22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Doom 4
    Mennek azok eredeti játékkal, csak az összes online hozzáférést ki kell kapcsolni, és persze crackelni kell
  • genndy
    Röviden, tömören: warez DLC-k nem mennek eredeti játékkal. Akkor warez alapjáték is kell hozzájuk.
    Értem :) Köszi!
  • Evoluti0N
    A "valahonnan" letöltött DLC-k mellé kapsz valami aktivátort, amivel aktiválni kell őket, meg azt hiszem, hogy a játékot is crackelni kell utána, hogy működjenek. Nem vagyok biztos benne, megvan mindegyik eredetiben.
    Köszi az infót! Azért jó hogy így kitértél a részletekre, mert az origines dolgok miatt nem voltam benne biztos, hogy a telepítőket el tudom rakni későbbre. De akkor ezek szerint, ha eredeti játékom van és le tudom tölteni a DLC-ket "valahonnan", akkor azok ugyanúgy működőképesek. Vagy aktiválni kell valamit az Originon?
    Bocsi a sok kérdésért, de nem túl egyértelmű az ami az interneten van ezekről a dolgokról, sőt még Zsötubín se találtam róla videót. Biztos túl egyértelmű ha már csinálod.
  • Evoluti0N
    Igen. Az első részhez két DLC van. Az egyik ingyenes, a másik pedig rendesen pénzért (szal nem Bioware pontokért) vásárolható az Origin-ről. A második részhez már csak Bioware pontokért lehet. Ha beregisztrálod a játékot Origin-re, akkor onnan is meg tudod venni, de egyébként a Bioware oldaláról is, ahonnan le is tudod külön tölteni őket, ha nem akarsz Origin-nel foglalkozni. Jah és az első két részhez nem kell Origin, még akkor se, ha ott veszel DLC-t, vagy ha beregisztrálod a játékokat rajta, netalán ott veszed meg őket.
  • bendáj17
    Én is így vagyok vele :D

Az oldalon már 99,30%-on áll, de a lebontás dlc-kre kattintok akkor már 99.98% van. Nagyon nagy köszönet nekik, hatalmas meló egy ilyen. Én mindig nyomon követtem őket és csak gratulálni tudok hozzá. Alig várom hogy nyers fordítással teszteljem a magyarítást. Remélem majd tudom segíteni a lektorálást is.
    Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy a DLC-k az előző részekhez is elérhetők, ugye?
  • Coolfire
    Nekem nem kell lektorált,elég a nyers.:)
    Jó leszek teszternek,-ha kérik fraps-sal lefotózom nekik a hibákat.:)
    Hmm... Az szép. Akkor elég szép summát el lehet ezekre költeni. Igazából pont csak a nagy DLC-ket venném meg, mert mikor végigvittem a játékokat, nem rémlik, hogy használtam volna fegyver vagy más DLC-ket. Nem találtam őket túl jónak... Egyébként csak fizikálisan lehet BW pontot venni? Vagy a játékboltoknak csak úgy éri meg? A vicces, hogy most a dollár árfolyama mellett, jobban megéri megrendelni CDgalaxys-ból a pontot, mintha neten venném. De gondolom az Origin oldalán lehet online is vásárolni. Ugye?
  • Fenrir
    Bioware pontokat kell venned, azokból tudod megvenni a DLC-ket.

1600 pont 20 dodó, 1200 15, 800 10, 400 5. A kisebb DLC-k, pl új fegyverek meg öltözékek azok olyan 160-320 BW pontok között mozognak, a nagyobb darabok pl Citadel és társai már 1000 körül vannak.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha megveszem a játékot, a dlc-ket elfogadja, ha azok nem vásároltak? A DLC-ket hol tudom megvenni? EA Originen? Átlagosan milyen áruk van? Azt láttam, hogy 2-3000HUF xboxra, de az nevetséges, ha 4000Hufért megveszem a játékot...
  • Fenrir
    Szerintem az nem számít bele a war assets-be.
    Azzal ha játszok az Armax centerbe mennyi pontot lehet gyűjteni??
  • Fenrir
    Ha multiplayer-ben játszol és elérsz ott egy karakterrel 20-as szintet akkor azt be tudod "váltani", akkor megjelenik az N7 Special Ops Team war asset. Ezt akárhányszor megteheted ha van 20-as szintű karaktered, így egy idő után már annyi war asset pontod lesz a N7 Special Ops Team-ből, hogy már szinte másra nincs is szükséged ahhoz, hoyg elérj jó EMS pontokat a befejezéshez. Okostelókra van egy Mass Effect Infiltrator nevű játék is amit ha végigjátszol és hozzá van kötve az Origin fiókodhoz akkor az is növeli a war asset-jeidet.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sziasztok! Most toltam végig a 3-at minden DLC-vel, kevert karakterrel, de többnyire jó fiú voltam. Pár kérdésem volna.
    1. Szerintetek melyik a "legjobb" end. Így utólag megnéztem az végkifejleteket. Legszimpatikusabb a Syntetikus megoldás tetszett. Bár ahogy megnéztem, hogy 4000 War asset pont felett Shepard életben is maradhat, így kicsit kételkedek, de alapvetően az ME világot nézve a szintetikus univerzum a nyerő. Mit gondoltok?
    2. Hogy lehet 4000+ -ot összeszedni war asset-be? Én tényleg minden DLC-t és mellék küldit megcsináltam, még is 3940-nél megállt a tudomány...
  • Aragorn831109
    "Attól függ, hogyan tudunk haladni. A nyers után néhány gyengébb minőségű szöveget javítani kell, ez pár százaléknyi lektorálást jelent. Csipkedni fogjuk magunkat"
  • Coolfire
    Már javában tart a "szokásos" trilógia végigjátszásom.Mire eljutok a harmadik részhez,talán a Citadell DLC is meglesz.
  • Coolfire
    Ez örömteli,főleg tudva,hogy milyen iszonyatos meló.Csak nem tudok rajtuk eligazodni.Olvasgatom a fórumot,valamelyik nap azt írták,hogy lehet,hogy ebben a hónapban sem lesz kész,most meg ugrott a számláló.:)
    Igaz,kb. egy hete úgy volt,hogy az évfordulóra,közzéteszik a nyersfordítást.
    Akárhogy is lesz,nagy respect nekik.
  • Ryder62
    99,24%-on a fordítás!
  • Doom 4
    Én nézegettem december/január körül elég sokat, de nem találtam, a konzolok szervizébe volt a legolcsóbb 2700-2800 körül. Még Januárban rendeltem kettőt, nem volt készleten, msot a héten telefonáltak hogy megérkezett, és én még azon az áron kaptam meg azon rendeltem. Úgy se lett volna olcsóbb ha utalom a pénzt.
  • ratgab
    Érdemes nézni a hirdető oldalakat. Januárban vettem 2x 1600 pontot ha jól emlékszem 2x2000 Ft-ért.

