2424
-
endy papp #2024 Semmi extra,Pcars szint ,talán nem torzít annyit, de már annyira megszoktam sokszor fel sem tűnik....
Én eddig sem állítottam,sok mindent sehol ,inkább a grafot lőttem be.
Az "egyen" FFb miatt majd minden kocsi egyforma.....de simán vállalható
Igaz most az új kártyához még nem finomítottam,az AC már full maxon hasít 3x27"-ban,meg úgy általában minden,a pCars olyan lett hogy majd kijön a monitorból.....
-
Solt #2023 Mert te eljutsz odáig vele, hogy versenyezz... Én nem jutok el, mert nem elég jó a vezetési élmény benne, ezért a kevés szabadidőmet nem áldozom rá... Viszont mivel sok más dolog tetszik benne, ezért szemmel tartom, hátha lesz belőle valami.
Akinek nem annyira fontos a jó FFB az nyilván túlzásnak érezheti, hogy állandóan emlegetve van, de annak akinek fontos, mindig megjegyzi, mert ez olyan, mintha egy olyan csajnak akit szívesen meghúznál, nem lenne puncija... :) -
#2022 Normalis harom moniroros tamogatas van ehhez !
Mo djuk en legutobb mar a menunel uninstallaltam, ennyi gyokerseg, felesleges kamu allitas a kedvencem rmany resznel a vilagon nincs ....
De ideje ismet tenni egy probat. -
#2021 Azt nem mondtam, hogy itt nem kell gyakorolni. En csak a WTCC 2014-gyel tolottem el egy hónapot legalabb, mire sikerult kiismerni normálisan az autó lelkivilagat. DTM 2015-re meg ugy a V-DTM végefelé kezdtem raerezni. -
Timbu #2020 Na, de a Grid (persze nem a 2) és a hasonló szériák nem pont erről szólnak? Helyezzük előtérbe az előzéseket, a folyamatos küzdelmet a gyakorlást igénylő irányítással szemben. -
#2019 Leginkább arra akartam rávilágítani, hogy versenyzés közben nem arra akarok koncentrálni, hogy más programokhoz (is) viszonyítva milyen az FFB, hanem arra, hogy az ellenfelemet megelőzzem/magam mögött tartsam.
"Az, hogy téged ez nem motivál, nem baj, de azért engedd meg nekünk, hogy nekünk ez hiányozzon! :) "
Ezzel meg nincs is semmi gond. Én csupán azt mondom, hogy túlzásba viszitek már ezt az egészet. -
Solt #2018 Most hogy jön ide a tes-test elleni küzdelem? Aki jó FFB-t akar, azt ez nem érdekli? :) Azért igényeljük sokan a jó FFB-t, mert gyakorlatilag ez az egyetlen fizikai hatás ami a monitor előtt ülve érhet, és ha ez sincs, az nagyban rontja a vezetési élményt! Az, hogy téged ez nem motivál, nem baj, de azért engedd meg nekünk, hogy nekünk ez hiányozzon! :)
Amikor kritizállva van az FFB, az nem azért van, hogy szarozzuk, hanem azért mert sajnáljuk, hogy nem jó, mivel a többi része tetszik! ;) Ha AC-ben lenne normális ai és hivatalos WTCC széria, akkor nem rontanám itt a levegőt! :) -
#2017 Nem feltétlenül csak eredményes akarok lenni, de nekem egy test-test elleni küdzelem százszor élvezetesebb, mint az, hogy van egy "közel reálisan" működő FFB. Szimulátorba meg sose fogsz visszakapni olyan effekteket a kormányodra, mint amilyen az igazi autóknál van.
De ha Ti vezetni szerettek, és nem versenyezni (amivel nincs is gond), akkor ezt a programot (R3E) nem nektek találták fel. Ott az AC, arra amúgy is az van írva, hogy 'driving simulator'. :) -
Solt #2016 Te eredményes, jó akarsz lenni, más pedig élvezni akarja... Előbbihez nem kell a jó FFB, utóbbihoz igen. Egyébként ugyanez igaz a repszimekre is, pontosan emiatt vettem G940-t, mert sokkal nagyobb élmény FFB-s joy-l repkedni, jobban érezni a gépre ható erőket.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.04.15. 22:43:38 -
#2015 Nem attól leszel autóversenyző, csak mert van overállod, sisakod, meg cipőd és kesztyűd. Nem attól leszel jó fociban, mert megveszed a Nike legújabb fejlesztésű, 50 ezres cipőjét. És nem feltétlenül attól leszel jó egy szimben sem, mert jó az FFB. A sok gyakorlás miatt leszel jó egy szimben. Repülőszimeznek pl. nagyon sokan FFB nélküli joystick-al, ettől függetlenül jól tudnak irányítani 1-1 gépet IL2-ben és DCS-ben is például. És miért is? Mert sokat gyakorolnak, és nem azért, mert az FFB-re bízzák magukat.
