Az Android megelőzte az iPhone-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az apple fele megoldas lehet felolem a legjobb es a leg hasznalhatobb, de flash-es tartalmakat mobilon akkor is inkabb a google fele os-el nezek meg, mert ott lehet. Varhatoan egy ido utan az uj szoftvereket is inkabb a nepszerubb rendszerre keszitik majd, ami jelenleg ugy nez ki, hogy az android.
ps: A cikk cime helyesen: A google android os megelozte az apple ios-et. Esetleg: A google android os-el szallitott keszulekek darabszama megelozte az apple iphone-ok darabszamat.
" több Android-eszközt adtak el, mint iPhone- és Blackberry-készüléket."
" Utóbbi annak köszönhetõ, hogy alig egy esztendõ alatt 1,4 millióról több mint 20 millióra nõtt az Androidot futtató okostelefonok száma. A Canalys listáján az iPhone 26,2 százalékos piaci részesedésével csak a második helyet szerezte meg, ugyanakkor globálisan az eszközök 17 százalékát birtokolja."
Facepalm and silent cry,de meg mindig nem fedeztem fel az iOS szot a cikkben...az iPhone-t mar igen...vagyis meg mindig os vs phone...
(istenek az egben..ezt kellett megernem,hogy az apple mellett foglalok allast...de ffs, Narumonnak igaza van..az lett volna a hir, ha nem elozi meg...)
Tehat meg 1x: android (os) vs iPhone(telefon)....mas szavakkal x gyart y keszuleken futo os vs 1 gyarto 4 telefonkeszuleke.. istenem....tenyleg az android vezet? Awesome....
Ha már cikket akarnak írni a telefonokról akkor mondjuk tegyék ezt úgy és akkor amikor azt írják, hogy a Samsung Galaxy S megelõzte az iphone4-et. Ez két ugyanolyan dolognak az összehasonlítása, és még értelme is lenne.
Az apple és az apple userek meg szerintem torony magasról tesznek rá, hogy milyen oprendszer elõzte meg a telefonjukat, márcsak azért is mert az apple így is annyi okostelefont ad el, hogy a legtöbb gyártó szó nélkül cserélne vele, és asszem egy cég szempontjából az a lényeg. Néhány százalékos részesedésbõl vígan megél.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Sokadjára: iphone OS-rõl van szó a cikkben. Ami ugyanolyan OS mint az android. Csak szegény itrollokoknak nehéz beismerni hogy már nem menõk.
Nem kéne annyi iszart a seggetekbe tolni mert már az agyatokon jön ki 😄
És? Attól még az összetákolt oprendszert és az összetákolt telefont gyártó cégek remekül fognak élni. Te meg csak szponzoráld nyugodtan Steve Jobs-ot.
A reszletek kuszak, de leegyszerusitve az osszkep az, hogy jelenleg erdekhaboru folyik a felhasznalok es nehany (foleg a telekom) iparag kozott, meg ha az elobbiek nem is tudnak rola. A haboru ket fronton fog eldolni: a mobil operacios rendszereknel es a netsemlegessegnel.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
TomecK: Akkor még nem próbáltál Iphone-t, jelenleg a legstabilabb és legszebb oprendszer a telefonok között az iOS. Mégegyszer mondom, most vettem Galaxy S-t és nagyon meg vagyok vele elégedve, de ami jobb az jobb. Aki mást mondd annak nincs pénze rá vagy egyszerûen csak utálja az Apple-t...
PSN: s3ctorHU
Mellesleg androidos telefonra nem szívesen váltanék, amit néztem abban sok dolog gázabb volt mint a régi nokiákban, a programtámogatottsága szintén rossz, akkor inkább iphone vagy windows phone 7.
A
Ennek ellenére inkább konzolt vennék, mert kevesebb nyûg van vele.
iOS meg Android phone-ok közt sincs nagy különbség. A gyártótól függ mennyire szabja testre a mobilt. Emellett pedig itt is gyorsabban fejlõdik a hardware, minthogysem erõforrások miatt kéne aggódni.
Mindazonáltal az Android piac fregmentáltsága programok szempontjából inkább hátránya mint elõnye.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Reszemrol dogoljon meg az apple ahol van,de az ilyen barom hireket se birom...
Az androidnak legalább annyi hátránya van, mint az iOS-nek. Ráadásul pont azért lesz gány a rendszer, mert olyan mint a PC-n, alátolnak ilyen-olyan vasakat, aztán a programok 90%-a meg majd nem fut alatta... Nem véletlen alázzák évek óta a csúcsPC-ket a "nextgen" 5 évvel ezelõtt sem volt csúcskonfig -felszereltségû konzolok. Most, hogy az asztali PC már tudja a 7-8-9szeres teljesítményét a konzoloknak, azóta kezdenek el hasonló minõségûek lenni a PC-s játékok. Mert ember legyen a talpán, aki millió hardverre optimalizál egyszerre...
Ja hogy itt nem a tények az érdekesek,csak hogy fikázhassuk azt akinek jól megy. Okés, fáradjatok vissza az óvodába...
LZ forever
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
LZ forever
https://twitter.com/foodlfg
"plane hogy az android vs iphone az os vs telefon"
De könyörgöm, iphone ide, vagy oda os fut az alatt is, nevezheted ahogy akarod, de meghatározza a készülék mûködését is. Lehetne azon a készüléken (mondjuk 4G-n) dos vagy c64 'os' is. Lényegen nem változtat, hogy iTermékek esetében megmondják mit használj...szar. Nameg a DRMes hülyeség... sokáig még baj is volt vele, hogy a nem a progiján keresztül vásárolt zenét le sem tudja játszani, mivel DRM. igen volt almás termékem, nemsokáig. igen vettem is a progiján keresztül pár játékot, "appot". Meg is bántam. Akinek tetszik, használja, nekem nem vált be.
Bomba hír..... csak ez kell. :-D