22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Madi92 #22480 Oké, valószínűleg UserError volt. Nem rendszergazdaként indítottam. -
Madi92 #22479 Hi.
Kezdek belemerülni a játékba, de nem bírom nézni ezeket az ocsmány textúrákat, szóval keresgéltem a neten és találtam egy jó kis modcsomagot, amit a ME3 Explorer-el kell telepíteni. Értem is, hogy hogyan kell, meg megy is. De valamiért a játékban nem jelenik meg, szóval valami mégsem jó. :D Vagy egy alap textúra ami az ellenőrzésre szolgál és a menüben jelenik meg, illetve jelenne, mert nem.
mod ez lenne az. Valakinek tapasztalat? -
#22478 Igen, ott minden drágább. Le kell szállni és bejárni a boltokat (van pár a szinteken, meg ott van ugye a Fantom-terminál is). Az nem számít hogy hol van a hajó, attól nem változnak az árak. -
horthy #22477 Vásárolni hogy érdemes mármint az árfolyamokra gondoltam ? Észre vettem a Normandián minden 10 %-al drágább ! Hogy érdemes boltolni csak a fellegvárban lehet kapni mindent ? Vagy közel kell repülni rendszerekhez hogy olcsobbak legyenek a dolgok ? Mi a titka a vásárlásnak ?? -
horthy #22476 A Mass Effect 3-ba lehet-e az ürhajót fejleszteni ? És kinél ? -
Although #22475 Ez van nektek nem tetszik, nekünk meg igen. :)
Logikai bukfencekre nem emlékszem, pedig zavarni szoktak. De sorolhatod.
A többi meg ízlések és pofonok. Azt azért nem lehet mondani rosszul volt megírva vagy rosszak voltak a társak.
Lehet mondani, hogy mérhetetlenül lebutított volt. De az nem a sztoriról szól, ha nem a játékmechanikáról.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.23. 17:11:11 -
#22474 Haladnod kell a főszálban majd kinyílnak. -
ldavid #22473 ezeket már megcsináltad? (magyarul nem tudom hogy vannak, ha mást nem, youtube-on nézd meg őket)
Priority: Sur'Kesh (Krogan DMZ csak ez után érhető el)
Priority: Palaven
Priority: Tuchanka -
horthy #22472 Mass Effect 3 most kezdtem 15 ora játékidőm van ! Barla Von nevü ürge adott nekem egy küldetést Krogan DMZ rendszeren belül a Dranek-nél Árrnybroker-ek kimentésére a baj csak hogy nem látom a csillagtérképen a Krogan DMz-t ! Mi a gond ? De a Benning bolygot sem találom ahol Dominic Osoba fiát vagy maradványait kell megtalálni ! Mi a gond ? Mit kell teljesitenem hogy a csillagtérképen jelölve legyenek a helyek ? -
#22471 -
#22470 igen, az. kár, hogy ME3-nak nem sikerült. bár nem csak a befejezésbe tört bele a bicskájuk, az egész történet, a dialógusok, a hatalmas, "epikusnak" álcázott jelenetek... mind kibaszottul szánalmas volt, főleg az előző részek fényében. -
shakwill #22469 Röviden vázolom, hogy mitől kaptam agyfaszt.
Nem attól, hogy nincs "heppiend", és a játék nem "halivúdi" befejezést kapott...
Ha a befejezést -a végkifejlettől függetlenül- "jól" írták volna meg, bőrt húznék a fogamra és nem "lázadnék"...
-Azonban ez a bef. sutba dobja az egész karakterfejlődést, agyatlan logikai bukfenceket visz a történetbe és a sufnituning áporodott bűzével fertőzi meg az egész trilógiát. az utólag kiadott megmagyarázó dlc pedig betetőzi a gyalázatot, amikor szájbarágósan megmagyarázza, hogy mégis te vagy a hülye, mert képtelen vagy átlátni azokat a "drámai mélységeket és fennen szárnyaló dramaturgiai magasságokat" amelyeket a méltóságos Bioware elénk tálalni méltóztatott...
Akció szerepjáték, mi?! Azt a leborult szivarvégit a haranglábnak! -
Renegade #22468 Na ja, SZERINTEM, bárki, aki azt hitte, az első rész után, hogy bármi esélye van a hivjuk... lázad...szövetségi flottának a halál cs... reaperek ellen, az annyira aranyos :) -
Quintall #22467 Mondjuk azt azért be kell vallani, hogy zseniálisan oldották meg a dolgot: pl. Itt is még a kezdőoldalon van a játék a fórumon, és főleg a befejezésnek köszönhetően :-)
Ha sima "heppiend" lett volna, senki nem emlékezne rá évek múlva is. -
Although #22466 Egyetértek, negatív befejezést jól megírni, na az a művészet :)
Időnként még most is beremeg ahogy hallgatom a felvételt az üzenetet ugye, vagy ahogy a végén, a gyerek kérdezi mi történt.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.11. 14:29:44 -
Renegade #22465 elfogadom én, hogy sokan kiakadtak, én azon szerencsések közé tartozom, akik tudtak azonosulni a befejezéssel. :) -
#22464 Szerintem az extended cut-al is felháborító a befejezés. Konkrétan mind a 3 játék mechanikájára és céljára (mindarra, amit egész addig építgettünk) tojtak egy szép színeset.