Igen, nem használok FFB-t. És? Régen így szoktam meg, megtanultam más módon "érezni" az autó mozdulatait/viselkedését. Nektek sem minden 2. posztban azt kéne leírni, hogy "hüpp hüpp, milyen szar az FFB", hanem leülni, és gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni...
Amúgy meg az összes játékban az FFB valamilyen modellen alapszik. Biztosan tudjátok, hogy mi a modell pontos fogalma, és azt is, hogy miért nem lesz az FFB sose tökéletes. :) -
#2014 Hát ami a végén kijön, az nekem a dirt r sokkal jobb :) Technikalilag lehet , hogy ez jobb :9
Igen ,ha egyszer jó lesz akkor beszoptam :)) -
#2013 Azert a Codies-nel jobb az FFB, ez azert tobbet tud es komolyabb. Rendes versenyen, sorozatban autozva, valodi autokkal, palyakkal, szabalyookal, azert boven emesztheto.
Azert fajdalmas kicsit, mert nagyon jo a tartalom, a korites is eleg hasznalhato, es eppen a lenyegi resze sajnos sok evvel ezelotti technika. Nem szar, nem is jo, de legalabb (foleg a koritessel egyutt) hasznalhato, es meg elvezetes is lehet.
Persze egy GSC/AM plugin-nal mar jobb lehetne, foleg egy mostani technikaval;)
En is csak azert vasarolgatok be, mert evi 20-30EUR belefer, neha megyek vele. De ha egyszer veletlenul megis jo lesz, akkor huzos lenne egyben az egesz:) -
#2012 Jah, az hogy nem vetted meg azert az nem merult fel bennem :)) -
#2011 A kamu dolgok engem sem zavarnak, ha indokolt (nincs penz, licensz stb.), lasd nKP vagy LFS.
De az R3E-hoz, amihez tonannyi licenszuk van, raadasul jo sorozatokkal (es koritessel, szabalyokkal, festesekkel, pilotakkal stb.), ami mashol nincs es nem is lesz, azert kicsit gagyinak erzem a kamu dolgokat penzert adni.
Ha csak a kamu dolgok lennenek benne (az a nehany auto es palya), akkor nem lenne gond, tok jo hogy van kamu F2 vagy Junior.
Persze nem nem kotelezo megvenni, vagyis ez az elonye azert meg van:) De azert megvettem:) -
#2010 Rontja a beleélési faktort. GT, DTM, WTCC pakkok sem nagyon mások, de minden év megvan és adott évben az adott vagyis előző évet játszom. Pilótanevek, autók, festések. Ha már játszok akkor a valóságot utánozva, de valami kitalációt. -
#2009 Na jo de te eleve be se kapcsolod :)
Amugy meg nem, az ffb az maga a hus, de meg ha nem, is romlott, zold peneszes kenyerbol keszult prezli a legnemesebb hust is ehetetlenne teszi :)
Ez az ffb szar, igy egyszeruen, ennel ma mar cdemasters is jobbat csinal, ami valjuk be oltari eges egy ilyen multu cegnek.
Igaz meg csak beta, talan egyszer tenyleg megcsinaljak. -
#2008 Amugy miert olyan fajo nektek ez a kamu nev, kamu auto ? Engem sose zavart, hogy nincs rajta egy emblema, vagy ket betu el van utve a neveben. Az anyagi oldalat ertem, manapsag penzt kerni ilyenert azert tenyleg nem szokas . -
#2007 Ti ezt az FFB dolgot ugy adjatok lassan elo, mintha a rántott hús ize a zsemlemorzsa minosegetol fuggene a legeslegjobban. -
#2006 Az OW nem lenne rossz, a gyarilag kis kormanyszog es a kemenyebb felfuggesztes miatt nem annyira gazos az kormanyzas/FFB. Persze messze nem egy iR/rF2, de haz "ez nem az" (sajnos):) A kamu dolog elhibazott, felesleges, csak "lejaratjak" magukat vele.
