Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval tuni fognak valamennyit az itt történtekről, és akkor az eltérő döntésekkel kezdeni kellett valamit
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2014.11.05. 00:10:45
elsőre (synthesis volt) a táblás jelenetnél már nem tudtam tartani magam
😄
tényleg sokkal jobb így az összes vég.
viszont nem tudom a következőben mi lesz a storyval, mentés import szerintem felejtős, túl nagy meló lenne az eltérő befejezések miatt (destroy, wtf!!), az meg elég béna lenne ha egybegyúrnák őket.
bár ha a mesélős jelenet nagyon-nagyon sokkal később játszódik, akkor talán meg tudnak minket etetni valamivel.
jövőre még végigtolok egy über renegade vonalat, a lehető legkevesebb túlélőt hagyva a végére, arra kíváncsi vagyok hogy milyen.
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2014.11.03. 18:58:06
viszont láttam olyan videót amiben nem aktiválták a crucible-t, az csak az extendednél lehetséges?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
még az extended cut meg a DLC-k kimaradtak úgyhogy egy korábbi mentéssel újra befejezem a napokban
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Erős spoiler
Ha meg Wrex él, akkor eszedbe sem jut átverni őket, hiszen bizosit róla a Kroga csajszi, hogy Wrexszel másképp lesz.
Ki van ez találva. 😊
És ugyanez van a Rachni királynővel is. Ha már szintetikus, akkor kit érdekel, amig meg él és tutira tudnak segiteni, akkor meg minek ölném meg.
Utoljára szerkesztette: horpeti, 2014.10.20. 20:15:17
Így a végén azt kell mondjam számomra megfelelő befejezéssel zártam ezt a játékot. Itt is sikerült történetileg elég komplex világot alkotni olyan témákat boncolgatva amit a történelmünk és lehetséges jövőnk tartogat. Nem hitem volna hogy a végére olyan információkkal látnak el ami a kezdeti döntésemet megváltoztatta az utolsó választásnál. Sok rációt láttam abban amit felhoztak és valóban más más szemmel lehet nézni a dolgokat benne.
Kissé bosszantott hogy meg kellett alkudni és elviselni néhány szituációt hogy elérjem céljaimat, de ez is hozzátartozik ehhez hogy nem minden történik úgy ahogy szeretnénk.
Új gépre átállási sajnálatos hiba miatt a régi mentéseim elvesztek. Így azért elég szívás volt mert bizony kevés lehetőségem akadt a jó befejezésekre hiába jeleztem az elején hogy mit hogyan csináltam mert elég kevés infót vett fel a játék.
Mindegy is mert nem élheti mindenki túl egy ilyen méretű háborút szerencsére a főhős sem😊
A lényeg én a rekniket újra másvilágra küldtem nem kell egy újabb invázió, a Krogan-nak hazudtam a gyógymódról hisz ők is megmondták a háború után ismét a Tanács népei ellen vonulnak.
Mivel békét nem tudtam teremteni Kvarián és Geth között akik konfliktusa indította be a mostani ciklus véget. Így elsőnek Geth győzelmet segítettem elő majd a végén elintéztem őket mint mesterséges életformát. Talit hagytam a "száraz tómederbe" fejest ugrani mert nem akartam hallgatni hogy én vagyok népe kiirtója. Miranda is kaput lett és Legion, Jack és Wrex fel sem tűnt.
Jó hogy volt némi hatása a döntéseimnek de azért néha nagyon belepiszkáltak, Kai Leng feltűnései.
Javik egy érdekes szemlélet és látásmódot adott az egészbe de mint csapattag pocsék volt.
Néha sok volt a lelki vívódás és érzelmi fokozónak szánt jelenet, amiben az volt a jó ha átlehetett pörgethetni, ha nem akkor addig kimehettem inni egyet.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
a 2 nem függ össze (2014et írunk)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
női karakterrel nyomultam, szóval fingom sem volt róla hogy mit és hogyan akarna megkavarni amíg az arcomba nem vágta, de így is baszta a csőrömet a jelenléte már előtte, miután belekezdett a saját kis hisztijébe meg végképp... második körben direkt nagy ívben elkerültem, hozzá se szóltam egész játék alatt, és baszdmeg így is ott óbégatott a történet egy pontján ugyanúgy. bah.
tl;dr: nem minden meleg ami fénylik, szimplán csak egy átkozottul idegesítő karakter
"The trees move. Do you not see it?"
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2014.10.18. 15:23:42
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Inkább lapozzunk.
[merlinw.org]
Why so serious?
Igen? Beverhetem a pofáját? Kár, hogy eddig nem jutottam el.
Azért az agymosás megteszi a hatását. Ma már az a ciki és az a buta, aki hányingert kap a buziktól..Hehe, szép új világ...
Mindegy, lényeg, hogy a játék ezt leszámítva jó!
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2014.10.17. 00:29:56
Az egész modern meleg-propaganda egyébként Amerikáből indult, ezzel újra hozzászoktatva az embereket a jelenséghez. Hiszen az emberiség mindig teljesen "természetesnek" vette a melegek jelenlétét, csak hát volt 200 év, mikor ez éppen tabu volt. A ~70-es években ismét ledőltek a falak, az előző 8 generáció meg úgy nőtt fel, hogy sokan nem tudtak még a létezésükről sem, máshogy nevelkedtek, más világban. A média meg segíti az összecsiszolódást, hiszen az embert nem a nemi hovatartozása határozza meg - legalábbis nem teljesen😊.
