135
  • dyra
    nem értem mire ez a iPhone gyűlölet. Sok mindent lehet rá mondani, de, hogy szar lenne szerintem nem. Már kézbe fogva érzi az ember, hogy egy minőségi cucc. A legújabb iPhonnak gyönyörű napfényben is egész jól olvasható a képe. Gyors, sose dermed be. A beépített levelezője nagyon rendben van. Én örülnék ha egy ilyen telóm lenne. Bár nekem a mérete picit túl nagy. Az Androidos telómmal elvagyok ez is jó. De a 150 alkalmazás van fent a telómon nehezen hihető.
    1. Nincs értelme
    2. Valószínűleg fel sem megy
    3. Ezek az alkalmazások ilyen mennyiségben biztosan fogják a telót.
  • levente68
    Valóban, pont ugyanezt már sokszor leírtam, te gyengeelméjű, csakhogy azért, mert mindannyiszor előtte elmagyaráztam mindent.
    Azért, mert annyira sötét, részrehajló paraszt vagy, azért én nem fogom minden topikban újra, meg újra elmagyaráznom az egészet.
    Lapozz vissza azokba a topikokba, ahol ezen vitatkozunk évek óta és lám, megleled amit szerinted soha nem írtam le.
    Ne járasd le magad mindig evvel a farok dumával, hogy nem írtam le, mert sokszor leírtam, csak te, bunkó módon egy felsorolásból egyre, ha válaszolsz, az is hülyeség és elfelejted, hogy ott van egy rakat konkrétum még, amit figyelmen kívül hagytál…
    Szántam rá figyelmet, valamint te magad is tudod, hogy nem játszik mindent le a szifon konvertálás nélkül, iTunes függő, ha fel van törve, akkor többre képes, de SGS töretlenül is, nem is root-oltam, gyári állapotban tud mindent, majom!
    Külső feliratot is, lükefejű, MINDENT, amit szifon, meg még többet.
    Tudod, te segglyuk, az Android eleve lehetőséget ad arra, hogy idegen eredetű alkalmazást telepíts, ez a szabadság, paraszt!
    TE, TE pöcs, TE vagy az, aki nem ismeri a másik kütyüt, de ugatsz baromságokat.
    Csak ugye, amivel több az Android, az csak baromság lehet, szerintetek….
  • narumon
    Hát mivel folyamatosan olyan dolgokat írsz az iphoneról ami nem igaz, így azért erősen véleményes hogy próbáltad-e és nemcsak egy kirakatban láttad, vagy valami hasonlóan okos ember hasonlóan buta hozzászólását olvastad egy fórumon. Az első percben lejön ha valaki nem használt még iphonet amikor olyanokat ír, hogy drm-es fájlok, nem tud videot lejátszani, csengőhang csere, meg a kedvencem a: nem jó hozzá akármilyen fülhallgató téma. Ezek azért 2 perc használat után is kiderülnek nem egy rendes próba után.
  • narumon
    Könyörgöm legalább próbáld ki mielőtt véleményt írsz róla. Ennyit kér itt mindenki. Folyamatosan olyan dolgokat szajkóztok ami talán az első generációs iphonenál fent állt, de bakker a 4-esről (3.gen) beszélünk.
  • levente68
    Mert te is nagyon tudod, próbáltam-e iPhone-t....
    Én SGS-ről beszélek, nagyon sajnálom, ha nem jut el a tudatodig, továbbra 1,21GB szabad programok számára a 2GB-ból, szerinted 1KB-os programok lehetnek?
    Na, te is ülj le, egyes!
  • dyra
    :XD lol én vagyok a pancser? Demonstráld már nekem azt a 150 telepítést egy videón. Veled ellentétben én véletlen már SGS-t is próbáltam. Pancserkém. Hülyének akartok itt mindenkit nézni. Miután feldobtad a 150 nem 1kb app -t legyél szíves a teló használhatóságát is demonstrálni. Aztán ugass itt pancserkém.
  • speed2006
    Szia narumon .
    Látom kezdődik.
    sanyicks : Multitask van, FM nincs, nem korlátolt a programtelepítés(itt is van alternatíva, és offline telepítés is), antennahibát én nem vettem észre. És ezt úgy írom hogy van egy X10-esem is. (hoppá abban sincs FM) Nekem egyedűl a BT okoz gondot. Maguk az OP rendszerek jók mindkettőben, csak a szolgáltatól elcseszik. Az SE a timescape-l meg a mediascape-l. Na azok nem kellenének bele. De az X10 egy nagy rakás szar. Már amióta megvettem. Az új 2.1 meg egy mellényúlás ezen. Csak csicsa, de semmi előrelépés, leszámítva a HD videofelvételt. Nekem ne mondja senki hogy gyorsabb lett. Lehet hogy más telefonon jobb, azt nem tudom. Én is iPhone ellenes voltam, de a 4-es után megváltozott a véleményem. És van összehasonlítási alapom is. De egy HTC Desire HD-t kpróbálnék.
  • sanyicks
    Most minek mondjak konkrétumot, ha már 40szer le lett írva, és hasonlóan feature-nek állítjátok be a hiányosságokat mint pl az fm rádiónál, vagy a multistask hiányánál, az antennaproblémáknál, a korlátolt programtelepítési lehetőséget (igen ezért szarik mindenki a marketre, mert egyrész normális ember 20 programot használ nem 300000-ret, másrészt van alternatíva, mert nem csak egy szar helyről lehet telepítgetni, lehet akár offline is...).
  • lenox01
    Pfff mekkora idióták annak itt... Szerintem te nem láttál még androidos telót nem hogy az van neked. Vagy max vodafone 845-öd lehet vagy valami ilyesmi. Amin van vagy 80 megád appot telepíteni... SGS-en gigabájtok vannak appokat telepíteni... Nemhogy 150 az sok lenne, jóval több is rámegy. Pancser...
  • narumon
    Ez megint egy fröccsögés konkrétumok nélkül. Az a baj az antiApple trollokkal hogy mind ezt csinálják, különösebb tudás nélkül. És ha már hiánylista; az antiapple trolloknak hiányzik az FM rádió (XXI. század nice), de nem hiányzik egy jó market (érdekes azóta mióta az android is igy működik azóta ez lekerült a napirendről), elvoltak értelmes szinkronizálás nélkül (érdekes mióta a többi telefonba ez bekerült ez is lekerült a napirendről) lehetne még sorolni. Az egyik oldal semmivel sem jobb mint a másik és fordítva.
  • narumon
    nem nem számtalanszor leirtad pont ugyanazt mint most. Konkrétumok nélkül. Nem játszok le konvertálás nélkül bármit (mint ahogy az SGS sem), de az általánosan elterjed formátumokat lejátszom konvertálás nélkül (MP3/WMA/RM/AAC/FLAC,WMV/AVI/MKV /RM/RMVB/XVID/MP4/MOV/3GP/MPG - Szerintem ez több mint elég. Jah természetesen külső feliratot is támogat).

