2424
  • lac coo
    Alex, mit mondjak...igazuk van !
    Ahigy olvasom manapsag, ujak a nepek itt, minden szartol vacaktol odaig vannak, leginkabb legyen minel konnyebb vezetni ! :)
    Sajnos ez van, elobb lehet eladni valamit jo graffal mint jo gumival.
  • Alexease

Ebbol is latszik, mi a fontossagi sorrend:)Ugy nez ki, szerintuk a kormany, FFB es gumi tokeletes...
  • lac coo
    Lesz DOF, örvendezzetek ! :D
  • lac coo
    Nem jott be nekik, szerintem az uzleti modell se olyan nepszeru, meg egyre inkabb ugy nez ki manapsag se a pure szimek, se a szep de buta arkadok nem mennek autos temaban. Szinte csak a szep es jo fizikas jatekok vittek valamire.
    Szoval ezt kellene engedniuk...
  • Alexease
    Az R3E uzletileg alkalmatlan AC kokurencianak (multiplatform, alap program + DLC kiadasok).

Ha ezt attennek DX11-re es konzlokra, ertekesithetetlen lenne: a jelenlegi osszes tartalommal nem lehet eladni; valszeg eladasok utan (is) fizetnek a licencekert, igy egyben tobb szaz Euro lenne;D Megjelentetni konzolokra alap tartalommal, aztan itt van +100 tartalom, kezdjetek megvenni, eleg durvan lehangolo lenne:D

Igy logikusabb egy jol bejaratott nevvel uj programot kezdeni, alap tartalommal, dobozos arral, parhuzamosan mindharom platformra, aztan 1-3 havonta ezt is DLC-zni, elotte jol promozva es reklamozva. Es ahogy irtam, itt "nagy elony", hogy komplett sorozatokat tudnak megjelentettni: ADAC, WTCC, DTM (regi es uj), GTO, GT3, Audi TT stb.

Es persze az is eleg nagy elony, hogy uj programkent indulnak, szimes remenyekkel, PC-n is "ujraindul", ismet el tudnak adni megegyszer minden:)))

Akkor kaszalnanak megtobbet (foleg PC vonalon), ha az R3E-t "csak" DX11-re tennek at, az uj programot DX11-re, konzolra, es reszelnenek a fizikan (gumi, fffb, kormany, stb.) is. Az engine alszeg kozos lesz. Az R3E-t nem erne meg fizikaban modernizalni, sajat maguk konkurenciaja lennenek (minek vegyem meg az uj programot is, ha ugyanazt tudja, ugyan olyan tartalommal, cak mas koritessel es nevvel?!:P).

Felhasznalo szempontbol, foleg a jelenlegi R3E tulajoknak, ez eleg igazsagtalan es cumi, de hat minden az uzlerol szol:D Foleg a SimBin-nel, aki 3 evente tologatja a ceget, studiot, kozpontot, szamlakat europaban, cserelgetve az embereket, leirogatva a koltsegeket:D
  • danikosz
    Szerintem ha megoldanák az alapvető gondokat akkor most is tök jó lenne és lehetne AC konkurencia. Szóval akkor felesleges egy játéktermi ágat meg egy szimes ágat csinálni párhuzamosan. Van benne a Get Real meg stb kategória. Kb egyszerűbb ezt kibővíteni több dologgal és akkor te magad állítod játéktermi irányba a beállításokat vagy szim irányba. Ez akkor felesleges lesz, ha jön a valódi szimes fasza GTR3.
  • Alexease
    Az egyik szempont tuti a penzmosas volt, ebben a SimBin mindig elenjart (studio cserek, elnevezesek, cegek, Luxemburgi szamlazas stb.), 3-4 evente meg kell huzni:)

Plusz fejlodott annyit a program (kinezetre:D), es eleve terven van valami DX11/DX12, amivelk szintet tudnak lepni, es foleg "kompatibilisek" lesznek konzolokra is. Valszeg ez volt az egyik eldontendo kerde: vigyek tovabb ezt a kicsit "leragott csont" cimet konzolra is; vagy hozzak visssza a SimBin nevet, ami eleve jol hangzik, es kezdjenek valami ujat azzal.

