RaceRoom - The Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Nord mindenhol alapvetel😊

A formula valoban hasznalhato, sokat szamit, hogy elege merev felfuggeszteses, kozvetlen kormanyzassal es "kicsi" kormanyszoggel. Nincs meg benne az altalanos FFB billeges, csak nagyon ritkan, gyorsabb kormanymozdulatoknal.
sertrex
Azért a Nordot ebben a játékban is bezsákolom. A formulát elég jó terelgetni, majd azzal néha körbe megyek párszor.

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

lac coo
Hat jah..
Jol is nezki, jo autok vannak ben e, jok a hangok jo az AI...Csak epp jo lenne mar valami kroszerubb ffb ala.
Szerintem nem lesz, ez ennyi igy hal meg .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Nordschleife infok es kep hegyek. Kar erte, hogy kicsit gazos erzes vezetni:/
http://www.bsimracing.com/raceroom-nordschleife-previews/

Vasárnap este RaceRoom DTM 13 Prologue futam!!
A részvétel nyílt és ingyenes, várunk mindenkit szeretettel 😊

Egy kis kedvcsináló 😉

^^

Onikaan
WTCC - Shakedown futam!

Folytatódik az új RaceRoom WTCC bajnokságunk, hétfőn tartunk egy nyílt bemelegítő futamot a TC1-es gépekkel a harmadik futamunk helyszínén. A versenyen érdemes mindenkinek részt venni, hogy még felkészültebben érkezhessen meg a harmadik bajnoki futamra.<#wink>

WTCC Shakedown: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5728
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2016.03.04. 20:23:46
Onikaan
Ma este!!! RaceRoom FunRace: Prototype Series - Monza

A részvétel nyílt és ingyenes, örömmel látunk mindenkit a rajtrácson!

Futaminfók: Prototype Series - Monza - 03.02.
Nem használ kuplungot!😄
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

danikosz

Szép estét!

A héten folytatjuk a Raceroom tesztet. DTM 2013! Pálya : Norisring!
Jelentkezés,hogy lássuk mennyien leszünk

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

Sziasztok!

Elrajtolt a Tavaszi Masters WTCC Bajnokság amik kéthetente szerdán kerülnek megrendezésre, de, hogy a köztes szerdákon se unatkozzunk ezért FUN versenyeket rendezünk a RaceRoom változatos tartalmaival.

Február 17. Szerda AUDI TT CUP:
ITT

Március 02. Szerda Prototype Series:
ITT

Március 16. Szerda Formula RaceRoom 2:
ITT

A részvétel nyílt és ingyenes, szeretettál várunk mindenkit 😊
Utoljára szerkesztette: pRoject2HUN, 2016.02.12. 19:52:12

^^

danikosz

Sziasztok!
A VSR elkezdi próbálgatni a Raceroom-ot. Az új szervergépnél most a cél, hogy terheljük a dolgokat. Várunk mindenkit sok szeretettel ebből kifolyólag kedden este egy kis körözgetésre. Ingyenes tartalommal megyünk,hogy tényleg lehessen egy jó nagy létszám.
Aki jön, az legyen oly kedves és dobjon egy hsz-t a nevével ellátva. >>jelentkezés<<

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

Adam Jonas
Kattints a WTCC Bajnokság után lévő linkre, és utána választ kapsz a kérdésedre.

Valami díjat is kell fizetni, hogy jelentkezhessek?

Anno 2012-ben egy MTCC nevű móddal indult egy WTCC bajnokság és abban szerepeltem.
RaceRoom WTCC Bajnokság!

Február 10.-én indul Magyarország elsőszámú RaceRoom bajnoksága, ahol a TC1-es WTCC gépek volánja mögött fognak megküzdeni egymással a versenyzők 9 izgalmas futamon át!

Az előzetes érdeklődés alapján 40 fő feletti mezőnyre számítunk, így izgalmakban és ellenfelekben biztosan nem lesz hiány! A nyílt 0-24 elérhető gyakorló szerveren mindenki próbára tehet magát, további infók és a nevezés részletei itt olvashatóak, gyertek! 😉

WTCC Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5658
1. futam - Hockenheim: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5659

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.01.31. 14:40:01

RaceRoom FunRace: WTCC 2014 - Brands Hatch

Szerda este nyílt futamot rendezünk a TC1-rs gépekkel, ami egyúttal kiváló felkészül is felkészülés is a hamarosan induló RaceRoom - WTCC bajnokságunkhoz. Örömmel látunk mindenkit a rajtrácson!

Futaminfók: WTCC 2014 Brands Hatch

^^

RaceRoom FunRace: WTCC 2014 - Norisring!

