2424
-
GyavaNyul #1984 Hello
Kis segítséget szeretnék kérni.Multiban a rajtnál eltűnnek az ellenfelek majd be bevillanak.Utána az autóm irányíthatatlan lesz neki megy a falnak majd ott forog össze-vissza.A motor magától felpörög és megadja magát.Ebben kéne a segítség hogy mit állítsak be hogy ez megszűnjön és rendesen tudják játszani./Netem 60/6 /
Minden segítséget előre is köszönök -
#1983 Lehet véletlen jól állítottam be de nekem nem vészes az FFB, elég információt ahhoz hogy elkarézoljak(Jobban bejön mint a pCarsos ami teljesen néma sok esetben, az AC rF2 eddig etalon vitánfelül) Nord régi autókkal nagyon zsír lett, (DTM92, TCL, Group 5.) Szép is jó is elhiszem hogy lézeres, ez boldog De az AI GT autókkal siralom amit művel, régieknél alig alig hibázik de GT-vel nem bír rendesen a pályán menni, féktávon telibe baszarint, lelök, néha rendellenesen gyorsan veszi be a kanyart(amit ha nagy lenne a leszorító erő le is nyelnék, de utána elhúz az egyenesben wtf!
Szal remélem javítják mert irgumburgum
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.04.04. 19:33:07 -
#1982 Most hogy igazi WTCC nyito futam is volt (es milyen jol sikerult!!!!), gondoltam tesztelgetek. Sajnos az FFB elegge elavult, barmit piszkalnak rajta, de hangulatban, versenyben nagyon jo lenne (tartalom, hangok, latvany, korites stb.). -
#1981 Ejj de jó versenyeket lehet menni. Király lett ebben is a Nord, Wtcc autók meg alapból jó kis konstrukciók.
-
Sziasztok!
Pár hét és a VirtualSimRacing elindítja első Raceroom bajnokságát a WTCC 2015-el. A bajnokság INGYENES, egyedül csak az autót és pályákat kell beszerezni,hogy indulhass! Várunk mindenkit sok szeretettel!
Bajnokság információk
Bajnokságra jelentkezés -
#1979 Lejött az AC 1.5 is és vettem a Nord + WTCC 15 kombót. Sajnos tegnap a szokásos lehalt minden szisztéma miatt nem tudtam érdemben hozzányúlni, a vásárlás is 10 erroron keresztül ment csak :D -
Solt #1978 LINK -
#1977 Hat en meg nem hallottam rola, marmint AC-nal :)
Racerommert meg azert eleg nagy kar, ha tenyleg igy marad .... -
Solt #1976 Én sem, de ettől még ezt ajánlják... :) -
#1975 Soha nem hasznalok semmi driver effektet semelyik jobb ffb hez, se AC, se RF.....Tokeletes ezek nelkul is, sot szerintem csak rontana rajta .... -
Solt #1974 Ebben az esetben csak akkor nézek rá, ha nagyon sok időm van... :)
A driverben a spring / damper használata AC-ben is hivatalos ajánlás... Anno a Pannónia raliban például csak akkor volt FFB erő, ha a spring / damper nem volt nullára húzva! :) -
#1973 Igen, ebben van, de "semmit" nem er. Hivatalosan FFB addition-nek, vagyis "bovitgetesnek" hivjak. Maradt az rF1 effektezett cucc, a hintazos erzessel. Csinaltak hozza minimum FFB ero beallitast (nem sok ertelme), slip effektet (ha csuszik, csokken az FFB, jo szar erzes), meg FFB Meter-t, visszajelzesnek, de ilyen FFB-hez felesleges:D
Fuggolegesen nincs gond, azt jol szamolja, hangulatos. A felfuggesztes a gagyi, foleg amikor jobbra-balra terheles valtas van, es a jobbra 30 fokos "huzas" atklerul balra 30 fokra, kozotte meg "semmi". Valszeg gagyiba toljak es ahhoz hangoljak maguknak, driver-bol spring/damper meg allando kozepre huzas (ezt mintha valamelyik fejleszto ajanlotta is volna, oonantol ment at kicsit gagyiba:/).
