Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Annyira nagy gamer nem vagyok, csak felhúz már a sok cheater a Shadowgunban, úgyhogy vennék valami normális játékot a két ünnep közé. Régen szerettem a Mass Effect Single playert, gondolom a multi is jó lehet.
Jah még valami, van capture the flag játékmenet?

Szerk: Kivéve ha konzolra veszed használtan.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.21. 20:08:23

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ash menthető, Mordin nem
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2014.12.17. 09:11:59
Elkezdtem a jatekot es van olyan az uzeneteim kozott, hogy Miranda talalkozna a dokknal meg Thane a korhaznal a Citadelen ugye. Namost, en ezt kesobb vettem csak eszre es mikor visszamentem, hogy akkor beszelek veluk, (tuchankai kuldiket megcsinaltam kozben) addigra a cerberus tamadta a citadelt, rendet raktam, de nem talalom semelyikuket, ez bug lenne? Mordin es Ash is elhullott, ok megmenthetoek lettek volna? Bar ashert nem kar, ez a ketkedo hulyepicsa stilus nem jott be.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Utoljára szerkesztette: vg, 2014.11.25. 13:07:57
If you give a little love you can get a little love of your own
Segítségetek szeretném kérni. Van egy laptopom
asus k551ln - i7, 8gb ram, 840M kari
Mégis azt csinálja a játék (főleg a galaxis térképem érzem) mintha szétcsúszna a kép. Vertikális szinkron be van kapcsolva... Nem tudom miért csinálja.. 60FPS fut végig..
Ötlet esetleg? 😊
a múltkor én próbálkoztam ezzel a paperkrafttel, de túl kicsi, nem tudtam tisztességesen összerakni :S
Inkább megépítem én magam életnagyságban itt lent a parkolóban 😄
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Olyan kérdésem lenne, hogy Magyarországon lehet e kapni valahol, mondjuk Pesten kaszás makettet?
Még egy kérdés. A kisebbik kaszást meg e csinálták makettnek és hol lehet kapni?
Előre is köszi.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
még kb a felénél járok de mekkora szövegek vannak már 😄 az egész játékban nem volt ennyi poén. "I should go."
és Brooks... áh tök jó karakter, meg tök jól is néz ki (Mirandát becseréltem volna rá), nagy kár hogy...
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2014.11.10. 21:13:04
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
bármelyik bill nekem sem működik amúgy. enter,szóköz,kattintás stb működik
esetleg driverek
bár nekem az nem annyira jönne be