Az EC dlc-vel annyi változott, hogy a mélyütés-re kaptunk egy kis gyógyító jeget, ami kicsit segíti elviselni ezt az egészet (itt legalább látunk is valamit abból, hogy mi történt, mi változott)
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.11.11. 12:15:51 -
Renegade #22463 az alap ME3 befejezés az pocsék
az extended cut (+ DLCk), meg SZERINTEM 9 pontos, minden meg van magyarázva, kellően epikus, szóval nekem adta), de tény azok a cimbik akik az alapot tolták végig, hasonlóan látják mint te :) -
shakwill #22462 Végigtoltam a játékot. Keresetlen szavak következnek...
Játéknak a végét a történelem folyamán így még (szándékosan!!) el nem baszták, ahogy a Bioware tette ezzel az egyébként kiváló játékkal, olyan módon, hogy a készítők valóban galaktikus ívben nézik hülyének és szarják le a 20-40 órát beletoló játékost.
A gém win7 64 biten hiba nélkül fut, a magyarosítás is működik-külön köszönet a készítőknek.
Köszönet a feltöltésért!
Aki pénzt adott érte, az nem csak csak hülyének nézve és leszarva, hanem rendesen átbaszva is van...
Bocs a a "hard" szóhasználatért, de ennek a befejezésnek még ez is kevés... -
Nagyi77 #22461 Sziasztok!
Tud valakisegiteni, hogy a kontroller tamogatast es a magyaritast tudom egyutt hasznalni?
Kontroller mod Mod managerrel van felteve,ha onnan inditom a jatekot akkor magyarul indul, de aztan a fomenuben visszavalt angolra.
Ha originbol inditom akkor rendesen magyar csak nem azonositja megfeleloen a kontroller modot igy az ekkor hasznalhatatlan.
Koszonom -
#22460 Ajaj, egy nagyon fontos dolog kimaradt:
HATALMAS KÖSZÖNET A MASSEFFECT.HU CSAPATÁNAK A MAGYARÍTÁSÉRT!
Direkt megvártam amíg teljesen kész lesz, DLC-kkel meg mindennel, és azzal nyomtam végig. Hát csak gratulálni tudok, tényleg nagyon jó lett, élvezet volt magyarul játszani -
#22459 Helyzetjelentés:
Másodszori végigjátszás, minden DLC-vel. Hát megmondom őszintén, a Witcher 3 után féltem tőle hogy nem fog tetszeni, de szerencsére nem kellett csalódnom, ez bizony egy nagyon klafa harmadiknézetű sztoriorientált akció-rpg még mindig. 65 óra ment bele, egy full renegát csajjal, végig nagyon élveztem az egészet, a dumálásokat meg döntéseket ugyanúgy mint a harcolós részeket.
Jellemzője: korrekt minőségi Bioware iparosmunka. Érződik, hogy leginkább rutinból tolták az egészet, egyenletes jó teljesítményt nyújtva egészen a végéig. A társak még mindig bazi jók, egyediek, kedvelhetők, beszélgetésekből nagyon sok van, és így a 3. részre van önirónia meg visszautalások is dögivel (főleg a Citadel DLC lett ilyen szempontból jó és vicces). Az hogy minden főküldetés (sőt ha biztosra akar menni az ember, minden mellékküldetés) után körbe kell futkozni a hajót az azért unalmas, de érdemes a rengeteg különböző komment miatt. A társakkal való beszélgetős interakcióban nagyon jó a Bioware, ez végig nagyon erős része a trilógiának. (DAI-val nem játszottam, nem tudom abban romlott-e) Szinkronhangok remekek, tényleg kitettek magukért, meg elképesztő mennyiségű a szöveg.
A harcrendszert nagyon jóra megcsinálták így a végére, jó szó hogy kiforrott, egyszerű de élvezetes és taktikus. Érdemes jól variálni a társakat, egyrészt a különböző taktikai lehetőségek miatt, másrészt mindenkinek van egyedi kommentje, beszólása MINDEN pályán adott vagy egy-egy szituációra. Nagyon kemény Én ezt mondjuk a legkönnyebb fokozaton nem nagyon használtam ki (egy lövéstől feküdt mindenki ), de látom hogy ott van benne a kőkemény meló hogy taktikázni meg kombinálni lehessen.
