110
  • BaLeeX
    Jó a felmérés.

Érdekes módon itt 1000 feletti szavazat mellett több, mint a szavazók fele szerint nincs helye a képernyőn.

Én is tudnék ilyen felméréseket csinálni, csak olyanokat kérdezek meg akiről tudom, hogy mit válaszolnának. Esetleg hasra beírok valamit. Vicc.

Semmi keresnivalója a képernyőn. Majd ha megbüntették és leülte (!!!) a büntetését akkor jöjjön vissza és jópofizzon. Addig tüntessék el.
    Neki nem ez az első húzása.
  • digweed666
    Sokan megúsznak ennél durvább dolgokat is magyarországon csak épp nem tudódik ki..
  • jAMEsbAUd
    Engem csak az zavar, hogy ha egy ilyen balesetet en okoztam volna, aki nem vagyok kozszereplo, csak egy atlag ember, akkor mar a sitten farkalna valami kanciganyt! Foleg ha olyat csinaltam volna, mint a Csaszar Elod anno... a rendorok a sittre menek meg meg is lincseltek volna kb, mert kinyirtam egy kollegajukat! Erre ezek a media senkihaziak mindent megusznak... engem csak ez zavar!
  • digweed666
    http://www.youtube.com/watch?v=_74cXpEidg0
    Ki ismeri fel a macsaka hangját?:D
  • morden
    Lol, több mint 1000 szavazat, csak így tovább, így lehet kampányolni valami ellen nagyon jól (persze én is szavaztam :D )
  • MrImy
    Nem kutakodnának, ha tudják: Te vagy a díler!

Stohl:
  • AgentKis
    Természetesen felakasztani én sem akarnám, csak annyit mondok, hogy ha Te csináltál volna ilyet, akkor nem gondolnának a munkahelyedre. Tutira előzetesben lennél, továbbá keresnék, hogy kitől vettél drogot.
  • AgentKis
    A baleset után távozott a helyszínről és próbálta a barátnőjével elvitetni a balhét. Ezek még inkább mutatják, a hatalmas gerincet ami a feje és a f@sza közé szorult.
  • micu18
    VAN MEGOLDÁS! Ez pedig nem az,hogy az a két-három retekklub-főnök aki a műsorvezetést és az egy órás okádék,hiteltelen és "szenzációként" feltálalt szerecsenmosdatást jóváhagyta dugjon fel magának sünt. /Pedig annak élő adásban garantáltan csúcs-nézettsége és óriási reklámbevétele lenne./ A megoldáshoz kellene 1, azaz egy olyan képviselő aki egyéni indítványként egy mondattal kiegészíttetné a médiatörvényt. Ez a mondat kb. arról szólna, hogy rendőrségi vagy bírósági eljárás alatt álló vagy büntetett előélettel rendelkező személy csak és kizárólag riportalanyként jelenhet meg bármely médiában. Kizártnak tartom,hogy bármely képviselő ez ellen szavazna /??/és ezzel az egy mondatattal megnyugtatóan és jogszerüen le lehetne zárni az ügyet. Ébresztő pártok és képviselők,lehet babért aratni !
  • cateran
    Hmm, visszaeso ittasan vezeto,drogos,balesetet okozo,majd helyszint cserben hagyo...(ja,nem okozott nagy katasztrofat,de nem is rajta mulott,hanem a szerencsen...)
    Ehhez kepest szabadlabon van,sot dolgozhat,sot halalra keresi magat...hmm hol a bibi?
  • kalapos01
    Nem semmi, ahogy ennyien kenik-vágják a bulvárlapok és bulvárhíradók infóit, és a celebhíreket. Bezzeg más fórumokban pedig a bulvár hódítása miatt sírnak.
  • sector512
    Részegen meg bedrogozva te szerencsétlen. Kíváncsi lennék akkor is ezt mondanád-e ha a te családod ült volna a másik autóban.
  • Loverman
    Balesetet okozott, na és aztán. Mintha rajta kívül minden ember tökéletes lenne
  • Aldo Moro
    "talkshow-műsorvezető és játékmester" Jobban illik a beképzelt seggfej titulus.
  • endgamer
    "Csak azt a statisztikát hiszem el, amit magam hamisítottam" (Winston Churchill)
  • Murder3
    FUCK THE RADIO.........kb ennyi a véleményem a média mainstream vonaláról.
  • Murder3
    semmivel se hárul rá több felelősség tudat mint egy normális átlag ember.
    mivel ő is ember nem róható fel neki.

nem érdekel stohl meg nem is akarom védeni de az is elég szörnyű volt amit művel vele a társadalom egy része.
    inkább szánalmas h kiélik magukat az iyleneken.
  • Murder3
    ott viszont tudatos diktatúra van nem jó összehasonlítás.
  • FoodLFG
    Médiaribancok.
    Ettől a nagy erőltetett felhajtáskeltéstől behányok.
  • NEXUS6
    És ha hozzátesszük, hogy ott több mint 2X annyian élnek, még szörnyűbb a kép!
  • winnie
    "Lehet, hogy a tárki közvélemény-kutatása reprezentatívabb, mint egy kocka oldal szavazása.."

na, ja. a reprezentatív mintának kábé 1%-át jelentené az sg-nép, annyit, amennyit a falusi ids özvegyasszonyok csoportja:)
  • vistaboy
    Balázs csinálja a valóvolág-ot.
  • Ferrer
    "A másik meg az hogy megint 200 embert kérdeztek meg és semmit sem ért lásd itt 600 -an szavaztak majdnem és teljesen más az eredmény."

Lehet, hogy a tárki közvélemény-kutatása reprezentatívabb, mint egy kocka oldal szavazása..
  • Rotyoka
    Magyarország lakosságának agyi szintye lassan megegyezik Észak-Kórea lakkóságáéval
  • NEXUS6
    Igen, ez a szempont manapság valahogy nem érvényesül. Sem a média sztárocskáknál, sem politikusoknál, és jóformán sehol a társadalomban. Sőt még rá is játszanak, annál faszagyerekebb valaki, minél nagyobb tahó gecibb, minél több embert vág át, minél többet sikkaszt, minél több értéket tud lerombolni.

A média erről szól, nem értékeket jelenít meg, hanem rombol. Csodálkozunk hogy ilyen a morál, minden szinten?

És aki részt vesz benne az sem veszi észre, hogy mit csinálnak vele. Ott van a szerencsétlen Benkő is. Szerintem perverzkedjen magában, nyisson valami freeszex wellness kommunát, vagy amit akar. De ez a baromkodás, amihez a média asszisztál, helyesebben amit tőle megkövetel az ő imidzsét is pusztítja, mind azt az értéket, amit összehozott az eddigi élete során. Mert pl, ami manapság kiba nem számít, hogy ő a legnagyobb lantművész Magyarországon. (Nekem még mindíg az.) Legalább is az volt.
  • Andrews2007
    Jót nevettem ezen a kutatáson főleg amiket a Tárki írt:

"A Tárki kutatásából kiderül, hogy minél valószínűbb, hogy valaki nézne egy következő valóságshow-t, annál határozottabban pártolná, hogy annak Stohl András legyen a műsorvezetője. A biztos nézők háromnegyede határozottan pártolná Stohl András műsorvezetőként való alkalmazását, és további 16%-uk is inkább az "igen" felé hajlik - tehát 88%-uk szívesen fogadná őt."

Tehát én szerintem meg a kutatásom szerint ha holnap kisütne a nap tuti hogy az általam megkérdezettek 80 %-a kiengedné Stohlt a börtönből. :D Körülbelül ilyen . :D A másik meg az hogy megint 200 embert kérdeztek meg és semmit sem ért lásd itt 600 -an szavaztak majdnem és teljesen más az eredmény.
    De a rádióban és az ismerőseim között is mind-mind ellenzik stohlt és a VV4-et is magát.

Ez a cikk egy jó kis esti humorra jó volt. :d

• sandor8206
    azért azt is vedd figyelembe, hogy ő KÖZSZEREPLŐ, fiataloknak, művészeknek, átlagembernek stb. neki is kellene elvileg példát mutatnia
    ok nem így működik a világ (sajnos), de így kellene
  • JaSoN HuNTeR #37
    Felőlem vezesse engem nem zavar. Majd jókat poénkodunk rajta haverokkal =)
    Amúgy ha jól viselkedik megérdemli a megbocsájtást szvsz.
  • bgerison
    Hát ez király.
  • m minnifield
  • NEXUS6
    Tök jogos!
    De...!
    Csak hogy ő nem először karambolozik részegen.
    Ez nem botlás, ez nála életmód. És innen azért már más a kisasszony fekvése.

Másrészt ugye, megy a kampány: Stohlt vissza a VV-be!
    Remek, legalább egy kis ingyenreklám jön majd a Reteknek a médiában, hogy vajon végig tudja-e vinni, vagy bennmarad egy másik villában. Kúl. Nagyon kúl!
    Aztán meg mondjuk felmentik, mégkúlabb, végig viszi a műsort!
    Vagy mégsem, becsukják! Hát ennél nagyobb botrány nincs! Ezért aztán ez a legeslegkúlabb!