Az elso reakcio a SimBin nev miatt a GTR3 vagy valami tuti dobozos szim lenne. De az ma mar nem mukodik;) Mindenkeppen DLC-s cuccot kell csinalniuk.
    Lehet az R3E megis marad DX9, megmarad igy, ezt hasznaljak a szimcentereben, jo lesz "jatektermi" stilusra; es az uj SimBin cucc meg megy uj DX-re, uj platformokra. A licencek "kozosek", PC-n sajat magukat utnek ki, ha az R3E parhuzamosan "uzemelne" (kinezet, tartalom).
    Lehetne remenykedni, hogy talan a SimBin-nel mar belenyulnak a fizikaba, kormanyba, FFB-be, gumiba (komolyabb, jobb, modernebb, szimesebb legyen), de en nem fogadnek ra:D

Lenyegeben az AC "konkurenciaja" lehetnenek, de itt tud lenni jo AI es rendes napszak; lehetseges az idojaras (a korabbi RACE-bol kiindulva); szabalyrendszerek, verseny lebonyolitas, akarmi; es ez foleg a rendes teljes versenysorozatokra alapozna, amibol van nehany (WTCC, ADAC, DTM). De egyeb versenyautobol es palyabol is van boseggel.
  • danikosz
    Lehet egyre kevesebben veszik ezt a szart és visszatérnek egy jobb névhez és abból könnyebben megy pár bőrlehúzás. :D
  • Adam Jonas
    RaceRoom FB-n ennyi jelent meg egyelőre:

"Player 2 has entered the game. http://simbin.com/

New Start, New Location for SimBin Studios

SimBin Studios, renowned for their racing games is back in business with a brand new UK office in the North-West of England. The Studio is to be headed up by industry veteran, Allan Speed and in collaboration with Sector3 Studios. The focus will be on developing cross platform titles for the current and next gen platforms, primarily in the racing genre.

‘We are extremely excited to announce the collaboration with newly formed SimBin Studios UK being headed up by Allan, his industry knowledge and talent network will provide the perfect spring board for our future strategy and let’s not forget the revival of the Simbin name which has a long, rich and successful heritage in delivering some of the best racing titles to date’ said Chris Speed, CEO of Sector3 Studios.

Sector3 Studios and Simbin Studios UK have also partnered up with racing driver Mathias Lauda to provide his expertise, insight and support for their up and coming racing projects.

Mathias Lauda is an Austrian race driver and is the son of three-time Formula One world champion Niki Lauda.

Sector3 Studios AB is a Swedish game developer currently working on RaceRoom Racing Experience, a F2P title available on Steam and committed to the creation of realistic championship experiences for motorsport series worldwide, including; DTM, ADAC GT Masters, and the WTCC."
  • Alexease
    Ismet lesz SB Studio?!:) Tologatni kell a penzt?:))) Vagy bejelentenek egy GTR3-at, nagy dinom-danommal, ugy is meg van hozza minden (kiveve a DX12/DX12, de az mar keszul).
  • Adam Jonas
    SimBin Studios
  • Adam Jonas
    Én mondok merészebbet: szerintem nem hogy nem haladnak, hanem bizonyos tekintetben még visszafele lépkednek. Állítom nektek, hogy a netkód szarabb, mint tavaly ilyenkor.
  • lac coo
    Hat azert eleg extrak, alig vannak ezek meg mas jatekokban manapsag . Sajnos.
    De hat ez van, igazabol orulni kell, higy egyaltalan foglalkozik valaki meg szimulatorral.
    Sot azt kell mondjam meg el is vagyunk kenyeztetve, nem olyan regen otevente ha jott valami kis garazscucc... :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.03. 23:10:59
  • Alexease
    Nem haladnak vele, az teny. Valszeg a sok-sok licenc, sorozat es szebb grafika miatt, azt hittek, raszabadul mindenki, de talan meg sem;) Foleg hogy valoban alap dolgok hianyoznak meg, es a fizika/gumi/FFB teren sem akartak nagyon elore lepni. Ugy gondoltak, hogy majd a szebb grafika es a tartalom vasarlassal bejon a tuti RACE07 utod;)
    Hivatalosan meg mindig 0.3 verzio, ami persze vicces;D
  • danikosz
    rF1-be legalább vannak alap dolgok... Admin felület, chat, rendes replay. És ezek az alapok,amik pl ligázáshoz elengedhetetlenek. Olyan extrát,hogy pilóta csere/guminyomás állítás/szavazás a szerveren/állítható rajtsorrend, inkább meg se említem. Pedig ezek kb mind megvannak minden más játékban.

Ha valaki mindig elmondaná nekem valami official r3e futamra a jelszót,akkor olyan szinten szét lehetne b*szni a futamot ,hogy az nem igaz... Tehetetlenek lennének.

