22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• orichalcos

Nekem most már csak egyetlen egy mellékküldetésem van:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kakliosaurus Fossils.

Mondjátok már meg hogy hol a bánatos bánatban találom a fosszíliát, mert már mindet többször felfedeztem de sehol sem találom. :(
  • simon7108
    én csak holnap délután fogom:(
    mázlija van annak aki már megkapta korábban.bár nekem mind1 mert még mindig nem volt időm befejezni a 2. részt:D
    asszem nekiállok most.
  • Purga
    Aki most kezdi el pár perc múlva, annak sok izgalmat és élményekben gazdag játékot kívánok!

• simon7108
    nem kell valakinek egy 25%-os kedvezmény kód Origin-re?
    én nem fogom felhasználni mert nem vásárolok letölthető teljes játékokat.
    egy csere esetleg érdekelne egy From Ashes DLC kódra:D
  • Rage47
    én lerövditíteném a harcokat, sokszor már kezd zavarni, hogy nem halad a story a hülye ellenség miatt..:D
  • Vraaanyek
    ez nagyon érdekes, nekem is gyűjtőim van ,de teljesen simán települt, semmi fennakadás nem volt végig..csak aktiválni nem lehet még...pár percig :D

figure85: konzolok szervizétől rendelte meg, nem tudom, hogy ők adtak-e...otthon vannak a csomagolások a szemetesemben, de én nem leszek otthon csak vasárnap, így csak akkor tudom meg, hogy volt-e rajta
  • jocika
    Akartam volna telepíteni a gyűjtőit, hogy amíg aktiválni lehet, addig is csináljak valamit, de állandóan az origin jön be és közli, hogy itt ezt a kódot nem tudom beváltani.
    Nem lehet csak úgy simán feltenni és később aktiválni?
  • kemszi2
    igen ott volt nekem is (iponos)
    és akkor hogy is kapom meg From Ashes dlc-t? automatikusan letölti majd?
  • kr1szmester
    Quarian - Geth konfliktusról
    Meg lehet oldani, hogy csak Legion áldozza fel magát(olvastam korábban hogy valakinek mindenképpen meghalt valamelyik) nekem elég nagy reputációm volt, mert sokat mellékküldiztem(amit tudtam levittem előtte kb.) és utasítani kell Legion-t hogy töltse fel az adatokat, majd 40%-nál paragon-renegad-el eldönteni. szerintem erre a 2-ben történek is kihatnak(Heretics-ek beolvasztása vagy sem, mondjuk az inkább Legion mellékjénél lehetett fontosabb, amikor Shepard egyedül mászkál a gethek "virtuális valóságában"
    de főleg a reputáció számíthat.
  • figure85
    Elvileg, a csomagolásra volt ragasztva egy alig 1cm széles papircsík amin volt két kód. Ezek az elörendelöi dlck (ez függ, hogy honnan vetted, mert lehet, hoy nem adtak neked).
  • xblades
    Érdekelne az a játék végigjátszásából a Fontos dolgok elmondása nélkül.

Van-e az eddig megismert fajokon kívül régebbi faj is a 3-ban?

A Protián-ok a Dlc nélkül is benne vannak a játékban ha nem akkor meg lehet tudni valami érdemlegeset a Protián társtól és a fajról a Dlc-ben?

A begyűjtők bázisának megsemmisítése bele számít-e komolyabban a történetbe?

És meglátjuk-e milyenek a Quarians faj képviselői?

A naprendszerekben lévő szenelési minijátékban a kaszások aktivitási szintjét lehet-e csökkenteni?
  • Vraaanyek
    nekem nem rémlik más kód, csak a telepítő és a nagy DLC kódja, mondjuk nem is néztem meg nagyon a fóliákat ...
  • cs1rk3
    új fegyverek :)
  • MerlinW
    Én is importtal játszottam, insane-en, és hidd el lesznek kemény szituk a vége fele. Mondjuk ME-nek a lényege a történetvezetés, én mindig örültem, ha túljutottam a csihipuhin:)
  • MaRee
    Amúgy nincsen már hekkelés meg ilyen dolgok, vagy csak az elején nem kell még?
  • enlightened
    Insanityn játszom és könnyebb lett a játék, kezdve azzal, hogy élből level 30ról indul a beimportált karakter amivel ki lehet maxolni 3 képességet egyből. Én semmi nehézséget nem érzek, hamarabb halnak meg az ellenfelek. A skillek iszonyat erfősek. Minden sokkal pustítóbb. A bitoci chargera rá lehet eresztteni még 2 novát és ha után még betolsz egy heavy melee-t akkor a biotic charge kb egyből rechargol is és már mehetsz is neki a következő ellennek. De az engineer is a rakétás drone-al meg a sentry turrettel. Egy szóval nagyon overpowered az összes kaszt és sokkal könnyebb lett a játék mint volt.
  • Hoz_Hun
    Semmi baj a deafult Shepard arcal, leszámítva azt, hogy eddig még egy percet sem játszottam vele. ME1-ban kb 5 éve kreáltam egy racot és 300-400 órám már biztos van benne. Ez után egy másik arc egy másik Shepardet jelentene számomra.
    Szerencsére a ME2-ben lemodeleztem a Shepardom arcát (egyszer szórakozásból) így most kóddal be tudtam vinni az ME3-ba.
  • MerlinW
    Igen, nehezebb lett, de az nem baj. Végre van benne valami kihívás is:)
  • kemszi2
    végre nekem is meg van a CE
    egy kérdés,mivel nem tudom csak vasárnap megnézni ,van most 4 kód/széria számom,egy ugye a sorozat szám a garancia papíron,egy a papíron van ami a páncél és a fegyverhez kell,viszont volt még két kód külsőleg a fóliára ragasztva,azok mit is adnak akkor pontosan?
  • Palinko
    importált karakterrel nekem nem tűnt nehezebbnek.
  • mike01010101
    Nehezebb lett a játék mint a kettő volt,vagy csak én érzem igy? Sokkal többet mozognak az ellenfelek, dobálják a gránátot.
  • koschwarz
    én a demóban csak abba a két pályába beletettem vagy 15 órát (és ez idő alatt csak egyszer sikerült gold kampány, és csak 3 karaktert maxomltam ki). ha ezt megszorzom 3-mal, akkor az 45 óra, plusz a single is lesz annyi. nem tudom, elég is lesz nekem ennyi.
  • koschwarz
    de mi baj van a default shepard arccal? :D

