2424
  • Alexease
    Tapasztalat nincs, de bemutatok vannak rola: https://youtu.be/ISyaFyOa8WQ?t=14m18s

Van kormanyos topic is: https://sg.hu/forum/tema/991156808
  • lippet
    Sosem használtam még kormányt, újdonság lenne számomra. Amit laikusként kinéztem, s nem olyan méregdrága az a Thrustmaster TMX Force Feedback. Erről valami vélemény?
  • Alexease
    Ehhez mar mindenkeppen kormany lenne jo (bar kontrollerre is optimalizaljak [elvileg], azert is olyan amilyen;P).

Ha az olcso gamepad helyett kormanyt valasztasz, annak meg van az az elonye, hogy utana (ha kedvet kapsz az autos programokhoz) mas komolyabb programmal is haszalhatod (mig efolott [AC, AMS, iR, rF2) egy gamepad mar "nem jo").

Logitech es Thrustmaster markakat erdemes valasztani, normalis kormany forgasssal (ne 180 fok) es rendes FFB-vel (ne csak rezgo).
    Sajnos meg e markakbol is az uj, normalisabb (nem top) tipusok nagyon dragak:( A top cuccok havi fizetes. A top markak (pl. Fanatec) tobb havi fizetes:) Egy altalanosan elfogadott tipus, ami jonak szamit (pl. G29), de amit mar sokat fikaznak, mar az is 100E felett van:)

Ha sose hasznaltal meg kormanyt, talan valami "megbizhatobb", regebbi, hasznalt cucc kezdesnek jo lehet (Logitech DFGT). Bar az mar van annyira jo, sokaknak az a vegleges. Es ha tetszik es van tapasztalat, csak utana nezelodni a "dragabb" es "hasznalhatobb" kormanyok kozott.
  • lippet
    Sziasztok! Kipróbáltad a játékot billentyűzettel, de úgy nem igazán élvezhető. Csúszkál, mászkál, nehezen kanyarodik szinte minden autó. Tudtok ajánlani viszonylag jó árban lévő kormány, kontrollert amivel játszható a játék? Köszönöm!
  • ratb
    Nem indul a játék a jún.16. frissítés óta.Parancsikonra katt. után egy pillanatra felvillan a kis szürke steam ablak hogy játék előkészítése..aztán semmi...mint ha nem is indítottam volna a játékot megy szépen a windows tovább, semmi hibaüzenet vagy fagyás....
    Töröltem a játékot és reinstall, de ugyan ez :(
    Esetleg valami ötlet? Tudtok hivatalos fórumot vagy email címet ahol a készítők reagáhatnának....
  • S8DJ
    Grat!
  • Norbi1990
    eSports WTCC hugaroringi fordulója vasárnap lesz 7 óra fele több magyarral is.
    Ide kattintva lehet megnyitni a streamet.

1. Divízióba sikerült kvaliznom ezzel a körrel:

Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2017.05.04. 22:58:46
  • oneal1
    mercis event-re nincs setupja valakinek?
  • Norbi1990
  • Lui76
    A 2016-os citroen,
    pályából a brands hatch, meg a zandvoort ami ide érdekes.
  • danikosz
    Melyik autó? Mi van még benne?
  • Lui76
    Na a starter csomagot vettem , ebben van egy 2016-os kocsi is . A többi majd alakul.
  • Lui76
    Most hogy újra nézem ebben a 8 eur-os csomagban a pályák nincsenek bent :(
  • danikosz
    Nem kell rá tagság, csak az élesre. Igen a WTCC16os pakk (meg az európai pályacsomag) elég. Azzal később is szerintem idehaza szinte mindenhol tudsz menni majd.

Igen, arra gondoltam.
    Utoljára szerkesztette: danikosz, 2017.04.14. 16:17:45
  • Lui76
    Lassan képbe kerülök.
    Akkor elég jó ajánlat most , ha csak a wtcc2016 packot megveszem , mert abban minden ami kell bent van.
    A tesztfutamra már kell tagság ?
    5 évet kihagytam , nem tudom mennyire vagyok bemacskásodva , ha csak feltartom a többieket annak nincs értelme.

Ezek a competitions futamok amire gondolsz?

Utoljára szerkesztette: Lui76, 2017.04.14. 15:42:47
  • danikosz
    Volt aki kapott pár pályát meg 15ös audit, mert nyomta az official dolgokat (de nem ért el ilyen top eredményt,amiért pl járna). Lehet ha kitartó vagy kapsz,de ne erre építs.
  • Lui76
    Akkor ezek nem nyílnak meg pusztán eredmény vagy bármi kitartó játéktól ,csak pénzért :(
  • danikosz
    Csinálj egy profilt és akkor látod a store-ban, hogy mi az ami free, mi az ami megvan neked, és mi az ami nincs. Szerintem úgy a legegyszerűbb.

Multinál csak vásárolt kocsit használhatsz. Ami előny, ha egy szerver megy 10 db WTCC autóval, és neked 1 megvan, akkor felenged azzal. Nem kell minden autónak meglennie.
  • Lui76
    Sziasztok !
    Van valahol egy általános leírás a játék menetéről ?
    Mi az ami free , és mit lehet elérni free módon ?
    Multihoznál is csak unlockolt kocsit lehet vinni?
  • danikosz

Sziasztok!

Várunk mindenkit sok szeretettel a legújabb WTCC bajnokságunkban, amit a pár napja megjelent 2016-os csomaggal futunk! Megtalálható benne Michelisz Norbi gyári, Ficza Feri és Nagy Dani privát Honda Civicje. A tesztek már zajlanak (szerver is van) , ahol ki tudjátok próbálni az autókat és megnézhetitek, hogy a tavaly a bajnokságba csatalakozott Volvo S60 mennyire tudja felvenni a versenyt a többiekkel. A 7 fordulós naptár csak európai pályát tartalmaz és mindenhol 3 futamot rendezünk majd. Lesz superpole, fordított rajtrács is.

Íme a teljes naptár:
    2017. Április 11. (kedd) – Portimao Club Chicane // teszt futam
    2017. Április 13. (csütörtök) – Portimao Club Chicane // teszt futam
    2017. Április 17. (hétfő) – Brands Hatch Indy // teszt futam
    2017. Április 20. (csütörtök) – Brands Hatch Indy
    2017. Május 4. (csütörtök) – Norisring
    2017. Május 11. (csütörtök) – Zandvoort National
    2017. Május 25. (csütörtök) – Lausitzring
    2017. Június 1. (csütörtök) – Nürburgring Sprint
    2017. Június 15. (csütörtök) – Zolder
    2017. Június 22. (csütörtök) – Portimao Club Chicane

Gyertek el, nézzétek meg a tesztfutamokat, ahol semmilyen kötelezettségetek nincs.

> bővebb információk és bajnokság jelentkezés <
  • danikosz

Sziasztok!
    Folytatjuk a felkészülést a WTCC 2016-os autókkal futó bajnokságra. Lényegében csak a megjelenésre várunk. Ma este egy dupla pályás fun futamot tartunk, ahol két pályát is megnézünk a TC1 autókkal. Először Norisring, majd Zolder jön. Szerverek futnak, körözni már lehet. Ha csak az egyik pálya van az sem gond, fel tudsz rá csatlakozni gond nélkül.
    Várunk sok szeretettel!
    > információk <
  • Alexease
    RACEROOM – BMW M6 GT3 AVAILABLE

Ugy nez ki, nekem ez mar bukta;)
    Eddig "mindent" megvettem (persze csak akciosan:P), kicsit bzitam bennuk, nem volt rosssz; de sajnos evek alatt nem sokat valtozott a lenyegi resze (autokezeles, kormany, FFB, gumi). Remenykedtem, fizikaban is belehuznak, nem marad "jatektermes", megkozelitik legalabb az AMS-t; de nem:(

Es igy, hogy most mar EUR-ban vannak megadva az arak, kicsit huzos is. Fele annyiba kerul egy auto, mint pl. az AC-hoz egy 6-8 darabos Porsche DLC, vagy harmad annyiba mint az iR-hez egy auto. Persze, arakat hasonlitani felesleges, akinek ez jon be, annak megeri. De akkor is:)

Plusz, hogy mar bejelentettek a GTR3-at, eleve necces lett a progi.
    Eddig is lehetett tudni (irtam is tobszor), hogylogikusan ez a progi egy Early Access, tamogatos, fejlesztos hatter, ami kozben/utan ismet ceget cserelnek, es ennek alapjabol, eladasaibol fejlesztenek majd egy "dobozos" programot. Amivel persze nincs gond, ma mar mashogy nem megy!

De felo, hogy ez nem fogja megkapni az ujitasokat (engine, grafika es egyebek) es/vagy az uj program sem lesz kulonb fizikaban, kormanyban es FFB-ben ettol, inkabb csak a koritesre, multiplatformra, hype-ra, eladasokra alapoznak.

Persze, mint program tok jo lenne, eltekintve a "benacska" es "elavult" vezetesi elmenytol, offline-ra es bajnoki (valszeg) versenyekre nem lenne rossz!
  • danikosz

Sziasztok!
    Folytatjuk a felkészülést a 2016-os WTCC bajnokságunkra. Várunk este mindenkit sok szeretettel a Brands Hatch-i fun futamon. > esti infók
  • Adam Jonas
    Ha meg mást is ki szeretnél próbálni, érdemes a Competition-ök között is szétnézni, szokott lenni legalább 2 olyan, amihez nem kell megvenned se az autót, se a pályát. :)
  • lac coo
    Oksa, kösz, majd meglesem ...
  • Totti5
    store és "test drive" ott az autók képe alatt, a "demó" pályán lehet körözni
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.02.06. 19:36:45
  • lac coo
    De hogyan ? :) Én sose jöttem rá ebben a katyvaszban :)
  • Totti5
    Minden autót ki lehet.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.02.06. 19:28:29
  • lac coo
    Ezt az Audi TT-t ki lehet ingyen probalni ? :)
  • Totti5
    Nagyon jó az autó is, igazi ligabarát.
  • arty
    tetszetős verseny és jó közvetítés!
  • danikosz
    Elrajtolt a VSR Audi TT Cup. Fogadjátok sok szeretettel az első forduló 3 futamát. A következő forduló most csütörtökön lesz,a helyszín Oschersleben. Mindenkit sok szeretettel várunk, infókat a videók leírásaiban találtok.