Szerda este nyílt futamot rendezünk a TC1-rs gépekkel, ami egyúttal kiváló felkészül is felkészülés is a hamarosan induló RaceRoom - WTCC bajnokságunkhoz. Örömmel látunk mindenkit a rajtrácson! <#wink>

Futaminfók: WTCC 2014 - Norisring - 01.20
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.01.19. 23:07:04

Totti5
Élvezetes masina.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sziasztok!
Ti sem tudtok belépni a játékba, vagy csak nálam sz@rakszik? Előre is köszi a választ... :S
Adam Jonas
Nem ABS-t tettek bele, hanem ezt a nyamvadt DPS-t, ami még ráadásul szerintem elég szarul is van beállítva. Ergo hiába tudnék olyan ritmusba visszaváltani, hogy a motort nem tenném tönkre, ez a csodálatos DPS nem engedi.

alma2
Mi a bajod? Tettek bele abs-t? 😊

szerintem

Adam Jonas
Nekem szerintem ez a program megint egy 2 hónap kényszerpihenőre vonul, egyszerűen szégyen és gyalázat, amit műveltek az elmúlt 2 hónapba a fizika fejlesztés terén. Végülis a gázt mindenki tudja a nyomni, megállni már kevésbé, de a Sector3 a vérpistikékre gondolva ezt is megoldotta, így már fékezni sem kell tudni.

arty
hozzászólások közt ezt találtam:

https://forum.sector3studios.com/index.php?threads/offical-release-of-crew-chief-version-4-auto-updating-and-shiny.2516/

"This application runs in the background while you play RaceRoom. It reads data from the Shared Memory block that RaceRoom writes to, and it uses it to trigger audio messages."

emellett mi is beszélgethetünk a "főnökkel", egész sokat megért (leírás alapján...)

lesz időm, kipróbálom 😊
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.01.13. 22:42:41

Forza.

lac coo

arty
ez egy 25 eurós csomag azért... és előző évhez képest olyan sokat nem kellett melózni, hiszen az egész sorozat alig pár pálya és autó...

ha nem próbálnak nyitni a szélesebb közönség felé (a felsoroltakkal befogadhatóbbá tennék a játékot sokaknak szvsz!), akkor itt maradnak a néhány ezres eladások szintjén ... és akkor nincs pénz erre-arra se, marad a "nyomor" 😊

(az mondjuk igaz, hogy 6 pályáért és 3 kocsiért nem fizetnék 25 eurót, akkor se ha van intró 😄 szal jah, valahol a lehetetlenre vágyok....)

Forza.

Alexease
Azert az aktualis videok, animok, pezsgo es hasonlok eleg nagy munka lenne. Kulon jatekkent persze beleferne, bar akkor is kerdeses, mennyi embert erdekel ezen a szinten. De igy "szimes csomagban" kicsit felesleges munka es penz befektetes lenne. De foleg arban van kulonbseg. Most 5-10EUR-ert beszerezheto az osszes auto es a palya hozza, kicsit kulon jatekkent (szabalyos, leboyolitas stb). Ez igy eladhato, kompromisszummal hasznalhato. Ha kulon adnak, rendes jateknak, mint regen a SimBin korszakban, lenne 1-2 evente kulon DTM program, 40-50 EUR-ert, amibe talan belefernenek a videok es egyebek, meg ennyire sem vennek meg az emberek. Es ugyan ez lehetne a WTCC vagy az ADAC. Jo ez igy szerintem, koltseghatekony es kompromisszumos😊
lac coo
Hat, ugy nez ki lesz harom monitor, ij gep az persze nem mostanaban, akkor valoban teljesen felejtos az rf, egy monitoron epp hogy elfut, gyozom butitani, mig pl ac pp nelkul atlag 190 fps, ez nagyon sokszor leesik 60 ala is .

Az adaptív AI hogy működik? Csak annyit csinál, hogy automatikusan választ a te általad is beállítható nehézségi szintek között (ha jól mész, akkor eggyel nehezebbre, ha rosszul, akkor eggyel könnyebre vált), vagy "analóg", azaz érezhető átmenet nélkül erősíti/gyengíti a mezőnyt?

arty
(wtcc) szomoru 😞
milyen hangulatos lenne pedig Michelisszel menni szezont... persze, csak ha lenne rendes körítés, ilyen szempontból a dtm is csalódás - bírnék egy introt, helyszínek előtt 1-2 perces összevágott klippet adott pályáról, közönségről - ami adott évben készült felvétel az eseményen, utána pezsgőlocsolás anim, ha nyertünk, szezon végén outro .... valami keret.

dtm2015el inditottam most a bajnokságot, adaptive ai érdekes, első versenyeken 7mp-el nyertem, második pályán már csak 2-3mp jött össze, a harmadikon meg már nem tudom magam normális helyre kvalifikálni 😄 remélem ha bénázok, akkor utána megint visszavesz 😄D

(amugy dtm2013-ba érdekes, h nem lett jobb az ai, azt hittem az univerzálisan került a játékba, minden tartalom "eléri"... folyamatosan lökdöstek, agresszívkodtak, ha nem tudtam elmenni előlük, kb végem volt - 2015-ben már egymás mellett is megyünk, simán kifékez, stb - jó!)

