110
  • Vanek úr
    #9, #17, ...-re reagálva:
    Bizonyos helyeken az erkölcsi tisztaság fontos (vagy legalábbis annak kellene lennie), hiszen ezzel mintegy példát mutatnak az emberek többségének. Ilyen munkahely a televíziós is (meg pl. még a rendőr, a sportoló, a .....) - ahol egy ilyen felmerülő eset után a bírósági döntés megszületéséig általában legalább felfüggesztik az adott illetőt...
  • warchief
    Akkor azt magyarázd el nekem légyszi, hogy akkor miért alkalmazza mégis az rtl? Nem hiszem, hogy a közvélemény ellenére szerepeltetne valakit a vezetőség, ha ez csökkentené a nézettséget. Hidd el, ha nem akarnák látni az emberek "bucit", akkor az rtl le se szarná.
  • FefeeX
    Mit képvisel az RTL...
    Miből gondolod, hogy az RTL fel akarja mentetni Stohl-t? Csak mert erre célzol, és rohadtul nincs igazad. A csatorna döntést hoz, nem jótékonysági szervezet és nem puszipajtás. Ha valaki jó színész vagy jó műsorvezető, azt alkalmazzák (Hollywood teli van drogosokkal, már követni se lehet, ki az aki már ölt is, aztán mégis nézik az emberek, Veled együtt, feltételezem.)
    Szóval aki jó valamiben, azt eddig is alkalmazták, ezután is fogják, mert az értékéből nem sokat von le a magánélete (főleg egy jó színésznél nem is látszhat a teljesítményén) - ráadásul ez a nagy hype még jót is tesz a csatornának. Nem azért vették vissza, mert nyomást akarnak gyakorolni, fenét... Azért vették vissza, mert az olyan szerencsétlenek, akikből itt is van egy csomó, ezzel foglalkoznak, és a negatív reklám is reklám, a nézettség nő, a pénz meg jön. És ez a lényeg.
    Szerinted a bíróság nem sz@rja le nagy ívben, hogy a média mit képvisel az üggyel kapcsolatban?
  • FefeeX
    Már ne haragudj, de ilyen hozzáállással az emberek 60-80%-a munkanélküli lenne, mert hidd el, a többség követett már el olyat, amiért elítélnék, max sok emberről nem tudod/tudjuk stb. Az, hogy milyen munkát végez, szerintem nem lényeges. Amennyiben jó színész, márpedig Stohl esetében erről azért fokozottan szó van, nyugodtan dolgozhat színészként (hisz nem veszélyes a társaira, a munkahelyére, a tévénézőkre nézve); az már másik dolog, hogy igen, amit elkövetett, azért bűnhődnie kell, nem számít, hogy mit dolgozik. Egyébként valószínű fog is, nem is fogom sajnálni, ha börtönbe viszik. Csak tudjuk már elkülöníteni a dolgokat egymástól... Mert az ilyen hozzászólások egy Adolf keresztnevű ember gondolataihoz, véleményéhez erősen hasonlítanak, és ebben az esetben a hozzászóló veszélyesebb a társadalomra nézve, mint Stohl...
  • winnie
    (kamu? mármint abból, hogy sok ember, akit ismersz, azt mondja, hogy nem kíváncsi. mások nem "sok", hanem több mint ezer fős mintákra is azt mondják, hogy annyi nem elég. a "sok" általad ismert ember véleményéből hiba lenne azt levonnod, hogy kamu. kérdezd meg azokat, akik itt másképp szavaztak.

megjegyzem: én is sok embert ismerek. de még senkivel sem beszéltem stohl andrásról.
  • narumon
    Nekem meg minden ismerősöm úgy van vele, hogy mi köze az egész hajcihőnek a munkájához. Ha ez én egyik alkalmazottam okozna mondjuk balesetet még az is lehet hogy nem is tudnék róla, de legalábbis leülnék vele megbeszélni a dolgokat és nem rugdosnám kifele az egyébként hibátlanul dolgozó embert. Ez is egy vélemény.
  • bigjoe
    Szerintem Kamu az egész.
    Sok embert ismerek, de kivétel nélkül mindegyik (legalább is akivel szóba került) elítéli a dolgot és nem kíváncsi "bucira".