Felo, hogy ezt sose fogjak megcsinalni:/ -
Solt #1972 Ebben lesz az FFB piszkálás is? -
#1971 De, szerintem sokan . -
#1970 Ma jott (jon) az update es a tartalom, parhuzamosan az AC update-tel (ma van iR patch is, de az csak patch). Ezek is jol idozitenek mar megint, "szegeny szimes ceget az ag is huzza":)) Bar nem hiszem, hogy olyan sok AC felhasznalo nyomulna R3E-vel is;)))
-
#1969 + infó, ami viszont a posztok között bújt el:
"Group 5 is being worked on
Pagani Zonda (soon to be single make cup) was started on, but put on hold waiting for data.
Audi TT RS VLN is in the hands of Jürgen Wohlfarth for feedback on the handling, waiting for news from him.
GTR2 / GTR1 : dropped an idea somewhere on the forum about merging them and bringing in there the remains of the GTRX class, there's a pro and a con to that. Still think it would be good to have them all in a class with GTE specs.
Group A: Probably the next after Gr 5." -
#1968 "We will not stop there as other new GT3 cars will be announced in the near future, so stay tuned!"
Szerintem a 4 db "coming soon" plecsni erre vonatkozott volna...vagy nem? -
#1967 A leirasban benne van: P4/5, Mustang, Bentley, McLaren. -
#1966 GTR3 class update
4 db "coming soon" rublika van az egyik képen. A McLaren 650S GT3-ról tudunk, jön még a Bentley Continental GT3, illetve nemrégen be lett jelentve a BMW Motorsport-os licenszek is, szóval gondolom még jön egy M6 GT3 is idővel. Vajon mi lehet a 4. új GT3-as gép? Mercedes AM GT3? Esetleg Lambo? -
#1965 Lehet ! -
#1964 nem tudja, de felőlem akár lehet házigazda itt is, úgyis az ő dizájnját másoltam be ide is :D
(csige már úgyis 5 éve banolva van :DD)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.03.29. 19:20:12 -
#1963 Hehe :D Töröld akkor az én posztomat nyugodtan, ha tudod :) -
#1962 Amig bebenaztam a cuccokat, mar dupla lett a poszt (legalabbsi a video):)) -
#1961 Patch Infok
-
#1960 -
#1959 -
#1958 A WTCC-vel korabban is voltak mar promocio jellegu dolgok, de ha jol emlekszem, a DTM-et is mar ezzel egyutt reklamoztak. -
#1957 Jah tényleg, videót most néztem meg :D Kíváncsi leszek, hogyan fog fogyni a cucc, mert "végre" már promóciós videóban is feltűnt a játék:
-
#1956 A video vegen kovetkezo hetet irnak. -
#1955 Szerintem update ezen a héten, vagy jövő hét elején lesz. (WTCC szezon következő hétvégén indul, logikus lenne, ha mostanság jönne az update.) -
#1954 Nem jott meg update. -
#1953 No most akkor mi lett a kormánnyal-ffb -ve l? Semmi ? -
#1952 Multiclass ;)
-
#1951 Közben csendesen, így húsvét alkalmából bejelentették, hogy tovább növekszik a GT3-as osztály - most éppen a McLaren 650S GT3-mal. :)
McLaren 650S GT3 licensed -
#1950 Itt a cikkbe pedig olvasható, hogy mely nyomvonalak jönnek majd a Nord-al.
-
#1949 ISR Testdrive - WTCC 2015 @ Norschleife
-
#1948 Aki szeretne a holnaptól hétfőig pénzt költeni. ;)
Easter Sale -
#1947 Ha nem is most, de egyszer lenne hozza valoban normalis FFB, akkor hosszutavon az egyik legjobb online platform lehetne a tartalmak (foleg teljes sorozatok palyakkal es szabalyokkal) es a megoldasok miatt. -
+ Az új patch-el jön:
- FFB update
- új HUD
- Nordschleife
- Bentley Continental GT3
- WTCC 2015 -
#1945 Ma este RaceRoom FunRace az ingyenes Silhouette Series-szel!
Szerda este az INGYENES közel 400 lóerős Silhouette gépeket hajtjuk meg a volt A1 Ring-en egy kötetlen funrace keretében. Örömmel látunk mindenkit a rajtrácson, további infók a kiírásban!
Futam infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5742
Masters naptár: http://www.gtr-masters.hu/schedule
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2016.03.16. 17:37:34