Az Android megelőzte az iPhone-t

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
nem nem számtalanszor leirtad pont ugyanazt mint most. Konkrétumok nélkül. Nem játszok le konvertálás nélkül bármit (mint ahogy az SGS sem), de az általánosan elterjed formátumokat lejátszom konvertálás nélkül (MP3/WMA/RM/AAC/FLAC,WMV/AVI/MKV /RM/RMVB/XVID/MP4/MOV/3GP/MPG - Szerintem ez több mint elég. Jah természetesen külsõ feliratot is támogat).

Ööö lassan beismered hogy nem láttál, vagy ha láttál nem szántál rá figyelmet és nem ismered az iphonet? Csak fikázni tudsz?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

OKÉ! :XD de ne 1kb -os progik legyenek :XD
Koma véletlen Androidos telóm van :XD nem tudsz annyi progit feltenni rá csak kis csotvaszokat max amik kb semmire sem valók. Illetve van még1 megoldás kicsit megbuherálod a telót gari ugrik meg ilyen apróságok, hogy hót lassú is lesz de mind1. Ha neked ez kell. :XD
Én veled ellenben próbáltam már iPhone -t és jobb telefonnak tartom mint az Androidos telókat. Sajnos nincs rá lovém.

Hohó hohó!! nem sikerül lesöpörni az iphone hiányosságit hahaha 😄DD mekkorát röhögtem... az iphone összes "elõnye" ebbõl áll. Hiányos valami nembaj, az feature úgy a jó, ha meg nem hiányos más készüléken akkor az szar mer "cpu"-t használ, "nincs rá szükség" (ami nincs az apple cuccokban meg arra az apple userek szerint nincs is szükség, de ha bekerül akkor elengedhetetlen, és minden szar amibe nincs (pl multitask)).

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Ja, és ne gyere megint, hogy te kulturáltan írtál, én meg nem, tõlem mást már nem kapsz, mert már sokadszor játszod el a jóindulatomat...

Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás

Te barom, amit százszor kiveséztünk, megint elfelejtetted?
Ha azt hiszed, én vagyok az ápolód, tévedsz, így hát nem kezdjük elölrõl, ne sírj, akkor sem.
Láttam, hamarabb, mint te, de ezt is kiveséztük már évek alatt sokszor, karcsú a memóriád...
Konvertálgatás nélkül lejátszol bármit? Mert ha igen, megint a saját szavaidat ütöd, fütyike. Ha meg nem, akkor megint egyes, leülhetsz!

Nem írtam meg, mi az a rengeteg dolog amit nem tud ifos? De igen, keress vissza, sokszor leírtam, csak neked, majom, az láthatatlan valamiért....
Vakhit, talán? IGEN!!!

Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás

Kapaszkodj meg: nem kamu, ha kívánsz komoly pénzben fogadni, demonstrálok neked, de komoly pénzben gondolkodj, koma!

narumon
"Mert nemigen van olyan, fordítva viszont lesöprik az iOS hiányosságait taglaló érveket..."

Hát eddig még nem sikerült lesöpörnünk mert még nem írtál egyet sem... 😞 Szomorú de addig nem tudunk rá érdemben válaszolni.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
IGEEEN és megint itt van Levente aki bizonyítottan nem látott még iphonet közelrõl. Fikázni mindig tud, de a mostani hozzászólásai is bizonyítják, hogy nem is látott ilyet még. Nézzük csak:

"Elképzelhetõ, sõt biztos, hogy lassabban, de akkor is gyõzne az Android OS, ha az iOS-hez hasonlóan csak egy készülék lenne kapható vele."

Hmmm mondjuk ennek ellent mond, hogy eddig egyetlen androidos telefonból sem adtak el annyit mint iphoneból. Sõt talán még felét sem....

"A több hónapos SGS nyúzásom eredményeképp elmondhatom, ha valaki az iPhone-t tartja jobbnak, annak vagy elmentek otthonról"

Persze azt mindig elfelejted leírni, hogy miért is...

"Akinek az elég, amit tud, az viszont ne okoskodjon bele abba a fejtegetésbe, hogy összességében melyik jobb, mert fingja sincs, mi mindent NEM TUD a készüléke."

