2424
-
#2264 Persze, bárki jöhet a tesztre. Ráérsz utána nevezni, ha tetszik. Nem, csapaton belül azonos típusnak kell lennie. -
BladeW #2263 Hali! 09.06-os monzai tesztfutamra lehet menni a ligába való jelentkezés nélkül is? Illetve: lehetünk egy csapatban két különböző autóval is? -
Sziasztok!
Szeptember második hetében rajtol el a vadonatúj Raceroom tartalommal futó bajnokságunk. Év végén a legjobbakat serlegekkel, a teljes szezont futó versenyzőink közül párat ajándékcsomagokkal és Hyp-R ZONE nyereményekkel dijazunk. Gyere, győzd le a hazai eWTCR pilótákat és legyél te a legjobb!
> Nevezés és bőven információk <
Várunk mindenkit sok szeretettel! -
#2261 Sziasztok!
Pár évvel ezelőtt csináltam szimulátoros kérdőívet. Azóta eltelt 4 év, sok minden változott, és úgy gondoltam, hogy ideje egy újabb kérdőívet indítani. A kérdőívet az alábbi linken találjátok:
Szimulátoros kérdőív 2018
Korábban volt magyar nyelvű is, most csak angol nyelvű kérdőívet készítettem. A kérdőív kitöltéséhez e-mail cím nem kell, és teljesen anonim a kérdőív.
Akinek van 2 percnyi szabadideje, és kitöltené, azt hálásan megköszönném.
A kérdőív aktív az alábbi időpontig: 2018. szeptember 30.
A lezárás után a kérdőív eredményei publikusak lesznek.
-
atiwrc #2260
-
atiwrc #2259
-
#2258 Most már. Ezek szerint változás történt - pár éve még Ratel-t láttam sétálgatni valamelyik futamon. -
#2257 Az ADAC GT Mastersnek semmi köze az SRO-hoz.
-
atiwrc #2256
-
atiwrc #2255
-
BladeW #2254 Nem tudja valaki mivel lehet váltani a kocsiban lévő LCD display-t? Mint ahogy itt a videoban (átkapcsol, hogy deltatime-ot mutasson):
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2018.05.20. 11:10:40 -
#2253 GTR3 alatt nem lepődnék meg egy ADAC GT Masters-en. Ami nem lenne rossz, legjobb alternatíva sztem a Blancpain után. Egyedül a fura akkor az lenne, hogy a Blancpain is az SRO alá tartozik, meg az ADAC is, és akkor miért engedik külön játékként az ADAC-ot. :D -
#2252 Mint program, tartalom, licencek, sorozatok, szabalyrendszerek, AI, kinezet, latvany, hangulat, hangok nagyon jo program lenne.
Bar a gumi kezelest/reszletesseget eleg jol felhuztak, de erzesre maradt a nagyon effektezett rF1 stilus, kicsit gamepad-re optimalizalva.
Hitegetnek a GTR3-mal, de szerintem ott is csak a latvanyt toljak meg a Unreal engine-nel. Raadasul igy, hogy az AC bezsakolta a BES-t (vagyis a jelenlegi modern GT sorozatot), es ugyanugy full-osra tervezve Unreal engine-nel (ugyanaz mint amit a SimBin tervez), es az AC mar nyaron ki akarja tolni (legalabbis valami eraly access-t), kicsit meg lettek love.
Talan ez a premium pack is a "gyorsan legyen meg valami bevetel" miatt "szuletett". -
Timbu #2251 Ebben a legszomorúbb az, hogy (ahogy a lenti premium pack tartalom is mutatja) nekik van az egyik legbővebb, teljes bajnokságokat átölelő választékuk. -
#2250 -
unrealnoise #2249 Szerintem ez a legrosszabb... Hangok jók, grafika jó, de a fizika, FFB nálam nem jön át, idegesít az, hogy edzések, futamok után / végén nincs normális eredménylista...
Mind jobb ennél, az Automobilista is.
Vannak erényei, de kormánnyal nem akkora fun... -
Solt #2248 A PC - AC - RF2 - iRacing vonalon hol lehet ezt jelenleg elhelyezni? -
#2247 WTCR Coming to RaceRoom, Audi RS 3 LMS TCR Now Available
-
#2246 Free Weekend! -
Nando8 #2245 https://www.twitch.tv/nandoracing
Megint megy a stream egész este simracingsystem lesz a műsoron, gyertek ha van kedvetek! WTCC Monza a következő verseny egészkor! HYPE! :D -
Nando8 #2244 Sziasztok!
Ma elindult a SimRacingSystemen több RaceRoom bajnokság is, amiken részt fogok venni és streamelni is fogom az alábbi linken, ha valakit érdekel esetleg.
http://www.simracingsystem.com
https://www.twitch.tv/nandoracing -
dtom84 #2243 Indul a Masters DTM 2018 bajnokság
Február 14-én elrajtol a GTR-Masters DTM bajnoksága a RaceRoom-mal, ahol a 2013/2014/2015/2016-os DTM gépek volánja mögött fognak megküzdeni egymással a versenyzők 9 változatos helyszínen!
