22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Papa01 #22440
    Sziasztok!

Annak mi az oka, hogy a feltelepített honosítás az ellenére az egyik küldetés angol nyelvű? Van valami ötletetek?
    A honosítást nagyon köszönöm, élvezet így játszani! :)
    Papa
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.08.16. 14:24:27
  • KP27
    gibbed mass effect savegame editor, tudod editálni a szinted meg a képesség pontjaid. talentpoints fül pl. ha gondolod megnézhetem hányas szinten és hány ponttal kezdtem a játékot (importált kimaxolt me2 mentéssel).
  • KP27
    muszáj feltenni az összes multis dlc-t. egy nyamvadt embert nem fogsz találni anélkül.

ha fejleszteni akarod a karaktereid:
    ismerkedj meg ezzel az oldallal:
    http://social.bioware.com/n7hq/

és a következő fogalmakkal:

common/uncommon/rare/ultra rare

nemcsak a fegyverek, de minden gear, karakter, a karakterekhez tartozó kinézet és gear valamilyen kategória. a multiplayer store-ban lehet őket feloldani. lejátszott meccsek után kapsz kreditet (vagy veszel pénzért) és ebből lehet vásárolni.

Az inventory fül alatt a Weapons Weapon Mods Characters Consumables Gear ezeket nézegesd meg. több tucat fegyver karakter és egyéb cucc van. ez pl az én n7hq oldalam, katt ide <------.

ezen kívül van ops pack (megnyomod és hirtelen fullra tölti a pajzsod), medigél (feléleszted saját magad), thermal clip pack (megnyomod és fullon lesz a lőszered, valamint a gránátjaid is), és a kobra. gyakorlatilag egy rakéta, majd látod, hogy használják.

ha egy tanácsot elfogadsz: amíg a common fegyvereid nem érték el a level10-et, addig csak 5000 kreditért recruit pakkot veszel. utána amíg az uncommon fegyvereid nem érték el a level10-et, addig csak veterán pakkot veszel 20 ezerért. utána jöhetnek a drágább 66.000 és 100.000 kredites pakkok.

az indok egyszerű: amíg az alacsonyabb szintű cuccok, nem érték el a level10-et, addig esélyes, hogy a drágább csomagok is azokat dobálják ki, amiket egy olcsóbb pakkból is megkapsz. egy bronz meccs után kb. 14-17 ezer kreditet kapsz, egy silver kb 24-32 ezer, gold kb. 80.000 kredit, platinum kb. 150 000 kredit.

ezenkívül ha még nem kaptál sokkot :D érdemes elolvasni ezeket:

http://forum.bioware.com/topic/266359-list-of-biotic-and-elemental-tech-combos/
    http://forum.bioware.com/topic/277136-gameplay-data-and-mechanics/
  • KP27
    szerintem a from ashes mindenképp kell, de a leviathan is. egyrészt a küldetések is jók, másrészt nem kevés háttérinfót ad a reaperekről. szerintem szerves része mindkét dlc a történetnek és alapba benne kellett volna lenniük a játékban. az omega/citadel is elég hangulatos.

sajna a dlc küldik mass effect 2-ben meg 3-ban is hangulatosabbak a fő küldetések jelentős részénél. ráadásul ugye mindegyik dlc után/alatt lehet szinteket lépkedni. az új fegyverekről és fellelhető cuccokról nem is beszélve. A dlc fegyverek közt elég sok OP fegyver van, és az alapba könnyű játékot, még könnyebbé teszik.
  • Ryder62
    Ha esetleg választani kéne akkor mindenképp Citadel.
  • Papa01 #22435
    Értem, köszönöm a segítséged! :)
  • ldavid
    legkésőbb az utolsó küldetés előtt csináld meg a többit is, amit akarsz (pl. citadel, omega, leviathan). úgy több értelme van szerintem.
  • Papa01 #22433
    Köszönöm az infót, amit megvettem pack-ot annak része volt! :)
  • Evoluti0N
    A From Ashes DLC-t ajánlom, hogy rögtön vedd meg. Egy új csapattárs van benne, aki igen csak sok plusz érdekes információval szolgál a játék során. A többit nyugodtan megveheted később is.
  • Papa01 #22431
    Sziasztok!

Végre elkezdetem a az ME3-at! :) A végigjátszás során mennyire gond, ha DLC-ket később veszek meg?
    Köszönöm a válaszokat! :)
  • nyugiman
    Köszi a választ. A resurgence dlc nem volt letöltve. Most már müxik.
  • Evoluti0N
    Van a multihoz egy csomó DLC, de mind ingyenes. Azokat ajánlom, hogy töltsd le. Úgy valószínűleg könnyebben fogsz játékot találni.
  • nyugiman
    Sziasztok! A multihoz kell vmi dlc vagy más okosság? Próbáltam játékot keresni, de nem találtam. Az origin-es alapjáték van meg nekem...
    Utoljára szerkesztette: nyugiman, 2015.07.01. 19:38:29
  • sanchez06
    Zavar mert így nagyon könnyű.
    A save editort próbáltam. 1 szinten is indul de ha kap xp-t akkor felugrik 25. szint +amennyi xp-t frissen kapott. Biztos valami hiba kereső miatt, tudja, hogy az lehetetlen.
    Most egy új megoldást találtam ki. A coalesced.bin fájlban llehet módosítani, hogy a szintekhez mennyi xp kell és hogy mennyi képesség pontokt kapsz, te is és a csapatod is. De ha most beállítom, hogy a 2. szinthez a 25 szinthez elegendő xp kelljen utána már csak azt kell beállítani minden szintnél, hogy arányosan növekedjen a szükséges xp.
    Remélem sikerülni, ha nem volt érthető és másnak is van ilyen problémája akkor részletesen leírom.
  • bendáj17
    Rendesen beimportáltam a 2. rész mentését, és mehetett a menet. 60 szint a max engem nem zavart a 25. szint kezdésnek. De ha téged zavar van save editor azt vissza állítod.
  • sanchez06
    A képesség probléma megoldódott a későbbi plusz súllyal.
    De továbbra is probléma, hogy az importált karakterem 25 szintű.
    Ti hogy játszottátok ki a ME-t?
    Ti is folytattátok a 2. rész szintje után a 3.at? Mert az 2. részbe ha beimportálod az 1. rész karakterét, akkor csak a paragon pontotokat és a döntéseket vitte át. A karakter 1. volt és nem vágta oda a kihívást.
    Öcsém. Ti hogy csináltátok?
  • Marinecorps
    a képességek újratöltődését nagy mértékben befolyásolja hogy mennyi súly (fegyver) van nálad. Kezdéskor csak egy nagyon könnyű pisztoly van nálad, ezért ilyen gyors az újratöltődés. Ha majd felpakolsz rendesen akkor lassulni fog.
  • sanchez06
    Sziasztok!