Hát ezt múltkor is leírtad de akkor sem voltál képes leírni, hogy mi az amit NEM TUD az iphone. Leírni könnyü csak hát mikor konkrétum kéne akkor nagyon nagyon csendben vagy.

"Haverommal találkoztam egyik nap, ott kûzdött egy boltban, hogy egy csengõhangot hegesszenek már az iPhone4-esére, kicsit nem is tudtam megállni a fikázást, mert ez szánalmas, hogy ez a multimédiás telefon a mai napig milyen korlátozott."

Azért mert a haverod korlátozott agyban attól még a telefon nem az. Miért kell egy csengõhanggal küzdeni. 2 gombnyomás rátenni. Monjuk én netrõl szoktam csengõhangot leszedni, mert nincs kedvem szarakodni a vágással és eddig mindent megtaláltam amit kerestem, így mondjuk legyen 3 gombnyomás a download gombbal együtt.

"Nyugodtan fogadjátok el, hogy az iPhone azért ilyen buta, hogy a stabilitását "

Még mindig nem tudjuk miért buta. Azért mert buta a haverod és egy csengõhangot nem tud rátenni? Nana...

"Amíg rugalmatlan, addig nekem marad játéxer magamutatóknak."

Kérdés kinek mit jelent a rugalmatlan.

"Ha akarom, letöltök egy torrentet is akár, de akár mp3, akár mkv, azt teszek vele, amit akarok, nem pedig azt, amit meghatároznak, vagyis nem is tudok róla, hogy mit lehetne, mint a legtöbb okoska itt..."

Szerintem azt tehetsz vele amihez program van és nem azt amit akarsz. Vagy az most nagy kunszt hogy mkv vagy mp3 vagy flac vagy akármi? Ezt természetesen tudja az iphone is. (talán igazam van és nem láttál még iphonet közelrõl?)

"Ha akarom, kiveszem az SD kártyát, mert nem elég nekem a wifi-n át az 1-2 MB-os másolás, 15MB-al akarok, nem elég a gyári csengõhang, videot akarok, cserélgetni akarom az SD-t, igen, mert amit felvettem az akár FullHd-ben is"

Ööö most megint hasra kell esni? Én wifin keresztül nem 1-2MB-al másolok rá, de biztos csak én vagyok megint "béna", és még kábel is van hozzá jéééé. Ja képzeld nekem sem elég a gyári csengõhang és jééé még videot is lejátszik és a fene még HD-t is. (csak nem az lesz a vége, hogy beismered hogy nem láttál még iphonet közelrõl???)

"másik PDA-im valamelyikébõl is át akarom néha tenni és sorolhatnám, mi mindent meg akarok és tudok tenni, amirõl gõze nincs egy Apple fan-nek, hogy létezik..."

Nekem inkább az tûnik fel, hogy neked nincs gõzõd arról, hogy ezek iphoneon is léteznek. (A baj csak az, hogy úgy adod elõ mintha tudnád hogy arra nincs pedig csak láthatóan tájékozatlan vagy)

"Na, hirtelen ennyit..."

Ööö elfelejtetted beismerni, hogy nem láttál még iphonet közelrõl.

Tesztkérdés:
Az androidosok a csajhoz és macbook-hoz csatlakoznának vagy a három buzihoz alatta? 😄

kamu az a 150 program egyszerre fent. Annyi fel sem megy. Max ha széthekkeli a telót. A gyorsítótára csak 2GB lenne. Estess már mást a hülyeségeiddel. Az android sem isten. Ráadásnak ha azon progik fele idõzítve fut a teló össze is szarja magát de septibe :XD Komolytalan.

hogy nem érzik istenkáromlásnak hogy androiddal elátott pólót vesznek fel az apple fanok? Bár a cél érthetõ, de mégsem szentesítheti az eszközt 😊

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

sharpshooter

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Hehe, megjöttél végre?
<#wave><#worship>

😊
farxis
Aki nem ios-t és iphonet használ az buzi!!!! hiszen az iphone a legminöségib!!!!!!! Ezt Steve Jobs mester is megmondta!!!!!!!!!!!!!!!444444
iphone ra van a lektöb app ami mind minöségi app!
Én tudom nekem van mert nem vagyok csoró!!!!!!!!

ulkesh g archangel Fefee és ferrer is tudja, együt szoktuk kipróbálni az uj dolgokat.

apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!