  • bcrics
    netről letöltöttem és belenéztem a tegnapi adásba,,mi ez a szutyok?..kb ez volt minden gondolatom,...Félelmetes mien emberek jelentkeztek,az első 2 való világ még poén volt ah az ember nem vette komolyan,...de ez már fertő--..
  • globint
    Ja, még valami.
    Egyszer egy ismerősöm pasas elvált, és nem neki ítélték a gyerekeket. Erre tüntetés szervezett a bíróságok ellen, hogy részrehajlók az apákkal szemben. Vagyis megpróbálta kívülről befolyásolni a bíróságot.
    Szerintem ez a médiakampány is erről szól.....
  • globint
    Dolgoztam több közvélemény és piackutatónak is egy időben. Ugyanarra a témára más más intézet másként fogalmazta meg (nem merném állítani, hogy ideológiai hovatartozása miatt... :-( ....) a kérdőívet. Így az eredmények is mások lettek. Néha, még az általam kihozottól is erőteljesen eltértek.....
    Mellesleg, mindíg rendesen lekérdeztem a kérdőíveket, éppen ezért volt furcsa, hogy néha köszönő viszonyban sem volt a válaszadók véleménye, és a kihozott végeredmény....
  • mousee
    A közepéről egy "Azért megpróbálom mégis" kimaradt. Sorry.
  • mousee
    Az első széria első részéből 10 percet láttam szüleimnél, a többiről nem is tudtam, mert nem volt TV-m. Sajnos -asszonypajtás nyomására- sikerült belenéznem ennek az őrületnem a 4. részébe. Inkább nem osztanám meg a véleményemet, mert nyomdafestéket nem tűrne.

Igyekszem finoman fogalmazni:
    Ez egy igazi amerikai színvonalú műsor! És ezt nagyon nem pozitív értelemben mondom. Idiótaság idióta nézőknek. És az a baj, hogy nagyon sokan megeszik.
    Asszem megbántam hogy vettem TV-t. Még szerencse hogy rá tudom dugni a gépet, legalább van egy szép nagy monitorom...
  • Nightwish006
    Ez az rtl nem egy átlagos "munkahely", mint ahogy a #9 es hozzászoló hiszi. Ez a média, méghozzá az ország legnagyobbjának számító. Világosan látszik, hogy az rtl mit képvisel ezzel a döntésével.
  • narumon
    Nem értem hogy mi köze a munkájának bármilyen egyéb ügyéhez. Gyak semmi. Az meg egyenesen tökmindegy hogy ekkora fost ki vezet én úgysem nézem, de legalább nem magyarázom meg álszent módon: "hogy bűnöző bácsi ne vezessen a tévében hanem menjen a börtönöcskébe" - ennyi erővel a tévé közelében lévők 90%-a már ott csücsülhetne.
  • kalapos01
    Naná, hogy őket kérdezi meg, de komolyan azt hiszed, hogy ha a nézők nem akarnák őt, akkor ő lenne?
  • ppista
    Uramisten. Lassan agyhalott az egész magyar nemzet. Szerintem ezeket a műsorokat csak kukkoló perverzek nézik.
  • enrico
    Az senkit nem zavar, hogy a Tárki alapítója és tulajdonosa is Kolosi? Nevezetesen Kolosi Péter RTLKlub programigazgató apja? Így már biztos, hogy mindenki Stohlt kívánta a képernyőre. Vagy a kutatásban a képernyő helyett börtön szó szerepelt? :)
  • krk
    Elmagyarázná valaki, hogy mit jelent az első ábrán a 11%-os nem kérdeztük oszlop? A piros szín az összes kérdezettet jelenti. Ezek szerint az összes kérdezett 11%-át nem kérdezték?
  • Jakuza001
    Birom az ilyen kamu hireket.
    A media kreal egy kamu szavazast, hogy visszakoveteltek a nezok etc.
    Ez olyan mint maga a musor amit vezetni fog, ahol elore mar kiosztottak a szerepeket es megrendezett az egesz. A sok hulye nezo meg ott aszisztal ehhez es beveszik mint a legyet. Gyozike szinvonal a hulyeknek.
  • roliika
    Itt a léééd a téét!
  • Armagedown
    Én biztos nem támogattam volna , menjen a sittre , ahova való , ne műsort vezetni