Újra neki kezdtem a Mass Trilogiának. Végigjátszottam az első részt, a mentésemet importáltam a 2. részben. A 2 részben így egy 1. szintű karakterrel játszottam aki kapott renegát és paragon pontokat az importálás miatt és az 1. részben meghozott döntéseim is továbbmentek a 2. részbe. Végigjátszottam a 2. részt is. 25 szinten fejeztem be a játékot. Elkezdtem a 3. részt is.
    Itt jön a probléma.
    Miután importálam a 2. rész mentéseit. Megkaptam az előző részekben hozott döntéseket és renegát/paragon pontokat. Viszont 25.szintű a karakterem. Továbbá harmad annyi újrahasználási ideje van a képességeknek mint amennyit a mass effect wikia ír. Néztem a neten egy képesség szimulációs oldalt és ott is csak harmad annyi a képesség visszatöltődési idő.
    A wikia oldalán kb. 8-10 ms kell egy képesség újrahasználásához, itt viszont csak 2-3 ms.
    Elindítottam (ME3) egy új karaktert (Shepard, nem importált, teljesen sima) és neki is csak 3 ms az idő.

Egy save editorral szerintem sikerülni fog, hogy a ME2 mentésemet level 1. szintűre állítom, de hírnév és a döntések megmaradnak. Ez oké. Ahogy annak lennie is kell. De mi ez a 3 ms cooldown?

Remélem tud valaki választ adni, mert így is legnehezebb szintet játszok (így a nehézség állítása nem megoldás), úgy, hogy az elköltött képességpontjaim se csökkenjenek 10 pont alá, mert akkor már nagyon könnyű lesz. Ez a 3 ms cooldown pedig csak ront a helyzeten mert már így lőni sem kell olyan gyorsan tudok ismét pl. hamvasztani.

A válaszaitokat és segítségeiteket előre is köszönöm!
  • Amiga
    Fájdalmasan messze. :-)
  • Systore #22421
    de felismerte, köszi. nem gondoltam rá. ez az
  • Shiwo
    shazam nem ismeri fel ?
  • Systore #22419
    valaki tudja a szám címét, ami az első 3 perc alatt szól?
  • bendáj17
    Igazad van, a videó tetszik természetesen de még messze a megjelenés.
  • Amiga
    Most már mindenre azt mondjuk, hogy hype? Ilyen alapon bármit mutathatnak, az úgyis hype.
  • bendáj17
    Elég jó videó de csak hype az egész :D
  • Kmarha
  • ldavid
    typot nem szeretek otthagyni
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.06.14. 07:16:28
  • Fenrir
    Nem sikerült elsőre helyesen trollkodni, hogy szerkeszteni kellett a hsz-t? :)
  • ldavid
    csak azt senki sem kérdezte
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.06.13. 16:27:07
  • Fenrir
    Jah, de a másik dlc-re él amit mondtam :)
  • Evoluti0N
    Semmi. A Pinnacle Stationt úgy kezeli a második és harmadik rész, mintha soha nem is lett volna. Semmi említés, a házad se marad meg. Semmi.
    @Fenrir Kevered a Bring Down the Sky-jal. A Pinnacle Station az ilyen hordás, túlélős akármi.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.06.12. 21:33:10
  • Fenrir
    Nem sok, utalás lehet a döntéseidre, esetleg találkozhatsz olyan szereplővel akit ott megmentettél.
  • Eteco
    Hali!

Olyan kérdésem lenne, hogy ha az első részben nem telepítettem fel a pinnacle stationt és így importáltam, annak van valamilyen kihatása a következő részekre bármiben is? (akár sztory, akár egy küldi vagy egy cucc stb.) :)
  • bendáj17
    Szívesen kellemes gamelést :)
  • Coolfire
    Köszi.:)
  • bendáj17
    Az utolsó küldetés előtt a cerberus bázis támadás előtt, mert akkor többen ott lesznek a partin. A Horizont utána mehet :D Most vittem végig femsheppel, de újra kezdem is :D
  • Coolfire
    Halika!
    Már nem emlékszem..a Citadelt mikor érdemes elkezdeni?
    Köszike.:)
  • Drizzt1111
    Sziasztok most készülök megvenni a Mass Effect trilogy kiadást , olvastam hogy az 1 részben nincs magyar felirat , ezt valahol le tudom hozzá tölteni ?
  • BoneDragon
    Hát igen...
  • bendáj17
    A felirat méretét lehet változtatni vagy ilyen marad? Klassz lesz újra elővenni a gamet.