Az egyetlen baki a dologban, hogy sokan rosszul értelmezik ezt az egészet és tüntetnek, harsognak, affektálnak, kényelmetlen helyzetbe hozzák a normális embereket (legyen az hetero vagy homo). Ők azok akik miatt elítéljük a jelenséget, őket nevezzük buziknak. A homoszexuálisok vagy melegek ugyanolyan emberek mint te, még az is lehet, hogy vannak az ismerőseid között, csak egyszerűen nem tudsz róla, hiszen semmi közöd hozzá, ahogy mások nemi életéhez sem.
A fentiek alapján, a Mass Effect-ben, ha barátkozik veled egy férfi karakter, a játék minden lehetőséget megad, hogy kezeld a helyzetet. elküldheted a francba, lehetsz diplomatikus, vagy rákacsintasz. Szerintem semmi gond nincs ezzel.
PS: Mielőtt túlgondolnád, boldogan élek a barátnőmmel😊
[merlinw.org]
A halál csupán a kezdet...
Aki ezt kitalálta -váéhetően egy buzi a Bioware-nél-, azt azonnali hatállyal kibasznám onnan de úgy, hogy a játékfejlesztés közelébe se mehessen hátralévő életében.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2014.10.14. 17:54:47
kezdeném ott hogy megvettem a dobozost, mert az előzők is megvannak.
a kedves origin viszont nem engedte lemezről telepíteni, így rám lett erőltetve a letöltés.
(ha ezt tudom vehettem volna féláron egy kódot)
mág csak pár órát raktam bele, de ez tényleg egy lebutított shooter lett -pedig reménykedtem hogy nem lesz annyira vészes.
a dialógus menüt muszáj volt lezsugorítani, mert biztos nem volt elég hely, de az persze nem gond ha emberünk a fél képernyőt kitarja az elrakhatatlan fegyverek miatt! <#wow3>#wow3>
a semleges válasz eltűnését még elviselem, de ez a sok piros/kék szín nagyon irritál (ok, egyéni probléma).
a Normandy is valami rendőrségi járgánynak néz ki, és belülről sem sokkal jobb, sőt a deck 2 hátsó része egyenesen csúf lett.
továbbá nem tudok semmit felvenni anélkül hogy rácéloznék és így állandóan vetődik meg bukfencezik ez a szerencsétlen, áhhh <#szomoru1>#szomoru1>
köszönöm, hogy elmondhattam (még ha kicsit megkésve is) <#fogmosas>#fogmosas>
Binaries/MassEffect3Config.exe
Egy ilyen leírást keresek.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Hol találom meg azt a magyar leírást ahol kifejtik hogy az első két rész és a 3. rész döntései milyen hatással vannak az egyes végkifejletekre?
Kösz
nekem a zöld a kedvencem és szerintem az a legértelmesebb befejezés. ott mindenki, akiért addig küzdöttünk heppi lesz, nem lesz több háború a szintetikusok-organikusok között, blabla... mióta végigtoltam a 3. részt, azóta az elsőben Saren is sokkal szimpatikusabb lett nekem. akkor még abszolút gonosznak tűnt, de egyáltalán nem volt ő gonosz, csak a módszerei voltak rosszak, meg a sulykolás miatt csak egy báb volt és elvesztette az ítélőképességét.
Azt én sem értem hogy miért ennek nevezik, de valamiért tényleg így hivatkoznak rá a neten.
Ha valami "perfect", akkor inkább már a zöld szvsz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
szóval a perfect ending (így hivatkoznak rá az interneten kb. mindenhol) számomra nem olyan perfect
GOOBY, pls
én a minap fejeztem be a ME sorozatot, végignyomtam mind a 3 részt egymás után, az első rész karakterét importáltam a másodikba, és a másodikét a harmadikba. Minden DLC-t végigvittem, összes bolygót átszkenneltem, stb. Nem kevés időt beleöltem, de természetesen nagyon tetszett 😊
Egy valami van amitől egy pici hiányérzetem van, és ez a sorozat végén a perfect ending:
-egyrészt nem tudom hogy ez most a túlélést jelenti-e, vagy az utolsó lélegzetet?
-másrészt abszolút semmi epikus nem volt a végében, egy sima darálás az egész, ennél valahogy többet vártam. Ha én rendezném a perfect endinget, akkor nem egy 1mp-es lélegzet lenne, hanem mondjuk mint a Sötét lovag: Felemelkedés végén, amikor Alfred Velencében egy kávézóban meglátja Bruce-t a csajjal amint ott beszélgetnek, és biccent neki.
Valami ilyesmi...
Szóval olyan összecsapottnak érzem a végét, mintha sürgősen ki kellett volna találniuk valamit és már nem volt idő.
Amúgy a történet/karakterek zseniális, az egyik kedvencem.
GOOBY, pls
Ezt próbáltam, de akkor elkezdett csak lvl4 ammo-t adni...na mindegy, próbálkozom még.
Thx!
Origin ID: CHROMED75 Steam ID: da_chrome
Ez poén! Ki kell próbálnom 😊
Mindenkinek fel kell rakni, vagy csak a host-nak?
Apropó...van valami ötlet arra, hogy hogyan lehet normális drop rate-et kicsalni a játékból? Már minden rare fegyver maxon, vannak hiányzó ultra rare-ek, de az arsenal pack csak karaktert dobál... 😞
Origin ID: CHROMED75 Steam ID: da_chrome