2424
  • __Jacek__
    Valami ötlet hogy mitől megy ennyire szarul VR-ben? 22-25ms CPU frametime!!!!!!! miközben 10-15% használat mivel egy 5.2-őn futó 9900K-ról van szó, mindenhol jó...
  • __Jacek__
    Megoldottam, ott vettem. Nincs is problem csak a steam account ahol ha belepek a raceroomba a shopba nincs olcso lehetoseg, masik raceroom oldalon kell megvenni lol... Ott megveszem questkent es reedem koddal be aplikalom azert ez egy vicc.
    Mivel a raceroom hianyzott a sim gyujtemegybol potoltam egy full packal :)
  • unrealnoise
    Szerintem messze a legolcsóbb és legjobb, ha itt vesz az ember. Lehet vanank egyéb megoldások, de én nekem sem ajánlott még senki, soha, semmi jobbat.
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2020.04.10. 13:56:08
  • __Jacek__
    Valaki elmondja ezt a vrp vételt? Csak a raceroom shopban tudok venni? Vagy steamon walletből vagy mit ír?
  • sertrex
    Valódi versenyzési lehetőséget kap Michelisz Norbinál az induló eSport bajnokság legjobbja
  • sertrex
    Wéber Gabi visszatért, és kipróbálja magát a szimulátoros WTCR-ben
  • Lui76
    Sziasztok !
    Elővettem az öreg Momo-t...
    Hát ez a free access elég rövid volt :(
    Ezt a fix setup-os Esport WTCR-t próbáljátok ti is ?
    Bekalibrálom mennyit öregedtem...
    Nincs időm mindet kipróbálni , van ajánlott autó vagy itt csak a versenyzőn múlik ?

• D_Moriarty
    Ingyenes minden tartalom a következő pár napban!

Free Access - Drive All Cars & Tracks

In these difficult times of quarantine and lockdowns, it's very important that we take care of each other. Therefore we decided to give everyone FREE access to all cars & tracks in RaceRoom for the next few days!

Stay home, take care of your loved ones & enjoy some Simracing!
  • KRi2
    Indul a Masters WTCR 2020 tavaszi bajnokság!
    Február 12-én elrajtol a 10. éles bajnokságunk a RaceRoom-mal és a WTCR 2018, WTCR 2019 gépekkel!

A Masters WTCR 2020 Tavasz 9 fordulóból fog állni, melyek kéthetente szerda esténként kerülnek megrendezésre. A autóválasztás fix, minden résztvevőnek 1 márkával kell teljesíteni a megmérettetést, a 9 fordulóból azonban csak a 7 legjobb eredmény számít majd bele a végértékelésbe.

A versenynaptár összeállítása során igyekeztünk új és régebben használt, pályákat kiválasztani.Valamint Nordschleife-n 1db. 1 órás futamot tartunk.

Idén picit változtattunk a versenyek lebonyolításában. Marad a 3 futamos "versenyhétvége" , a rajtsorrendet az első versenyen a 10 perces qualifikáció, a második futamon a superpole-ban elért eredmény határozza meg. A harmadik verseny előtt nem lesz időmérő edzés, a rajtsorrendet a második futam végeredménye határozza meg, de az első 10 helyezett fordul.

Versenynaptár:
    1. futam: 02.12 - Hockenheimring
    2. futam: 02.26 - Red Bull Ring Spielberg
    3. futam: 03.11 - Road America
    4. futam: 03.25 - Dubai Autodome
    5. futam: 04.08 - Chang International Circuit
    6. futam: 04.22 - Hungaroring
    7. futam: 05.06 - Sonoma Raceway
    8. futam: 05.20 - Nordschleife 1h
    9. futam: 06.03 - Ningbo International Speedpark