(én azzal nyomattam, nekem szimpi az ürge ábrázattya)
  • SZEG007
    ja
  • MaRee
    Multiban csak AI ellen lehet játszani?
  • JethroHUN
    PMben küldtem a választ a kérdésedre.
  • JethroHUN
    Most játszottam 2 kör multit. Ez kevés, azt hittem legalább több map lesz a teljesben. Amennyit a demoval játszottam az elég is volt. Van összesen 6 map. Ebből 2őt már ismerünk. Nem nagy mapok, és a singleben is benne vannak. Lehet menni most már gethek és reaper katonák ellen is. Ami egy baszott nagy pofátlanság, a storeban veheted a packokat bioware pontokért (valódi pénzért) gondolom ha úgy veszed meg akkor a drop rate is jobb... és nem kapsz órányi játék után predator piszolyokat... Számomra ez biztos hogy nem fogja megérni a 2000fts +1 map dlcket.
  • Evoluti0N
    A Citadelеn
    Shepard VI az egyik menekültnél :D. Állat :D
  • Prof William
    Ashley visszajön még a csapatba? Elég egy igen vagy nem. :)
  • Hoz_Hun
    Ugyan ez volt a bajom nekem is. A szégyen az hogy ez Xbox360-on történik, minden eredeti, és így sem tudták megcsinálni, hogy a karakterem arcát átimportálja. A ME2-ben öszerakott arcot áthozza, de az ME1 ből (amit importált a ME2-be) már nem.
    Szerencsére régebben egyszer rászántam az időt és ME2-ben összeraktam a fő Shepardom arcát, amit az ME1-ből importáltam, csak hogy meglegyen. Nem gondoltam volna, hogy ME3 kezdésekor be kell ütnöm ezt a kódot.
    Komolyan ez szégyen.
  • PiszkosFred
    Gibbed editorban talan megtalalhato a facekod, nem mernek ra megeskudni, de egyszer mintha menet kozben varialtam volna, es ott sikerult.
  • Calver
    ha újrakezded második részt régi karakterrel, ME2 mentésből importálva, ott nem írja ki esetleg?
    másik verzió: esetleg ezzel tudsz valamit varázsolni
  • Moby
    Tolja valaki Xonar karival? Olyan halk, hogy az égbe kell emelnem a hangerőt, de a dinamikát is szűkítenem kellett, hogy halljam egyáltalán a beszédet (DTS-be kódolva megy ki minden a hangrendszerre).
    Van erre valami megoldás?
  • Evoluti0N
    Van valami módja annak, h megnézzem valahogy a facecode-ját a karakteremnek a ME2-ben? Az első részből importáltam másodikba, a harmadikban ugye nem ismeri fel és ezért ki akarom írni a kódot. Azonban mivel a 2. résznél karakterkészítésnél ugye elfogadom az első részből importált arcot nem mutat ki facecode-t. Szal meg lehet utána valahogy a játékon belül, vagy valami tool-lal?
  • Suffering
    De az nem csak a reloaded féle tört változatnál müködik? neki nem fog emiatt elszállni a multiplayerje, hogy eredeti játékra warez modon aktivált dlc-t?
  • wedge31
    Igen.
  • MUSHABELLY
    Milyen okosság? DLC activator progira gondolsz?
  • wedge31
    Az alapjátékban is benne van az a dlc csak kell hozzá egy kis okosság.
  • MUSHABELLY
    Le lehet-e torrentezni a From Ashes dlc-t , úgy , hogy már megvásároltam az alapjátékot?
  • RamsayBolton
    Udina mindig is túl ambiciózus volt.

Ez kiderült a 3. részben is.