Gondolom, nincs hybrid modeljuk, kamuzni nem akartak, igy maradt a regi olajkalyha:D -
#2005 Az teny, hogy a WTCC kocsikkal eleg disznó futamokat lehet tolni. :D Foleg, ha jo jatszopajtasokat is fogsz ki. ;) -
#2004 OW terén harmatos a dolog, ezeket mivel nonanem nem is veszem. Túrakocsikban viszont a legtutibb ez a játék. Kijött ugye az Audi LMP1, kicsit szomorú vagyok hogy ez még ez hybrid előtti verzió csak... -
#2003 Ez is megjelent. Persze 1.7–2.2EUR-ot "meger" (vRP csomag fuggvenyeben), ami 76%-os akciot jelent (legalabbis azt irja ki), de ha ez valos, az igazi ar eleve vicces lenne. De a nagyon nem fejlodo FFB es a sok normalis licensz mellett azert ezek a huzasok nem annyira szimpatikusak ("kamu" RR FJunior). Miert nem lehet egy Skip Barbert, Formula Ford-ot vagy hasonlot beletenni? Vagy ezek legyenek ingyenesek (2-3 festessel), aztan adjanakl valami hasonlo licenszelt sorozatot. Ezekkel a kamu auto/palya fizetos dologgal mar a legelejen kicsit rossz iranyba tereltek az egeszet. Ha nem lenne licenszuk, akkor OK, ezzel sporolnak, nincs mas lehetoseg, az ember ugy all hozza, tudjuk, ez is olyan, csak mas a neve. De ilyen kornyezetben hulyen neznek ki.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.04.15. 09:49:25 -
#2002 -
#2001 Második keresztkérdés: és kinek hogy fut? :D Nekem egy AMD A10-5800K van, GTX 960-nal együtt, meg 8 GB DDR3-as memóriával. Mediumon futtatom a játékot, de egyszerűen tegnap pl. Nordschleife-n 30 FPS-sel ment a cucc, de más pályán is, rajtnál leesik 60, vagy akár 50 alá - holott többen is azt mondták, hogy High-on simán kéne vinnie a játékot, anélkül, hogy beesne 60 FPS alá jelentősen. -
ozoli78 #2000 i7 4790K
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.04.11. 19:05:03 -
Debilon #1999 Phenom II X2 545 :D ráadásul alap órajelen -
#1998 Q9550 (2008. januar) :) Bonusznak hozza 4GB DDR2 333MHz :D
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.04.11. 17:37:12 -
#1997 Ki milyen procit használ a játék futtatásához? -
#1996 5.10.127 - est használom 100éve és a logitech oldalán is ez a legfirsebb.
Bár ott http://support.logitech.com/hu_hu/product/driving-force-gt Feladási dátum: 14-MAR-2016. Az enyém meg 2010.06.14
De akkor miért ugyanaz a verziószám? -
#1995 Logitech driver-t frissítetted a legújabbra? -
#1994 Van aki tolja Driving Force Pro-val? Update óta alig tudok elfordulni kanyarokban, csak ha a steering lockot maxra teszem. Nem értem miért kell mindent mindig buzerálni -
#1993 -
#1992 Érdemes akkor a Sector3 fórumán érdeklődni ez ügyben. -
Bizó08 #1991 Sajnos mégsem az igazi. Nekem ugyan megnyilik a pálya, de mások nem tudnak csatlakozni ugyanazzal a hibaüzenettel... -
Bizó08 #1990 Köszi szépen, sikerült! -
#1989 https://forum.sector3studios.com/index.php?threads/workaround-if-you-cannot-join-your-own-dedi-server.4672/
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.04.05. 23:42:30 -
Bizó08 #1988 Sziasztok!
Tudnátok segíteni egy dedikált szerver készítésben? Addig jutottam, hogy mindent meghatároztam, de sajnos ez az üzenet fogad autó választás után bent: "No Response from Server". Alexease, és Totti5....nektek privátban is irtam ezügyben tegnap elött, de úgy látszik lassú az üzenet átvitel....hátha itt többre jutok a kérdésemmel. Egyébként szrtem nem rossz game, már gondolkodtam a bővítésén is (kocsik, pályák, esetleg packok) viszont ehhez nekem kellene a fentemlitett lehetőség...
Minden segítséget előre is köszönök! -
#1987 Egy belsős kör.
-
GyavaNyul #1986 Semmi más nem fut.Tüzfalon átengedve minden más játék rendesen működik.60 / 6 netem van.Már kétszer raktam újra a játékot.A pinget hogy tudnám megnézni? -
#1985 Mekkora ping-ed van? Kiirja (nem emlekszem)? "Mindegy" mekkora net-ed van (ma mar a legkissebb is "eleg", ha szar a ping-ed, akkor TerraByte-os net-ed is lehet;)
Hatterben leallitottal mindent (tuzfal, virusirto, torrent, bongeszo, letoltes stb.)? Mas is hasznalja a net-et? Mas prgogramoknal mukodik (kozvetlen elotte-utana)?