A Harry Potter 7 lepipálta az előző hat részt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Iszonyat egy unalmas film. Nem bírtam egy húzamban végig nézni.
Tipikus esete, amikor már csak a hype éltet valamit, igazi értékkel már réges régen nem is rendelkezik, ha egyáltalán valaha rendelkezett is.
Az elsõ ~4 résznek megvan a maga jó kis hangulata, varázslatos de mégis erõszakmentes és bárki bele tudja magát élni legyen 10 éves vagy 30.
De a mostaniak... Ha sötét nagyuras filmet akarok nézni, akkor megnézem a gyürük urát vagy a star warst, ha meg sötétségre várok akkor mondjuk a batman új részeit én ez elõzmények alapján nem ezt vártam. Ha nem érne véget a következõ részben, hamarosan azt is megérnék hogy a gonosz varázslók f18-asokkal csapnak össze meg hogy örületes decibellek között jön a gonoszak 50 ezer trilliárdos serege (mint a gyürük urában)...
Végre nem a suliban játszódik, és végre minimális benne a vontatott rész.
Végre szinte végig a történettel tudnak foglalkozni, nem csak az elején és a végén van valami sztori, közben meg iskolai bohóckodás 😊
A 6. részhez képest mindenképpen felüdülés, mert az számomra halál unalom volt.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Szerintem is az Azkabani fogoly lett a legjobb filmben, vhogy egész eltalálta a rendezõ.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
a legunalamsabb és leginkább lexart eleme.
eleve a pálcás baromság is a dedós szintet üti..
az elsõ részekbe amikor még pöcsök voltak elment meg hihetõ volt de így már elég szánalmas az egész.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
de ha van itt valaki, aki megmagyarázna egy pár dolgot, szívesen feltennék egy pár kérdést 😊
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Annnyira kidolgozatlan az egész világ benne, nem tudom h a könyvbe is ilyen-e, de sztem borzalmas.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Mûanyagszagúak a Potter-filmjei !<#shakehead>#shakehead>
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
most mégis reménykedhetünk egy szuper 7. filmben, a 6. függvényében!
senkinemertemmit.blog.hu
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Sõt, még a 4 sem lenne rossz, csak a könyv után ugyanazt a rejtélyekkel teli, krimiszerû, egészen összetett, sokszereplõs, mindig újat mutató történetet vártam, a filmben a story meg egészen gagyi lett. Kár érte.
A többi HP filmként szar, egyedül az a fura "HP-s" hangulat teszi nézhatõvé õket, amit nem tudok megfogalmazni, hogy micsoda, mert a lebutított történet, a színészek, a szinkron és a semmitmondó gyerekes stílus alapján ennek egy kalap szarnak kéne lennie, ennek ellenére egyszer-kétszer mindegyiket megnéztem TVben is a mozi után, ha éppen kedvem volt odaülni, amikor adták.
Az egész HP szörnyedvénybõl az a legemészthetõbbre sikerült, azt néztem végig egyszerre, az összes többin vagy bealudtam, vagy érdektelenség miatt elnapoltam...
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
HP1: 90 az elsõ hétvégén 2001-ben
HP7.1: 125 2010-ben (állítólag a stúdió 140-et várt minimum)
BOM-on volt egy jegyeladási stat: a HP4 még 45 millió jeggyel bírt, ennél pedig örülhetnek ha meglesz a 38 millió (USA)
Kinti ismerõseim szerint csak marketingfogás volt a "minden jegy elkelt péntekre", mert simán tudtak jegyet venni az utolsó pillanatban (3 különbözõ helyszínrõl beszélek).
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
\"Don\'t worry, I bring someone back. I promise.\" - Dr. Lawrence Gordon @ Saw
Kinek mi a legjobb. Aki olvasta a könyvet, az tudja, hogy hangulatában a filmek köze nincs a könyvhöz, és ez nagy csalódás volt sok rajongónak.
Olyat kellett volna hogy blu raybe én azt pipálnám.mert az a trendi no meg szép is.
Next PC upgrade: 2022
#1: az elõzõ tényleg tré volt.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!