Splinter Cell: Blacklist

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok Coopra kereset játékostársat :)
DONGUBA
ez se jo

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Shep
Hát így nézegetve az órás videokat, nem bánom ,hogy nem azt vettem, eléggé olyan hatást kelt, mint a 80-as évek piacos órái :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

PanzerWolf
Köszi!Nem vettem észre.

a.carkey
(víz+ütés)

A medve nem játék.

a.carkey
A doboz alján volt egy kis papír, azon mindent megtalálsz.

A medve nem játék.

PanzerWolf
Kinek van ilyenje?
splinter cell blacklist ultimatum edition
Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek vízálló az óra?Nincsen ráírva,aztán ez miatt nem akarom,hogy valami baja legyen ha pl esik az esõ.

Shep
Közben talán megvan, de ha már hosszúsági meg szélességi fokokat adnak meg akkor legalább az egyenlítõt meg a többi fõ vonalat feltüntethették volna, úgy kicsivel azért egyszerûbb lenne az é.sz. 12. ny.h. 69-et megtalálni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Vannak ezek a sárgával jelölt Árnyékadatos küldetések, amikor meg kell fejteni majd a kurzort odavinni, na ez most, hogy megy, mert mozgathatom én akárhova semmi nem történik.

grebber
Én meg pont ezért rühellem az mmo meg multi cuccokat. Én élvezni akarom a játékot nem a sok pro ellen meg a csalók ellen leégetni magam.

Inkább single-t tolom,multira amúgy sincs idõm mivel vagy 700 single game várja hogy végig legyenek játssza! Fõleg az mellett nincs idõm hogy a nagyon jó single cuccokat 4-5-6x is végigjátszom.

"Megnézem hogy osztogatsz fejest mikor rohangálnak összevissza fel -alá"
Úgy sehogy ,mivel amikor elsõnek vittem végig gyilkolva ,akkor fedezékbõl lõttem agyon mindenkit úgy meg hát nem rohangáltak.

Next PC upgrade: 2022

Béluska74
Lepergett elõttem a credits... Ez azt jelenti,hogy vége a fõsztorinak? És csak a mellékesbõl maradt meg egy kettõ,de van olyan amit megcsináltam és még ott van a térképen.

If you give a little love you can get a little love of your own

bakvarnyu
Megnézem hogy osztogatsz fejest mikor rohangálnak összevissza fel -alá <#beka3>
Jók ezek a játèkok, csak sajnos a multiplayer fps-ek miatt nincs már olyan türelmem velük szöszmötölni mint régebben.
Túlságosan kiszámítható, csak megfigyeled a bot útvonalát , aztán lecsapsz rá a kellö pillanatba vagy kikerülöd.

a.carkey
Bármilyen sweetfx vagy hozzá hasonló "külsõ" dolog nincs fent? Hasonlók miatt szokott szopatni az UBI.

A medve nem játék.

tûzfal endelyezés/tiltás?
DONGUBA
Megvolt az is

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Shep
Jó, mindegy. Király vagy, ez a lényeg!

grebber
És ebbe hol látsz te olyat ,hogy saját magamat fényezem hogy mennyire kurvajó vagyok?

Írtak egy tényt én meg reagáltam rá ,ennyi nem több!

Shep
Ilyen hszeket nem tudom te minek tudod nézni
"Szarom le ki hányszor vitte végig attól hogy valaki balfasz mert nem tudod célozni fejre kell menni azt csá."

grebber
Azt hogy te minek nézed hogy kombinálod a fejedbe nem érdekel! Szóval ne gyárts ilyen urban legendeket légyszíves!

Shep
Hát hozzászólásaid nem errõl árulkodnak. És mostanában egyre több az ilyen, kezdesz kicsit belebolondulni a sok játékba!

grebber
"hogy ennyire magasabb rendûnek tartod magadat"

Soha nem mondtam sehol ilyet és ne rágalmazz ilyen valótlanságokkal.
Oda kell figyelni és fejest kell osztani ennyi ,nem idejönni sírni hogy nem halnak meg.

Én is jöttem sírni hogy észrevétlenül elég lehetetlen és amikor kipróbáltam rájöttem nagyon nem az.
Próbálni,próbálni és belejön az ember!