További részletek, infók: http://gtr-masters.hu/tema/7106
  • Debilon_2
    a ghost car nem erre lenne való?
  • Yag
    Üdv. Van olyan Plug-in amit ha telepítek akkor rögzíti az összes legjobb időt amit futottam bármilyen pályán bármilyen körülmények közt ?
    Lehet nem akarok csoportos versenyeken részt venni, de idő ellen szívesen küzdök "pár" körön keresztül.
  • Finkoo
    A grafika relatíve látványos, és elfut egy kenyérpirítón is, a hangok fenomenálisak, a fizika pont jó, a tartalom király, AI nagyon jó... Ligázásra első osztályú, random onlinera én a PC2-t használom, de ha már végre lenne időm értelmesen menni, valami bajnokságban (pl. PSRL), és nem csak beesni minden kibé versenyre az utolsó pillanatban, lehet még élvezném is...
  • bosco05 #2292
    Egyetértek, sőt továbbmegyek, nálam már a RaceRoom az etalon a sok járgányos szimek közül :) A nagy patch óta remek a fizika és még várható pár nagy update. Lehet versenyezni, van tartalom, úgyhogy nagyon kezd összeállni :)
  • unrealnoise
    Ez is üt! Hangok terén nálam már régóta az R3E az etalon, mondjuk az ACC szerintem jobb, de hát ott csak pár járgány van, ilyen mindenféle szimek terén messze a R3E a legjobb, bár az iRacinget nem mostanság használtam... (Ott gondolom fejlesztés alatt van az is már mióta :D)

Ez megvásárlós lesz szerintem...
  • tbazsi95
  • Finkoo
    Nálam a SimHub a nyerő... Nincs jobb... Legalábbis nekem... :D
    Ezeket a fícsöröket a PC2 alapból tudja, a Raceroomnál meg felesleges, mert nem is szolgáltat ilyen adatokat normális minőségben pl. gumi adatok...
    A többi szimet nem tudom, mert csak ezt a kettőt gyűröm, én soha nem voltam AC-s, az Automobilistát, meg rFactort már hanyagolom...
  • unrealnoise
    Én most ezt a HUD-ot használom. Roppant áttekinthető, kényelmes, etc, én van ami tök jó benne, pl az, hogy diagramon jelöli a köridőket, így konkrétan egy pillanat alatt átlátja az ember, hogy mennyire konstans a tempó, mi van a gumikkal, és oké, hogy érezzük is, de így számszerűsíteni is lehet a dolgokat. :)

Zeroforce Racing HUD
  • Finkoo
    Mindenkinek ajánlom a PSRL által szervezett versenyeket, nagyon profi, színvonalas bajnokság, és szervezés!
    Sajnos nekem nagyon kevés időm van erre, de aki teheti menjen, legyenek (legyünk) minél többen!
  • danikosz

Sok szeretettel várunk mindenkit a hamarosan rajtoló bajnokságunkban! Kedden rajtol a PSRL új WTCR sorozata, amely 7 helyszínre látogat majd el és mindenhol 3 futamos hétvégék lesznek. Még tudtok jelentkezni, sok sikert!

Infók és jelentkezés
  • Finkoo
    Bocs, de egy szóval nem mondtam, hogy hülye vagy... az írtam, hogy a "személyes véleményeddel" nem értek egyet...
    Nem volt időm és kedvem megindokolni...
    Ne akard tudni, hogy milyen alak vagyok...
  • unrealnoise
    :D csodálatos... Akkor maradtál volna csendben. Igazából ez totál trollkodás. Idebofogod, hogy hát hülye vagyok, minden mondatomat (!) cáfolni lehetne, de persze érvekkel, azokkal nem jössz, és egyébként is rögtön túlzásokba esel, mert hát te vagy a Jani.

Nincs azzal baj, ha vitatkozunk, ha érvekkel alátámasztva diskurálunk, de azt, amikor valaki annyit döfög valamihez, hogy ez szar, meg hülye vagy, tudod... szvsz az a legalja.

Arról nem is beszélve, hogy a posztom nagyrésze személyes vélemény, egyéni preferencia megosztása, leírása de olyan hiányosságok említésével, amelyek nagy többsége a Raceroom fórumokon is taglalva van, és hát sokaknak fáj a hiányuk. Ilyen a statok hiánya pl, vagy a HUD gyengesége, stb.

