ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
A nightly build viszont -csodák csodája- meg sem közelíti még az RC1 minõségét sem, smoke test ide vagy oda.
Én sem vagyok átlag felhasználó, csak furcsának találom, hogy ha két egymástól alapjaiban szinte semmiben sem különbözõ különbözõ build kronológiailag néhány órával egymás után jön ki akár tesztelésre, akár valamilyen hivatalos scene release formájában, hogyan lehet a nightly build funkcionalitásában az azt megelõzõ, RC verzió mögött.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Az RC (Release Candidate) az egy kiadásra megjelölt változat, amit a fejlesztõk a tesztelések eredményei alapján megjelenésre alkalmasnak jelöltek, de persze még lehetnek benne hibák és nem biztos, hogy tényleg megjelenik (sok programnál akár több RC build is lehet megjelenés elõtt, nincs erre semmilyen szabály). Ezt általában szélesebb körû tesztelésre bocsájtják.
A nigthly build pedig csak egy akár a verziókezelõ által teljesen automatikusan készített build, mely lehetõség szerint akkor készül, amikor egyetlen a projektben résztvevõ se dolgozik a kódon (innen ered a neve) és azért készül, hogy "reggel" ellenõrizzék, végigfutott-e egyáltalán a compile és a linkelés és ha igen, akkor a módosítások okoztak-e funkcionalitásbeli problémát. Ezen a builden általában csak egy úgynevezett "smoke test" fut le, ami egy automatizált teszt bizonyos kulcsfontosságú hibák kiszûrésére, sokszor még a belsõs tesztelõk se feltétlenül dolgoznak rajta, hisz ahogy a programozók "este" félbehagyták az adott funkció implementálását, úgy marad benne és nem feltétlenül van értelme ilyen állapotban tesztelni.
Az, hogy egy fejlesztõcsapat úgy dönt, hogy a nightly buildeket publikussá teszi (sok ilyen van amúgy, például a Google Chrome-hoz egy nap akár 10 különbözõ build is kijön) egy lehetõség arra, hogy aki akar tesztelgessen, nézegesse az aktuális feature-öket, de ennek az "rc"hez semmi köze nincs.
"Full teszteletlenül meg mi értelme kiadni akármilyen buildet is?"
Egy ilyen build nyilván nem az átlagfelhasználóknak szól elsõsorban, sõt, valójában egyáltalán nem.
Persze ha már volt egy RC build, akkor jó eséllyel nem lehet olyan szörnyû ez a nightly se és a smoke test általában elegendõ arra, hogy a teljes használhatatlanságot kiszûrje, de ez még nem jelent semmit.
És persze az is lehet, hogy a cyanogenmod fejlesztõi más rendszer szerint dolgoznak, verziókezelnek, én csak a szoftvertechnológiai konvenciót írtam le, a fejlesztõcsapatok nagyon jelentõs részénél ez így mûködik.
Full teszteletlenül meg mi értelme kiadni akármilyen buildet is?
József Attila is ezt kérdezné.
@1050
Örülök hogy eddig nincs ronyó, de azért nem árt kivárni a végét. V7-el 1-2 óráig nekem sem volt komolyabb gondom, utána jött minden, csõstöl.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
A képernyõ meg tök sötét volt, és nem lehetett feljebb tolni a fényerõt. Felraktam az r8-at. Amíg nem lesz normálisan mûködõ Cyanogen, addig tökéletes lesz az is.
Jelly nem jött be annyira, nem éreztem annyira stabilnak mint az alpha romokat. Tuningolni meg nem nagyon tuningolok.
Elég sokan ragadtak meg amúgy alpha5nél, jól sikerült darab.
Szerintem csak hivatalosra fogok cserélni, kivéve persze ha elõbb jön ki bugmentes Cyanogen. 😊
Egyébként meg az utolsó kb. 25 hozzászólás lol meg lol habbal, szerintem törölhetõ is.
Más: Valaki próbálta már felrakni a Kelzsoca-féle új recovery-t fent lévõ recovery-bõl? Nekem nem sikerült. Fastboot alól felment de zip-bõl nem. Egyébként meg ma már jöhetne vagy a V7 vagy a Zsoca-féle Cyanogen, mert kurvajó a rom, csak egyre idegesítõbb a rengeteg ronyó. Az érintõképernyõ is rendszeresen megfagy.
most hogy van-e kolbász a seggedben vagy nincs az se érdekel, felõlem beszélhetsz arról is
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Én csak közvetítek a mobilarena és az sg között. Amúgy, nem teljesen mindegy, hogy van e ilyen mobilom vagy nincs? 😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
György
György
apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!
Live Wallpaper: Desktopon bárhol rákattolsz élõháttérképek menü és ott lesz az az élõháttérkép amit telepítettél!
Live wallpapert nem tudom, hogy így kell-e kezelni, mert sose használtam.
Ha közvetlen restart után megnézed többet fog mutatni. 😊
Ezt írja,akkor lehet hogy nincs feloldva a maradék?Pedig ma vettem ezekben már elvileg gyárilag fel van oldva nem?
Applications
Running services
És itt alul a csíkon.
Valaki nemtudna nekem apk kiterjesztésû htc sense live wallpapert linkelni?