<#nevetes1>

Sebaj, az õ nyomorúságos életükbe is lehet vinni fényt, hogy az nem marad meg, az már az õ bajuk!!!

Mekkora fail vagy ecsém 😄 te szoktad verni magad rá hogy fúúú milyen sok app van az appsztórban, és az milyen "minõségi", most meg pofánköpöd magad... hát igen az apple fan mindent megtesz hogy a kedvencét jobb színben tüntesse fel.

Persze, hisz az egy szar, mint ahogy te azt mindjárt el is magyarázod, miért....

Igen, igen, ez az én bajom is.
Ha Applefan bértollnokoknak hittem volna, nem merek SGS-t venni.
Annyi baromságot hordanak össze, miszerint ez is, az is szar benne, hogyelképesztõ.
Én meg várom a nagy hibákat, de nem jönnek...
Mondják, szar a GPS benne, érdekes, 70-nel megyek, elindítom és 500 méteren belül pontos pozíciót ad, várom a nagy stabilitási hibákat, de nem jönnek, szarrá telepítettem, egyszerre annyi mindent futtattam, hogy leesik az állam, hogy még mindig fut, de fut, fut, fut.
Nem mondom, belefutottam ócska programba, azt töröltem is, de az nem az oprendszer hibája ám!
Ami nincs az övékben, az nem kell, hülyeség, ami ebben nincs, na az elementáris hiányosság...
Csakhogy, nem tudom meg, mert nem árulják el, mi az, amit iOS tud, de Android nem, háháhá...
Mert nemigen van olyan, fordítva viszont lesöprik az iOS hiányosságait taglaló érveket...

Én nem is értem õket, de hát legyen igazuk, hátha attól jobban alszanak.

Addig is én élek az Android nyújtotta szabadsággal, bár valóban egy korlátozás van, a Google account és annak a csak 3G-n keresztüli elérése, de sajna azt kiváltottam roppant egyszerûen....

Már keresem az új TV-t, ami értelemszerûen DLNA-s lesz, bár az is hülyeség almások szerint biztos, hisz azt se tudják, mi az....meg a többi dologról sem, hisz azok feleslegesek.
Vígan irányítom bentrõl az otthoni gépeket, otthonról a cégest, szinkronizálok WiFi-n, azt és olyan filmet, zenét nézek, hallgatok, amilyet én akarok, bár nem, mert a FullHD-s mkv-t nem bírj, ájájájjj, de a 720p-st simán, almások, tudjátok, mi az mkv? és a DivX? Konvertáljatok....
Világ almásai, konvertáljatok!!!
Még csengõhangot is, lol, de szánalmas, 30 mp az élet....
Folytatjuk... <#hamm>

Ó ne hergeld fel magad, õ ulkesh legjobb haverja, nemtudom ismered-e. Ha válaszolsz a hozzászólásukra csak eteted ezeket az itrollokat. Poénból csinálják az egészet, és csak az embereket akarják felidegesíteni.
Nalam csak Galaxy S volt, az nem gyozott meg, gondolom van jobb...

http://gaborszantai.co.uk/

Te kesz vagy teljesen, de szorakoztatasz😊))
Azert mert 50.000 konyv van Libriben, az nem azt jelenti, hogy en 2000-et otthon tartok. Mert lehet venni Tescoban 50 fele sort, azert en meg nem vennek 2-3 fajtanal tobbet.

EZ TE VAGY, DE SZERINTED AZ, AKINEK VAN 2000 KÖNYVE OTTHON, MÁRPEDIG NEKÜNK VAN, AZ HÜLYE?
HA ÉN MEG NEM ISZOM SÖRT SEMMILYET, AKKOR IS HÜLYE VAGYOK?

