2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • TaRka0107
    Dehogy, igazad van, csak nem úgy jönnek össze a dolgok ahogy szeretném. Már megvehettem volna kedden is csak közbe jött valami, tesóm belement a kocsival egy kurva nagy kátyóba, eltört a felni, arra kellett adnom neki pénzt... Mind1 ez nem ide tartozik, de ezért akarom eladni a telefonom, mert tényleg megakarom venni ezt a telefont, sok cikket olvastam már róla.
  • sapkafej
    *rossz nézni
  • sapkafej
    annyit tökölsz itt már, hogy rosszul nézni.
    biztos SZÜKSÉGED van neked arra a telefonra, ha 1-2 ezer forinton izélsz? fiatal vagy még, várj egy kicsit, menj diákmunka, stb. köcsög-e vagyok hogy ezt mondom?
  • TaRka0107
    Tesóm mondta, de nem volt biztos benne, BAZD!
  • sapkafej
    ezek szerint telefon és bolt függő. bazd.
  • TaRka0107
    Értem. Ha beviszem GSM boltba akkor azonnal megveszik vagy várni kell míg el nem adják? Mert azt hallottam, hogy telefon és bolt függő.
  • jazzy
    Szerintetek mi van akkor, ha most vodás vagyok, de le akarom mondani, át akarok állni T-re, előfizetésesre, viszont ZTE skatet vennék majd ha lesz, most nem kell készülék. Tudok előre venni csomagot és utána kedvezményesen skatet csomag miatt, vagy csak akkor kapom a készüléket ha frissen kötöm a szerződést előfizetésre?
  • Klemice
    nincs készülékbeszámítás
  • TaRka0107
    Szevasztok! Szerintetek a t-mobilenál beszámítják azt a készülékemet amit ott vettem még kevesebb mint egy éve előfizetéssel? (persze a ZTE Blade-be):)
  • theone91
    Hallgatlak. :D:D
  • Solten
    Hi, ez tenyleg konnyeden javithato: #1373
  • Metalmilitiakid
    csináld azt amit haver, csaj ráült a buszon a telójára ugyanígy betört a kamera plexije, a papír alatta marad annak nincs semmi baja, veszel egy darab vékony plexit körbe rajzolod kivágod pill rag belerakod és sztem olcsóbb mint egy teljes új hátlap
  • TaRka0107
    Én úgy tudom, hogy hátlapot nem nagyon lehet kapni. (lehet h nagy hülyeséget mondtam.) Akkor az nagyon megéri, mert 3hetes a készülék, és akkor 26-27K-ból megúsznám. Ha már meglenne a pénz, akkor megvenném azonnal.
  • sLINKy
    volt :S
  • sLINKy
    hátlapcsere 1000-1500ft
  • TaRka0107
    Az faja, mert 25kért tudok egy ilyen telót venni 2év garival. Akkor megveszem szerintem, csak még mondom neki, hogy tegye el:D Több pénzem nem nagyon van, előfizetés meg már van ennél a családnál vagy 25db.:)
  • Metalmilitiakid
    mivel az egy darab plexi lap sztem simán
  • TaRka0107
    Szevasztok! Egy ilyen sérülést ki lehet javítani/javíttatni a t-mobilenál garanciában, vagy valami GSM boltban kevés pénzért?:)
  • theone91
    Vodához beérkezett Bladeszállítmány milyen? Volt rá panasz?
  • Fehercsoki
    Azt hiszem már megvan rá a magyarázat.
  • Fehercsoki
    Ma volt egy hosszabb utam,kb. 3 óra volt,végig Igo 8.4et használtam,gyári 2.1es rom,a jó magyar utakon a legnagyobb bukkanóknál hirtelen elment a kép egy része,kb. az alsó fele,teljesen befeketedett aztán visszajött.Ez lehet a telefon hibája?(egyébként semmi gond nem volt vele soha)
  • Solten
    Itt erdemes korulnezni: link.
  • Inquisitor
    Androidunderground oldalon láttam, hogy van többféle ROM is, amihez van magyarítás. Azok közül van olyan amit stabilnak lehet nevezni? Mondjuk nevezett oldalon a ZTE Blade részleg a legaktívabb, biztos jó okkal.
  • Solten
    Gyakorlatilag kiprobaltam az osszes a keszulekkel kompatibilis custom ROM-ot, hasznaltam mar 2.3.3-at is (Cyanogenmod 7 stable). Na ez annyira stable hogy pl. neha magatol kikapcsol a telo. A svedek 2.2-vel adjak ki, az ebbol alakitgatott (#1312) ROM viszi eddig a primet szvsz.
  • RAZOR27
    Az, hogy kész egy verzió még nem minden, a gyártók szeretnek beletúrni, még ha csak egy kicsit is módosítanak az időbe telik, aztán a lokalizálás meg tesztelés (mint amivel a téfos takarózik most) lévén késnek ezek.(ha hülyeséget mondtam tessék kijavítani)
    Szvsz én örültem a múltkori gugli kijelentésnek, hogy az ilyen módosításokkal élő gyártóknak befognak inteni a jövőben :)
  • Büdös Bohóc
    Az nekem mind1, hogy mi a forrás. Amíg szar, addig tök felesleges.
