135
-
FefeeX #15 örülök hogy fogalmad nincs miről irkálsz. Nem a Google Nexus One, hanem az Android OS előzte meg az iPhone-t. Azaz a szoftver a hardvert, a krumplifőzelék az autóértékesítést.Az összehasonlítás is baromság, a belemagyarázásod meg aztán főleg... -
#14 lehet hogy rosszul értelmezem és tudod, de nem derül ki egyérteműen a mondatból, ezért leírom, hogy már jópár éve drm mentes zenéket árulnak(csak azért mert ez elég rendszeresen felszokott jönni egy-egy hírnél) -
coolbboy83 #13 Ott is van :-) -
Ferrer #12 Miről beszélsz? Ott van az Andrássyn. -
#11 #8 #9 ne beszéljetek már zöldségeket , a Symbian a legjobb ! -
coolbboy83 #10 Az android egy rakás szar még, az iOS meg az iPhone 4 pedig geci drága !!. -
lenox01 #9 Felszentelt már a helyi almabolt? Mert ha még nem akkor ne prédikálj itt :D -
Ferrer #8 Hűha, tényleg? Csak azt nem vesszük észre, hogy az Android tömegrendszer tömegtelefonokra. Az Android egy ma gyengének számító telefonból is okostelefont csinál. De jelenti-e ez azt, hogy minőségibb lenne? Nem. Az emberek többsége igénytelen vagy laikus, megelégszik egy összetákolt oprendszerrel az összetákolt telefonján. Az ilyenekből lesznek az önigazoló magatartást mutató Android-fanok, akik szüntelenül mondogatják, hogy az ő rendszerük bizony korlátlan és open szósz. Az, hogy mennyire van optimalizálva, mennyire ergonomikus, milyen minőségűek a rá írt programok, már nem érdekes. -
FoodLFG #7 -
Eriongtk #6 Igen, csak azt se felejtsük el, hogy GOOGLE döntött úgy, hogy "akármilyen" telefonon legyen, ne csak "googlephone"-on... Apple az "egyéniség", ő döntött így, hogy ennyire bezárkózik -lásd almás termékek- ugyanez vonatkozik a letöltő, szervízes, és egyé operációs rendszereire is.
"plane hogy az android vs iphone az os vs telefon"
De könyörgöm, iphone ide, vagy oda os fut az alatt is, nevezheted ahogy akarod, de meghatározza a készülék működését is. Lehetne azon a készüléken (mondjuk 4G-n) dos vagy c64 'os' is. Lényegen nem változtat, hogy iTermékek esetében megmondják mit használj...szar. Nameg a DRMes hülyeség... sokáig még baj is volt vele, hogy a nem a progiján keresztül vásárolt zenét le sem tudja játszani, mivel DRM. igen volt almás termékem, nemsokáig. igen vettem is a progiján keresztül pár játékot, "appot". Meg is bántam. Akinek tetszik, használja, nekem nem vált be. -
barcames #5 android megveri a világot:D -
cateran #4 Ahem..ha vki hat en nem vagyok 1 apple fan,de osszehasonlitani 1 os-t ami millio eszkozon van vs 1 olyannal ami 1 felen...hat az minimum unfair... plane hogy az android vs iphone az os vs telefon.... -
TomecK #3 Igen, valóban remek hír, ugyanis hűen tükrözi, hogy hány embernek megjött végre az esze és választja az EGYETLEN GOOGLE által gyártott Andoridos rendszereket, az iFos helyett. Ne keverd a OS -t a hardverekkel. Annak idején ugyanígy győzött a Windows a Mac felett. Az Android egyszerűen jó, megfelelő minden igénynek, egyszerű hétköznapi usernek és tech geeknek is. Ha lenne Iphone Android rendszerrel szó nélkül megvenném, de így sajnos egy Motorola Milestonet vettem, csak a rendszer miatt. Érted ? -
coolbboy83 #2 Ez nagyon nagy hír :-) Főleg mert az iOS 1 gyártó , az Android meg 73849 másik :-)
Bomba hír..... csak ez kell. :-D -
Elemir #1 1. ?