Semmi koze a kinalatnak ahhoz, hogy Te gyujtogetsz feleslegesen. 150 igenyes program az osszes online alkalmazas uzletben nincs egyutt, nemhogy az Android Marketben. Iszonyat magas lehet a kovetelmeny😊))

MAGAS A KÖVETELMÉNY, BIZONY. EZÉRT TUDOK ÉKEZETES BETÛKKEL ÍRNI PL.
HA TE NEM TUDSZ 150 ÉRTELMES PROGIRÓL, AKKOR AZ A HÜLYE, AKI TUD? MODERN, A MAI EMBER HOZZÁÁLLÁSÁT TÜKRÖZÕ DUMÁD VAN...

Lehet en vagyok a hulye, de maximum 2 app-al megoldok barmit egy temakoron belul, persze, lehet csak tul jok az alkalmazasok iPhone-ra, mert a szemetet kitiltjak (ezek hova is kerulnek, mit mondtal korabban?😄)

HA SZERINTED AZ APLLESTORE-BÓL KITILTOTT ALKALMAZÁSOK MIND SZEMETEK, ABBÓL MEGINT CSAK AZ ELVAKULTSÁGOD BIZONYÍTÉKA SZÛRHETÕ LE...

32 vagy 64 GB mire nem eleg? Elarulom nekem 8 GB foglalt, ebbol 5 GB zene - amit raadasul MEGVETTEM😊
Egermozi nem erdekel, dokumentumok Dropboxban vannak, kepek meg szinten online tarhelyeken.
Mi kell meg amire GB-ok kellenek?😊

NEM TUDOM, MILYEN GB-OKRÓKL BESZÉLSZ, ÉN ARRÓL ÍRTAM, HOGY LEHETÕSÉG VAN ENNÉL SOKKAL TÖBB PROGRAM TELEPÍTÉSÉRE, AZ OPRENDSZER ÉS A GÉP KÉSZEN ÁLL RÁ.

AKI MEG A NETEN TÁROLJA A FÉNYKÉPEIT, MAJD A GOOGLE-T VÁDOLJA ADATLOPÁSSAL ÉS AVVAL VISSZAÉLÉSSEL, AZ CSAK SZERINTED KOMPLETT...

TOVÁBBRA IS ELKÁPRÁZTATLAK, HOGY MENNYIRE KLINIKI ESET VAGYOK, AUTÓM IS NÉGY VAN, PC-M KETTÕ, EGY LAPTOP, TOVÁBBÁ MÉG KÉT NOKIA ÉS EGY SAMSUNG TELEFON.

MÉGSINCS IPHOINE-OM, MERT TOVÁBBRA IS JÁTÉKSZER KATEGÓRIA, ARANY ÁRBAN, DE NEM AZÉRT NEM VESZEK, MERT NINCS RÁ, HANEM, MERT BUTA.

JA, MOST BÖNGÉSZEK MÉG EGY AUTÓ UTÁN, BAJ-E?

MEGTEHETEM, ZAVAR-E? <#action>

Ez a nem megz rendesen az alkalmazás az honnan jön? mert hogy nekünk semmi gondunk nem volt az tuti. Most vett haverom is wildfire-t és durván elvisz minden oldalt, alkalmazást, és már ha hozzászoktál hogy másképp használod mint az rohadtalma termékeit akkor nincs vele gond.

És nem kéne megint kezdeni igen használtam már az istenetek telefonját is.
Galaxy S és a többi meg sokkal durvább mint a wildfire. Szerintem nállad nem volt még normális android telefon. Lehet újjítani kéne a szoftware-t. Ugyanis az új verziók jóval gyorsabbak, jobban reagálnak érintésre mint a régiek.
Akkor minek is linkeltél be egy játék trailer-t?

Ha fingod sincs, milyen alkalmazások lehetnek azok, amiket én megtartottam, hogyan is ítélheted meg, melyik és mennyi szar?
Tipikus Applefan hozzáállás a tiéd, csak azt hajtogatod, hogy a másiké az szedett-vedett, meg szar, fizesd be az egyházi adót Steve papinak!!!!

