2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
#1464 Hiába vannak benne jó kis funkciók, nekem már túl mézes mázas. -
heady #1463 Használ valaki SPB Shell 3D-t?
-
#1462 Valaki használt rootprogramot? z4rootra és társaira gondolok. Működőképes? -
Baelint #1461 Amúgy húzni szerintem felesleges. 600-on használom, amire nekem kell, arra az bőven elég. full 3d-s csilli-villi játékokra ott a számítógép. Amúgy Froyoval még 600-on is bőven játszhatóak azok is.
Ráadásul francnak sem hiányzik, hogy a húzás miatt gyorsabban szívja le az akksit... -
Baelint #1460 Hell!
Itt a fórum. Nem lesz 2 perces olvasmány, tekintve, hogy van egy 50ezer hsz-es előzménye is :D
800-ra sosem fogod húzni, 710 körülig stabil, nagyon ritka eset az, amikor afölött még használható.
Függetleníteni pedig neten cirka 1 perc, ehhez azért ne várj linket... -
szobipeet #1459 Sziasztok.
Ha minden jólmegy 1-2 héten belül lesz 1 ilyen telóm (vodánál sikerült megrendelni de azokon elmenni...). Olvastam olyanokat, hogy androidot frissebbet sikerült rá pakolni, 800 mhzre felhúzni a procit, meg ilyesmit. Ezeknek hol tudok bővebben utánajárni esetleg nemtudtok valami oldalt ami kifejezetten ezzel foglalkozik? Vagy olvassam el a fórumot az első HSZtől és választ kapok mindenre?:D Meg az érdekelne még, hogy lehet e a telót függetleníten.
Szóval megköszönném ha valaki tudna valami oldalt linkelni ahol elek levannak írva. -
#1458 Csak a graidens hibat akartam magamban tisztazni. A finghamozas meg nem az en muveszetem. :D
Szeretek racionalis lenni, nem fogom laboratoriumba kuldeni a telefont... :D
-
Pio #1457 Nem használok facebookot, de ami fontosabb: nem szoktam lassan, a kép részleteire odafigyelve lapozgatni a homescreent.
Vigyázz, ha így folytatod észre se veszed és Te is a WC-ben fogod tök sötétben spéci hátterekkel spéci szögekből nézegetni a telefont, hogy vadászd a képernyő hibáit. Voltak páran, akik ezt csinálták annak idején... :)
Szélsőséges példával élve azt se tesztelgeted, hogy hogyan reagál a telefon a huszadik emeletről való ledobásra. Remélem érthető, hogy mire céloztam. -
#1456 Tedd ki a facebook widgetet es kezd el mozgani a homescreent szep lassan valamelyik iranyba. A feheres widget szinmelysege lecsokken... bar lehet hogy ez a launcher hibaja mert a bladen es a defy is ugyan az van fennt... :) -
Pio #1455 1. a gradiens hiba egy színhiba volt, bizonyos szürke árnyalatot más színűnek jelenített meg a készülék. Szoftveres hiba volt, már nem aktuális, még előző évben javítva lett.
2. nem tudom milyen mozgás közbeni hibás színátmenetekre gondolsz, én ilyet nem tapasztalok.
3. beállítások/Nyelv és billentyűzet. Innen remélhetőleg már eligazodsz, mert nekem nincs is fent a gyári billentyűzet, szóval nem tudom már pontosan, hogy hol van. -
#1454 Erdekes hogy csak a homescreenen latom ezt a hibat, deegyre inkabb boki a csorom... :D
Mas: ezt a x9-es szovegbevitelt, hogy tudom inaktivva tenni? Hasznos neha, de elege lelassitja a geplest. -
#1453 Ez a gradiens hiba mi is volt pontosan? Mozgas kozben nem olyan szepek a szinatmenetek? Kiprobaltam motoroa defy-n es ott is ugyan ugy jelen van a problema. Tehat akkor ez nem a blade, hanem az android "sajatossaga" gondolom. -
#1452 SzépJóNapot! Rég jártam itt... Egy jó ideje nem nézegettem a ZTE fórumot mobilarénán, láttam Zsoca egy két új romot kidobott.. Nekem még mindig a Swedish féle lite blue van, az még mindig a legjobb? Vagy van megbízhatóbb? -
#1451 Nekem egy hónapos korától van rajta 1-2 karc, elvitte a kocsonyafesztiválra aztán kitudja mi lett vele. Azóta semmi :D -
#1450 Egy Golla tokot hasznalok, ilyen screen-sz@roktol csak matt lesz a kijelzo :) Tenyleg karcolasmentes szinten kb. fel ev utan. -
Pio #1449 Nem használok fóliát, egy pillanatig se éreztem szükségességét.
