ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
Én is a Kelzsoca félére várok, vagy a javított V7-re.
Ami nem mûködik, vagy nem megfelelõen mûködik: képernyõ behal hívás közben (hiába van olyan opció, hogy ne kapcsoljon ki egyáltalán, mégis kikapcsol), ADW fagy mint az állat (néha csak az aksi eltávolítása segít itt is), rádió nem mûködik, procit nem sikerült húznom (lehet hogy csak én vok a fáradt). LauncherPro-t is felraktam, az frankón megy akadozás/fagyás nélkül.
Ami viszont fasza, hogy van equalizer a headset-hez is, és a telefon hangszórójához is. Alapból (eq csavargatása nélkül is) sokkal tisztábban, jóval hangosabban szól a telefon, és a belsõ equalizert lehet a PowerAmp-el is kombinálni zenehallgatásnál. PowerAmp eddig is egész jó cucc volt, így a kettõt kombinálva olyan szinten megugrik a hangerõ és a hangminõség, hogy ej. De ez csak pár dolog, azért ennél jóval több az újdonság és a hiba is. Még tesztelgetek.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Büdös Bohóc
egyik munkatársamnak kb azóta van 2.3 a zte bladején, amióta nekem is meg van a telefonom (1 hónap). Teljesen ok azt hiszem. Megkérdezem majd esetleg holnap.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Csibusz
Én akkor megvárom, hogy kelzsoca kezdjek majd vele valamit😊 Addig marad az FLB R8 HUN😊 Jó is gyors is megbízható is.
Pretorian
Fent van a Cyanogen mod, egyenlõre bugos mint az állat. Fagy is néha, hívás közben bealszik az érintõképernyõ, és csak az aksi eltávolításával lehet újraindítani a telót egy ilyen bealvás után. Viszont rengeteg újdonságot hoz a 2.3, csak az ADW lassítja az egészet.

Pretorian
Az csak akkor lehet, ha nincs fent recovery, és fastboot alól sem tudsz ráflashelni. De ha így cseszõdik el, akkor nyugodt lehetsz, mert ki fogják cserélni. Én az elsõ Blade-emet anno hazavágtam a build.prop okosításakor, de szerencsére nem volt fent recovery. Azonnal cserélték, pedig túl voltam a 72 órán. Úgy néz ki jobban megéri cserélni, mint a garanciális szervizeléssel pöcsölni egy ilyen kaliberû telóval.

Csibusz
Én sem bírom õt xD De most úgy ki kellett adnom magamból xD
Klemice
ezt a köpedék alekosz dumát ne erõltesd, amúgy kösz az infót 😄

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Fehercsoki
Látom már hogy azt is linkeltél.

Fehercsoki
Köszi! És autós töltõ is létezik hozzá?(gondolom pár óra aktív gps használat után elkezd lemerülni)

Csibusz
Hát mivel a zöld kis android figurák kell eljutnod, hogy onnan bejuss a recoverybe... És az android figura mindííg minden körülmények között bejön... Ahhoz nagyon el kell cseszned valamit, hogy ne.
Péel: Földhöz vágod😊
Klemice
és ha úgy cseszõdik el a telefon, hogy nem tudod visszarakni a gyárit?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Pretorian
"Mire jó a csodazip?
A "csodazip"-et ma már inkább a telefon gyári állapot visszaállítására használjuk fel, hasznos ha éppen garanciáztatni szeretnénk, vagy egyszerûen csak teljes nagytakarítást szeretnénk végezni, bár erre csak végsõ esetben érdemes használni."

Kell ennél több?

Pretorian
Hát bazzeg ez már vagy százszor ki lett tárgyalva itt is és PH-n is, vissza kéne olvasni.

@996

Zsír. Hétvégén kipróbálom. Volt szó korábban valami 2.2-es CyanogenMod rom-ról is, mondjuk a legtöbb embert a tuning miatt érdekelte volna, azt meg már régóta lehet a Jellyfish romokkal is. Kíváncsi vagyok mennyire sikerült megtweakelniük, mert ugye Gingerbread-hez 800Mhz-es procit jelöltek meg minimumnak ha jól emlékszem.

Az, egészen pontosan 2.3.2
De ez még csak RC ROM, szóval kiadásra jelölt, de nem végleges, hibák lehetnek.
Én azért várnék 1-2 napot, hogy fussanak be a lelkesebb/kíváncsibb emberektõl a teszteredmények. 😊
Klemice
zte blade

Klemice
ték

Klemice
ez akkor már 2.3?