<#taps>

Minden okostelefon annyira korlatozott, mint a felhasznaloja😊

3 WinMo-s PDA-val azert ratettel az eddigiekre egy lapattal. Csernusnak meglenne az uj konyv beloled😊))

A jobb grafikai hardver az egy dolog. Csak ki is kell hasznalni, ez ami nem megy a szedett-vedett szoftverekkel. Mar amelyik telefonra epp fel lehetne telepiteni az aktualis OS-t. Aztan, hogy a Markethez pont hozzafer-e az ember az megint mosolyfakaszto kerdes.
A szebb futas egy dolog, de az sem hatrany, hogy az ujjam mozdulatara azt csinalja az adott szoftver, amit kell. Ez, amiben galaktikus hatranya van minden telefonnak az iPhone-hoz kepest.
Es akkor mi vagyunk a demagogok, mert azt kantaljuk, hogy 'igy jo, ennek igy kell lennie, mert Steve ezt mondta'?
Semmivel nem kulonb a masik oldal sem, sot!

"A 150 telepített program beteg szerinted? Akkor mit szólsz az Applefan banda "jobb az iPhone, mert arra HÁROMSZÁZEZER!!!!! alkalmazás elérhetõ" címû dumájához?"

Te kesz vagy teljesen, de szorakoztatasz😊))
Azert mert 50.000 konyv van Libriben, az nem azt jelenti, hogy en 2000-et otthon tartok. Mert lehet venni Tescoban 50 fele sort, azert en meg nem vennek 2-3 fajtanal tobbet.
Semmi koze a kinalatnak ahhoz, hogy Te gyujtogetsz feleslegesen. 150 igenyes program az osszes online alkalmazas uzletben nincs egyutt, nemhogy az Android Marketben. Iszonyat magas lehet a kovetelmeny😊))

Lehet en vagyok a hulye, de maximum 2 app-al megoldok barmit egy temakoron belul, persze, lehet csak tul jok az alkalmazasok iPhone-ra, mert a szemetet kitiltjak (ezek hova is kerulnek, mit mondtal korabban?😄)

32 vagy 64 GB mire nem eleg? Elarulom nekem 8 GB foglalt, ebbol 5 GB zene - amit raadasul MEGVETTEM😊
Egermozi nem erdekel, dokumentumok Dropboxban vannak, kepek meg szinten online tarhelyeken.
Mi kell meg amire GB-ok kellenek?😊

Nagyon jó amúgy!!!!
Van benne valami...

Pedig javul az iPhone, bár, aki befogadta a hitet már az elsõnél, miszerint az az egy és egyetlen, az zavartan áll most, mikor változik "a legjobb multimédiás telefon a világon"...

Bár felismerhetõ a mai napig a korlátozottságáról, korlátoltságáról.... <#puszi>

Arcor
😊

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Dehogynem, némely vallás áldozatai szerint...

Mesélj már az Android-nál stabilabb oprendszerekrõl, térj ki a sokoldalúságukra is, köszönöm!

Mert Infinity Blade játékot játszani mobiltelefonon az nem beteg dolog, mert az te vagy, mi?

Mondd, mibõl gondolod mellesleg, hogy ezen játék nem lesz Android-ra is???
Valamint mibõl gondolod, hogy a jobb grafikai hardware-rel rendelkezõ SGS-en nem fog jobban, szebben futni?

Ne légy demagóg....

A 150 telepített program beteg szerinted? Akkor mit szólsz az Applefan banda "jobb az iPhone, mert arra HÁROMSZÁZEZER!!!!! alkalmazás elérhetõ" címû dumájához?
Ez a százötven program azokból van, amiket nem töröltem, mert megütnek egy bizonyos szintet és hidd el magas követelmény az, amit én támasztok velük szemben, sõt köztük javarészt inkább a NAGYON MAGAS SZÍNVONALÚAK dominálnak, és igen: LÉTEZNEK Android-ra, bizony!!!!!
Vannak valóban kevésbé szükségesek is, de még amúgy az oprendszer és a tárterület ennek a sok-sokszorosát is LEHETÕVÉ TESZI, ellentétben más oprendszerekkel.
A WinMo halálát sem én híreszteltem, sõt jövendöltem, HÁROM WinMo-s PDA-m van jelenleg is....

jatektelefon<#idiota>

semmivel nem jobb az Android mint a többi okos telefon OS (szerintem inkább szarabb stabilitásban mindenképp). Divat. Ennyi. Majd elmúlik és akkor valami mást lesz majd divat venni.

