Stohl Andrást visszakövetelték a nézők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: s3ctorHU
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
mivel õ is ember nem róható fel neki.
nem érdekel stohl meg nem is akarom védeni de az is elég szörnyû volt amit mûvel vele a társadalom egy része.
inkább szánalmas h kiélik magukat az iyleneken.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Ettõl a nagy erõltetett felhajtáskeltéstõl behányok.
https://twitter.com/foodlfg
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
na, ja. a reprezentatív mintának kábé 1%-át jelentené az sg-nép, annyit, amennyit a falusi ids özvegyasszonyok csoportja😊
Lehet, hogy a tárki közvélemény-kutatása reprezentatívabb, mint egy kocka oldal szavazása..
LZ forever
A média errõl szól, nem értékeket jelenít meg, hanem rombol. Csodálkozunk hogy ilyen a morál, minden szinten?
És aki részt vesz benne az sem veszi észre, hogy mit csinálnak vele. Ott van a szerencsétlen Benkõ is. Szerintem perverzkedjen magában, nyisson valami freeszex wellness kommunát, vagy amit akar. De ez a baromkodás, amihez a média asszisztál, helyesebben amit tõle megkövetel az õ imidzsét is pusztítja, mind azt az értéket, amit összehozott az eddigi élete során. Mert pl, ami manapság kiba nem számít, hogy õ a legnagyobb lantmûvész Magyarországon. (Nekem még mindíg az.) Legalább is az volt.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"A Tárki kutatásából kiderül, hogy minél valószínûbb, hogy valaki nézne egy következõ valóságshow-t, annál határozottabban pártolná, hogy annak Stohl András legyen a mûsorvezetõje. A biztos nézõk háromnegyede határozottan pártolná Stohl András mûsorvezetõként való alkalmazását, és további 16%-uk is inkább az "igen" felé hajlik - tehát 88%-uk szívesen fogadná õt."
Tehát én szerintem meg a kutatásom szerint ha holnap kisütne a nap tuti hogy az általam megkérdezettek 80 %-a kiengedné Stohlt a börtönbõl. 😄 Körülbelül ilyen . 😄 A másik meg az hogy megint 200 embert kérdeztek meg és semmit sem ért lásd itt 600 -an szavaztak majdnem és teljesen más az eredmény.
De a rádióban és az ismerõseim között is mind-mind ellenzik stohlt és a VV4-et is magát.
Ez a cikk egy jó kis esti humorra jó volt. :d
ok nem így mûködik a világ (sajnos), de így kellene
Amúgy ha jól viselkedik megérdemli a megbocsájtást szvsz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
De...!
Csak hogy õ nem elõször karambolozik részegen.
Ez nem botlás, ez nála életmód. És innen azért már más a kisasszony fekvése.
Másrészt ugye, megy a kampány: Stohlt vissza a VV-be!
Remek, legalább egy kis ingyenreklám jön majd a Reteknek a médiában, hogy vajon végig tudja-e vinni, vagy bennmarad egy másik villában. Kúl. Nagyon kúl!
Aztán meg mondjuk felmentik, mégkúlabb, végig viszi a mûsort!
Vagy mégsem, becsukják! Hát ennél nagyobb botrány nincs! Ezért aztán ez a legeslegkúlabb!
Szaóval ezek médiagecik, mind egytõl egyig, a Stohl is meg az összes nagy Retkes Csigatévés. A fõnökei valójában nem munkáltatók, akik szívükön viselik a szerencsétlen kis Stohlbuci sorsát, hanem geci nagy héják, akik befogadják, felhizlalják, megeszik, aztán meg kiszarják.
Nem azért kéne Stohlnak ebbõl kimaradnia, mert ez az egész nekem ellen szenves, meg sok más emberkének is, hanem mert épp hogy õ az egyik legnagyobb áldozat. Csak nem veszi észre a hülyéje, a rajongó klubbja meg még kevésbé!
Beszívott és beivott. Idáig senkinek semmi köze hozzá.
Balesetet okozott, kábult állapotban, ráadásul cserbenhagyással. Ez pedig mind büntetõjogi felelõsségrevonás alá kerülhet. A büntetõjog azért van, hogy megmondja, mit tegyenek valakivel, ha elkövet valamit. Ha minden bebizonyosodik, elítélik. Leüli. És ez így is van jól.