Ööö lassan beismered hogy nem láttál, vagy ha láttál nem szántál rá figyelmet és nem ismered az iphonet? Csak fikázni tudsz?
  • dyra
    OKÉ! :XD de ne 1kb -os progik legyenek :XD
    Koma véletlen Androidos telóm van :XD nem tudsz annyi progit feltenni rá csak kis csotvaszokat max amik kb semmire sem valók. Illetve van még1 megoldás kicsit megbuherálod a telót gari ugrik meg ilyen apróságok, hogy hót lassú is lesz de mind1. Ha neked ez kell. :XD
    Én veled ellenben próbáltam már iPhone -t és jobb telefonnak tartom mint az Androidos telókat. Sajnos nincs rá lovém.
  • sanyicks
    Hohó hohó!! nem sikerül lesöpörni az iphone hiányosságit hahaha :DDD mekkorát röhögtem... az iphone összes "előnye" ebből áll. Hiányos valami nembaj, az feature úgy a jó, ha meg nem hiányos más készüléken akkor az szar mer "cpu"-t használ, "nincs rá szükség" (ami nincs az apple cuccokban meg arra az apple userek szerint nincs is szükség, de ha bekerül akkor elengedhetetlen, és minden szar amibe nincs (pl multitask)).
  • levente68
    Ja, és ne gyere megint, hogy te kulturáltan írtál, én meg nem, tőlem mást már nem kapsz, mert már sokadszor játszod el a jóindulatomat...
  • levente68
    Te barom, amit százszor kiveséztünk, megint elfelejtetted?
    Ha azt hiszed, én vagyok az ápolód, tévedsz, így hát nem kezdjük elölről, ne sírj, akkor sem.
    Láttam, hamarabb, mint te, de ezt is kiveséztük már évek alatt sokszor, karcsú a memóriád...
    Konvertálgatás nélkül lejátszol bármit? Mert ha igen, megint a saját szavaidat ütöd, fütyike. Ha meg nem, akkor megint egyes, leülhetsz!