A tobbi androidoshoz kepest tenyleg nem azok...

Gerygrey
Az emberek többsége igénytelen vagy laikus, megelégszik egy összetákolt oprendszerrel az összetákolt telefonján.

Akkor miért van az, hogy a legnépszerûbb androidos telefonok a Motorola Droid, HTC Desire és Samsung Galaxy S? Ezek nem éppen összetákolt darabok...
kocsog apple most megkapja
Lehet ebben igazsag, de ugye ezek profiorientalt cegek.
Nem mondom, egyiknek sem kell tanacsert menni a masikhoz, hogy mikent huzza le a bort az emberekrol, de egyelore ez az Apple-nak jobban megy, meg akkor is, ha csak az iOS-t es az ala rakhato eszkozoket nezzuk.

Flash meg megy iPhone-on is, raadasul mar csak bongeszot kell valtani hozza, feltorni nem is szukseges.
Oke, a jatekok nem fognak menni ertheto okokbol, de a jobbakat mar portoltak, ami szar, az meg nem is hianyzik. Video ellenben legalisan van. Mondjuk nekem minden gepemen tiltva van a flash tartalom, de tudom, hogy masok az igenyeink...

Amugy en a WinMo7-tol varok sokat, mert iPhone-bol sem veletlenul nem vettem ujat.
Egyszeruen nem fog meg, az Android meg annyira sem.
Durva, de Apple userkent, most kicsit az MS mobil OS-ert szoritok😊

Jaja. ez a legnagyobb baj, a ChromeOS jo lesz az egyszeru usereknek, akik felett a Google mar igy is teljhatalommal rendelkezik az informaciok tekinteteben.
Lassan elobb mondja meg a Google, hogy milyen alsogatyat vegyek, majd tag-eli youtube-on, elkuldi emalben, jeloli a helyet a StreetView-n, megkapom Calendarban, hogy mikor vettem fel, majd Facebookon lajkolhatjatok😊
A Google mar most undoritobb ceg, mint a Microsoft valaha is volt es legalabb ugyanolyan nehez megkerulni...

Elolvastam, valaszolni akartam, de mivel nem latok a konnyeimtol, nem eroltetem...

Aki 150 app-ot tart a telefonjan, annak tenyleg jar az ingyenes orvosi ellatas😊))

Az egyik legjobb baratom most vett Galaxy S-t maganak es a baratnojenek. Sajnos nem tudunk sokat talalkozni, mert 3 eve kulfoldon elek, igy csak miutan megvette, probalta ki a 2 eves 3G-met.
Halkan ennyit mondott egy napos iPhone-ozas utan: "De a Samsungnak nagyobb a kijelzoje..."

Ennyi😊
Az IFA is ketajtos, megsem sportauto😊

Suzukibol, Renaultbol, Peugeotbol is tobbet adnak el, mint Mercedesbol, Jaguarbol, Maseratibol😊

Én 13 évig csak Nokiát vettem, business kategóriásakat, kommunikátorokat stb, de meguntam a butaságukat és váltottam Blackberry Bold-ra, most ezzel nagyon meg vagyok elégedve. Nem is értem, miért fizetnek még egy csomóan ezreket sms-ekre, amikor tkp korlátlan méretû emailezéssel is lehet pótolni õket, és még telószámot se kell megadogatni hozzá egymásnak...
A másik, az Android. Az asszonynak vettem egy kimondottan csajosnak számító Sony X10 Mini Pro-t, 1.6-os azóta is a verzió (a HWSW szerint már kinn a 2.1 de még nem szólt a teló, hogy itt a frissítés). Nos én nem tom milyen különbségek vannak Android és Android között, de ez ami az X10-en fut, az egy kalap fos. A legalapvetõbb menüpontok sincsenek rajta, a hozzáadott suite (tudomásom szerint) nem mûködik együtt a legalapabb Office termékekkel, még egy kép háttérképpé való beállítása is az 1800-as éveket idézi (kijön egy keret, hogy mi legyen látható a háttérképen de aztán totál más lesz végül), nem is sorolom tovább. Ja, és persze a 3.0-s Android nem fog futni az ilyen kis kijelzõs készülékeken. Hát akkor nem tom miért ad ki az ember 70-90.000 forintot egy olyan telóért, amin csak ennyire képes az Android. Egy nagy csalódás volt egyelõre 😞((
dj ozsi
Amíg ezek ketten elõzgetik egymást, addig a NOKIA és a Symbian platform máig a világon a legtöbb eladást produkálja. <#eplus2>