3600-ért brutálisan drága!
  • Doom 4
    Én a 2 dobozért 5780-at fizettem.
  • TBTPumpa
    Nah, nem 1490 Ft volt, hanem 2490 Ft.
  • TBTPumpa
    Hát eléggé drágán adják ők is: 3500 Ft.
    Tavaly nyáron vettem tőlük 1490 Ft-ért ilyet, aztán akkor be is húztam a maradék DLC-ket.
  • Doom 4
    Na érkezett a konzolok szervizébe BW pont :D Szóval már csak a kisebb DLC-k hiányoznak a story DLC-k már eredetibe is megvannak
  • Mimasz
    Igen.
  • JaSoN HuNTeR #21773
    Hány végkimenetel van? 3+1?
  • Ryder62
    Ez csak egy kirakat bábú az egyik Citadel boltban. Nem látod mennyire műanyag? :D

Horpeti: :DDDD
  • horpeti
    Commander Shepard has been recovered. :D
  • genndy
    És ez az egyik lehetséges játékos karakter ám!
  • BoneDragon
  • Evoluti0N
  • JaSoN HuNTeR #21767
    Sajnos felesleges és nagyon gyenge a fordítás.
  • Although
    Ott van az a agytornáztató kódtörő rész az ME1-be. Persze tudom, lehet vicces az ilyen egy távoli jövőben. De mégis, nagyon mókás volt. Ilyenek már a 3-ba nincsenek.
  • Although
    Lehet. Utólag végiggondoltam, volt e olyan bossharc vagy bármi ami jellegzetesen Biowares. Meg egyrész nagyon megmaradt a végső harc előtt a rakéta indítónál, körbe körbe kellett rohangálnom folyamatosan felszedve a földről az újra termelődő lőszert, az nekem a quaket juttatta eszembe. Félreértések elkerülése véget én is szeretem 3-at is. Mert amiről egy rpgnek szólnia kell benne van eszméletlen jó történet jó karakterek, csak valahogy egyre inkább akciójáték jelege van a harcnak. De olyan infokat olvastam hogy a Mass Effect4 az új Dragon Age 3-ra fog hajazni, ugyanaz a motor és crpg stílus szóval meglátjuk.
  • TBTPumpa
    Frissült Vik Mass Effect 3 fordítása (immár több, mint 50%)!
  • Negritis
    nekem minden szempontból az 1 tetszik legjobban amúgy :D
    Én nagyon régen vittem végig az egyet, konkrétan 2007 környékén először, de mikor 2010-ben kijött a 2 és megtudtam hogy lehet a mentéseket importálni, akkor még vagy 2-szer végig vittem az egyet, hogy legyen relatív renegát és jófiú karakterem. Ezekkel kezdtem el a 2-őt, addigra majdnem kijött az összes dlc is. Emiatt már megint 2-szer végig vittem a 2-őt mindkét 1-es karakterrel. Na ezek után most hogy találtam egy full dlc-s ME3-at neki estem ennek is. És hát meg kell mondjam, nem tudom milyen karakterrel mész, de nekem nagyon nem tűnik tunkolósnak a játék. Én mondjuk eredeti ME módban játszom. Ahhoz képest, hogy mennyit lehet beszélgetni, mászkálni, infót felszedni és fegyvereket moddolni, ahhoz képest eltörpülnek az akció jelenetek. Kb 20% lövöldözés és 80% mászkálás sztorizás.
  • Although
    Legalább 3 féle kimenetel van szerintem nagyon jó lett a történet és a karaterek, egyik legjobb dark sci-fi amivel játszottam vagy olvastam valaha történet szempontjából.
    Ha az első résztől játszod, inkább lesz idegesítő ahogy egyre egyszerűbb lesz és már semmi más nincs csak gyilkolni kell az egy még nem ennyire volt eldurvulva. itt már olyan quakes érzésem volt, a végtelenített lőszertől.