Solten

Saor Alba

Hivatalos CyanogenMod támogatást kaptunk.
Akinek van kedve próbálkozni vele, jó szórakozást.
Állítólag ez a legjobb custom ROM.
Csibusz
Tripla post sorry... amúgy az is új ami expressen van
Csibusz
Nem adnak hozzá, de 1500 Ft láttam már használtat:
Tütütöltõ

De.. szerintem újonnan sem lehet sokkal drágább😊
Nem is 2500 Ft újonnan:
egyik

de van 2000 Ft-ért is:
másik
Csibusz
Ahogy érzed😊 Ne húzd fel magad... Végülis csak tapasztalatokból mondom, mivel már volt ismerõsöm aki vissza vitte😊 De akkor te jobban tudod ennyi😊
Klemice
néhány, bõven 100ezer feletti telefonhoz

Fehercsoki
Néhány telefonhoz adnak...

Klemice
hogy adnának bakker?

Fehercsoki
Alapból adnak a telefonhoz autós töltõt/tartót?Ha nem akkor hol lehet venni és mennyiért?

popzu
Ez olyan kedves,hogy minden ember ezt így látja,tegyünk rá ilyet olyat mert xy aztmondta,hogy nemveszik észre...a t-mobil garancia szervíze sem hülye... nem utolsó jött ment informatikusokat foglalkoztat,azthiszitek az nemveszi észre egy pillanat alatt,hogy belenyultak a telefonba?

Csibusz
Nem veszik el a garanciád... Nem tudom miért kell ilyen hülyeséget írni.. Le van írva a megfelelõ fórumba, hogy ha vissza teszed a gyári romot, kutya sem veszi észre... Mert ha hiszed, ha nem, nem fogják kigúvadt szemmel nézni, hogy most felraktál-e már vagy sem, tört romot.
popzu
Ebben egyetértünk <#vigyor3>

Klemice
én is, úgy hogy megmarad a 2 év garanciám

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

popzu
Szeretnék már 2.2-t látni a blademen...

Csibusz
Nem kapok újat, mert már be vittem és mivel 3 pixelhiba van rajta, be se vitte a drága legény😊
Csibusz
Ehh... Az kellemetlen 😄
Viszont én vigyázok rá, mint egy hímes tojásra elképzelheted, hogy majdnem eret vágtam magamon, mikor lerántottam xD
Metalmilitiakid
nekem van rá T nél biztosítás, hogy ha akarom földhöz baszom és 4k ért kapok egy vaci újat 😄 havi 450 ft ért
Ami mondjuk nekem kell is, mert eddig minden telóm ilyenekbe halt bele 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Nem, nem írtál se elõ-, se hátlapot, csak az utolsó mondatban lévõ Nokia hátlap miatt asszociáltam egybõl hátlapra 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Máté94
Fehercsoki
Pixelhiba miatt azonnal cserélik egy új készülékre ha jól tudom.Vidd be és kapsz 1 újat.

Csibusz
Nekem is az elõlap, hátlapot írtam volna?
Na mindegy, kicsit érzékeny:S De nem baj hál Istennek nem vészes..
Én is leejtettem, nekem meg a jobb felsõ sarka nyomódott be egy picit. Igaz, Nekem az elõlap, nem a hátlap.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Csibusz
Uff, nekem kicsit már nagy ez egy maroktelefonnak😊 De szép szép.
Más: tegnap leejtettem szegényt... és hát bizony kicsit megsérült a bal felsõ sarkánál... alig észrevehetõ, de persze nekem szúrja a szememet... Szerintetek, ha majd egyszer rászánom magam és elviszem a pixel hibák miatt gariba.. mert az viszont túlzottan nem zavar. És ha netán be is viszik miatta, kérhetem szerintetek, hogy kikozmetikálják ? Mert anno a Nokiámon szó nélkül cserélték a hátlapot, csak az miatt mert kopott volt..
jazzy
Nem tudni mikor?
Máté94
Lesz Telenornál is.
Solten

Saor Alba

jazzy
Ez nagyon tetszetõs, lehet kivárom 😊
Solten

Saor Alba

Metalmilitiakid
2perc kiütni csak nemtom van e már mód a visszarakásra, ha gariztatni szeretnéd

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Klemice
szerintem csak a t-nél van

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

jazzy
Melyik szolgáltatónál legolcsóbb most a blade nem tudjátok? Vodás vagyok, gondolom ott nincs, de azt is gondolom, hogy 2 perc kiütni 😊

Beszart a Hero-m érintõképernyõje rohadtul örülök.. és még a PIN kódomat is elbaszta 3x.. a PUK kódomat is meg kell szereznem valahonnan, szép nap ez a mai.
Pixelhibákat úgy kell kiszúrni, hogy bezárkózól budira, speciálisan erre kifejlesztett háttereket és programokat futtatsz full fényerõn és 5 centrilõ, minden szögbõl nézed a képernyõt. 😊
Annó a mobilarénán tárgyalták ezt ki, majdnem regeltem is, hogy benyomjak egy arcpálmát. 😊
Büdös Bohóc
akkor én maxi-szerencsés vagyok mert nálam nincs pixelhiba. Az eladó bekapcsolta megmutatni elõtte direkt a telefont is nekem kérni se kellett

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed