110
-
opeca #110 Ki az az őrült aki még néz ilyen retek klubbot? Most komolyan! Évek(!), nem kamu, évek óta nem nézem se ezt a szarcsatornát, se a másikat, a csiga tévét. Ha tévézek, akkor csak tudományos csatornák, nem azért mert ilyen kocka vagyok, hanem mert érdekesek - persze ott is van azért félresikerült műsor. -
#109 Vezesse a börtön híradót, élőben belülről, vagy élesben hátulról. Mindegy csak vigyék már a képem elől. -
BenceYCE #108 Abszurdisztán... -
Mat666 #107 Azért érdekes hogy míg a horror filmek ellen mindenki milyen ámokfutásba kezd mert hogy az mennyire ártalmas a fiatalokra meg úgy az egész társadalomra addig ilyen drogos piás embereket főműsor időben lehet mutogatni éljen a kettős mérce. -
patiang #106 Ez-az akkor volt, vezetés közben??
Bika egy csávó!!!!
Nehogy má sötét. Szaporítani a bucikat!!!! -
gabeone #105 Szombat este bekapcsoltam a televíziót, körülnéztem, az RTL Klubon megláttam Stohl-t, nevettem egyet és ki is kapcsoltam a tv-t.. Mostantól senkit sem verhetnek börtönbe drogfogyasztásért, ittas vezetésért, cserbenhagyásért és ezen dolgok összességéért. A média lefele kerekítette a Stohl ügyet, az úr minden megalapozott helyszíni és meg nem erősített gyanú alapján még szexuális aktust is folytatott. Tudni kell élni!
Balázs a rádióban folyton arról beszél, hogy milyen erkölcstelen emberek vannak, mit meg nem engednek maguknak, semmiért nem vállalják a felelősséget stb, stb. És lásd, pont egy ilyen emberrel vezet műsort. -
chuky123 #104 A nézettségről meg csak ennyit. Valamelyik közvéleménykutatás hazudik
http://www.origo.hu/teve/20101124-a-vv4be-koltozott-celebek-nem-hozzak-a-nezettseget.html -
patiang #103 egyik haver ismeri stolt gyerekkora óta. otthon úgy hívták: boci (marha)
ebből lett: buci -
BenceYCE #102 Óóóóó, dehogy nincs... elismerik, h folyamatosan változik. Viszont messzemenő következtetésekbe nem mernek bocsátkozni. Ráadásul gondolom a nézettség tekintetében elismered Te is, h rohadt könnyű vastag bukszával leteríteni az egész országot, h mindenkihez eljusson a propaganda a hetihetesből vagy épp a bumerángból. Túl sok embernek áll érdekében, h agymosott barmok, irányítható droidok éljenek az országban. -
BenceYCE #101 -
#100 "Amit Te leírsz, az egy elmélet a sok közül, de ez az eset pont hogy nem illik bele, hisz akkor az ország legnézettebb csatornájának egyik legnézettebb műsora szólna a szociopatákhoz. :)"
Most lehet, hogy meglepődsz, de szerintem itt a fórumon ez csak neked újdonság.
-
#99 Kedves NEXUS6, kurva sok órán át hallgattam, hogy egyesek szerint hogy működik a társadalom, és még a legokosabb szakértők is elismerik, hogy pontosan fogalmuk sincs róla. Amit Te leírsz, az egy elmélet a sok közül, de ez az eset pont hogy nem illik bele, hisz akkor az ország legnézettebb csatornájának egyik legnézettebb műsora szólna a szociopatákhoz. :) -
#98 Nos. A társadalmat valójában nem annyira az törvények, sokkal inkább az íratlan szabályok tartják össze, amelyek általánosan elfogadott értékeken nyugszanak.
Minden embernek kötelessége ezen értékek közvetítése, különben megette a fene az egészet, és az egész emberi közösség lesűlyed egy majomcsorda szintjére.
Lehet az értékekkel, az erkölccsel vagy ennek minimálisan deklarált és írásba foglalt megjelenésével, a törvényekkel szembe menni, de ezeket az embereket hívjuk bűnözőknek.
Azzal, hogy a ratyiklubb Stohlt, mint olyan embert, aki ellen büntető eljárás folyik a várhatóan legnézettebb műsorának műsorvezetőjévé tette kinyilvánította, hogy xarik az erkölcsre, xarik a társadalom alapját jelentő értékekre.
Ha egy hentesbolt vezetője az utcán, a boltja elött összever egy kisnyugdíjast, mert visszapofázott, akkor ne csodálkozzon, hogy esetleg csökken a forgalma hosszútávon, mégha az emberek esetleg az eset után be is néznek a boltjába megnézni maguknak ezt az őstuskót. A társadalom általában így működik.
A médiában viszont rájöttek, hogy ezt az időlegesen felfokozott érdeklődést ki lehet használni. De ehhez az is kell, hogy tovább rombolják az értékeket, még lejjebb vigyék a normákat. És a jövőhéten már elfogadottá, viszonylag megbocsájthatóvá válhat a nyugdíjasverés, ha a köv héten, még nagyobb geciséget csinálnak.
Ez a folyamatos közízlés és erkölcsrombolás, eufémisztikusan polgárpukkasztás a rendszerváltás óta jellemző immár a mi médiánkra is.
De nem feltétlenül minden médi sajátja, a viszonylag nagy nézettségű speciális tematikájú csatornák szeencsére ezzel pontosan szembe mennek, (natgeo, travel, paprika, akármi) nem egyértelmű, hogy a kereskedelmi csatornáknak ízlés, erkölcs, érték rombolónak kell lenniük. Azonban mint leírtam, sok esetben egyszerűbb sima felhajtást gerjeszteni, mint értéket átadni, ahhoz ugyan is valódi tehetség és olyan tőke kell, ami nem mindíg fejezheő ki pénzben (tudás, tapasztalat, belső tartás, meg ami akarsz).
-
kalapos01 #95 Ebben nincs semmi lényeg, épp ez az, hogy baromság. Erre te megismétled. Mert nem fogod fel, hogy tök mindegy, hogy ki a TÁRKI vezetője. Ha a közvéleménykutatás az hozta volna ki, hogy nem kell Stohl, akkor az RTL hülye lett volna berakni a műsorba. Ők nem fognak olyasmit csinálni, ami nem kell a nézőnek. -
magikusloop #94 Ha Balázs vezeti a műsort, biztos több a nevetés. Rádióban is nagyon jól "szerepel", tévében is. Nem kellene ide Stohl András. -
micu18 #93 Ezt írta Enrico és ez a lényeg - érdemes megismételni ! "Az senkit nem zavar, hogy a Tárki alapítója és tulajdonosa is Kolosi? Nevezetesen Kolosi Péter RTLKlub programigazgató apja? Így már biztos, hogy mindenki Stohlt kívánta a képernyőre. Vagy a kutatásban a képernyő helyett börtön szó szerepelt? :)" -
NxBalu #92 Szerintem nem kell ekkorára felfújni a dolgot. A Stohl Bucit is nyomják be előzetesbe, ahogy egy nem celebbel tennék hasonló esetben, ennyi. Rászolgált, mert visszaeső. Én nem tudom elhinni, hogy megint nem volt pénze taxira és megint beállva kellett vezetnie.
És ha majd letöltötte a megérdemelt büntetését, miattam, vezethetne bármit, amiben nincs motor. LOL Igen, vegyék el tőle a jogosítványt, örökre. -
boomsly #91 "Csak azt a statisztikát hiszem el, amit magam hamisítok." W. Churchill -
#90 pont az olyanok miatt halnak meg sokan balesetben mint te... -
#89 Egyiket sem "pártolnám" ... ezáltal tök mindegy melyik bájgúnár vezeti :)
Nem is nézem, így még jobban nem érdekel :)
Csak azt sajnálom, hogy az egyébként is gyenge esti műsort most fél évre még lejjebb adják. Így most már háttér zajként sem fog üzemelni a TV ... vagy elkapcsolunk ... csak nincs hova :) jobb is ez így :) -
#88 Te nem érted, hogy ennek az egésznek nem KELL az erkölcsökről szólnia. Ezek kereskedelmi tévék, magasról szarnak a morális eszmékre, csak a pénz érdekli őket. Ha erkölcsöket akarsz, nézz Duna TV-t meg M1-M2-t, főleg délelőtt, a vallási sávban, és olyan erkölcsbombát kapsz a képedbe, hogy még a farkad is lenyesed, nehogy még a végén bűnbe essél.
Az RTL és a TV2 soha nem lesz erkölcsös, mert külföldi licenc alapján élnek a reklámból, abból, amit a legtöbb magyar tévénéző anyagilag sikeressé tesz a számukra. Vagyis míg a legtöbb ember ezeken csüng, addig nem fognak változtatni a politikájukon, tök mindegy, hogy mi mit mondunk. Nekem sem tetszik ez az irány, de tisztában vagyok vele, hogy egy kapitalista világban sajnos helye van. -
#87 Mondom NYUGAT, nem CSAK USA.
