RaceRoom - The Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van kormanyos topic is: https://sg.hu/forum/tema/991156808
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Ha az olcso gamepad helyett kormanyt valasztasz, annak meg van az az elonye, hogy utana (ha kedvet kapsz az autos programokhoz) mas komolyabb programmal is haszalhatod (mig efolott [AC, AMS, iR, rF2) egy gamepad mar "nem jo"😉.
Logitech es Thrustmaster markakat erdemes valasztani, normalis kormany forgasssal (ne 180 fok) es rendes FFB-vel (ne csak rezgo).
Sajnos meg e markakbol is az uj, normalisabb (nem top) tipusok nagyon dragak😞 A top cuccok havi fizetes. A top markak (pl. Fanatec) tobb havi fizetes😊 Egy altalanosan elfogadott tipus, ami jonak szamit (pl. G29), de amit mar sokat fikaznak, mar az is 100E felett van😊
Ha sose hasznaltal meg kormanyt, talan valami "megbizhatobb", regebbi, hasznalt cucc kezdesnek jo lehet (Logitech DFGT). Bar az mar van annyira jo, sokaknak az a vegleges. Es ha tetszik es van tapasztalat, csak utana nezelodni a "dragabb" es "hasznalhatobb" kormanyok kozott.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Töröltem a játékot és reinstall, de ugyan ez 😞
Esetleg valami ötlet? Tudtok hivatalos fórumot vagy email címet ahol a készítők reagáhatnának....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ide kattintva lehet megnyitni a streamet.
1. Divízióba sikerült kvaliznom ezzel a körrel:
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2017.05.04. 22:58:46
pályából a brands hatch, meg a zandvoort ami ide érdekes.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Igen, arra gondoltam.
Utoljára szerkesztette: danikosz, 2017.04.14. 16:17:45
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Akkor elég jó ajánlat most , ha csak a wtcc2016 packot megveszem , mert abban minden ami kell bent van.
A tesztfutamra már kell tagság ?
5 évet kihagytam , nem tudom mennyire vagyok bemacskásodva , ha csak feltartom a többieket annak nincs értelme.
Ezek a competitions futamok amire gondolsz?
Utoljára szerkesztette: Lui76, 2017.04.14. 15:42:47
Multinál csak vásárolt kocsit használhatsz. Ami előny, ha egy szerver megy 10 db WTCC autóval, és neked 1 megvan, akkor felenged azzal. Nem kell minden autónak meglennie.
Van valahol egy általános leírás a játék menetéről ?
Mi az ami free , és mit lehet elérni free módon ?
Multihoznál is csak unlockolt kocsit lehet vinni?
Sziasztok!
Várunk mindenkit sok szeretettel a legújabb WTCC bajnokságunkban, amit a pár napja megjelent 2016-os csomaggal futunk! Megtalálható benne Michelisz Norbi gyári, Ficza Feri és Nagy Dani privát Honda Civicje. A tesztek már zajlanak (szerver is van) , ahol ki tudjátok próbálni az autókat és megnézhetitek, hogy a tavaly a bajnokságba csatalakozott Volvo S60 mennyire tudja felvenni a versenyt a többiekkel. A 7 fordulós naptár csak európai pályát tartalmaz és mindenhol 3 futamot rendezünk majd. Lesz superpole, fordított rajtrács is.
Íme a teljes naptár:
2017. Április 11. (kedd) – Portimao Club Chicane // teszt futam
2017. Április 13. (csütörtök) – Portimao Club Chicane // teszt futam
2017. Április 17. (hétfő) – Brands Hatch Indy // teszt futam
2017. Április 20. (csütörtök) – Brands Hatch Indy
2017. Május 4. (csütörtök) – Norisring
2017. Május 11. (csütörtök) – Zandvoort National
2017. Május 25. (csütörtök) – Lausitzring
2017. Június 1. (csütörtök) – Nürburgring Sprint
2017. Június 15. (csütörtök) – Zolder
2017. Június 22. (csütörtök) – Portimao Club Chicane
Gyertek el, nézzétek meg a tesztfutamokat, ahol semmilyen kötelezettségetek nincs.
> bővebb információk és bajnokság jelentkezés <
Sziasztok!
Folytatjuk a felkészülést a WTCC 2016-os autókkal futó bajnokságra. Lényegében csak a megjelenésre várunk. Ma este egy dupla pályás fun futamot tartunk, ahol két pályát is megnézünk a TC1 autókkal. Először Norisring, majd Zolder jön. Szerverek futnak, körözni már lehet. Ha csak az egyik pálya van az sem gond, fel tudsz rá csatlakozni gond nélkül.
Várunk sok szeretettel!
> információk <
Ugy nez ki, nekem ez mar bukta😉
Eddig "mindent" megvettem (persze csak akciosan😛), kicsit bzitam bennuk, nem volt rosssz; de sajnos evek alatt nem sokat valtozott a lenyegi resze (autokezeles, kormany, FFB, gumi). Remenykedtem, fizikaban is belehuznak, nem marad "jatektermes", megkozelitik legalabb az AMS-t; de nem😞
Es igy, hogy most mar EUR-ban vannak megadva az arak, kicsit huzos is. Fele annyiba kerul egy auto, mint pl. az AC-hoz egy 6-8 darabos Porsche DLC, vagy harmad annyiba mint az iR-hez egy auto. Persze, arakat hasonlitani felesleges, akinek ez jon be, annak megeri. De akkor is😊
Plusz, hogy mar bejelentettek a GTR3-at, eleve necces lett a progi.