A többibe bele sem megyek, mert egy ilyen alakra valszeg ennyi időt is felesleges volt szánni...
  • Finkoo
    Mondatonként meg lehetne cáfolni, vagy minimum kételkedni abban, amit írsz, de inkább csak azt mondom rövidre fogva, hogy nem értek veled egyet semmiben, amit leírtál...
  • unrealnoise
    Persze, bár érted, ha a GTR3 prezentációra, karrierre, stb, remek lesz, és jönnek majd esetleg egyéb dobozos címek (bár azért sok mindent nem lehet kidobni, mert nyilván a nem túl népszerű szériák nem vonzanak annyi embert sem...), szóval ha az a GTR3 pl olyan jó lesz, ki vesz majd itt GTR3 pack-ot? :D

Nah mindegy, legyen csak jó ez. Ami nagyon hiányzik:

- az a jó HUD
    - új UI
    - statok a verseny után, táblázatok, statisztikák, stb, lásd iR adatbázis hegyek a versenyről... (oké, hogy ezt azt ki lehet nyerni, de tök gáz egy szimnél, hogy már mindent külső szarokkal kell megoldani...)
    - napszakváltás
    - időjárás
    - ovál pályák, ovál kocsik (nem is értem miért nem ülnek fel erre a vonatra, pláne, hogy semmi konkurencia nincs még offline-ra, ami mondern, az iRacing meg sokaknak drága lehet)
    - meg hát egy új grafikus motor

De persze a végtelenségig lehetne pofozgatni, karriert alá tolni, játékosbarátabbá lehetne tenni ezt is, akár olyan karriert is lehetne csinálni, ha nagyon gyatra vagy, vagy sokat törsz akkor megválik tőled a csapat egy idő után, vagy ha gyorsan mész a boxutcában pénzbüntetést kaptok, stb... Van még hova fejlődni.

Igazából simán ellennék csak ezzel a programmal, ha a fentiek megvalósulnának... de jövőre nem hinném, hogy bármi komoly is történne a GTR3-at leszámítva, de nekem az iR miatt már lehet későn lesz...

Nem is értem miért nem indítanak valami kampányt, vagy nem tudom. Akarsz engine váltást, esőt, stb? Akkor támogassatok. Minél több lé jön össze, annál több mindent megvalósíthatnának, és hát gyorsítana is a dolgokon...

Szóval hiába van lehet most is ez+az betervezve, lassú. Aki jártas a gaming világban, az tudja, hogy a keménymag képes rengeteg pénzt elszórni a kedvesére, akarom mondani kedvencére. :) Mondhatnám a "free-to-play" játékokat, a World of Tanks című játékot, stb, stb...

Raceroomban van egy csomó járgány, amit nem vettem még meg, de minek vegyem? Elég van így is. Persze van amit lehet megfogok, de biztos nem mindet. Ellenben egy ilyen kampánnyal azért járna egy csomó előny, a nagy támogatóknak meg adhatnának nagy kedvezményeket, vagy ingyenes tartalmakat a jövőre nézve, stb... stb...

Sajnos az összes szim körül ez él a legkevésbé, nincs nagy nyüzsi semmilyen szinten, pedig talán az iR-t leszámítva ez van leginkább kész...
  • Alexease
    Valszeg kell a fejlesztes a GTR3-hoz. Ha jol csinaljak, akkor "csak" alahuzzak az uj engine-t, es "kesz" van;) Ez mar az elejen is "latszott", hogy ennek a tartalomvasarolgatos, hosszu-hosszu fejlesztgetesnek a vegen, valami "dobozos" lesz az eredmenye.
    Bar szolgaltatas nem jar a R3E-hez, igy nincsenek kotelezve semmire, de jol esne, ha ez is megkapna az uj GFX-et;D Bar kicsit furcsa lenne, mert ebben is mar megvan szinte minden, ami a GTR3-ba kell. Ha jol okoskodnak, akkor az ide legyartott es eladogatott tartalommal, ki tudnak majd adni 1-2 "dobozos" jatekot:)