Nem írtam meg, mi az a rengeteg dolog amit nem tud ifos? De igen, keress vissza, sokszor leírtam, csak neked, majom, az láthatatlan valamiért....
    Vakhit, talán? IGEN!!!
  • levente68
    Kapaszkodj meg: nem kamu, ha kívánsz komoly pénzben fogadni, demonstrálok neked, de komoly pénzben gondolkodj, koma!
  • narumon
    "Mert nemigen van olyan, fordítva viszont lesöprik az iOS hiányosságait taglaló érveket..."

Hát eddig még nem sikerült lesöpörnünk mert még nem írtál egyet sem... :( Szomorú de addig nem tudunk rá érdemben válaszolni.
  • narumon
    IGEEEN és megint itt van Levente aki bizonyítottan nem látott még iphonet közelről. Fikázni mindig tud, de a mostani hozzászólásai is bizonyítják, hogy nem is látott ilyet még. Nézzük csak:

"Elképzelhető, sőt biztos, hogy lassabban, de akkor is győzne az Android OS, ha az iOS-hez hasonlóan csak egy készülék lenne kapható vele."

Hmmm mondjuk ennek ellent mond, hogy eddig egyetlen androidos telefonból sem adtak el annyit mint iphoneból. Sőt talán még felét sem....

"A több hónapos SGS nyúzásom eredményeképp elmondhatom, ha valaki az iPhone-t tartja jobbnak, annak vagy elmentek otthonról"

Persze azt mindig elfelejted leírni, hogy miért is...

"Akinek az elég, amit tud, az viszont ne okoskodjon bele abba a fejtegetésbe, hogy összességében melyik jobb, mert fingja sincs, mi mindent NEM TUD a készüléke."

Hát ezt múltkor is leírtad de akkor sem voltál képes leírni, hogy mi az amit NEM TUD az iphone. Leírni könnyü csak hát mikor konkrétum kéne akkor nagyon nagyon csendben vagy.

"Haverommal találkoztam egyik nap, ott kűzdött egy boltban, hogy egy csengőhangot hegesszenek már az iPhone4-esére, kicsit nem is tudtam megállni a fikázást, mert ez szánalmas, hogy ez a multimédiás telefon a mai napig milyen korlátozott."

Azért mert a haverod korlátozott agyban attól még a telefon nem az. Miért kell egy csengőhanggal küzdeni. 2 gombnyomás rátenni. Monjuk én netről szoktam csengőhangot leszedni, mert nincs kedvem szarakodni a vágással és eddig mindent megtaláltam amit kerestem, így mondjuk legyen 3 gombnyomás a download gombbal együtt.

"Nyugodtan fogadjátok el, hogy az iPhone azért ilyen buta, hogy a stabilitását "

Még mindig nem tudjuk miért buta. Azért mert buta a haverod és egy csengőhangot nem tud rátenni? Nana...

"Amíg rugalmatlan, addig nekem marad játéxer magamutatóknak."

Kérdés kinek mit jelent a rugalmatlan.

"Ha akarom, letöltök egy torrentet is akár, de akár mp3, akár mkv, azt teszek vele, amit akarok, nem pedig azt, amit meghatároznak, vagyis nem is tudok róla, hogy mit lehetne, mint a legtöbb okoska itt..."

Szerintem azt tehetsz vele amihez program van és nem azt amit akarsz. Vagy az most nagy kunszt hogy mkv vagy mp3 vagy flac vagy akármi? Ezt természetesen tudja az iphone is. (talán igazam van és nem láttál még iphonet közelről?)

"Ha akarom, kiveszem az SD kártyát, mert nem elég nekem a wifi-n át az 1-2 MB-os másolás, 15MB-al akarok, nem elég a gyári csengőhang, videot akarok, cserélgetni akarom az SD-t, igen, mert amit felvettem az akár FullHd-ben is"

Ööö most megint hasra kell esni? Én wifin keresztül nem 1-2MB-al másolok rá, de biztos csak én vagyok megint "béna", és még kábel is van hozzá jéééé. Ja képzeld nekem sem elég a gyári csengőhang és jééé még videot is lejátszik és a fene még HD-t is. (csak nem az lesz a vége, hogy beismered hogy nem láttál még iphonet közelről???)

