol ME1 mentések nem mentek magyar ME2-vel.legalábbis hallottam,hogy még a megjelenéskor panaszkodtak.
Why so serious?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
\"Egy gy?r? mind fölött\"
remélem minél többen segítenek majd és akkor hamar kész lesz.
már csak abban reménykedek,hogy a magyar lokalizációs ME2 mentései menni fognak majd a 3-ban.Mert tudtommal a magyar ME1 mentései nem mentek angol ME2-vel...
Lévén én XBox360-on játszom, nálam sose volt magyar egyik sem (a regényeket is angolul olvastam). De hallottam, hogy volt pár érdekes fordítás. Illusive Man mint Rejtõzködõ Fickó, szerintem nevetséges. Meg hogy a Reapereket az ME1-ben máshogy hívták mint az ME2-ben. Meg a Gruntnak is valami hülye magyar nevet adtak. A Quarianok meg Kvárik lettek vagy mi?
De talán a regényeket mások fordítják mint a játékot?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Ha úgy döntesz megveszed, talán érdemes várni a magyar kiadásra. Egy kis józansággal a hibák egy része korrigálható megfelelõ átültetéssel. Egy jó fordító, még az események leírásán, megfogalmazásán is dobhat valamelyest.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nagyon tömören az vele a probléma, hogy a sztori önmagában is végtelenül középszerû, de ME könyvként egyenesen katasztrofális, lévén teljesen inkonzisztens az univerzummal.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Az elsõ három könyv, pont hogy nem rosszabb hanem fényévekkel jobb. Vagy inkám Mass Relay távokkal. Elõször is, aki az elsõ 3 könyvet írta, az találta ki a ME Univerzum nagy részét, írta meg az ME1 játék történetét és részt vett, illetve vezette az ME2 történetét (vezetõ társíróként). Így õ mélységeiben ismeri a világot. A 4. könyv írója egy ipari droid, aki pénzért megbízást teljesít és ott sunnyogja el a munkát ahol csak tudja. Nem vette a fáradtságot, hogy megnézze a játékban az eseményeket, helyszíneket, személyeket, cseszett még a Mass Effect wikire is. Fogalmi zavarai vannak. A biotikus erõk használatával és úgy általában a biotikusokkal abszolút nincs tisztába. Keveri a "L" implantátumot a Bio-Amp-pal. Káosz van a fejében a Quarianokkal kapcsolatban. Lövése sincs a Volusokról. A ME2 egyik helyszíne a Dark Star szórakozóhely, ami konkrétan látogatható az ME2 játékban, teljes rossz leírást ad; azt írja egy felhõkarcoló 28. emeletén van kitûnõ rálátással a Preszidium gyûrûre, egy csendes hely, ahol az vendégek formális ruhában beszélgetnek és játékgépek állnak rendelkezésükre. Nos ugyebár a Dark Star a Zakera Ward 28. szintjén található, nincs rálátás belõle a Presidiumra (magáról a wardról igen, de nem a Dark Starból), és egy kurva hangos táncklub, nincs benne játékgép, és ahol jól bebaszva hentereghetünk a retyóban. És még lehetne sorolni.
A sztori fülszöveg szerint ígéretesnek hangzik, de végül sajnos nem az, a folyamatos logikai bukfencek és túlzások miatt.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Why so serious?
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Nehézfegyverek közül, mostanság leghasznosabbnak a Cerberus Villámszórót véltem😊, mert 1-2 lövés leszedi a mech pajzsát, a kis robotokon meg ívben átmegy, a maradék meg piskóta😊 néha a Villámszórózás után atomrobbanással tûnik el a nehézmech😊 igazán látványos, mindig látni valami újat ebben a játékban😊
Én többnyire pisztollyal meg heavy pisztollyal és shotgunnal toltam végig. A többi fegyver ...egyszerûen ezeket szeretem, így nagyobb kihívás. Meg a pisztoly pontosabb is.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Vajon lesz korlátozás h csak Shepard, pl a Revenant a 2ben.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Sovereign egy minimális kockázatot vállalt Eden Prime-on. Eden Prime-nak volt helyõrsége és katonai védelme. Feltételezem Sovereign ezért avatkozott közbe, hogy minél gyorsan elsöpörjék az ellenállást és megszerezzék a beacon-t. Aztán eltüntessék a nyomokat több bombával.
Feros-on merõben más volt a helyzet. Sarennek tárgyalnia kellett a Thoriannal és meggyõzni, hogy segítsen neki. Ezt nem tehette volna meg ha erõszakkal megtámadja. Miután megkapta, amit akart elárulta a Thoriant és utasította getheket a Thorian elpusztítására.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Ámde Sovereign támadása Eden Prime-on nem volt veszélyes? Nem egyen láthatták õt és hogy mit tesz. Ugyanez egy elhagyatott kis kolóniával nem lett volna olyan feltûnõ. Úgy értem Saren Eden Prime-on mindent le akart gyalulni, míg Feroson ehhez képest felületes volt.
Ha nem vagy Mass Effect fanatikus gyûjtõ, rajongó, akkor NE vedd meg. Egy vasat se áldozz rá. Eszméletlen idegesítõ hibákkal van tele, tehát nem pontatlanságokkal, hanem hibákkal! Ez nem ugyan azaz író, aki a korábbi regényeket írta.
Amúgy, igen a Mass Effect 3 elõtt játszódik.