2424
-
#2184 Ez mar az R3E elejen logikus volt;) Eleve GTR3-at "terveztek", de inkabb jott az R3E, aminek a tartalom eladasos beveteleibol rendesen tudtak fejlesztgetni a GTR3-at:))
Amugy meg a SimBin a legnagyobb penzmoso es offshore ceg, a folyamatos studio es ceg csereberekkel;D
Sajnos nem nagyon bizok benne, legalabbis mint "szim". Az R3E-vel, szimes szempontbol (koramny, FFB, gumi, realroad es egyeb modernebb dolgok), nem sokat (semmit?!:P) haladtak a evek alatt. Megmaradtak a "jatektermi" szinten, bar a neveben is benne van a lenyeg: Racing Experience.
Valszeg szep es lesz es tartalmas, jatekot azert tudnak csinalni. De 2 ev hosszu ido. Nem mintha lenne (kozvetlen) konkurencia. Az iR online; az rF2-bol max hasznalhatot reszelnek (de az "HC szim" marad, "jatek" nem lesz belole); talan a CARS2, de annal meg a mennyiseg mintha elorebb lenne a minosegnel. Lenne meg az AC, de ahhoz uj engine kellene, meg finoman szolva k*rv*sok reszelgetes;D
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.02.01. 23:52:26 -
#2183 -
#2182 Wao !!! -
#2181 GTR3 by SimBin -
#2180 -
#2179 A netes része úgy néz ki,hogy javult. Most már több ember elfér a szerveren és laggok is megszűnni látszódnak. Ez talán a legnagyobb fejlődés az elmúlt 3 hónapból. -
Timbu #2178 Egyébként az új tartalmaktól eltekintve fejlődik ez a játék? Úgy egy-két éve volt egy fellángolás, elég sok minden bekerült, de mintha megint csak egy helyben állna. -
Sziasztok!
A 2 hét múlva kezdődő Audi kupát támogatja a Team VRS. A Keszthelyi Vivien mögött álló csapat jóvoltából a legjobb 3 a bajnoki végén pénzdíjazásban részesül. Várunk mindenkit sok szeretettel!
>további információk< >jelentkezés< -
tbazsi95 #2176 VSR DTM | RaceRoom | R7 Zandvoort | Balazs Toldi OnBoard
Utoljára szerkesztette: tbazsi95, 2017.01.10. 18:57:42 -
#2175 Ugyanilyen notin nálam a "-cefNoGPU" oldotta meg indítási opcióként. Kötőjel legyen az elején! -
Szabeebmx #2174 Sajnos nem hajlandó igy se indulni azért köszöntem a segítséget.
-
ecrof #2173 Ha a cefNoBlacklist, vagy a cefNoGPU beírása nem segít az indítási opciók beállítása panelon, akkor support. -
#2172 Es milyen hibak vannak?! -
Szabeebmx #2171 Sziasztok!
Steamről telepítettem a játékot és sajnos hibákra hivatkozva elsem indul. Gugli, Youtyube barátaimon próbáltam böngészni, de semmi értelmes megoldást nem találtam.
Laptopom tuti elég neki. i7-es proci, Geforce 960m 4gb, 16gb ram. op.: Win 10 (eredeti)
-
neilszab #2170 -
Sziasztok!
Várunk mindenkit sok szeretettel januártól az Audi TT kupában! A nemrég megjelent 2016-os autókkal fogunk menni két hetente csütörtökönként.. 6 európai helyszín lesz és minden fordulóban 3 futamot teljesítünk. Minden további infót >itt< megtaláltok. Várunk mindenkit sok szeretettel! -
#2168 www.gtr-masters.hu
Most wtcc15-ös bajnokság végefelé tartanak, de nyílt funrace-ek is mennek folyamatosan. -
#2167 Sziasztok Üdv mindenkinek! A tegnapi napon szert tettem a játékra. Van lehetőség néha normális kulturált emberekkel versenyezni magyar szerveren? megvan a wtcc csomag és a DTM. nagyon, jó a játék, tetszik :D Sajnos ligába nem tudok indulni, mivel a munkám elég körülményes, így nem mindig tudok ott lenni minden versenyen. De néha ilyen fun versenyekben benne lennék, ha van rá mód és lehetőség. Üdv :) Ja és persze van kormányom is, logitech g29.
Utoljára szerkesztette: daf xf, 2016.12.29. 01:03:39 -
tbazsi95 #2166 -
#2165 Próbáld ki több szerveren, én a VSR szerverekkel jártam így konstans a múltkor. Minden más szerveren meg jó volt. -
Adebayor #2164 üdv, megint én :D
fél perc után kb, folyamatosan mindig connection lost-ot kapok multiba... ötlet?
egy honapja még nyomtattam a publik szerókon, semmi problem nem volt... -
tbazsi95 #2163 :D
-
Adebayor #2162
Na végre kimatekoztam, illetve megprobáltam mindent. Innen az első kettőt letiltottam, és jo minden...
MSI gaming egerem van. Biztos most a gaming cuccokra minden szart belepakolnak és bezavart a Raceroom-nak.
A régebbi egérnél nincs is ennyi HID :D -
Adebayor #2161 na, új fejlemény.
Ha a kormány és az egér egyszerre be van dugva az USB-be, akkor lesz rosz.