"másik PDA-im valamelyikéből is át akarom néha tenni és sorolhatnám, mi mindent meg akarok és tudok tenni, amiről gőze nincs egy Apple fan-nek, hogy létezik..."

Nekem inkább az tűnik fel, hogy neked nincs gőződ arról, hogy ezek iphoneon is léteznek. (A baj csak az, hogy úgy adod elő mintha tudnád hogy arra nincs pedig csak láthatóan tájékozatlan vagy)

"Na, hirtelen ennyit..."

Ööö elfelejtetted beismerni, hogy nem láttál még iphonet közelről.
  • Tiro2
    Tesztkérdés:
    Az androidosok a csajhoz és macbook-hoz csatlakoznának vagy a három buzihoz alatta? :D

• dyra
    kamu az a 150 program egyszerre fent. Annyi fel sem megy. Max ha széthekkeli a telót. A gyorsítótára csak 2GB lenne. Estess már mást a hülyeségeiddel. Az android sem isten. Ráadásnak ha azon progik fele időzítve fut a teló össze is szarja magát de septibe :XD Komolytalan.
  • sanyicks
    hogy nem érzik istenkáromlásnak hogy androiddal elátott pólót vesznek fel az apple fanok? Bár a cél érthető, de mégsem szentesítheti az eszközt :)
  • sharpshooter #74
  • levente68
    Hehe, megjöttél végre?
  • William Hunter
    :)
  • farxis
    Aki nem ios-t és iphonet használ az buzi!!!! hiszen az iphone a legminöségib!!!!!!! Ezt Steve Jobs mester is megmondta!!!!!!!!!!!!!!!444444
    iphone ra van a lektöb app ami mind minöségi app!
    Én tudom nekem van mert nem vagyok csoró!!!!!!!!

ulkesh g archangel Fefee és ferrer is tudja, együt szoktuk kipróbálni az uj dolgokat.
  • levente68

Sebaj, az ő nyomorúságos életükbe is lehet vinni fényt, hogy az nem marad meg, az már az ő bajuk!!!
  • sanyicks
    Mekkora fail vagy ecsém :D te szoktad verni magad rá hogy fúúú milyen sok app van az appsztórban, és az milyen "minőségi", most meg pofánköpöd magad... hát igen az apple fan mindent megtesz hogy a kedvencét jobb színben tüntesse fel.
  • levente68
    Persze, hisz az egy szar, mint ahogy te azt mindjárt el is magyarázod, miért....
  • levente68
    Igen, igen, ez az én bajom is.
    Ha Applefan bértollnokoknak hittem volna, nem merek SGS-t venni.
    Annyi baromságot hordanak össze, miszerint ez is, az is szar benne, hogyelképesztő.
    Én meg várom a nagy hibákat, de nem jönnek...
    Mondják, szar a GPS benne, érdekes, 70-nel megyek, elindítom és 500 méteren belül pontos pozíciót ad, várom a nagy stabilitási hibákat, de nem jönnek, szarrá telepítettem, egyszerre annyi mindent futtattam, hogy leesik az állam, hogy még mindig fut, de fut, fut, fut.
    Nem mondom, belefutottam ócska programba, azt töröltem is, de az nem az oprendszer hibája ám!
    Ami nincs az övékben, az nem kell, hülyeség, ami ebben nincs, na az elementáris hiányosság...
    Csakhogy, nem tudom meg, mert nem árulják el, mi az, amit iOS tud, de Android nem, háháhá...
    Mert nemigen van olyan, fordítva viszont lesöprik az iOS hiányosságait taglaló érveket...

Én nem is értem őket, de hát legyen igazuk, hátha attól jobban alszanak.

Addig is én élek az Android nyújtotta szabadsággal, bár valóban egy korlátozás van, a Google account és annak a csak 3G-n keresztüli elérése, de sajna azt kiváltottam roppant egyszerűen....