"Másrészt az meg egy másik ország, ne mindig azzal foglalkozzunk már hogy 'jaj de Amerikában ez meg az van'"
Ebből látszik, hogy:
1.: Nem olvastad végig, amit írtam.
2.: Nem értetted meg, ez esetben IJ. ;)
-
lammaer #86 Egyértelmű. Ekkora baromságot, ki az aki képes KÖVETELŐZNI hogy xy vezessen egy műsort? Nem "Stóllal" kapcsolatban, csak úgy általában... hát szarom le ki vezeti, a lényeg a műsor: nem az a lényeg ki konferálja be a műsorszámot hanem az hogy KIT konferálnak fel. -
Flashly #85 szerintem ezek kamu adatok, csakhogy nyugodtan szerepeltethessék, mondván hogy a nézők látni akarják... na peeersze...
sztem bárhol a neten indítanánk egy szavazást hogy akarjuk e látni a képernyőn, avagy sem, utóbbi nyerne nagy százalékban... ahogy ez itt is megtörtént a cikkben... szal nagy büdös kamu az egész, nem kell mindent elhinni -
#84 Hát végül is Clinton is asszem mariskázott, Bushbá meg erőteljesen alkoholizált, szal: Stohl for president!
-
#83 Hát ja. A legnézettebb műsorok mondjuk nem arról híresek, hogy a kultúra kibaxsza a biztosítékot.
Még itt az SG-n a legalja is azért magasabb, mint a máunikásó nézőinek nagyrésze.
-
boond #81 Igen a a pultos tényleg címlapra kerül mint győzike...
"Nem sugall ez semmit az ég világon. Attól, hogy az SG-fórumon van pár idióta, a tévénézők nagy része azért még értelmes. És nem hiszem, hogy sokanak eszébe jutna az, hogy "megtehetem ezt is és már itt is vagyok" "
A "média hatalma" votl egy mese dragon ball - a hülye gyerek mit csinált? kiugrott az ablakon.
Ez jóval reálisabb eset.
"Mostanában egy csomó ismert ember"
Többnyire ms**, vagy hozzájuk köthető emberek nem?
Ilyen embereknek nem igen szabadna, hogy ott legyenek ahol voltak... -
boond #80 Az amerikai egészség ügy rosszabb mint a magyar, igen rosszabb.
NEM, Nem technikailag.
Viszont a magyart az utóbbi pár évben sikerült teljesen tönkre tenni...
Nem kell elmenni Amerikáig, elég ha a nyugati szomszédra tekint vki (pl Ausztria)
Ha annyira pl akar keresni.
Másrészt az meg egy másik ország, ne mindig azzal foglalkozzunk már hogy "jaj de Amerikában ez meg az van"
Harmadrészt, meg 2 különböző műfajról is szó van.
És még lehetne sorolni...
-
boond #79 ezzel csak 1 gond van,
Nem tudom emlékszel-e de a közel múltban volt ilyen eset:
"kellemetlenkedik néhány újságíró, intézzétek el..."
Szerinted, mi is történne?
Egyébként lebuktak...(már mint akik kitervelték..)
És ez Magyarország, nem orosz. (csak 1-2 éve volt..) -
kalapos01 #78 Miért kezeled ennyire különlegesként a képernyős jelenlétet? Akkor a frontdesk vagy a McDonaldsos pult is ilyen? Vagy a színpad? Amire a nézők veszik a jegyet. A műsorra is a néző kapcsol oda.
" Ez pl az sugallja, megtehetem ezt is, és már itt is vagyok ..."
Nem sugall ez semmit az ég világon. Attól, hogy az SG-fórumon van pár idióta, a tévénézők nagy része azért még értelmes. És nem hiszem, hogy sokanak eszébe jutna az, hogy "megtehetem ezt is és már itt is vagyok". A többség pontosan tudja, hogy mi a helyzet. Azt, hogy miért dolgozhat az, akinek valamikor bíróságra kell mennie. Ha gond van, akkor utána nem fog dolgozni. Mostanában egy csomó ismert ember, celeb is sittre került, a bírák szeretnek ismert emberekkel példát statuálni. Főleg, ha meg is érdemli. -
boond #77 De az alkalmazottad, nem a médiában, képernyőn dolgozik.
Aki pedig ott van az felelősséggel tartozna(zik). Ezért nem szerepelhetne.
