2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
#1424 Én már láttam a honlapjukon a minap. -
szobipeet #1423 Helló. Valaki nincs itt aki vodafonos "berkekben mozog" és meg tudná nekem mondani hogy mikortól lesz elérhető náluk a teló?:D Előre is köszi. -
#1422 a markethehez google acc kell az tuti!
RoadSync az meg szar...talán nálunk nem is működik! azt ne is használd! -
#1421 Hii. Valaki tudna nekem segíteni abban hogy mire jó RoadSync alkalmazás? Vagy hogyan tudom beállítani. Server adresshez mi kell mert olvastam hogy azér nem jó az Android marketem mert nincsen beállítva a google fiókom. Válaszokat elõre is köszönöm. -
Baelint #1420 Igérik egy ideje, de talán már van fény az alagút végén :) -
#1419 Köszönöm.
Nem tudom miért kételkedtem.:D
Szerintem napok kérdése és beruházok egybe.
Ez a 2.2 mikorra várható kb? Mert akkor már előtte nem vennék.. -
#1418 működik minden, msn is megy (miért ne menne?)
szerintem abszolút megérte, annyira nemvagyok elfogult, mielőtt megvettem volt nálam néhány hasonló árkategóriájú telefon is, bár nemsok időre 4-5 nap-egy hét kb, de nálam a zte vitte a prímet.
panaszkodtak néhányan a wifire, hogy ledobál, de mondjuk ma vagy 4-5 órán át fentvoltam vele és egyszer se vágott le. -
Baelint #1417 Wifi, gps, net megy rendesen. (miért is ne menne?)
Facebook kliens alapból nincs, marketről letölthető, szintén nincs vele gond.
Msn-t még nem szedtem rá, de ha van marketen, akkor tuti megy.
Én nem sajnálok egy forintot sem abból, amit kiadtam rá, ennyi pénzért ilyen ár/teljesítmény arányú telót nem nagyon kapsz. És ha minden igaz, hamarosan mindhárom szolgáltató kiadja a maga 2.2-jét, azzal még jobb teló. -
#1416 Hali.
Wifi, gps, net, facebook ( gondolom az utóbbi csak wifiről ingyenes ) működik rendesen? Illetve MSN van rajta? mert egyik oldalon mintha írta volna valaki, hogy az MSN is megy rajta..?!
Akinek van.. mit mondtok.. megérte? vagy sajnáljátok a "kidobott" pénzt és mást ajánlotok?
Ja és vodafonnál kb. 40k? (függetlenül még nem találtam, a kártyám meg most ott van )
Köszi. -
#1415 ki tudja... -
#1414 Persze tudom, de gondolom hogy nem fogja megvenni ott 50.000 ft-ért ha már lehet kapni t-mobile 40-ért. -
#1413 sztem őt nem ez érdekli, majd eldönti, h az-e vagy nem -
#1412 próbált valaki N64 vagy NDS emut ZTE bladen (n64oid vagy nds4droid)? Elvileg 1GHZs procis telókon fut szépen, és a blade prociját 800mhzra lehet húzni, ami már majdnem... -
#1411 DRÁGA!!! -
#1410 Hi
XXL GSM milyen bolt?
Mennyire jo? -
#1409 Hello. Tudna nekem segíteni valaki. Android marketbõl akármit próbálok letölteni nem tudok se wifin keresztül se sem mobil hálózatról se tudok. Válaszokat elõre is köszönöm. -
KuNgZi #1408 ha igen custom van rajta, akkor rakd újra a gyári romot :d -
KuNgZi #1407 custom rom van rajta? ha nem rakd vissza a gyári romot! milyen szolgáltató?
ha visszaraktad a gyári romot és a gyári recoveryt, vidd vissza gariba és cserélik -
#1406 nekem fél év után meghalt touchscreen buggol újratelepítés után is, akkor nem tölt felismeri a töltőt megy a töltő jel de az akkumlátor nem töltődik. :\ -
#1405 én nem hiszem el, hogy akkora buzi a gyártó, hogy egyszer csinált egy elég alapos frissítést, ami kivette a memória limitet meg eltüntette az egyik fajta lehetséges pixelhibát és az alapot adja megint oda a vodának. -
KuNgZi #1404 a lényeg, hogy nem a vodafone csinálja a magának a romot, hanem a gyártó, a vodafone csak azt mondja meg nekik mi legyenek benne, pl vodafone-os menü, nem tudom, hogy van e, meg sim lock
stb.
a gyártót kell megvárni, hogy kiadjon egy firmware frissítést -
#1403 -
#1402 A sim lock-ra gondolt, nem a gyártóra. Közvetetten tehát a Vodafone-ra. -
#1401 A gyártót nem hibáztatom, mert kurvajó telefont készített, nekem semmi nincs elbaszva rajta, ennyi... -
#1400 a network provider akkor is tud customizálni rajta tuti, tré-mobilenál érdekes módon van javítás erre meg bele is rakják már a telefonokba alapból
tök lol, hogy egy hónapokkal ezelőtti buggal szerencsétlenkedik ez a szar vodafone, ami trénél már alapból nincs benne a telefonokban -
KuNgZi #1399 Nem a Voadfone csinálja a romokat, hanem a gyártó! Külön kérésre raknak bele sim lockot stb... Az b@szta már el megint. -
#1398 A Vodafone is baszkodik a ram-mal? :o
Na ne. Ez röhej. -
KuNgZi #1397 szia
röviden leírom neked: egyenlőre sehogy!