Forza.

Adam Jonas
Szerintem nem lesz, vagy legalábbis, a licensztől függ. DTM-nél az évadot licenszelték, WTCC-nél "csak" magukat az autókat.

Adam Jonas
Azért felesleges számolgatnotok, hogy 1 vRP hány €, mert ha a raceroom.com oldalon, a Shop-ba veszel vRP-t, akkor a vRP/€ arány kedvezőbbre jön ki, mintha a Store-ba megnézed, hány € a pakk, és mennyi lenne vRP-be, majd visszaosztod az egészet. Minél több vRP-t veszel, annál kedvezőbb lesz a fenti arány - és azt sem szabad elfelejteni, hogyha a Store-ban egyszerre több mindent veszel, akkor még abból is jön le pár % kedvezmény (hasonlóan, mint iR-nél).

Alexease
Amugy nem hallottam rola, hogy lenne valamikor, de logikusnak tartom. A palyak folyamatosan keszulnek, igy nem csak a WTCC miatt, de a tartalom vasarlos lehetoseg miatt is fontos neki, hogy rengeteget csinaljanak hozza. Jonehany regi profi moddert leszerzodtettek, naluk keszulnek a cuccok rendesen.
Alexease
A DTM gondolom egyszerubb volt, kaptak ra megrendelest, elvileg kint vannak a "SimCenter-rel" minden versenyen meg mit tudom en😉 A WTCC tuti macerasabb, azt nekik kell(ene) osszerakni es utana a kesz "termekre" licenszet kerni. Valszeg ha meglesznek a palyak, elobb utobb lesz belole hasonlo "jatek" mint a DTM-bol. Talan WTCC 2015 vagy WTCC 2016 😊)))
arty
wtcc egyébként marad ilyen autópakk szinten vagy volt rá célozgatás, hogy később a dtm-hez hasonló "komplett" csomaggá válik, ami a teljes szezont normálisan "modellezi" ?

azt látom, hogy több pálya is hiányzik, tehát melós lenne, nyilván....

Forza.

Szerda esti FunRace: WTCC 2014 - Hockenheimring! <#vigyor>

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.01.11. 19:13:32

Alexease
Probalj alkudni, adsz nekik erte egy rF2-ot es egy CARS-t, azokat ugy sem hasznalood😄DD
lac coo
Egyhazi valutaban en megvennem, annyit meger ! 😊

Alexease
Regebben volt olyan "lehetoseg" is (bar valszeg azota megszuntettek😛), hogy vRP vasarlasnal nem csak EUR-ert vagy Dollarert lehett vasarolni, hanem Ukran valutaert is, ami fele annyira jott ki (vagy valami hasonlo megoldas)😊)))
Alexease
Itt a teljes akcios csomag lista, az elozo hianyos volt😉))
Alexease
En eddig csak az R3E oldalon vasarolgattam, csak ahhoz tudok viszonyitani. Lehetett venni 5000vRP-t talan 39.99EUR-ert, aztan azt lehett elkolteni (ugy jott ki 1 vRP 0.008EUR-ra). De talan volt amikor felaron lehett venni 5000vRP-t (?!).

Megneztem a formulat, arra 349vRP-t ir (-90%-kal), annyi volt amikor vettem, az 2.79 EUR-ra jon ki atszamolva, plusz ado, es ugy fizettem 3.48EUR-t. Ha ez a 90%-os akcios ar, akkor 34.80EUR-ert kicsit durva lenne csak a Formula😄DD

Bar annyira nem szamolgattam, eddig mindent megvettem, de mindent igy megjeleneskor akcios 80-90%-ert, plusz volt amit akcios (felaru?!) vRP-ert. Plusz a CARS-bol jott vissza ~80EUR nyereseg, belefer;DDD
arty
tökmindegy mire mit írnak, euróban a végén MINDIG pont ugyan annyit akartak fizettetni velem ... valódi akciót csak steamen láttam a tartalmaikra 😊 de most nem, most TÉNYLEG leminuszolták az árakat, érdemes pótolni, ha valakinek valami kimaradt!