A pályák mondjuk kétfélék: cső (főküldik) vagy aréna (mellékküldik), az utóbbiakon baromi erősen érződik a csak ebben a részben megjelenő multi, mert ezeken ugyanazt csinálja az ember singleben mint a multiban élő társakkal. Nem zavaró, csak észrevehető. Viszont jó és változatos a pályadesign, az eltérő fajok eltérő helyszínei tényleg egyediek, különbözőek és jól felismerhetők, ezt a részét nagyon kitalálták a designerek.
Vannak még a bolygószkenes mellékküldetések, hát ezek olyan töltelék jellegűek, de a war assetek miatt érdemes végigkutatni ezeket is. Szerencsére a nyersanyagkeresgélés kimaradt, az unalmas volt a 2-ben, akkor már inkább a Meko az 1-ből - de itt azt is kihagyták.
És akkor a vége; hát igen. Másodszorra meg DLC-kkel meg EC-vel már nem olyan szörnyű mint elsőre volt, de még mindig csak közepes. Spoilerben jobban kifejtem, mert hosszú, meg nehogy valaki belefusson valamibe (de szándékosan nem írok semmi lelövőset):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval ami nekem nem tetszett, és ezek miatt érzem úgy, hogy méltatlan lett a lezárás a három részhez:
Kevés az infó. És úgy egyáltalán ezt érzem rossznak az egész végében:
1. Egyszerűen nem látjuk, hogy a döntéseink, meg a war assetek mit számítanak. Ha már ilyen szép hosszú videós rész van a végén, akkor baromira kellett volna mindegyik részhez egy-egy mondat, hogy most éppen mit is látunk, és az miért történik/nem történik. Pl.: valamelyik mellékküldivel összeszedtünk egy rombolót, akkor az igenis megjelenik a videóban, jön a flottával együtt (a játék megfelelő könyvtárában megvannak a videk, sima .bik fájlok, meg lehet nézni külön is, tényleg többféle jelent van, van olyan amikor jön, van amikor nem). Csakhogy szerencsétlen játékos ebből még nem tudja hogy mit kell nézni, hogy az a nagy hajó bizony azért van ott, mert ő összeszedte. Kellett volna valami komment, hogy "Milyen jó hogy segített nekik, jön a rombolójuk", vs. "Milyen kár hogy nem segített nekik parancsnok, jól jönne még egy plusz romboló". És ugyanez van az egész csatával, igenis van különbség hogy mi támadunk-e először, mekkora erőkkel, mennyire lelkesen, mekkorák a veszteségek, stb., de nincs markáns különbség a videókban (nyilván a végén már megdöglöttek hogy időre kész legyenek, érthető a spórolás), DE nincs komment sem. Emiatt viszont a játékos nem érzékeli hogy volt-e értelme gürcölnie és rossz lesz a szája íze.
2. Cybergyerek: ja, az akit mindenki pofán akarna lőni. Ezzel is az a fő baj, hogy kevés az infó: meg lehet érteni (főleg az egyik DLC-vel együtt), végig lehet gondolni amiket elmond, de mégis lezáratlan, sok kérdés marad amire nem kapunk választ, sok új kérdés is felvetődik, de ezekre sajnos rákérdezni sem lehet. A játék összes többi meg előző részében megtudunk mindent, kiderülnek a dolgok akár visszamenőlegesen is, nem kell agyalni semin, szép kereken van magyarázat mindenre, de itt ez érezhetően összecsapott. Érdekesség, hogy a renegát úton viszont többször előjön az a konfliktus amit a gyerek is magyaráz, tehát végigvonul a játékon az a vonal is, nem csak úgy ukmukfukk bedobják a végén, de tény hogy mondjuk egy paragon Shepard sokkal kevesebbszer találkozik vele, és emiatt lehet olyan "légbőlkapott", "WTF", "miezaszar" érzete az embernek.
3. Fájó hiány: mi lett a társakkal. Szintén kevés infó, EC előtt ez borzalmasan rossz volt, fekete képernyő és vége, 'játssz a DLC-kkel ha akarsz'. EC-vel sokkal jobb lett, de itt is előjön hogy kevés a magyarázat: a mutatott képeken az életben maradt társak bizony simán ott vannak egyébként random töltelékszereplők helyett, de szöveg nélkül ezt is csak többszöri, többféle végigjátszással lehet észrevenni. Nem várok én fullHD CGI videóözönt, egy DA:O-féle kép+szöveg bőven elég lett volna, csak derüljön ki kivel mi lett (abban ez nagyon szépen megvolt, társakra meg területekre vonatkozóan lebontva hogy milyen döntésünk mit okozott, és bizony nem egy WTF-pillanatot okozva még a stáblista előtti pillanatokban is!).