Elképzelhetõ, sõt biztos, hogy lassabban, de akkor is gyõzne az Android OS, ha az iOS-hez hasonlóan csak egy készülék lenne kapható vele.
Ez tény, de ugye nem ez következett be.
Emiatt tud az iPhone fanatikus tábora ilyen hülyeségre hivatkozva még okoskodni.
A több hónapos SGS nyúzásom eredményeképp elmondhatom, ha valaki az iPhone-t tartja jobbnak, annak vagy elmentek otthonról, vagy direkt egy gyenge készüléket hasonlít (vajon miért...) az iPhone-hoz.
Az iPhone mindig is egy jó minõségû (kiváló is lehetne, de azért van avval is baj!), de átlagosnál szûkebbre szabott képességû telefon.
Akinek az elég, amit tud, az viszont ne okoskodjon bele abba a fejtegetésbe, hogy összességében melyik jobb, mert fingja sincs, mi mindent NEM TUD a készüléke.
Haverommal találkoztam egyik nap, ott kûzdött egy boltban, hogy egy csengõhangot hegesszenek már az iPhone4-esére, kicsit nem is tudtam megállni a fikázást, mert ez szánalmas, hogy ez a multimédiás telefon a mai napig milyen korlátozott.
Nyugodtan fogadjátok el, hogy az iPhone azért ilyen buta, hogy a stabilitását megõrizhesse, azt, hogy mennyire dilettáns cég az Apple, azt a Google bebizonyította immár, hiszen íme: lehet a szépség, a stabilitás és a sokoldalú hardware sokoldalú software-ezettségel valóság is.
Lassan bele kerül sok minden az iPhone-ba is, de még messze van a rugalmasan használhatóságtól.
Amíg rugalmatlan, addig nekem marad játéxer magamutatóknak.
A boltban is sikerült rövidre zárnom a vitát annyival, hogy az én készülékem olyan lehet csak, ami nem korlátoz hajóra, ha én repülni kívánok.
Ha akarom, letöltök egy torrentet is akár, de akár mp3, akár mkv, azt teszek vele, amit akarok, nem pedig azt, amit meghatároznak, vagyis nem is tudok róla, hogy mit lehetne, mint a legtöbb okoska itt...

Ha akarom, kiveszem az SD kártyát, mert nem elég nekem a wifi-n át az 1-2 MB-os másolás, 15MB-al akarok, nem elég a gyári csengõhang, videot akarok, cserélgetni akarom az SD-t, igen, mert amit felvettem az akár FullHd-ben is felvevõ, egyesek szerint az SD-re vétel miatt ócska kamerámmal, azt is megnézhetem, meg a másik kamerával felvettet is, az meg rejtett kamera, sõt a másik PDA-im valamelyikébõl is át akarom néha tenni és sorolhatnám, mi mindent meg akarok és tudok tenni, amirõl gõze nincs egy Apple fan-nek, hogy létezik...
A programokról meg annyit, ha valaki azt magyarázza, hogy Android-ra csak ócska, meg kevés program van, háááát, nem tudom, mirõl és fõleg miért beszél....Az Applestore-ból kitiltott progijaitokat is itt keressétek, háhá!!!
Van ócska is, igaz, de attól a jó progi jó marad, azt kell használni!
Mondom ezt több, mint 200 telepítés után, amibõl kb 150 fent van most is.
Na, hirtelen ennyit...

zola2000
Nem tudom, az eddigi összes telefonom amit vettem korának legjobb/legminõségibbjei közé tartozott (3330, 6600, N95), sok-sok évig tartottak/tart az n95 (eddig egyszer romlott el a 6600m bekapcsológombja, de 2500 forintért javították), de ha most vennék telefont az iphone lenne, de mivel az n95ömet lehet még sok évig nem szeretném lecserélni, lehet pár év múlva más lesz a helyzet, végülis a nokia az egyetlen európai versenyzõ, a többi (google, ms, apple) amerikai.

