Splinter Cell: Blacklist

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nálam coopba nem lesz halál ,de singlebe is csak az assault acsi miatt,mert ahogy a game is írja páduc vagyok észre se vesznek ;-)

Next PC upgrade: 2022

Shep
Akkor jó, mert én tegnap elsõre megnéztem egy Grim, meg egy néger gyerek küldetést koopban, és nyilván mivel még nem ismertem a pályát, meg a felszerelésem is csak az alap volt ezért bénáskodtam kicsit, ennek ellenére 1 küldetést megcsináltunk, de a másikat az egyik gyerek 2 halál után a másik meg már az elsõnél otthagyta.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem. Addig próbálom újra és újra míg nem sikerül. Kedvenc játéksorozatom a Splinter Cell, akár az összes SC-vel coopozok akárkivel mivel mind eredeti :D

Shep
Te is olyan vagy aki ha nem sikerül elsõre akkor kilép, vagy ha 2-3 próbálkozás is halállal végzõdik akkor szintén távozik?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tatyla
na a végére értem a storynak kicsit rövidnek tûnt de jó kis játék volt,amúgy tegnap láttam az Olypus has Fallen-t az tiszta spliner cell :)

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Én is szivesen coopozok majd csak elõbb csutkára kiélvezem a singlet.Kurvajó lopakodni :-D

Coop társat keresek, aki szívesen játszana velem az vegyen fel uplay-re vagy steam-re, akár mindkettõre: uscghostplay

bakvarnyu
Steam-ba van olyan, hogy "verify game integrity" azt próbáld meg hátha javit valamit.

Letöltöttem a warezt, mondván, kipróbálom, hátha nem a géppel van gond. Namost, a warez tökéletes módon fut.
Felötlött bennem, mi a különbség a warez és az eredeti között? Az eredetinél ott a Steam és a UPlay, a wareznél ez a kettõ nincs meg.
Az eredetit a Steam nélkül is lehet indítani, viszont UPlay nélkül nem.

Szerintetek a UPlay bekavarhat ilyen szinten, hogy miatta kifagy a játék?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Törölt felhasználó
Én azért is állítottam át Dx11-re mert sokkal gyorsabb mint a Dx9.
Ezt már tapasztaltam DiRT játékoknál is. A töltési idõ szerintem a 1/8-ára csökken, míg a beállításokat nem kell levennem egyáltalán.
Ezen a laptopon: textúrák-ultra, árnyékok-magas, 2x élsimítás, VSync-be.
(igaz pont a dx11 sajátosságát, a tesselációt ki kell kapcsolnom, mert ahhoz már kevéske ez az nVidia...)
Az ötlet nem rossz, de ehhez kellene egy mentés is, viszont az nem volt, pontosabban azt nem mentettem el.
Tudna valaki egy mentést küldeni nekem mailben? ([email protected])

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

DONGUBA
nekem inditasnal ezt irja ki tudtok segiteni?

az eljárás belépési pontja(uplay has overlapped operation completed) nem talalhato a dll-ben (uplay_r1_loader.dll)
dll-t csereltem ugyanaz

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

wedge31
Van értelme átállni dx11-re látványilag? mert ha nincs akkor marad a dx9.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
video beállításoknál van

Tatyla
és hol van az hogy amelyik dx-ben fusson a játék hol állítható?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DONGUBA
Valaki nem tudja melyek a magyar nyelvu fajlok a jatekban?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Törölt felhasználó
Közben úgy tûnik a Dx9-el volt a probléma, mert most átállítottam Dx11-be, és minden rendben lett.
Shep
Hát akkor próbáld meg berakni a mentésedet a warezbõl.

Az nem egy "csak vicceltem" smiley, hanem "kárörvendõ" smiley, ezért reagáltam úgy, ahogy. Mindegy, ne menjünk bele, felesleges.

jarlaxxe
és németországban nem tudják mit jelent a szmájli? te kis nebáncsvirág...

Köszi a linket, ezt az oldalt már megtaláltam, de sajna nem volt megoldás a problémámra.

Jaja, a patchet letöltöttem próbaképp, de nem tudom rátölteni, a Steam-esben alapból benne van.

Jarlaxxe, nem kúrtam el, Németországban élek, itt ugyanannyiba kerül a Steam-es verzió, mint a dobozos, ezt sajna benézted. Egyébként ha nem tudsz segítõlegesen hozzászólni egy kérdéshez, inkább ne tedd.

grebber
Nekem megvan, de nem tudom melyik fájlok azok.Tettem már fel ilyeneket szóval a nagyja adja magát de szokott lenni párszor olyan fájl amirõl lövésem sincs.

Ha kideríted reggel felrakom szivesen (ma már csak telefonról leszek ,nem tudnám felrakni)

DONGUBA
Es neked nincs meg veletlen?

grebber
Külön max ha valakit megkérsz hogy töltse fel neked.Ehhez nem árt elõtte kideríteni ,hogy melyek ezek a fájlok.