Ezek miatt a befejezés gyenge, az amúgy nagyszerű és igazán minőségi trilógia kapott egy közepes lezárást. Nagy kár.
Na, jó kis wot lett, köszi aki végigolvassa.
Még van kedvem sci-fi rpg-zni, úgyhogy folytatok még ME2-ben egy gonosz lúzer k@cs@g faszit, ezzel úgy akarom hogy éppen csak túlélje a 2-t a béna idiótája (találtam hozzá guide-ot), és úgy nekimenni még egyszer a 3-nak.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.10.05. 18:43:02 -
gabaz #22458 Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni.
Két problémám van a mass effect 3-mal kapcsolatban.
Az egyik az én részemről, a másik a haveroméról.
Az én gondom az, hogy már két éve használom hibátlanul, és kb egy hónapja nem tudok meghívni barátot a multiban játszani.
A következőt írja ki: " You must "Enable Origin in Game" on the Origin (EA) client's page to use this feature"
A haverom meg most vette és egyszerűen nem nyílik meg neki a játékban a letölthető tartalom menü.
Később rá ellenőriztem, már nekem sem nyílik meg.
Ha valaki tud segíteni, megköszönném.
-
KP27 #22457 patch? másik driver? grafikus beállítások megváltoztatása? -
#22456 Sziasztok!
Kis segítség kellene. Még a 3. rész elején járok, (Néhányszor végigvittem már) Új gépem van, jelenleg videókártya nélkül, egy i5 4460-as procival, hd4600-assal a fedélzeten tolom. Szép és jó minden, míg el nem érek dr Bryson laborjáig. Oda elérek, hogy meglátogatnám, és betöltés közben szétfagy az egész, olyannyira, hogy csak egy újraindítás segít. Feladatkezelőt sem lehet elindítani. (Ill elindul, de nem hozható előtérbe) Valakinek valami tipp? -
#22455 Igen, így jó lett. A honosítás újratelepítése megoldotta problémát. Köszönöm a segítséged! :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.08.23. 11:28:15 -
Paxton #22454 Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy van-e valamilyen magyar klán, ahol Teamspeak/Mumble segítségével csoportosan lehet játszani a Mass Effect 3 Multiplayer játékban? Ha igen, akkor megköszönném, ha tagja lehetnék egy barátságos csapatnak. :) -
S1M0N #22453 És jó lett? -
#22452 Lehet frissítési probléma volt, köszönöm a tippet! :) -
S1M0N #22451 Igen, a végleges változat. -
VJP #22450 Üdv!
A honlapon elérhető "ME3_hun_1.1_setup" már a végleges fordítás? Mindent tartalmaz? (Hibákat is? )
Előre is köszi! -
S1M0N #22449 Üdv!
A From Ashes DLC biztosan le lett fordítva (főleg, hogy anno 0. napos DLC volt).
Nem lehet, hogy a magyaríts telepítése után frissítette az Origin a játékot, és ez kavart be?
Vagy a magyarítás telepítése után lett felrakva a DLC?
Esetleg telepítsd újra a magyarítást, akkor hátha jó lesz.
Amúgy az utoljára kiadott magyarítás már nem béta volt, csak a telepítő készítője ezt elfelejtette kivenni belőle.
Utoljára szerkesztette: S1M0N, 2015.08.17. 10:05:41 -
#22448 Jeleztem a fórumban, köszi a tippet! :) -
#22447 Köszi a segítséged! :) -
ldavid #22446 az a From Ashes DLC -
#22445 Köszi a válaszokat! :) A küldetés nevére már nem emlékszem. Emlékeim szerint egy protián obszervatórium romjainál egy hibernált egyedet kellett feléleszteni, hasonlóan mint Han Solo-t a Jedi visszatér-ben.. :D Egész pontosan ŐT. -
#22444 Esetleg a küldetés neve? És akkor nem kell találgatni, meg egy picit több információ
Elvileg csak a Citadel DLC nem magyar teljesen. Viszont az is igaz hogy a teljes fordítás béta, tehát lehet benne még baki. Képernyőmentés, küldd meg a fordítóknak aztán majd javítják. Ide kb. felesleges beírni, maximum ötletelni lehet (hacsak S1mon be nem néz, bár az egész utolsó oldalon nincs hsz-e, szóval kétlem).
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.08.17. 08:40:14 -
bendáj17 #22443 Nem tudod esetleg melyik küldetés ami angol maradt?
Utoljára szerkesztette: bendáj17, 2015.08.17. 08:37:06 -
#22442 Háát lehet.. :) -
Evoluti0N #22441 Lehet, hogy DLC küldi, amit még nem fordítottak le? Csak tipp.