Viszont:
Azért ellehetetleníteni valakit, mert csinált valami hülyeséget, amiért meg is kapja a méltó büntetését? A sok pampogó ítélkezõ 99%-a követett már el elég magas szintû szemétségeket, ez kétségtelen, ugyanis ilyenkor az dobálja a legjobban a sarat, akinek rejtegetni valója van... Mégis kik õk, hogy ítélkezzenek más felett? Mégcsak nem is érintettek. Tudod, az vesse az elsõ követ. Mindennek megvan a helye. A munkahelyen dolgozni kell, a bíróság meg majd ítélkezik, ne keverjük a szezont a fazonnal... És ilyenkor azért bebizonyosodik, hogy jó is az, ha nem az átlagember kezében van a végrehajtás, önbíráskodó már így is van épp elég, legjobb ismertetõjegye pedig a más szemében a szálkát is észreveszi, a sajátjában meg a gerendát sem...
Én annak örülök, hogy nem halt meg senki, sõt, ahogy tudom, komolyabban sem sérült meg, így már csak elvekrõl vitázunk. És az én elvem szerint megkapja a büntetést, de azért felakasztani nem kell.
Az utolsó piros 11% azok száma akik nem emlékeznek a való világra, így tõlük nem kérdezték, hogy mit szólnak Buci-hoz, mert õk az RTL Klub számára nem is léteznek, hiszen úgyse nézik a "legnagyobb" alkotást amit képesek elõállítani.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Elgurult picit a gyógyszered. Adolf hogy jön ide, egyáltalán nem értem.
Egyébként Stohl András valóban jó színész, bár a való világ mûsorvezetése nem kíván különösebb színészi tehetséget, mûvészi értéke is kb. annyi van mint egy kacsafarmnak, fossal, bûzzel együtt.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Bizonyos helyeken az erkölcsi tisztaság fontos (vagy legalábbis annak kellene lennie), hiszen ezzel mintegy példát mutatnak az emberek többségének. Ilyen munkahely a televíziós is (meg pl. még a rendõr, a sportoló, a .....) - ahol egy ilyen felmerülõ eset után a bírósági döntés megszületéséig általában legalább felfüggesztik az adott illetõt...
Those who wish to follow me I welcome with my hands
Mibõl gondolod, hogy az RTL fel akarja mentetni Stohl-t? Csak mert erre célzol, és rohadtul nincs igazad. A csatorna döntést hoz, nem jótékonysági szervezet és nem puszipajtás. Ha valaki jó színész vagy jó mûsorvezetõ, azt alkalmazzák (Hollywood teli van drogosokkal, már követni se lehet, ki az aki már ölt is, aztán mégis nézik az emberek, Veled együtt, feltételezem.)
Szóval aki jó valamiben, azt eddig is alkalmazták, ezután is fogják, mert az értékébõl nem sokat von le a magánélete (fõleg egy jó színésznél nem is látszhat a teljesítményén) - ráadásul ez a nagy hype még jót is tesz a csatornának. Nem azért vették vissza, mert nyomást akarnak gyakorolni, fenét... Azért vették vissza, mert az olyan szerencsétlenek, akikbõl itt is van egy csomó, ezzel foglalkoznak, és a negatív reklám is reklám, a nézettség nõ, a pénz meg jön. És ez a lényeg.
Szerinted a bíróság nem sz@rja le nagy ívben, hogy a média mit képvisel az üggyel kapcsolatban?
megjegyzem: én is sok embert ismerek. de még senkivel sem beszéltem stohl andrásról.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Sok embert ismerek, de kivétel nélkül mindegyik (legalább is akivel szóba került) elítéli a dolgot és nem kíváncsi "bucira".
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Egyszer egy ismerõsöm pasas elvált, és nem neki ítélték a gyerekeket. Erre tüntetés szervezett a bíróságok ellen, hogy részrehajlók az apákkal szemben. Vagyis megpróbálta kívülrõl befolyásolni a bíróságot.
Szerintem ez a médiakampány is errõl szól.....
<#levele>#levele>
http://www.tradeximp.com/
Mellesleg, mindíg rendesen lekérdeztem a kérdõíveket, éppen ezért volt furcsa, hogy néha köszönõ viszonyban sem volt a válaszadók véleménye, és a kihozott végeredmény....
<#fejvakaras>#fejvakaras>
http://www.tradeximp.com/
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Igyekszem finoman fogalmazni:
Ez egy igazi amerikai színvonalú mûsor! És ezt nagyon nem pozitív értelemben mondom. Idiótaság idióta nézõknek. És az a baj, hogy nagyon sokan megeszik.
Asszem megbántam hogy vettem TV-t. Még szerencse hogy rá tudom dugni a gépet, legalább van egy szép nagy monitorom...
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A media kreal egy kamu szavazast, hogy visszakoveteltek a nezok etc.
Ez olyan mint maga a musor amit vezetni fog, ahol elore mar kiosztottak a szerepeket es megrendezett az egesz. A sok hulye nezo meg ott aszisztal ehhez es beveszik mint a legyet. Gyozike szinvonal a hulyeknek.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!