Ha az egyiket kihuzom, akkor jó.... De amúgy miért csak raceroom-nál? rf2, assetto, mindegyiknél jo minden. -
#2160 Köszönöm a választ! Akkor lehet a Grid Autosport lesz a vége! -
MooneyR #2159 Igen, teljesen jó -
Timbu #2158 Vagy ha a hangsúly a billentyűzeten van, akkor Grid Autosport, ami most csak 10€. -
MooneyR #2157 Hali, ha kifejezetten csak a WTCC érdekel akkor oké, egynek elmegy a RaceRoom, egyébként nem. Én inkább választanám most a Project Cars Game of the Year Edition-t, rengeteg autó és pálya, dinamikus időjárás/napszak, látványosabb grafika, karrier mód.. most nagyon jó árban van, érdemes ránézni. Szerintem a RaceRoom-ra többet kell költeni még akciósan is (autó + pálya csomagok), de ki kell próbálni milyen, vannak benne ingyenes tartalmak, hogy megnézd milyen az irányítása bill-el.
Project CARS - Pagani Edition, ezt is le tudod csekkolni, hogy milyen, ingyenes.
-
#2156 Próbáld másik USB portra rakni a kormányt és/vagy telepítsd újra a driverét. Esetleg ha az egér is USB-n csatlakozik akkor cseréld fel a billentyűzet USB-jével ha USB-s a bill. -
#2155 Hali!
Szeretnék egy jó autós játékot beszerezni, s megakadt a figyelmem eme terméken. Tudnátok néhány bennem felmerült kérdésre választ adni?
- Billentyűzettel el-el irányható?
- Egyszemélyes játékmódban élvezhető a játék?
- Lehet bajnokságokat indítani, s gyűjtögetni a pontokat?
Most egész jó áron vannak DLC-k, főként a WTCC érdekelne.
Köszönöm!
-
Adebayor #2154 Akkor nem csinálja. -
#2153 Húzd ki a kormányod és nézd meg, hogy akkor is csinálja-e? -
Adebayor #2152 Hali
Magától a felső sarokba vándorol az egér mutatója. Rá kerestem én már midnenhol, de azt írják, hogy az eszközkezelőben, a HID-nél tiltsam le a VJoy Virtual Joystick-ot. Az tök fasza, mert olyanom nincs... És nagoyn idegesit a dolog. Valami más ötlet? remélhetőleg nem csak nekem van ilyen problémám, ha már forumokon kérdezgetik a megoldást. Momo kormányom van. köszi ha tudtok segíteni. -
#2151 Igen, valamennyire ismerem a rendszert, a csomagos "atveresek" regen is mukodtek (ami neha csak festeseket takart), azokat sose szivtam be;D De csomagban most is olcsobb (a mar meglevo 2015-hoz) a 3 auto, mint egyenkent (csomagban a 3 auto 600vRP, kulon darabja 350vRP). -
#2150 Az a borítókép hol jó, hol nem :D Egyelőre el van cseszve, majd javítják sztem.
Arra figyelni kell, hogy nincs külön Experience már a játékban; eddig felül lehetett lépkedni a különböző experience-k között. Valamint arra is figyelni kell, hogyha bemész a Store-ba, ott a komplett DTM Experience-t dobja fel először megvételre (2014-15-16). -
#2149 De van 2016-os Audi TT Cup, 29vRP-ert(~0.2EUR, a 2015 megvan), az belefer:DDD Meg ha el sem inditom, akkor is:DD -
#2148 Jo regen nem neztem ra a progira. Most lattam csak, hogy uj portaljuk van;) De meg nem az igazi, az autok nezokepe 20px-es:D Plusz felfeeztem, hogy van bent meg 1000vRP-m (valami akcios alkalommal vettem, de nem vettem semmmit). Most van DTM2016, de azert nem adodd ~5EUR-t, nem hinnem, hogy az a 3 auto annyival masabb lenne mint a DTM2015:) Csinaljanak normalis kormany/FFB/gumit, talan akkor... -
#2147 Sector3 Studios November Dev Stream (ft. Sonat & Beer )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Summary
– Unified Experience + Advanced Race Settings
– AI Improvements
– Punctures
– SimXPerience Accuforce Support
– New Portal design
– New Packs available
– DTM 2016 available
– Audi Sport TT Cup 2016 available
– KTM X-Bow RR coming
– Audi TT RS VLN coming
Future Plans
– Flag Rules
– VR Support
– New Data displays
– Online Championships
– Player Ranking
– Safety Rating
– License System
Future Content Previews
– Formula RR 3
– Formula RR US
– new GT3 cars
– Volvo Polestart TC 1
– Silverstone
De ami a szerver körül megy, hogy 3 napja alig használható, és a hibajavítás hibajavítása jön, az már eléggé gázos... -
#2146 Őszinte leszek, ez már szánalmas... -
#2145 Foleg ugy, hogy mar megszelloztettek a SimBin "visszatereset", igy azt mondhatjak, hogy az "lesz a szim";)
Persze ez sem rossz igazabol, a lehetosegekhez kepest jol be vannak allitva az autok, jok az erosorrendek, AI es miegyeb. Csak sajnos kozvetlenul AC/iR/rF2 utan kicsit/nagyon szar erzes vezetni;)