  • Inquisitor
    Ja és amit kihagytam: A bugokért nem a különféle forrásból származó és/vagy bugos drivereket tartalmazó kernelverziók okozzák inkább? Igaz láttam már olyat, hogy egy bizonyos feltelepített téma vágott haza funkciókat, vagy egy Widget lemerítette az aksit(?), ami elég fura nekem.
  • Inquisitor
    Nem követem napi szinten, de egy másik fórumon az Optimus 3D hírnél februárban írta valaki, hogy mi az ha kijön a 2.3, hiszen már 2010-ben kijött. Mikortól "jön ki" hivatalosan egy Android verzió? Azért kérdezem, mert van egy halom videó és teszt 2.3.1, 2.3.2 és 2.3.3 verziókból is.
    Tehát ha már kint van SDK és forrás, az még nem a hivatalos, ha jól értem?
  • Pio
    Az a baj, hogy a 2.2-k is tele voltak ilyen-olyan kisebb-nagyobb bugokkal addig, amíg nem jött ki a hivatalos 2.2 és azt alakították át. Még így is bele lehet futni 1-1 anomáliába, de szerencsére nem gyakran.
    Szóval tartok tőle, hogy a 2.3 se lesz hibamentes addig, amíg nem jön ki hivatalosan is (ami esélyes, hogy sose fog megtörténni).
  • Inquisitor
    Most akkor hogy írjam le, hogy a mondat témája a Geenger Bread volt, nem a CM7? Csak a YouTube videókon 10 custom ROM bemutatóban 9-ben az van. Ennyi. Ajánlotta a rossebb :D
  • Klemice
    Nem jön be a cyanogen de azért jóféle és ajánlod... (Y)
  • Inquisitor
    Oké, de lenkebb linkelték azt a bizonyos "legjobb" ZTE custom ROM-ot és az akkor már 2.2 volt. Nem ez volt a lényeg, hanem van és lesz 2.2 és 2.3, és olyan is ami nem bugos ;)
    Amúgy nekem a Cyanogen nem jön be, elég csicsás színkavalkádos egy HTC Sense mennyivel letisztultabb ...
  • Büdös Bohóc
    istentelen bugos és szarfos a cyanogen: még mindig
  • Inquisitor
    Kit érdekel a hivatalos 2.2? Van 2.3.2 rá és a youtube videók alapján gyönyörűen fut jó féle Cyanogen7-el együtt.
  • balcsi70
    Sziasztok.Vettem én is egy ilyen telót,most egy kicsit a GPS-ével küzdök,ráraktam az IGO8-at My way-t fel is telepedett a telóra,aztán szedtem le Europa térképet és abból kimásoltam a Hun mappábol az fbl. filet és bemásoltam a teló IGó mappa content ,map mappájába. A lényeg az hogy amikor elakarom indítani az IGO-t akkor ezt írja ki:Please insert your SD card containing IGO content files. Szerintetek mi az ami nem jó? a kártya 2Gb-os. Előre is köszönöm a segítséget.
  • Fehercsoki
    Igen,és ha belegondolsz,akaratlanul is elküldődnek az ilyen információk,nem tehet erről senki.
  • Pio
    Fehercsoki, egyáltalán nem néztelek hülyének, elnézést, ha így érezted, nem állt szándékomban, csak láttam más fórumokon is, hogy senki nem találja magát emiatt, aztán némi iránymutatással sikerül nekik.

Fura, hogy ennyien nem vagytok benne itt, mert minden ismerősöm meglett és ahogy elnézem mobilarénát ott is szinte mindenki megtalálta magát, szóval szerintem minden telefonról beszívja az infót a gúgli.

Solten, szerintem ezek nem gázos dolgok, csak azért meglepi az embert, hogy hoppá, beírja a routere mac címét és azonnal kidobja a térkép, hogy hol is lakik, ezen kívül nincs jelentősége.
    Az Apple-féle ügy talán még neccesebb is, mert úgy tényleg az adott személyről tudsz meg konkrét dolgokat, itt nincs készülékhez kötve a dolog.
    Aki például rendszeresen eljár valahová megcsalni az asszonyt az most tuti, hogy le fogja cserélni az iphone-ját...
  • Fehercsoki
    Azért hülye nem vagyok.Wifi-vel kezdtem és kipróbáltam utána az összeset,egyik sem volt benne.
  • sanyicks
    én kipróbáltam a wlan és a wan macet is (egyébként nyilvánvalóan a wlan mac látszódik wlan felé), egyik sincs benne.
  • Solten
    Jah, majd meg probalkozok... Amugy ezen mi a nagy wasistdas, az alma azt koveti hogy merre jarkalsz (es van annyira idiota hogy ezeket az adatokat titkositatlanul tarolja - ennek mondjuk semmi jelentosege a konzumidiota fanboyai ehhez is csak kajan vigyorral tapsolnak), ez meg csak a routered lokalizacioja. Tobbfele program tudja ezt (wifi hotspot) gyujteni es tarolni (egy androidos telefon is).