És a legjobb, hogy nem is akarnak ezeken változtatni. Vagy ha igen, akkor lassan és akkor jön a frissítés, amikor valami új dolgot is ki tudnak adni,amit meg tud venni az ember.

Ez a játék tökéletesen alkalmas arra a hotlapozásra ami a raceroom oldalán zajlik.
  • Alexease
    Igzabol is eroltetik, mashogy nem megy, csak ott jobban buntet a technika (es a penztarca:D). Igazabol is ott trukkoznek, ahol csak tudnak (technkaval, vezetesi stilussal). Csak igazabol nem fer bele egy-egy versenyre valo felkeszulesnel leamortizalni 20-30 autot es ugyanannyiszor ujjaszuletni:DD

Ha valaki szimulatorban nagyon jo versenyzo (autokezeles, versenyszituaciok), az igazabol: ha valoban van erzeke hozza es realitas erzeke, akkor valodi versenyzo lehet; ha nincs, akkor az elso kanyarban meghal:D
  • lac coo
    Hat az eroltetes az mindenhol megvan.
    Ez a bajom az online-al :)
    Olyan tempora kenyszerit ahol mar szetesik a fizika, katyvasz lesz belole, hataron kinlodik minden algoritmus ,nem vezetni kell , kitrukkozni :)
  • Alexease
    Igy kozvetitessel (latvanyra, hangokra, mozgasra), foleg kommentatorral teljesen elvezetes!

A mukodes meg olyan amilyen: rF1 fizika es gumi; sajnos kicsit gamepad-style kormanyzassal; raadasul elsokerekes autok (ha tul kormanyzod csak "lassabban" megy, igy ratekersz meg egy lapattal:D). Es persze szimes/versenyzo/hotlapos/online-os "tulajdonsag" a jatekokban mindent tulterhelni (orrtolni:D) vagy bedobalva keresztbe kanyarodni:D
  • Alexease
    Persze a program sem csunya (ahhoz kepest, hogy DX9-expert:P), de a "nezni"-t inkabb a kozvetitesre ertettem;)
  • lac coo
    a hangok jók ! :)

De pl a kitekert első kerékkel fordulás az má gáz .
  • danikosz
    Igen,kb nekem is ez a véleményem.
  • Alexease
    A program olyan amilyen, de rendesen versenyezni vele es nezni teljesen jo!
  • danikosz

> Infók <

• Onikaan #2121
    Fun Cup Series - BMW 320TC - Moscow Raceway

Szerdán indul nyílt Fun Cup sorozatunk a RaceRoom-mal, melyben a Masters WTCC bajnokság pályáin hajtjuk meg az elmúlt Fun futamok közkedvelt autóit. Szerdán a kicsit elhanyagolt 2013-as WTCC autót, a BMW 320TC-t visszük a moszkvai pályára.
    Az esemény ingyenes, az este folyamán bármikor lehet csatlakozni. Az első két futam eredményét értékeljük majd a kupa zárultával kategóriánként és összesítve is eredményt hirdetünk. Érdemes ellátogatni a futamainkra, a szezon végén azok között, akik legalább 6 fordulón (12 db értékelt futam) részt vettek 5db 500 vRP-s RaceRoom kupont sorsolunk ki.
    További infók a futamról: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5988
    Fun Cup Series infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5987
    Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2016.09.27. 15:11:35
  • Onikaan #2120
    Akkor hajrá, 19-én hétfőn, este 8-kor várunk!

...fent leszünk TS-en is, ha bármi kérdésed van szívesen segítünk!
    Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2016.09.11. 00:48:34
  • arty
    zseniális video, olyannyira, hogy egy shakedown nyílt futamot lehet mennék szlovákiában... legyen már valami értelme, hogy sok tartalmat megvettem rr-hez.... ;)

(sose szoktam multizni, bár egy masters által szervezett gtlegends futamon már indultam (utolso hely, szabályfélreértés miatt diszkvalifikálva) :D )
  • Onikaan #2118
  • Onikaan #2117
    Indul a Masters WTCC 2016 Ősz

Szeptember 21.-én indul a bajnokságunk az új generációs RaceRoom szimulátorral, ahol a 2015-ös WTCC gépek volánja mögött fognak megküzdeni egymással a versenyzők 9 futamon át!
    Az elmúlt bajnokságok, kupák tapasztalatai alapján egy izgalmas, kőkemény csatákat hozó bajnokság elé nézünk!
    A nyílt gyakorló szerveren mindenki próbára teheti magát, további infók és a nevezés részletei itt olvashatóak, gyertek!

WTCC Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5968
    1. futam infója: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5970
    Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2016.09.10. 09:55:23
  • tbazsi95
    VSR DTM | RaceRoom | R1 Hockenheimring | Balazs Toldi OnBoard
  • Onikaan #2115

Indul a Masters WTCC Bajnokság 2016 Ősz!

Szeptember 21-én a harmadik RaceRoom WTCC bajnokságunkat kezdjük meg, immár a 2015-ös WTCC gépekkel!
    Éld át a futamok izgalmait, harcolj a bajnoki címért!
    A végleges kiírásig várjuk az ötleteiteket, észrevételeiteket. Alakítsd Te is a bajnokságot, szavazd be a neked tetsző pályákat!

Ötletelő a fórumban:http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5949
  • danikosz

A Virtual SimRacing életében a HTCC hagyomány lett! 2008-ban kezdődött az első Hungarian Touring Car Championship! A korábbi években a szimulátoros világ krémje megtalálható volt ezekben a bajnokságokban és itt mérték össze tudásukat. Horváth Henrik, Gáspár Zsolt,Wágner Tamás,Báldi Gergő,Huszár Norbert és még sorolhatnánk. Nagy Dani (2-szeres suzuki bajnok és 2016-ban a Zengő Motorsport WTCC csapatában versenyző!) is itt mutatkozott be 2014-ben. Szeptemberben elrajtol a VSR HTCC 2.0! Most már Raceroommal!

>Jelentkezés a nyereménnyel tűzdelt ingyenes bajnokságra és minden egyéb infó<
  • danikosz

Szeptemberben elrajtol a Virtual SimRacing szervezésében a DTM 2013-as bajnokság! A 8 fordulós bajnokságban két futamos versenyhétvégét tartanak.

>Jelentkezés a nyereménnyel tűzdelt ingyenes bajnokságra és minden egyéb infó<
  • danikosz

Sziasztok!
    Hamarosan elrajtol a nyári WTCC bajnokságunk a 2015-ös WTCC autókkal! A bajnokság különlegessége,hogy nincs megkötés az autók terén. Tökéletes le tudod tesztelni az összes típust. A 4 pályán akármelyik autóval jöhetsz. Akár 1 autóval végig mind a 4 helyszínen, akár futamonként mással! Csak a 4 pálya kell és legalább egy járgány! Semmi más kiadásod nincs!

> Infók és jelentkezés <
    Utoljára szerkesztette: danikosz, 2016.06.28. 22:45:07
  • Adam Jonas
    Sziasztok!

2014-hez hasonlóan, idén is csináltam egy szimulátoros kérdőívet. Ebbe a különböző szimulátoros szokásokra, programhasználatokra, stb. vagyok kíváncsi. A felmérés anonim, és a felmérés végeztél a teljes eredmény publikus lesz. Akinek van kedve/ideje, azt szeretném megkérni, hogy töltse ki. :)

Magyar szimulátoros kérdőív 2016

Előre is köszi!
  • Adam Jonas
    Nem vagyok meghatva tőle...

KTM license announced
  • neilszab
    Indul a RaceRoom WTCC Summer Cup!

Június 29.-én elstartol nyílt nyári megmérettetésünk a 2015-ös WTCC gépekkel! 5 futamot rendezünk elsősorban tengerentúli helyszíneken, a részvételhez a nulláról indulva is mindössze 3000 forintnyi tartalomra lesz szükség. A kupasorozatnak fődíja is van, a legjobb újonc és az abszolút győztes is Oculus Rift-es szimulátorozást nyer profi cockpit-ben a SimHouse jóvoltából!

A gyakorló szerver 0-24 elérhető, további infók itt:
    http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5899
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.06.26. 10:32:03
  • neilszab
    Nem kell felismernie, elég ha az analóg tengelyek szépen beállítgatod egyesével a controls-ban.
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.06.25. 22:30:43
  • rg60
    Sziasztok!

Valaki tudna segíteni abban, hogy van egy Trust GXT288-as kormányom amit nem akar felismerni a játék, vagy én nézek be valamit.
    Köszi
  • arty
    hm, ugy nem kizart h igaz :)
  • neilszab
    Nem kamu, csak nem tudsz olvasni. Csak az autók és a pályák vannak féláron a Store-ban, nem a csomagok. A csomagok a Steam-en akciósak, de ott meg nincs EU pack.