1. van már rá megoldás, az egyik fórumon egy srác ilyenekkel foglalkozik, ő megtudta oldani, de nem ajánlja, mert könnyen el lehet rontani a telót véglegesen, más néven: tégla lesz a teló
2. a T-Mobile-nál is ez volt a helyzet, mikor megjelent a ZTE, de ők akkor adtak ki egy komplett firmware frissítést
3. ha magadnak csinálod, és elrontod a garancia és a teló is ugrik vele
4. nagy az esélye annak, hogy kinullázódik az IMEI, ami törvénybe ütköző
várd meg, míg a vodafone kiad egy hivatalos frissítést hozzá, biztos ki fog rá adni
röviden, tömören ennyi. remélem tudtam segíteni -
92Engine #1396 Sziasztok!
Először is szeretnék bocsánatot kérni, de nem olvastam végig, az előző 1100 hsz-et. Kezdő androidos vagyok, de nagyon lelkes, ha ez számít. :) Elkezdtem útánnajárni a dolgoknak, de megakadtam. Egy vodás készülékről van szó, és szeretném azt a 256mb lappangó RAM-ot feloldani. Próbáltam a Universal Androot programmal rootolni a telefont, de ez nem volt rá képes, azt olvastam, hogy ez valakinél megy, valakinél nem. Próbáltam keresni egy másik rootoló programot, ráakadtam a z4rootra, de ez sem volt képes megbirkózni a ZTE-vel. Így a kérdés adott, hogyan tudnám rootolni, illetve felszabadítani azt a plusz 256mb-ot?
ui.: Kezdő lévén, kérlek türelmesen, pontról pontra írják le légyszi, hogy mit hogyan csináljak. Előre is köszönöm, 92E -
KuNgZi #1395 szia
felmegy rá a játék, van több jó jó magyar navigáció is. pl iGO teljes europa térkép packkal, és az android támogatja a flasht, csak a telefon processzora nem :D
de amúgy, ha youtube-ra gondolsz, van beépített youtube program, azzal ugyanúgy tudsz videót nézni és kommentelni :) -
gabeszg #1394 Sziasztok hamarosan eladom az iphoneomat (mert majd iphone 5 namind1) és ilyet szeretnék a 2 között.kérdésem az lenne, hogy erre a telefonra fel lehet rakni az angry birds játékot továbbá van e rá jó magyar navi program(és , hogy android már képes kezelni a flash tartalmú weblapokat)válaszotokat előre is köszönöm. -
KuNgZi #1393 szerintem sokkal jobb a teló, főleg, ha felrakod rá a 2.2-es Froyo romot. akkor lesz az igazi. tuti kijelző, sebesség, ilyen áron nem találsz jobb telót szerintem -
#1392 Valaki tudna abban segíteni hogy hogyan tudok megaupload-ról letölteni mert ha töltenék le akkor azt írja hogy nem támogatott tartalom sikertelen letöltés. Válaszokat elõre is köszönöm. -
szobipeet #1391 Sziasztok!
TElefon vásárlás előtt állok, ezt a Bladet néztem, de még nem hallottam róla szeretném ha megosztanátok velem a tapasztalaitokat a telóval kapcsolatban. EGy SE X8ashoz képest mennyire jó vagy rossz választás ez? előre is köszi! -
#1390 Lál. Vodánál ki is fogytak Blade-ből... :D:D -
#1389 Én eddig nem láttam videót a véglegesről, csak az expókon kiállított alphákról... Kora nyárra pletykálják a megjelenést, szerintem még a tömeggyártás sem kezdődött meg. -
#1388 Februárinál újabb videót én még nem találtam róla, ahhoz képest biztosan sokat fog javulni. -
#1387 valaki látott már olyan videót a skate-ről, amin nem laggolt mint a szar? elég kiábrándító -
#1386 Ha a tesómra érted, azért mert szüksége volt a pénzre, én meg adtam neki, ő is adott már nekem. Azt mondja majd kifizeti nyáron a ZTE Bladet helyettem, persze ha majd megadom nekiXD -
#1385 Miért küldted el a gecibe egy trollface-szel?... :D