Eddig is lehetett tudni (irtam is tobszor), hogylogikusan ez a progi egy Early Access, tamogatos, fejlesztos hatter, ami kozben/utan ismet ceget cserelnek, es ennek alapjabol, eladasaibol fejlesztenek majd egy "dobozos" programot. Amivel persze nincs gond, ma mar mashogy nem megy!
De felo, hogy ez nem fogja megkapni az ujitasokat (engine, grafika es egyebek) es/vagy az uj program sem lesz kulonb fizikaban, kormanyban es FFB-ben ettol, inkabb csak a koritesre, multiplatformra, hype-ra, eladasokra alapoznak.
Persze, mint program tok jo lenne, eltekintve a "benacska" es "elavult" vezetesi elmenytol, offline-ra es bajnoki (valszeg) versenyekre nem lenne rossz!
Sziasztok!
Folytatjuk a felkészülést a 2016-os WTCC bajnokságunkra. Várunk este mindenkit sok szeretettel a Brands Hatch-i fun futamon. > esti infók
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.02.06. 19:36:45
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.02.06. 19:28:29
Február 8-án elrajtol a 4. WTCC bajnokságunk, ahol a TC1-es gépek volánja mögött fognak megküzdeni egymással a versenyzők 9 változatos futamon át! Az elmúlt bajnokságok, kupák tapasztalatai alapján egy izgalmas, kőkemény csatákat hozó bajnokság elé nézünk! <#taps>#taps>
A nyílt gyakorló szerveren 0-24 mindenki próbára teheti magát, további infók és a nevezés részletei itt olvashatóak, gyertek! <#wink>#wink>
Masters WTCC Bajnokság: www.gtr-masters.hu/tema/6145
Hétfőn nyílt bemelegítő futam: www.gtr-masters.hu/tema/6158
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.02.04. 11:55:16
Az AMD és az Nvidia miért nem dobnak össze egy fasza VGA-t együtt?
Na és a Microsoft meg az Apple is kitolhatna egy jó kis közös oprendszert, nem? <#vigyor>#vigyor>
Osszessegeben a CARS-ba zsufoltak bele "mindent", csak a reszegysegek ugy sikerultek ahogy😛
(Pl. AC lézerszken, FFB, rF2 fizikai motor, AMS fizikai beállítások, kokpit mozgás, R3E hangok, PCars grafika stb.) Jel pillanatban az AMS-t találom legközelebb a helyes úthoz, itt jön be a legjobban a vezetési élmény amihez 3 erős pozitívum hozzá járul: útfelület(ezáltal az FFB amit visszaad), autók fizikája és a legjobban sikerült kokpit mozgás (VR hiányában ez sztem fontos). De ez szubjektív vélemény. (iRacinget azért hagytam ki mert nincs meg és ezáltal véleményt sem formálok róla.Számomra sokba kerül, ritkán játszom online és nincs AI aki szétb*ssza az idegeimet<#idiota>#idiota>)
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Ha jol csinaljak, biztos fasza lesz.
Nekem az egyetlen szivfajdalmam, legalabbis a jelenlegivel (R3E), a kicsit regimodi, elavult, butacska kormany es FFB mukodes/kezeles.
Persze nem vagyok jovobelato, igy a GTR3 meg "jo" is lehet😉
Ami ezzel parhuzamosan kellemetlen (lehet), nem tudni mi lesz az R3E-vel?! Meg kapja ez is az "uj" engine-t? Vagy ez mar "igy" marad?
Biztam bennuk, bar az elejen gagyin indult (fantasy ingyenes es fizetos tartalmak), megvettem mindent (bar csak extra akciosan😛), mert ennyi jo tartalommal bukta lett volna, ha jo lesz es egyben "kellene" megvenni teljes aron a cuccokat😉 Annyira azert nem tudott volna jo lenni😄 Igy evek alatt azert belefert az a ~2 dragabb jatek ara.
Amugy "nagybetus" autoversenyre (online/offline) teljesen jo lenne (ha mukodik rendesen az online, azt nem nagyon hasznaltam). Masik programbol "atulve", engem valoban csak a kormany/FFB idegesit. De 1-2 het szimes elvonas utan, teljesen jo moka a WTCC, GT vay DTM.
Amugy meg a SimBin a legnagyobb penzmoso es offshore ceg, a folyamatos studio es ceg csereberekkel;D
Sajnos nem nagyon bizok benne, legalabbis mint "szim". Az R3E-vel, szimes szempontbol (koramny, FFB, gumi, realroad es egyeb modernebb dolgok), nem sokat (semmit?!😛) haladtak a evek alatt. Megmaradtak a "jatektermi" szinten, bar a neveben is benne van a lenyeg: Racing Experience.
Valszeg szep es lesz es tartalmas, jatekot azert tudnak csinalni. De 2 ev hosszu ido. Nem mintha lenne (kozvetlen) konkurencia. Az iR online; az rF2-bol max hasznalhatot reszelnek (de az "HC szim" marad, "jatek" nem lesz belole); talan a CARS2, de annal meg a mennyiseg mintha elorebb lenne a minosegnel. Lenne meg az AC, de ahhoz uj engine kellene, meg finoman szolva k*rv*sok reszelgetes;D
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.02.01. 23:52:26
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Sziasztok!
A 2 hét múlva kezdődő Audi kupát támogatja a Team VRS. A Keszthelyi Vivien mögött álló csapat jóvoltából a legjobb 3 a bajnoki végén pénzdíjazásban részesül. Várunk mindenkit sok szeretettel!
>további információk< >jelentkezés<
Utoljára szerkesztette: tbazsi95, 2017.01.10. 18:57:42