(a group5 sajna nekem még így is drága, pedig a free weekenden próbáltak alapján egész élvezetes volt velük menni)

Forza.

Alexease
Ha az a Steam-es (nem neztem) a vRP vasarlasra vonatkozik, akor eleg jo aron be lehet szerezni a cuccokat (1-2EUR/csomag).
Alexease
Mostanaban nem neztem, de korabban normal aron 1vRP = 0.008EUR volt. De volt hogy azt is fel aron adtak😛
Alexease
Az R3E szinte mindig akcios😉 Az uj dolgokat mindig 70-80%-kal olcsobban adjak. Login nelkul belepve, most ennyibe kerulnek a csomagok:
arty
thx! végre egyszer IGAZI akcio 😊

Forza.

Adam Jonas
Csak szólok, 50%-os leértékelés van a Store-ban.

sertrex
Piros Momo fémtengelyes volt. Ez a másik meg csupa műanyag. Zsírzott műanyag súrlódó tengelyen forgott. Naná, hogy volt ellenállása. 😊)
A Thrustmaster F1 FFB volt az első szíjas kormányom, ennek már fémtengelye volt és két golyóscsapágyon forgott. Azóta volt TM RGT FFB és F430 FFB-m is. Ugyanazon elven működtek mind. Csapágyazott fémtengely. A többi már a szoftveren múlik, hogy be van-e kapcsolva a középrehúzás, meg az egyéb ilyen-olyan effekt. A G25/27 már egy szinttel feljebb lépett, de a hasonló kaliberü, mondjuk Fanatec CSR vagy T300-hoz képest gagyinak tűnnek. Legalábbis a fogaskerékből adódó FFB lyuk miatt vagy a hangos mechanika miatt, én sose venném meg egyiket se.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.11. 11:56:35

alma2
Anno epp azert vartam 10 evvel ezelottig a kormany vasarlassal, mert rohadtul idegesitett ez a jelenseg, hogy nagy a kormanyoknak az alap ellenallasa. Lenyegtelen mibol adodott. Lehet volt olyan aminek mar nem volt elotte sem, de olyat nem tudtam kiprobalni.
G25-nel ereztem azt, hogy pl ha csuszok a jegen a kocsival es erosen rafujok a kormanyra oldalarol, akar magatol is eltekeredik vegre. Addig az osszes kormanyal olyan ezesem volt, mintha egy szervo nelkuli teherauto volanja mogott ulnek es azt kellene tekegeregtnem, bazira idegesitett.
Szoval szerintem a legtobben ertjuk mire gondolsz, mirol beszelsz 😊
Illetve ami meg nagyon zavaroak voltak, hogy ha hirtelen kellett korrigalni, gyakorlatilag ugy megnott a kormanyok ellenallasa, a sok porgo forgo alkatresznel, hogy az is total termeszetellenes ellenallast generalt. A jeges peldanal maradva, ha csusztal a jegen, es jobbra balra rangattad 180 vagy akarmennyi fokot, akkor is mintha tapadt volna, kozbe csak a kormany mechanikajat kellett lekuzdened. Nem az ilyen 5-10-res kormanyokra gondolok, hanem a g25 elodjeire szerintem, talan volt ilyen, hogy momo stb, annyira a nevekre mar nem emlekszem.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.01.11. 11:16:50

szerintem

sertrex
Kiváncsi lennék mivel súrlódhat a tengely, ugyanis csapágyazott acéltengelye van. A szíj lehet egy kicsit szorosabb, akkor van nagyobb ellenállása elméletileg. Ezt próbáltam az F430-nál, mikor összeraktam egy kicsit jobban ráhúztam a szíjfeszítőt, csak utána kellett igazítani.

A szóban forgó súrlódásnak nem feltétlenül kell lennie semmilyen extra hangjának, egyeszűen csak arról van szó, a kormánytengely alapellenállása kicsit nagyobb, tehát az alapvető forgatásához valamivel több erőt kell kifejteni, nehezebben jár/fordul a tengely, mint mondjuk a DFGT esetében.

Ez az FFB hatásoktól teljesen egy független jelenség, tehát terheletlen állapotban is érezhető... de ha jelen van, akkor nyilvánvalóan az FFB motornak is plusz leküzdendő akadályt jelent, ami által tompulnak az átadott effektek is.

Ami meg az 1080 fokot illeti, én melegen ajánlom, hogy kicsit mélyedj el az összefüggésekben, nekem elég erős a gyanúm, hogy azért érzed pontosabbak a T150-et, mert változott miatta a kormányzási áttételed, aminek ha kicsit utánamész, lehet további javulást tudsz majd elérni... <#wink>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.01.11. 10:44:30