Másnak:
"hisz nem veszélyes a társaira, a munkahelyére, a tévénézőkre nézve"
Ez szó szerint így nem igaz. Ez pl az sugallja, megtehetem ezt is, és már itt is vagyok ... (vagy még mindig itt vagyok..)
"A munkahelyen dolgozni kell, a bíróság meg majd ítélkezik, ne keverjük a szezont a fazonnal... És ilyenkor azért bebizonyosodik, hogy jó is az, ha nem az átlagember kezében van a végrehajtás"
Tudod jobb helyeken ennél kisebb dolgok miatt mondanak le...
Igen ám, de nálunk ez nem divat, tudom...
-
boond #76 Azért nem ennyire rossz a helyzet, van még "ezernyi" más csatorna... ahol élvezhető is a műsor. -
#75 user fail. -
#74 Csak had kérdezzem meg, hogy a Retek részéről mennyire tisztességes valakivel szerződést kötni, amikor éppen eljárás folyik ellene és bűncselekmény elkövetésével vádolják. A legtöbb melóhelyen ez azonnali felfüggesztést jelent, az enyémnél biztosan.
Miért is kötött akkor?
Csak azért mert ezt is reklámnak használják. Ez tisztességes, erkölcsös?
Nem hinném.
Nincs itt szó szolidaritásról, de még semlegességről sem. Előrre hegyezik a kamerájukat, hogy milyen buli lesz a "megtört" Stohllal a börtönből interjút csinálni, mint Cinivel is anno, szerintem már erre is lezsírozták a szerződést.
Nem kell itt a rizsa.
Nyugat meg? "Bezzeg ha az egészségügy vagy a politika kerül szóba, csak azt halljuk, hogy "bezzeg odakint"."
Ezt a bezzeget, hogy érted? Csak mert amcsiban talán még mindig nincs olyan szinten aTB és az EÜ mint nálunk, pedig itt azért rendesen rombolták az utóbbi 20 évben.
Vagy jól érzékelem az iróniát?
;)
Ez nem Stohlról szól! -
akash #73 Régi mar, de mindig ez jut eszembe mikor erről a celebről van szó:
Óvakodj a részeg autoSHTOL :D
-
kalapos01 #72 Ámen. Sajnos rengeteg a képmutató fórumpatkány, akinek csak a szája nagy, de gondolkodni nem képes. (Arról nem is beszélve, hogy vannak akkora tahók, akik elolvassák a napi Blikket és Sztorit, azt hiszik, hogy képben vannak és bírósági tárgyalás nélkül elítélnének valakit.)
Persze nem azokra gondolok, akik szerint Mel Gibson vagy Christian Bale vagy bármelyik balhés hollywoodi is húzon a sittre. Inkább cseréljék le Bale-t, nem kell ő Batmannek sem, ha nem él példamutatóan. -
#71 Manapság az a kép él a magyar tévénézőkben, hogy ha valaki szerepel egy műsorban, mindjárt szentéletű példakép, s ha nem úgy viselkedik, ahogy a szentmisén József atya prédikálja, takarodjon a fenébe. Mikor pedig megkérdezik a magyar tévénézőt, hogy ha így vélekedik, ugyan miért nézi meg a Two and a Half Ment, mivel Charlie Sheen többször verte már meg a feleségét és ki tudja még, ki mást, az lesz a válasz, hogy "mert az USA, mi magyarok ne koppintsuk a nyugatot ebben is". Bezzeg ha az egészségügy vagy a politika kerül szóba, csak azt halljuk, hogy "bezzeg odakint".
Csak én látom az iróniát? :)
Félreértés ne essék, én is úgy gondolom, hogy amit Stohl tett, felháborító és ezért felelnie kell. De hogy a tévében vezethet-e egy esti műsort, valamint játszhat-e színházban, már nem a rendőrség tisztje eldönteni. Ha elítélik és börtönbe megy, így járt, ez viszont nem vonhat le abból, hogy műsorvezetőnek és színésznek igenis jó. -
#70 "Ezt nem is ő mondta, csak a szájába adták." (én) -
sanyinak #69 Majd amikor neki is elkezdődik a beköltözőshow a börtönbe...
"- Kedves András, mutatkozz be, honnan érkeztél?
- András vagyok, és Vác felől érkeztem, mikor a szemből jövő autó...
- Köszönjük András, gondolod, hogy sokáig maradsz bent a házban?"
Az lesz csak a Való Világ! -
winnie #68 "Érdekes módon itt 1000 feletti szavazat mellett több, mint a szavazók fele szerint nincs helye a képernyőn. "
megint egy delikvens, aki nem érti, hogy mi a különbség a két szavazés között:))