Az AC2 is hasonloan profitalhat, ha kesz lesz az ACC, mert azzal a letesztelt engin-bol es a korabbi tartalombol (persze modositva, de a neheze megvan) gyorsan es koltseghatekonyal elkeszulhet;) Persze, harmad tartalommal, mert oda is kell valami DLC:D
    Bar ha mindent beletolnanak azonnal, es csak utana ujdonsagos DLC, akkor konzolon eleg jol indulna.
  • unrealnoise

Hú, ez nagyon kellett, mert igen ocsmány volt az a gyári HUD. :)

Amúgy még mindig fun és jó ez a Raceroom, az AI egyre jobb és jobb, örülök, hogy ha bár kurva lassan is, de mindennel foglalkoznak.
  • nandorimark96

Januárban jön a következő WTCR bajnokságunk, amely az amerikai pályacsomagot fogja használni. A sorozat rövid, csupán 4 állomásból fog állni, de minden forduló 3 futamból áll majd. Minden versenyhétvégén lesz superpole és fordított rajtrács is. Várunk mindenkit sok szeretettel az ingyenes bajnokságunkba, gyere és legyél te a legjobb! Az év gégén a legjobbakat kupákkal, a résztvevők között pedig Hyp-R ZONE nyereményeket sorsolunk ki! Várunk mindenkit sok szeretettel!

> Bajnokság információk és jelentkezés <
  • Finkoo
    Nem értek a lovakhoz...
  • sertrex
    Itt a lehetőség.
    https://www.sector3studios.com/?fbclid=IwAR2FYX23dJLbxwMa2B-mk2bCsxP0IIT1FRjc334Y3oL1xbkkQdnLGkXO7qo#jobs
  • Finkoo
    Köszönöm, megtaláltalak a yt-on, így már megvan a Slovakiaringre a setup is... tesztelni még nem volt időm, de meg lesz az is... Most nagyobb problémám, hogy két kört nem tudok egymás után menni, mert folyamatosan ledobál... Így az időm sem fog javulni, az tuti...
  • Adam Jonas
    Illetve ha megnézitek pl. az eSport WTCR leaderboardjait, elég kemények. Most ahhoz, hogy a top24-be benne legyél, 3-4 tizeden belül kell lenned az elsőhöz (!!!) képest. Régen 1-1,5 mp-t hátránnyal még bőven be tudtam kerülni a V-DTM futamaiba...

@Finkoo, ha kell setup, szólj, éppen csináltam setupot múltkor Slovakiaring-re meg a Hungaroring-re a Hondával.
  • Finkoo
    Határon menni nagyon nehéz ezekkel a vasakkal... nehéz a balanszot megtalálni, nekem igazán pályára hangolni nem is sikerült még a Hondát...
  • unrealnoise
    Kipróbáltam ezt a WTCR-t. Freebe, a programon keresztül. Szvsz tök jó lett. Így aztán meg is vettem. Ezzel körözgetni is fogok, mert tényleg nagyon fun járgányok vannak benne, és érzésre is meglepően kellemes őket vezetni.
  • KTMNORBI
    Ez lett a megoldás, köszi
  • Adam Jonas
    Ha jól emlékszem, akkor az Ignition-nél ki kell venni a hozzá rendelt gombot, és ennyi.
  • KTMNORBI
    Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy hol kell beállítani, hogy a motor már járjon amikor kilépek a pályára, köszi előre is
  • Finkoo
    Kormányt vegyél, ne gamepadot...
  • Finkoo
    Bulizni... lol...
    Na sebaj, majd alkalmazkodom... :D
  • danikosz
    Tökéletes nap nincs sajnos. Pénteken sokan mennek bulzni, erre arra a családdal, családhoz. Úgy gondoljuk, hogy a hétköznap a kevésbé rossz.
  • Ricsko25
    Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni hogy milyen gamepadot érdemes venni amit felismer a játék?Én ezt néztem ki hozzá:Logitech RumblePad F710
  • Finkoo
    Miért van ez a csütörtök-fétis? Korán kelek, korán kéne feküdnöm, jobb lenne a péntek, de biztos megvan az oka, hogy csütörtök...