Már keresem az új TV-t, ami értelemszerűen DLNA-s lesz, bár az is hülyeség almások szerint biztos, hisz azt se tudják, mi az....meg a többi dologról sem, hisz azok feleslegesek.
    Vígan irányítom bentről az otthoni gépeket, otthonról a cégest, szinkronizálok WiFi-n, azt és olyan filmet, zenét nézek, hallgatok, amilyet én akarok, bár nem, mert a FullHD-s mkv-t nem bírj, ájájájjj, de a 720p-st simán, almások, tudjátok, mi az mkv? és a DivX? Konvertáljatok....
    Világ almásai, konvertáljatok!!!
    Még csengőhangot is, lol, de szánalmas, 30 mp az élet....
    Folytatjuk...
  • lenox01
    Ó ne hergeld fel magad, ő ulkesh legjobb haverja, nemtudom ismered-e. Ha válaszolsz a hozzászólásukra csak eteted ezeket az itrollokat. Poénból csinálják az egészet, és csak az embereket akarják felidegesíteni.
  • G_ArchAngel #65
    Nalam csak Galaxy S volt, az nem gyozott meg, gondolom van jobb...
  • levente68
    Te kesz vagy teljesen, de szorakoztatasz:)))
    Azert mert 50.000 konyv van Libriben, az nem azt jelenti, hogy en 2000-et otthon tartok. Mert lehet venni Tescoban 50 fele sort, azert en meg nem vennek 2-3 fajtanal tobbet.

EZ TE VAGY, DE SZERINTED AZ, AKINEK VAN 2000 KÖNYVE OTTHON, MÁRPEDIG NEKÜNK VAN, AZ HÜLYE?
    HA ÉN MEG NEM ISZOM SÖRT SEMMILYET, AKKOR IS HÜLYE VAGYOK?

Semmi koze a kinalatnak ahhoz, hogy Te gyujtogetsz feleslegesen. 150 igenyes program az osszes online alkalmazas uzletben nincs egyutt, nemhogy az Android Marketben. Iszonyat magas lehet a kovetelmeny:)))

MAGAS A KÖVETELMÉNY, BIZONY. EZÉRT TUDOK ÉKEZETES BETŰKKEL ÍRNI PL.
    HA TE NEM TUDSZ 150 ÉRTELMES PROGIRÓL, AKKOR AZ A HÜLYE, AKI TUD? MODERN, A MAI EMBER HOZZÁÁLLÁSÁT TÜKRÖZŐ DUMÁD VAN...

Lehet en vagyok a hulye, de maximum 2 app-al megoldok barmit egy temakoron belul, persze, lehet csak tul jok az alkalmazasok iPhone-ra, mert a szemetet kitiltjak (ezek hova is kerulnek, mit mondtal korabban?:D)

HA SZERINTED AZ APLLESTORE-BÓL KITILTOTT ALKALMAZÁSOK MIND SZEMETEK, ABBÓL MEGINT CSAK AZ ELVAKULTSÁGOD BIZONYÍTÉKA SZŰRHETŐ LE...

32 vagy 64 GB mire nem eleg? Elarulom nekem 8 GB foglalt, ebbol 5 GB zene - amit raadasul MEGVETTEM:)
    Egermozi nem erdekel, dokumentumok Dropboxban vannak, kepek meg szinten online tarhelyeken.
    Mi kell meg amire GB-ok kellenek?:)

NEM TUDOM, MILYEN GB-OKRÓKL BESZÉLSZ, ÉN ARRÓL ÍRTAM, HOGY LEHETŐSÉG VAN ENNÉL SOKKAL TÖBB PROGRAM TELEPÍTÉSÉRE, AZ OPRENDSZER ÉS A GÉP KÉSZEN ÁLL RÁ.

AKI MEG A NETEN TÁROLJA A FÉNYKÉPEIT, MAJD A GOOGLE-T VÁDOLJA ADATLOPÁSSAL ÉS AVVAL VISSZAÉLÉSSEL, AZ CSAK SZERINTED KOMPLETT...

TOVÁBBRA IS ELKÁPRÁZTATLAK, HOGY MENNYIRE KLINIKI ESET VAGYOK, AUTÓM IS NÉGY VAN, PC-M KETTŐ, EGY LAPTOP, TOVÁBBÁ MÉG KÉT NOKIA ÉS EGY SAMSUNG TELEFON.

MÉGSINCS IPHOINE-OM, MERT TOVÁBBRA IS JÁTÉKSZER KATEGÓRIA, ARANY ÁRBAN, DE NEM AZÉRT NEM VESZEK, MERT NINCS RÁ, HANEM, MERT BUTA.