DONGUBA
Sziasztok csak a magyar nyelvi fajlokat le lehet szedni:?
Az amit en vettem :D az orosz es angol a nyelv is es a felirat is

wedge31
Michael Ironside hangját minden régi fan hiányolja.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Béluska74

If you give a little love you can get a little love of your own

Shep
Szerintem kellene rá a patch, de az meg ha jól tudom steames verzióval nem megy, legalábbis, mintha ilyesmit láttam volna, mikor az uplayes verziómhoz letöltöttem.

jarlaxxe
Már ott elkurtad, hogy a steamen vetted meg kétszer annyiért mint a dobozost...<#hehe>

A legújabb driverre frissítés már megvolt. Most letöröltem megint a játékot, felinstallálom megint, megint tölthetem le Steam-en a 18,5GB-t (marhára örülök neki), feltettem az egyel korábbi NVidia-drivert, hátha azzal megy, meg kiirtottam minden korábbi SC Blacklist fájlt még a C-rõl is, ha ezután se megy, akkor nem tudom.

grebber
Ilyen csak egyszer volt eddig nekem a 14 éves pcs pályafutásom alatt hogy nem indult el a játék.

De miután feltettem mindent amit a mappájaiban találtam jó lett.
vc redist vagy mi a tököm ( van-e itt olyan nemtudom) ,dx frissités, vga driver másik verziója stb.Tehát mindent ami van.Valamelyik után tuti el kell indulnia.Bár ahogy irod steam elvileg felrak mindent akkor vga drivert érdemes cserélni.

Valaki segítsen, mert kezdek MEGÕRÜLNI!!!
Megvettem ezt a szart, és gyakorlatilag vasárnap óta szopok vele, mert a kezdõ videó alatt kifagy. És sehogy se tudok rá megoldást találni.
A warez verzióval semmi gondom nem volt, megtetszett a játék, gondoltam beáldozok rá ennyi pénzt, megvettem Steamen. Felinstalláltam, átállítottam a nyelvet magyarra és utána a következõ indításnál az intro elsõ 3 másodperce után kifagy, de állandóan.

A hivatalos fórumon nem találok semmi infót, a support meg baszik válaszolni.

V43 1105
Hát ez a vége eléggé kulára sikeredett .. :D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Myselor
mindig máshogy nézki nem tûnt még fel?:)
Fpocok
Már más színész játssza.

Parasite Eve 2, best game EVER!

bakvarnyu
Ej, mi ez a selyemfiús hang Sam Fishernek:( Meg nem is így nézett ki eddig.

grebber
Azt a betyár így lopakodva nem kevés pénzt ad a game! PS3-on mikor végigvittem kb 1.5 millám volt. Itt meg már a 3. pályánál van ~600 ezrem.
Eddig könnyen megy ,most hogy végre rájöttem bármikor vissza lehet térni repcsire felpakolni magamat (+ már a csomag fejlesztés hogy a ládákba is lehet váltani)
Remélem mindkét acsi sikerül egyszerre no gyilok/no észlelés.

Nagyon jó a játék minden fillérje megérte!Aztán ha csutkára kész minden jöhet a multi + coop!

Ja, a másik, a csövekre miért nem tudok átlendülni a párkányról? És fordítva, párkányra a csövekre? Olyan, mintha ezt a mozdulatot elfelejtette volna Sam az évek során, pedig már az elsõ SC-ben is benne volt. Ti találkoztatok ilyen problémával?

Másnak is kifagyott már a játék a kezdõvideó elején?

Eredeti a játék, ma vettem meg Steam-en, letöltöm, felrakta, elindítom, beállítottam a magyar nyelvet, ezalatt mondjuk átrakta full képernyõrõl windowed módba, nem tudom miért, ezután játék újraindít, videónál nyomok egy Space-t, hogy átugorjam, erre lefagy.
Gondoltam, hátha videódriver probléma lesz, letöltöttem a legújabb NVidia-drivert, de ugyanúgy fennáll a probléma. Most letöröltem, most installálom megint Steamrõl (eltart egy darabig), aztán remélem, menni fog.

Ui.: korábban warezként volt fent, azzal nem tapasztaltam ilyen problémát, de mivel már az elsõ pálya után megtetszett a játék, így beruháztam rá, szóval aki akar, az nyugodtan beszállhat mellém egy-egy coop-küldire. A UPlay nevem Sh00ter_83.

Törölt felhasználó
Másnál is elõfordult már az a probléma, hogy a fények átvilágítanak az objektumokon?
pl: nálam a Paladin oldalán átsüt a nap és Sam fején hátulról átvilágít az éjjellátó :D
:D
V43 1105
Értem értem mit akarsz mondani és igen ez nekem is hiányzik, mármint hogy tényleg valós interakcióba léphessünk a szereplõkkel ami esetleg hatással lehetne a történetre is. :/

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ok sunyiba volt... de mégsem ugyan az mint mondjuk néhány mondatba átbeszélni a dolgot...
V43 1105
Akkor nézd meg Briggs reakcióját, viselkedését alaposabban ..

így ahogy egyre többet játszom vele egy dolgot tudok negativumot felhozni... a Paladin legénységét nem lehet megismerni... nem lehet velük beszélni semmirõl csak oda megyek hello-hello valamit mond és kész... pl most ahogy utoljára amikor betalált az idegméreg Briggs engem választ a rosszfiu helyett amiért jól le is ba..om és amikor a gépen beszélek vele szóba sem kerül a dolog...
grebber
Ez akkor elég vicces.Ha azt nézem hogy elsõ küldetés és nem lehet megszerezni csak ha elõbb másokat csinálsz.

Szóval okádék ez a ne vegyenek észre acsi.:-(

V43 1105
Repülõgépet ha fejleszted, pontosan nem tudom most, hogy melyik modult akkor van lehetõség a küldetés közben a felszerelés cserélésére. :-)

grebber
Már összeszedtem ezek a részen 210k a különbözõ osonásokkal (ölni nem fogok) de még nem néztem hogy tudom küldetés közben cserélni a cuccokat.