Szaóval ezek médiagecik, mind egytől egyig, a Stohl is meg az összes nagy Retkes Csigatévés. A főnökei valójában nem munkáltatók, akik szívükön viselik a szerencsétlen kis Stohlbuci sorsát, hanem geci nagy héják, akik befogadják, felhizlalják, megeszik, aztán meg kiszarják.

Nem azért kéne Stohlnak ebből kimaradnia, mert ez az egész nekem ellen szenves, meg sok más emberkének is, hanem mert épp hogy ő az egyik legnagyobb áldozat. Csak nem veszi észre a hülyéje, a rajongó klubbja meg még kevésbé!
  • FefeeX
    Nem eszik olyan forrón...
    Beszívott és beivott. Idáig senkinek semmi köze hozzá.
    Balesetet okozott, kábult állapotban, ráadásul cserbenhagyással. Ez pedig mind büntetőjogi felelősségrevonás alá kerülhet. A büntetőjog azért van, hogy megmondja, mit tegyenek valakivel, ha elkövet valamit. Ha minden bebizonyosodik, elítélik. Leüli. És ez így is van jól.
    Viszont:
    Azért ellehetetleníteni valakit, mert csinált valami hülyeséget, amiért meg is kapja a méltó büntetését? A sok pampogó ítélkező 99%-a követett már el elég magas szintű szemétségeket, ez kétségtelen, ugyanis ilyenkor az dobálja a legjobban a sarat, akinek rejtegetni valója van... Mégis kik ők, hogy ítélkezzenek más felett? Mégcsak nem is érintettek. Tudod, az vesse az első követ. Mindennek megvan a helye. A munkahelyen dolgozni kell, a bíróság meg majd ítélkezik, ne keverjük a szezont a fazonnal... És ilyenkor azért bebizonyosodik, hogy jó is az, ha nem az átlagember kezében van a végrehajtás, önbíráskodó már így is van épp elég, legjobb ismertetőjegye pedig a más szemében a szálkát is észreveszi, a sajátjában meg a gerendát sem...

Én annak örülök, hogy nem halt meg senki, sőt, ahogy tudom, komolyabban sem sérült meg, így már csak elvekről vitázunk. És az én elvem szerint megkapja a büntetést, de azért felakasztani nem kell.
  • sandor8206
    sztem meg tv2 és rtl is kidobni a gecibe a országból, ennyi
  • AgentKis
    A piros oszlop az összes megkérdezett, a zöld oszlop ebből azok akik emlékeznek az előző való világokra.
    Az utolsó piros 11% azok száma akik nem emlékeznek a való világra, így tőlük nem kérdezték, hogy mit szólnak Buci-hoz, mert ők az RTL Klub számára nem is léteznek, hiszen úgyse nézik a "legnagyobb" alkotást amit képesek előállítani.
  • AgentKis
    Bocs a 2x gurult gyógyszerért...
  • AgentKis
    Meg a nagyobb kanok hőmérőzik is őket, legalábbis remélem!
  • AgentKis
    Kicsit elgurult a gyógyszered. Azért az ittasan, drogosan, cserbenhagyva, karambolozás nem olyan sok ember sajátja, pláne az, hogy aztán még a barátnőjével akarta elvitetni a balhét, mindenki lefizetésével...
    Elgurult picit a gyógyszered. Adolf hogy jön ide, egyáltalán nem értem.

Egyébként Stohl András valóban jó színész, bár a való világ műsorvezetése nem kíván különösebb színészi tehetséget, művészi értéke is kb. annyi van mint egy kacsafarmnak, fossal, bűzzel együtt.
  • AgentKis
    Nagyon szépen látszik az összefüggés a grafikonokon, hogy akik a való világot biztosan nézik (no comment) na azok pártolják inkább. Hát pártolják csak. Én a lehet, hogy néha belenéznék kategóriából a biztosan nem nézné kategóriába tettem magam a műsorvezető választás miatt.
  • sanyicks
    Viszkist miért ne imádják? Bankokat rabolt, nem embereket, ráadásul stílusosan, poénosan :) De ez ez meg egy tényleg közveszélyt okozó beteg állat.
  • Zoliz
    A viszkist is imádták a barmok, meg a drogbáró Segalt is, de ugye a börtönben már csak a biztonságiak kamerázzák őket