Tokot használok, ha épp nem felejtem otthon... :)
Bő fél éve van meg a telefon, semmiféle karcolás nincs a felületén. -
#1448 Köszi!
Más: használtok valamilyen srceenprotectort? Elég ha textiltokot használok (ideiglenesen amíg nem veszek újat)? :) -
#1447 Settings -> wireless&network -> mobile networks -> data enabled rublikabol pipa ki
Illetve ezek magyar valtozatai (gozom sincs hogyan forditottak)
Elegansabb megoldas ha widget-et hasznalsz (pl. SwitchPro), ott a wifi/3g be/kilovese egy erintes. -
#1446 Az megoldható valamilyen gyári beállítással, hogy a telefon bekapcsolás után ne menjen fel 3G hálózatra? -
#1445 Semleges, megvan. :) -
#1444 A számom elrejtését, hol tudom kikapcsolni. Tehát, hogy a hívott fél lássa a számom. :) -
Pio #1443 Én a Majesty, a Game Dev Story, a Gem Miner, az Oregon Trail és a Mini Squadron nevű játékkal voltam el a legjobban. Mindegyik kifogástalanul ment a telefonon, talán a Majsety menüje kicsit darabosan ment. -
#1442 Nem egy játékbajnok a telefon, de tudnátok egy-két játékot ajánlani, rá amelyek normálisan mennek? Másfél órát szórakoztam a My Paperlplane 2-vel, olyn élvezetes irányítani. iBasket is remekül megy rajta (jobban mint a jóval erősebb Moto Defy-n :D)... -
#1441 Végtelen hàlàm
-
#1440 settings -> Vezeték nélküli és hálózatok -> Wi-Fi beállítások
menü -> Speciális: Wifi alvás irányelve = soha -
#1439 Na már a bladeről írok, hogy tudom kikapcsolni azt hogy ne bontsa a wifit alvó módban? :)
-
KuNgZi #1438 szia
ha webshop, akkor futár! fel is hívhatod őket, vagy be is mehetsz -
#1437 Ha T-webshopból rendelek, nincs személyes átvétel üzletekben? Mindenképp csak futár?
Honnan tudom pl. hogyha bemegyek egy üzletbe, akkor ott van készleten Blade? Simán csörögjek rá magára az üzletre? -
#1436 Nekem teljes feltöltés után 2 óra után volt olyan 25%on az akksi(max fényerő),de egyébként van hozzá töltő. -
#1435 mikor lesz már t-mobile 2.2 -
#1434 Aham. :)
és azt nem tudjátok, hogy szivargyújtótöltő, tehát, hogy autóban is tölthessem.. van hozzá? tudok venni? mert ugye GPS gondolom hamar lehúzza, az írottak szerint amúgy se túl nagy kapacitású aksiját. Aztán mondjuk egy Nyíregyháza-München úton nem kellemes ha 2óra után "vége a dalnak." :D -
#1433 PH fórumon linkelte valaki:
http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&langId=-11&productId=242046
Szerintem az ismerősöd arra volt kíváncsi, hogy egy adott firmware miatt az első szállítmányos Blade-ek, csak 256 mega ramot láttak. Frissítéssel megoldották pikk-pakk, a most vásárolt Blade-eknél már nincs ez a 'probléma' tudtommal. Tehát amit veszel az már 512 ramot lát.
A Vodafonos Bladekben is amúgy ugyan ez a helyzet. Nem tudom, hogy ott már megoldották-e. -
#1432 Egy linket dobnál?:D
Egyébként nem akarok lámulni, de ugye egy "fajta" van csak?
Mert minap mondtam ismerősnek, hogy szándékomban áll venni és visszakérdezett, hogy az "erősebbet vagy gyengébbet"?!
Én meg csak néztem... :) -
#1431 Újra van webshopban. -
#1430 Jövő héten szerettem volna megvenni a telót, erre ríttig kifogy belőle a T... NO ME GUSTA. -
#1429 senki? -
#1428 Jaja, t-mobile-nál is, pár napja néztem. -
#1427 Itt nálunk ÉK Mo-n már elvileg van. ( gyakorlatilag is, csak annyira kelendő, hogy " még az nap" elviszik mindet..)
Ezt kb. 20 perce mondta egy vodafon boltos ismerősöm, mert ma akartam venni én is. :) -
Baelint #1426 Egy ideje már forgalmazzák, gondolom épp készlethiány van. Előfordul :) -
szobipeet #1425 Hamarosan felirattal.