További infók:LINK -
#2242 -
unrealnoise #2241 Látom, még mindig nem érted. Szerinted kontroller nem érzem, hogy mennyivel jobb a fizika egy Automobilista-ban, mint pl egy NFS-ben? Ahha... :D
Ami nem jön át, nyilván az az FFB, de pl az Assetto Corsa-ban cockpit nézetben az is nagyon jól érezhető vizuálisan főleg, hogy lézeres a pálya, nem sima az útfelület. Igen, nyilván kormánnyal jobb lenne, és idén be is szerzek majd egyet, de attól kikérem magamnak, hogy mit, mivel érdemes.
Pont arról írtam, azt tapasztalom, hogy az Automobilista, a Racerrom, a pCARS1-2 és az AC is nagyon élvezhető gamepaddal. És igen, képzeld, inkább ilyenekkel játszom, mint játéknak is középszerű NFS-ekkel.
Nekem nem kell bemutatni, mit tud egy kormány pluszban visszaadni, de attól még, mint írtam, a jó fizikát kontrollerrel is érezni. Clio-val csapattam rFactor 2-vel gamepaddal, és bizony ott is érzem, hogy az egy nagyon jó cucc, ha a programot összekapnák végre, abszolút kedvencem lenne. És pont a jó AI, a tömérdek beállítási lehetőség, és a rengeteg pálya, stb miatt éri meg adott esetben ezekkel is játszani.
Meg mint mondtam, sokan kontrollerrel csapatják, és nem lekezelően kell ezt nézni, hanem egy lépcsőfoknak felfelé. Mert bizony itt rohadjak meg, inkább játszanak ilyenekkel az emberek, mint pl vegyék évente a középszerű arcade tucat címeket, abból minden szimes rajongó és fejlesztő profitál... -
El Gigante #2240 GTA 5-öt szoktam kormánnyal, jó móka! -
#2239 te a teljesítménykényszereddel ebbe ne szólj bele! ;))))) :PPPP -
#2238 hát szerintem egyik játékot se lehet kormánnyal játszani... az inkább csak szenvedés :D -
#2237 "Mondjuk a FH3, Crew, NFS pont olyan játékok, amiket kontrollerrel érdemes irányítani,"
ne itt meg én akadok meg (mindig...) ... dehogy "érdemesebb" ezeket paddal nyomni: kormánnyal élvezetesebb! (sokkal inkább elhiszed, hogy autózol -> IMMERZIÓ!)
és ez minden és bármilyen autósjátékra igaz (még az outrunra és a daytonára is) - max nem a kormánnyal vagy a legHATÉKONYabb ;) -
Finkoo #2236 Engem nem zavar, arra költöd a pénzed, amire akarod, csak amikor a vezetési élményt egy hozzászólásban emlegeted a kontrollerrel irányítással elvesztettem a fonalat...
Én kontrollerrel Dragon Ball-ozni, meg NBA-zni szoktam a gyerekekkel... Szimet meg kormánnyal...
Mondjuk a FH3, Crew, NFS pont olyan játékok, amiket kontrollerrel érdemes irányítani, de szimeket, vezetési élményre kontrollerrel, húha...
Utoljára szerkesztette: Finkoo, 2017.12.03. 20:24:28 -
unrealnoise #2235 jézus úr isten... most komolyan magyarázzam el?
Leírtam, de újra: az Automobilistát, a Project Cars 2-t és a Raceroom is simán játszható segítségek nélkül. Innentől kezdve, az baromság, hogy frusztráció nélkül nem lehet őket huzamosabb ideig használni. Komoly "szimeket" miért akar az ember, vagy úgy alapból miért játszik kontrollerrel?
Azért mert sokkal olcsóbb, mint egy jó kormány, azért mert a kontrollert nem kell fel-, és leszerelni az asztalra (-ról), és nem kell attól tartani, hogy valakit felkeltünk vele, vagy valami ilyesmi. Mert bizony nekem volt már elég sokféle kormányom, a TX458-as Thrustmaster pl kurva halk volt, egészen amíg a venti be nem kapcsolt. Akkor néha elég borzasztó hangja volt... (Jah és az előbbire visszatérve, naná, vehet az ember cockpitet is. Csak mennyiért? Hova? Volt nekem is, jó is volt, lehet lesz is...)
De összességében pont azért játszom ezekkel, mert kontrollerrel is _kurva élvezetes_. Játszhatnék Forza Horizon 3-al vagy a Forza Motorsport-tal, vagy a GTS-el... De egyik sem olyan jó, pláne vezetési élményre. Mindegyik jó valamiben, főleg az FH3 tetszik, de az más kategória.
Versenyezni, meg pont a Raceroom és az Automobilista a legjobb, mert nagyon jó AI van bennük. Mármint az FM7-hez képest. Tudok benne bajnokságot készíteni, tudok minden szar állítani, időmérők, etc. Ilyenek nincsenek a Forza-ban. A GTS-el más problémáim vannak, nem részletezem.