A

NOKIA-s megjegyzésre csak annyi a legtöbb szerviz és meghibásodott telefon listáját is vezeti a NOKIA! És ez tetézi azzal hogy szinte minden kiadott telefonja , beleértve a fapados FF kijelzõs-õket is, szoftverhibásan lettek értékesítve, és sûrû elnézés kérések közepette javítgatták és javítják a hibákat mind a mai napig. Azért ez is egy fontos adat!
Nem véletlen, mivel evidens hogy több androidos készülék van, és lesz forgalomban mint ALMA termés. És ha +fogadtatása lesz a Chrome OS-nak is, akkor meg lesz az új nagy hal, aki nem csak az internet uralkodója lesz de az OP és Mobil szegmenst egyszerre meghatározza!
Nos látva a jövõt, h konektorPC-bõl fogunk felhõkre csatlakozni, sõt a WOW-ot is streamelve kapjuk, így azt hiszem a vas PC fronton lassan csak egy eszköz lesz a megjelenítõhöz. Másrészt azt hiszem az apple nem gyárt telefonokat. A chipek, a kapacitiv kijelzõ etc csak jól összeválogatott hw csomag. Egy mac-nél sem a hw-eket fizeted meg, hiszen az egész beszerezhetõ lenne piacon, hanem a tökéletesre optimalizált OS-t. Az apple számomra OS-t gyárt, amit úgy tud csak megtenni, hogy válogatott hw-eket szerel be és a vásárolható hw-ek számát drasztikusan lecsökkentette. Ez PC fronton engem frusztrál. Ha elvi kérdést akarok csinálni a dologból akkor bármennyire is utálom az MS-t is, elõttük kell fejet hajtsak, ugyanis az alkatrészek konfigurációinak milliárdjain elfut az OS-ük a hw gyártók drivereivel, míg a macet hány féle változatban adják? Szóval ilyen hw kompatibilitásra nem túl nehéz egy jó célsw-t, pontosabban os-t írni.

Más a helyzet viszont a mobil piacon. Az alma jól elvan itt, hiszen egy telóban legfeljebb a memkari az amit cserélsz, azt meg megoldották, h elõre betervezték a várható igényeket pár évre, majd jó drágán belerakták. Itt szerintem egyeduralkodó lehetne az apple, ha... és itt van a HA, ugyanis a telefonoknál, mivel személyes, már-már a testünk részévé vált eszköznél korán sem mindegy, h hogy néz ki. Az alma megtehette volna, h ugyan azokat a hw-eket más-más burokban árulja, de a diktatórikus hozzáállása ebben a szegmensben megosztja az embereket.

Vissza térve az OS vs teló vitára, sztem mindkét cég OS-t gyárt. A google pedig nagyon is jó munkát végzett, ha a kompatibilis készülékek darabszámát figyelembe vesszük. A symbianra meg én is kiváncsi vagyok, bár megmondom õszintén, h laptop árban nincs kedvem TELEFONT venni aminek az egyetlen plusz értelmes szolgáltatása, h nem kel, nem jó a külön mp3 játszó, mert akkor nem hallom a telót ha csörög. A többi szolgáltatást nem vagy nagyon ritkán használom, elég elhanyagolható dolog. Ha nem kötnék gúzsba a kezem, akkor egy szifonnal beérném, mert telóra és mp3-ra jó, már ha az iGo problémák megoldódtak már. Az okostelefonok kütyüzhetõségei ezen a téren kevésbbé érdekelnek, bár a nyílt forráskódot támogatom.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD