ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami nem mûködik, vagy nem megfelelõen mûködik: képernyõ behal hívás közben (hiába van olyan opció, hogy ne kapcsoljon ki egyáltalán, mégis kikapcsol), ADW fagy mint az állat (néha csak az aksi eltávolítása segít itt is), rádió nem mûködik, procit nem sikerült húznom (lehet hogy csak én vok a fáradt). LauncherPro-t is felraktam, az frankón megy akadozás/fagyás nélkül.
Ami viszont fasza, hogy van equalizer a headset-hez is, és a telefon hangszórójához is. Alapból (eq csavargatása nélkül is) sokkal tisztábban, jóval hangosabban szól a telefon, és a belsõ equalizert lehet a PowerAmp-el is kombinálni zenehallgatásnál. PowerAmp eddig is egész jó cucc volt, így a kettõt kombinálva olyan szinten megugrik a hangerõ és a hangminõség, hogy ej. De ez csak pár dolog, azért ennél jóval több az újdonság és a hiba is. Még tesztelgetek.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Péel: Földhöz vágod😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
A "csodazip"-et ma már inkább a telefon gyári állapot visszaállítására használjuk fel, hasznos ha éppen garanciáztatni szeretnénk, vagy egyszerûen csak teljes nagytakarítást szeretnénk végezni, bár erre csak végsõ esetben érdemes használni."
Kell ennél több?
@996
Zsír. Hétvégén kipróbálom. Volt szó korábban valami 2.2-es CyanogenMod rom-ról is, mondjuk a legtöbb embert a tuning miatt érdekelte volna, azt meg már régóta lehet a Jellyfish romokkal is. Kíváncsi vagyok mennyire sikerült megtweakelniük, mert ugye Gingerbread-hez 800Mhz-es procit jelöltek meg minimumnak ha jól emlékszem.
De ez még csak RC ROM, szóval kiadásra jelölt, de nem végleges, hibák lehetnek.
Én azért várnék 1-2 napot, hogy fussanak be a lelkesebb/kíváncsibb emberektõl a teszteredmények. 😊
Akinek van kedve próbálkozni vele, jó szórakozást.
Állítólag ez a legjobb custom ROM.
Viszont én vigyázok rá, mint egy hímes tojásra elképzelheted, hogy majdnem eret vágtam magamon, mikor lerántottam xD
Ami mondjuk nekem kell is, mert eddig minden telóm ilyenekbe halt bele 😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Na mindegy, kicsit érzékeny:S De nem baj hál Istennek nem vészes..
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Más: tegnap leejtettem szegényt... és hát bizony kicsit megsérült a bal felsõ sarkánál... alig észrevehetõ, de persze nekem szúrja a szememet... Szerintetek, ha majd egyszer rászánom magam és elviszem a pixel hibák miatt gariba.. mert az viszont túlzottan nem zavar. És ha netán be is viszik miatta, kérhetem szerintetek, hogy kikozmetikálják ? Mert anno a Nokiámon szó nélkül cserélték a hátlapot, csak az miatt mert kopott volt..
Saor Alba
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Beszart a Hero-m érintõképernyõje rohadtul örülök.. és még a PIN kódomat is elbaszta 3x.. a PUK kódomat is meg kell szereznem valahonnan, szép nap ez a mai.
Annó a mobilarénán tárgyalták ezt ki, majdnem regeltem is, hogy benyomjak egy arcpálmát. 😊