JA, MOST BÖNGÉSZEK MÉG EGY AUTÓ UTÁN, BAJ-E?

MEGTEHETEM, ZAVAR-E?
  • sathinel
    Ez a nem megz rendesen az alkalmazás az honnan jön? mert hogy nekünk semmi gondunk nem volt az tuti. Most vett haverom is wildfire-t és durván elvisz minden oldalt, alkalmazást, és már ha hozzászoktál hogy másképp használod mint az rohadtalma termékeit akkor nincs vele gond.

És nem kéne megint kezdeni igen használtam már az istenetek telefonját is.
    Galaxy S és a többi meg sokkal durvább mint a wildfire. Szerintem nállad nem volt még normális android telefon. Lehet újjítani kéne a szoftware-t. Ugyanis az új verziók jóval gyorsabbak, jobban reagálnak érintésre mint a régiek.
  • levente68
    Akkor minek is linkeltél be egy játék trailer-t?

Ha fingod sincs, milyen alkalmazások lehetnek azok, amiket én megtartottam, hogyan is ítélheted meg, melyik és mennyi szar?
    Tipikus Applefan hozzáállás a tiéd, csak azt hajtogatod, hogy a másiké az szedett-vedett, meg szar, fizesd be az egyházi adót Steve papinak!!!!
  • G_ArchAngel #61
  • G_ArchAngel #60
    Minden okostelefon annyira korlatozott, mint a felhasznaloja:)
  • G_ArchAngel #59
    3 WinMo-s PDA-val azert ratettel az eddigiekre egy lapattal. Csernusnak meglenne az uj konyv beloled:)))

A jobb grafikai hardver az egy dolog. Csak ki is kell hasznalni, ez ami nem megy a szedett-vedett szoftverekkel. Mar amelyik telefonra epp fel lehetne telepiteni az aktualis OS-t. Aztan, hogy a Markethez pont hozzafer-e az ember az megint mosolyfakaszto kerdes.
    A szebb futas egy dolog, de az sem hatrany, hogy az ujjam mozdulatara azt csinalja az adott szoftver, amit kell. Ez, amiben galaktikus hatranya van minden telefonnak az iPhone-hoz kepest.
    Es akkor mi vagyunk a demagogok, mert azt kantaljuk, hogy 'igy jo, ennek igy kell lennie, mert Steve ezt mondta'?
    Semmivel nem kulonb a masik oldal sem, sot!

"A 150 telepített program beteg szerinted? Akkor mit szólsz az Applefan banda "jobb az iPhone, mert arra HÁROMSZÁZEZER!!!!! alkalmazás elérhető" című dumájához?"

Te kesz vagy teljesen, de szorakoztatasz:)))
    Azert mert 50.000 konyv van Libriben, az nem azt jelenti, hogy en 2000-et otthon tartok. Mert lehet venni Tescoban 50 fele sort, azert en meg nem vennek 2-3 fajtanal tobbet.
    Semmi koze a kinalatnak ahhoz, hogy Te gyujtogetsz feleslegesen. 150 igenyes program az osszes online alkalmazas uzletben nincs egyutt, nemhogy az Android Marketben. Iszonyat magas lehet a kovetelmeny:)))

Lehet en vagyok a hulye, de maximum 2 app-al megoldok barmit egy temakoron belul, persze, lehet csak tul jok az alkalmazasok iPhone-ra, mert a szemetet kitiltjak (ezek hova is kerulnek, mit mondtal korabban?:D)

32 vagy 64 GB mire nem eleg? Elarulom nekem 8 GB foglalt, ebbol 5 GB zene - amit raadasul MEGVETTEM:)
    Egermozi nem erdekel, dokumentumok Dropboxban vannak, kepek meg szinten online tarhelyeken.
    Mi kell meg amire GB-ok kellenek?:)
  • levente68
    Nagyon jó amúgy!!!!
    Van benne valami...
  • levente68
    Pedig javul az iPhone, bár, aki befogadta a hitet már az elsőnél, miszerint az az egy és egyetlen, az zavartan áll most, mikor változik "a legjobb multimédiás telefon a világon"...

Bár felismerhető a mai napig a korlátozottságáról, korlátoltságáról....
  • Arcor
    :)