Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
Mark Meer "szinkronhangja" mellett ezen nem vagyok meglepve...

"The trees move. Do you not see it?"

nincs mit, amúgy nem tudom mivel ad többet a deluxe de a játék maga jó és megéri 10 eurót

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Kár 😞 Köszi a segítséget!



a multi egy coop shooter npc-k ellen nem pvp

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

És megér 10 eurót a Deluxe szerintetek?
Annyira nagy gamer nem vagyok, csak felhúz már a sok cheater a Shadowgunban, úgyhogy vennék valami normális játékot a két ünnep közé. Régen szerettem a Mass Effect Single playert, gondolom a multi is jó lehet.
Jah még valami, van capture the flag játékmenet?



Van.
Szerk: Kivéve ha konzolra veszed használtan.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.21. 20:08:23
A Mass Effect 3 Standard Editionban van multiplayer?



De az úgy gonoszság. 😞
MerlinW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Wrex haláláért cserébe Mordin is menthető

[merlinw.org]

A ME3-ban sok mellékküldi úgy van megcsinálva, hogy bizonyos főküldik után nem elérhetőek. Szóval ajánlott mindig megcsinálni az összes épp elérhető mellékküldit egy-egy főküldetés elkezdése előtt.
Maak
Hat ez gg, de akkor miert nem uzent egyik sem, hogy leleptem mert nem jottel...vagy valamiaszar?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

nem bug, túlhaladtál a sztorival azon részen, amikor még lehetett volna velük találkozni

Ash menthető, Mordin nem

Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2014.12.17. 09:11:59
Maak
Sziasztok!

Kerdesem :

Elkezdtem a jatekot es van olyan az uzeneteim kozott, hogy Miranda talalkozna a dokknal meg Thane a korhaznal a Citadelen ugye. Namost, en ezt kesobb vettem csak eszre es mikor visszamentem, hogy akkor beszelek veluk, (tuchankai kuldiket megcsinaltam kozben) addigra a cerberus tamadta a citadelt, rendet raktam, de nem talalom semelyikuket, ez bug lenne? Mordin es Ash is elhullott, ok megmenthetoek lettek volna? Bar ashert nem kar, ez a ketkedo hulyepicsa stilus nem jott be.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Vannak cégnél már nálunk is akik vállalnak 3d nyomtatást, keress rá google, majd kérj tőlük árajánlatot mondjuk innen valamelyik ábrára. Valami ilyesmi lesz, már csak ki kell festeni:

Utoljára szerkesztette: vg, 2014.11.25. 13:07:57
Béluska74
Köszönöm,de már pár napja sikeresen futtatom a játékot. Én nem a játéknál hanem az Origin-ben kapcsoltam ki a játékpanelt,így szépen szalad minden. Már kb. a kampány felénél járhatok. A lejjebb vázolt problémámra tényleg ez volt a megoldás. A FIFA15 is így fut sajna. Köszönöm a segítséget.

If you give a little love you can get a little love of your own

Aryam
Próbáld ki azt, hogy az Origin\Játékaim\ Mass Effect3\ egér jobb gomb\Játéktulajdonságok...\jelöld ki Origin játékpanel kikapcsolása
Csibusz
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni. Van egy laptopom
asus k551ln - i7, 8gb ram, 840M kari
Mégis azt csinálja a játék (főleg a galaxis térképem érzem) mintha szétcsúszna a kép. Vertikális szinkron be van kapcsolva... Nem tudom miért csinálja.. 60FPS fut végig..
Ötlet esetleg? 😊
Szóljál ha elkészültél vele 😊

egyébként.. 😮

a múltkor én próbálkoztam ezzel a paperkrafttel, de túl kicsi, nem tudtam tisztességesen összerakni :S
ebay-en ilyen 10+ ezrekért láttam talán
Ryder62
Ilyeneket sztem csak külföldről lehet rendelni azt is horror áron. Egy pár centis csúnya normandy sr2-ért is elkérnek vagy 300 dolcsit.

Inkább megépítem én magam életnagyságban itt lent a parkolóban 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy Magyarországon lehet e kapni valahol, mondjuk Pesten kaszás makettet?
Még egy kérdés. A kisebbik kaszást meg e csinálták makettnek és hol lehet kapni?
Előre is köszi.

Doom 4
Nincsen általános mód rá. A linkelt két módhoz van leírás, a Citadel Epilogue hez van telepítő is. Teytóra modokat, meg általában egy TexMod nevezetű programmal kell betölteni.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Igen azokat és egyéb módokat

Nem rosszak😊
Doom 4
Szokott még valaki multizni ?

Doom 4

Doom 4
Amiket linkeltem?

Módokat hogy kell telepíteni installálni?

Doom 4
Úgy is kell, de itt van két mód ami pont segít ebben <#taps> MEHEM
Citadel Epilógus

Nem rossz program, kaszinózgat az ember, arénázgat, közben találkozgat a társaival, majd egy eszement buli a végén😊 Én mondjuk többször is megcsináltam azt, hogy a Citadel DLC partijával befejezettnek tekintettem a játékot, és az eredeti befejező küldiket hagytam a fenébe 😄
az baromi jó amúgy!
még kb a felénél járok de mekkora szövegek vannak már 😄 az egész játékban nem volt ennyi poén. "I should go."
és Brooks... áh tök jó karakter, meg tök jól is néz ki (Mirandát becseréltem volna rá), nagy kár hogy...
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2014.11.10. 21:13:04
Ryder62
Magyar Citadel DLC karácsonykor?

Mondjuk lehet újra tolom az ünnepek alatt csak a Citadel DLCt.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Béluska74
Nos újra itt vagyok. Kipróbáltam vírusirtó és tűzfal nélkül is,nem tudok vele mit kezdeni. De most jön a slusszpoén : Van itthon nekem 3 azaz három darab asztali számítógépem. Feltelepítettem a jobbikra az origint,feltelepítettem a játékot és ott sem fut. Pont ugyanaz a hiba mint ezen a gépen. Nem hiszem,hogy mindenhol ugyanúgy elszúrtam volna a telepítéseket. A játék elindul,de nem reagál semmire sem. Ha van itt olyan ember akinek megvan és nincs feltelepítve az megnézné nekem,hogy működik-e. Lehet,hogy általános gond van. Előre is köszönöm.

Kinyomott vírusírtóval is megpróbálnám a helyedben!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

nem tudom milyen wint használsz, de egy próbát megérhet a kompatibilitási mód használata is
Béluska74
Hát ez ma sem akar menni. Ablakos módban eljutok a főmenüig,de onnan semerre semmi. Nem reagál csak Ctrl+Alt+Del kombóra. Szépen fut a háttérben,látszólag semmi baj sincs csak éppen játszani nem tudok vele. De ha az origines buli nem jön be akkor áttérek egy sokkal népszerűbb kliens használatára. (BITTORENT <#awink>)

Béluska74
Megpróbáltam minden billentyűt tegnap este még a türelem rózsáját szagolgattam a játékkal és az originnel kapcsolatban. Végignyomkodtam az összes gombot,kihúztam a kontrollereket,driver frissítés is megvolt. A legfurcsább a sztoriban,hogy kb két hónapja ugyanez a gépem volt és akkor játszottam is vele sokat. Nem telepítettem újra a win-t sem és a játék is fent volt eddig. Csak a vírusirtót cseréltem re. (Avastról AVG-re) Tegnap rám jött a játszhatnék és erre ez fogad.

nem próbáltad másik portra dugni a billentyűt? vezetékes vagy mentes? egérre sem reagál?

bármelyik bill nekem sem működik amúgy. enter,szóköz,kattintás stb működik
nem tudom mi lehet a gond, a kontroller néha okoz ilyen anomáliát
esetleg driverek

Gamepad nem kéne, hogy gondot jelentsen. Nálam is be van mindig dugva, meg emígy se támogatja.
Béluska74
Kihúztam azt is,de előtte próbáltam nyomni-húzni-tolni sajna kevés eredménnyel. Azóta újratelepítettem az origin klienst is és most ismét arra várok,hogy a Mass Effect 3 letöltődjön.

kontroller van csatlakoztatva?

Béluska74
Ha valakinek volna bármi ötlete akkor ne tartsa magában.

Béluska74
Sziasztok! Megvettem a Mass Effect 3 játékot. Feltelepítem az originen keresztül. Fel is telepedik szépen,el is indul szépen,lefut az a gyönyörű intró videó és kellene egy gombot nyomnom a folytatáshoz akkor bizony baszik reagálni bármire is. Felfúrtam a net legrejtettebb zugait is,de konkrét megoldást nem találtam. Kaptam annyi tippet mint állat és mindet ki is próbálgattam szépen sorban ám megoldást egyik sem nyújtott és ott vagyok,hogy ha megkérne valaki arra,hogy rajzoljam le a mass effec 3 intróját akkor megtenném mert annyiszor láttam már.

még csak találgatások vannak és koncepció szintjén felmerült hogy egy mellékszála legyen a Reaper háborúnak

bár nekem az nem annyira jönne be