• neilszab
    Indul a Masters WTCC Bajnokság!

Február 8-án elrajtol a 4. WTCC bajnokságunk, ahol a TC1-es gépek volánja mögött fognak megküzdeni egymással a versenyzők 9 változatos futamon át! Az elmúlt bajnokságok, kupák tapasztalatai alapján egy izgalmas, kőkemény csatákat hozó bajnokság elé nézünk!

A nyílt gyakorló szerveren 0-24 mindenki próbára teheti magát, további infók és a nevezés részletei itt olvashatóak, gyertek!

Masters WTCC Bajnokság: www.gtr-masters.hu/tema/6145
    Hétfőn nyílt bemelegítő futam: www.gtr-masters.hu/tema/6158

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.02.04. 11:55:16
  • neilszab
    A Pepsi és a Coca miért nem csinál együtt egy jó kólát?
    Az AMD és az Nvidia miért nem dobnak össze egy fasza VGA-t együtt?
    Na és a Microsoft meg az Apple is kitolhatna egy jó kis közös oprendszert, nem?
  • Alexease
    Nem kell hogy 1db legyen, csak 1db-ban legyen benne minden;) Aztan lehetnek meg mas programok is, amelyek "reszegysegekbol" allnak:D
    Osszessegeben a CARS-ba zsufoltak bele "mindent", csak a reszegysegek ugy sikerultek ahogy:P
  • lac coo
    Pont azert mert szubjektiv velemeny.....Neked ez jo, masnak az, ha csak egy lenne, mint regen az rohadt gaz lenne megint...
  • Ingy2
    Szerintem a baj az, hogy van egy jó pár szim és mindegyiknek más a pozitívuma és negatívuma. Nem lehetne összefogni és egy jót csinálni? :D
    (Pl. AC lézerszken, FFB, rF2 fizikai motor, AMS fizikai beállítások, kokpit mozgás, R3E hangok, PCars grafika stb.) Jel pillanatban az AMS-t találom legközelebb a helyes úthoz, itt jön be a legjobban a vezetési élmény amihez 3 erős pozitívum hozzá járul: útfelület(ezáltal az FFB amit visszaad), autók fizikája és a legjobban sikerült kokpit mozgás (VR hiányában ez sztem fontos). De ez szubjektív vélemény. (iRacinget azért hagytam ki mert nincs meg és ezáltal véleményt sem formálok róla.Számomra sokba kerül, ritkán játszom online és nincs AI aki szétb*ssza az idegeimet)
  • Alexease
    Ha multiplatform lesz, es hazonbelul oldjak meg (nem ugy mint az AC), akkor tobb kell az egyszeru mokolasnal. Tuti nem most kezdtek, legalabb 2 eve (studio valtasok es R3E "fejlesztes-csokkenesenek" idoszaka) es meg van majd' 2 ev belole. Lenyegeben, mint szimes "jatek" egyedul a SimBin (meg a kozos idoszak) keszitett csak teljes erteku programokat (karrier, bajnoksag meg ami kell; GTR/GTL/RACE idoszakok).
    Ha jol csinaljak, biztos fasza lesz.

Nekem az egyetlen szivfajdalmam, legalabbis a jelenlegivel (R3E), a kicsit regimodi, elavult, butacska kormany es FFB mukodes/kezeles.
    Persze nem vagyok jovobelato, igy a GTR3 meg "jo" is lehet;)

Ami ezzel parhuzamosan kellemetlen (lehet), nem tudni mi lesz az R3E-vel?! Meg kapja ez is az "uj" engine-t? Vagy ez mar "igy" marad?
    Biztam bennuk, bar az elejen gagyin indult (fantasy ingyenes es fizetos tartalmak), megvettem mindent (bar csak extra akciosan:P), mert ennyi jo tartalommal bukta lett volna, ha jo lesz es egyben "kellene" megvenni teljes aron a cuccokat;) Annyira azert nem tudott volna jo lenni:D Igy evek alatt azert belefert az a ~2 dragabb jatek ara.

Amugy "nagybetus" autoversenyre (online/offline) teljesen jo lenne (ha mukodik rendesen az online, azt nem nagyon hasznaltam). Masik programbol "atulve", engem valoban csak a kormany/FFB idegesit. De 1-2 het szimes elvonas utan, teljesen jo moka a WTCC, GT vay DTM.

• lac coo
    Fene se tudhatja ki mit csinál már itt fű alatt ....Valamit csak mókólnak a motorral ....
  • Adam Jonas
    "I worried about that too, but when I pushed them on the subject I got the impression that those of us looking for a realistic experience need not be worried. All the good serious stuff will be in, with options to make it more user friendly possible to turn on and off. I'll not go into the conversation we had here, but I finished the chat with a contented feeling that it will be suitably "hard-core" enough to satisfy those wanting that kind of experience." - ezt az interjú készítője/cikk írója írta a hsz-ekbe