Szóval nem is értem, neked vagy a fejlesztőknek miért gond, hogy most elvertem 30 dollárt tartalmakra? Ha játszhatatlan szar lett volna, maradtam volna a többinél, azzal, hogy én is jól tudok szórakozni, nem csak a fejlesztők, hanem TE is nyersz, mert jobb esetben nem hal el ez az egész project, hanem fejlesztik, bővítik tovább. Én persze csak egy kis ember vagyok, de kötve hiszem, hogy az egyetlen.
A Project Cars mi? Megsúgom, hogy nagy részben PS4-es eladásokból láttad pénzt, és ott is nagyon nagy százalékuknak csak gamepadja volt. Emlékszel a GP2-re, GP3-ra? Mennyit is toltam velük. Billel. De mivel a fejlesztők a rásegítéseket nagyon jól belőtték, teljesen precízen lehetett vezetni, simán tudtam századokért küzdeni. Az attól még, hogy billel nyomogatós cucc volt számomra, simán jó volt még szimes élménynek, még ha nem is teljesnek...
Szóval összességében itt olyan dolgok részese lehetek, amelyeket máshol nem kapok meg... -
Finkoo #2234 Egy valamit tényleg nem értek, és nem sértésnek szánom, előre leszögezném... miért kell full szimulátorokat kontrollerrel terelgetni? Tapasztalat, hogy nagyon le kell butítani az irányítást, hogy frusztráció nélkül lehessen huzamosabb ideig játszani ezekkel a programokkal... az Automobilistát, meg a Raceroomot (mondjuk ennek a legjobb a kontroller támogatása) konkrétan próbáltam is ilyen szempontból... tehát tényleg nem értem milyen élvezeti értéke van egy szimnek, ha nem kormánnyal terelgeted...
Utoljára szerkesztette: Finkoo, 2017.12.02. 10:01:21 -
unrealnoise #2233 Részben igazad is van, de pont a tegnapi nap próbáltam ki az AC-t, a AM-t meg a Raceroom-ot. És ha hiszed, ha nem, az Automobilista a legkezesebb. Pedig semmi extrát nem csináltam, Xbox One kontrollerre lőttem és nagyon frankó. A Camaro-val meg a Mini-vel nyomtam rengeteget. Mindkettővel _minden_ segítséget kikapcsolva is brutálisan pontosan lehetett menni. Etalon ilyen szinten. Persze a durvább járgányokkal már nehezebb, ott egy-két stabilitást segítő kapcsolót érdemes Low-ra tenni, vagy az ABS-t, de amúgy nagyon profi, főleg a kormányzása, komolyan mondom, szerintem messze az Automobilista a legjobb ilyen téren. -
#2232 Ami nem csoda, mert az osszes kozul ez a program az, amit elsosorban kontrollerre, vagy legalabbis ahhoz a stilushoz igazitanak;) Es ehhez nagyon jo a tartalom, a latvany, a hangok es hangulat, es a legjobban hasznalhato offline AI-val.
Az AM/rF2 felejtos kontrollerrel, maximum mukodik vele, de lenyegeben hasznalhatatlan;) Nem is cel hogy az legyen. Az AC/CARS mukodik es hasznalhato, de azert mar azok is erosen tul leptek a kontrolleres tologatason. -
unrealnoise #2231 Ma kirpóbáltam kontrollerrel a cuccot, és váó. Komolyan, fejlődünk.
Már ez alatt azt értem, hogy egy jó kontrollerres beállítással bizony ez is roppant élvezetes. Ugyanúgy ahogy az Automobilista, és az Assetto Corsa, a Project Cars 2 vagy épp az rFactor 2. (Talán utóbbi a legnehezebb kontrollerrel, de ez nem is csoda, az a leginkább barkács sajnos, még ha elemeiben kiemelkedő is.)
Szóval olyan kellemeset csalódtam ebben a Raceroomban, hogy be is vásároltam az összes pályát. :) Holnap sokat csapatom majd, ha hazaérek. Grafikailag, hangokra még mindig nagyon jó, nagyon minőségi az egész, alig várom, hogy jobban belemerüljek. -
goldboy #2230 Következő patchben -
ozoli78 #2229 -
ozoli78 #2228 -
ozoli78 #2227 -
neilszab #2226 Indul a Masters WTCC 2017 Bajnokság!
Rövidesen elrajtol az egyik legnépszerűbb hazai online megmérettetés a RaceRoom-mal, ahol a 2016/2017-es TC1-es gépek volánja mögött fognak megküzdeni egymással a versenyzők 9 változatos helyszínen és futamon át!
MWTCC bajnokság infók: LINK -
The next patch will introduce different tyre compounds,
adding even more strategic options to your races.
"Depending on the car you will get to choose from a number of different compounds, ranging from soft to hard.
Currently the FR X-17 and FR US are planned to receive this update."