Shep
Örülünk neki ,hogy te ekkora király, überpro játékos vagy, hogy minden mozdulatod fejes, annak már kevésbé, hogy ennyire magasabb rendûnek tartod magadat. Persze hát ha már állandóan csak játszol akkor kell, hogy legyen valami eredménye :D

grebber
LOL csak behalucináltam magamnak azt a vidd végig észrevétlenül acsit ,mivel nincs is ilyen<#taps>

Végre megvan a hiba. A UPlay-el van a gond. Ha azzal indítom a játékot, akkor kifagy, mindegy, hol járok a játékban. Most kipróbáltam úgy, hogy a warezbõl átmásoltam az eredeti játék mappájába a crack-et, amivel kiiktattam a UPlay-t, így már meg minden hiba nélkül, viszont így nincs koop, se multi. Valamit még megpróbálok ügyködni rajta, hátha sikerül.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

grebber
Szarom le ki hányszor vitte végig attól hogy valaki balfasz mert nem tudod célozni fejre kell menni azt csá.

Na ezt magyarázza meg nekem valaki. Felraktam megint, elindítom, megy teljesen jól, megcsináltam egy Grim-es küldit, a kis magánszigetest, kilépek, erre amikor újra elindítom a játékot, a töltés közben kifagy. És mindig ugyanazon a ponton. Erre már nem tudok mit lépni.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Shep
Azért van többféle játékmód, hogy lehessen lõni is, szóval azért mert 1x már végiglõtted, most meg lopakodsz nem kell a duma!

grebber
Nem tudom ti miket lödöztök ,de egyedül a sapkás ellenfeleknél nem egy lövés (fejlövés) a halál. Egérrel toljátok csak célozni ne sírni <#eplus2>
Lopakodjatok az a hyperszuper!

Shep
Hát az tényleg vicces, mikor meglövöd többször is és semmi baja.

bakvarnyu
HAHA.Engem az akasztott ki hogy eltalálom háromszor az ellenséget és csak jön tovább felém. Fél tárat kell beleereszteni,hogy kifingjon:)

A Tomb Raiderbe 5-perc után bele szerettem,de remélem ezzel is meg fogok barátkozni :))
grebber
Pedig mindkettõ full egyszerû a lopakodás az hosszabb figyelõsebb ,DE NEM nehéz!
Én is itt kamilláztam hogy lehet ezt lopakodva és hát nagyon könnyen!
Tomb Raider után idén ez a top 3. game számomra (eddig)

uplay uninstall reinstall?
Nagyon bele szoktam magam élni a játékokba,de ennél kb. fél órás játék után úgy éreztem,h egy kalap szar! Ha próbáltam megölni az ellenségeket úgy sem volt jó, de a lopakodással sem akart menni a dolog! De biztos velem volt a probléma, így majd adok neki egy másik esélyt és próbálom átvenni a ritmusát!
Shep
ÁÁÁÁ Grimes yachtos küldetés, átverekszem maga ma lézeren erre jött valami drón és elkapott. Hát a hajam tépem, komolyan mondom.

DONGUBA
semmi :(

Vírusírtót kapcsold ki egy 10 percre és próbáld újra.

DONGUBA
Hali nekem inditasnal ezt irja ki tudtok segiteni?

az eljárás belépési pontja(uplay has overlapped operation completed) nem talalhato a dll-ben (uplay_r1_loader.dll)
dll-t csereltem ugyanaz....leszedtem mindket verziot ugyanaz

Tatyla
ja sarokból szembõl nem lehet csakis hátulról...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Myselor
jó játék volt.bár a vége nem annyira tetszett:) de azért grat kicsit hozta a régebbi részek hangulatát ^^
grebber
A sapkás nagydarab nyomorultakat ki szoktam kerülni vagy ha van csõ a magasban felmászok alácsalom és ráugrok.

Lopakodni sokkal jobb ott rendesen a valóságba is parázok anyám ezt megusztam majdnem észrevett.
Azt hittem nehezebb lesz ölés és észrevétel nélkül,de nem.

Shep
Ja, én csak sarokról próbáltam elkapni, az nem ment de akkor ezt megnézem, kösz.

Bár így jobban belegondolva, lehet hogy lõszer nélkül is kilehet vele lõni, nem tudom, eddig csak kommandóztam igazából.

Hátulról kiiktatod, esetleg egy mesterlövészpuskához páncéltörõ lõszert veszel és fejbe lövöd

Tatyla
mögé kerülsz és elkapod mint a többit...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

V43 1105
Füst gránát ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Myselor
ezt én is kérdeztem,van benne pár akkora faszság,minek kell eröltetni omg
bakvarnyu
Úgy látom ezek hexadecimális számok.

Shep
A nagydarab sisakos agyonpáncél, barmokat nem lehet se bealtatni se, semmi, csak akkor lesz sebezhetõ ha nincs rajta sisak? Ezt a baromságot melyik találta ki?

Hello gyrekek! ez mi:
5001 0xceffff75
mi a megoldás?