6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
tomonor #2490 Több nullázás nem lesz. A játék valószínűleg open beta marad örökké, ugyanis a play4free játékok általában nem hagyják el az open beta taget. -
Nagydög #2489 Mer' o szekreny, azer'. A nyifogas miatta olyan, mint a cirkuszban megsertodni a bohocra. -
Bala10 #2488 attól még bugos lehet. :D amúgy nem lennék biztos ebben, max a battlefund-os dolgokat nem törölhetik... mondjuk sok értelme nem lenne a többi nullázásnak sem. -
#2487 attól még béta :) -
#2486 Valaki tudja meddig lessz még béta a játék ?? -
lammaer #2485 Nekem tegnap azt irta vki, hogy nem lesz több törlés... -
Bala10 #2484 valszeg attól, hogy még béta. -
Rainbow15 #2483 Az mitől van, hogy elvesztek a fejlesztéseim? 4-5 pontot használtam el, ma belépek (meg tegnap is ez volt, azóta újra fejlesztettem, de semmi), és nincs semmi fejlesztés. (1-2 pontosokat vettem meg) -
#2482 Mi a faszért kötexik? De legalább alapja lenne, és mondjuk elkenné a számat. De nyúlbéla (be se jelölt). Pedig hidd el, szívesen okoznék neki örömöt azzal, hogy hagyom magam párszor lelőni általa (még én is örülnék neki, csak ne kötekedjen má). De csak fossa a szót, arra meg bőven elég a BF2-3 totyik. :-) -
JagFater #2481 Nem szokta a paraszt a szántást.
Már más világ van koschi. Nyúlbéla, emós köcsögöknek áll a világ.
Mimózalelkű faszcsírák, amik szentül meg vannak győződve, hogy ha beböfög valamit egy fórumra, megváltotta vele a világot. -
#2480 ő harcolta ki magának, kellett szarakodnia cifuval -
#2479 Jézusom, picsogtok itt mint a szaros gyerekek. koschwarz, ha az adatlapodon szereplő életkorod valós, akkor röhögnöm kell, hogy képes vagy ennyire bedurcizni, mert kirakták szekrényt. lehetne több eszed is.. jöttök itt a -favokkal. röhej. csak tessék, én biztosan nem fogok forgolódni este azért, mert ti ezzel "büntettek" bennünket..
másrészről én sem értem, hogy miért kellett szekrényt kirakni. kicsit kötekedett, kicsit troll volt.. és? le kell szarni és átgörgetni amit írt.
beszarás, mint az oviban. -
#2478 istenem b+
-fav -
lammaer #2477 Senki sem volt emós. Értelmetlen volt a jelenléte.
Humorérzéked táplálására ott van a BF2 topik, de a baromkodásaira nem volt vevő ez a brigád. Ennyi.
Ha a topik meghal hát meghal, de még mindig jobb mint arra bejönni hogy 2 órával ezelőtti látogtaás után 60 új HSZ-t jelez a gép, amiből minimum 30 ő, és amiben van összesen 2 témábavágó hozzászólás. -
#2476 Ami azt illeti én egyik modnak sem szóltam ez ügyben. De ettől függetlenül nekem sem tetszett már ez a viselkedése. Mmindenbe belekötött és kezdett már unalmas lenni. -
#2475 el ne sírd magad :D
más: lesznek újdoncságok mostanában? unommá karkandot -
#2474 mi a faszért kell szekrényt kitiltani, de őszintén? ne legyetek már ennyire érzékeny kis emósfiúcskák baszki, akire ha csúnyán néznek, már elsírja magát, és megy eret vagdosni. semmi humorérzéketek, mindent komolyan vesztek. én speciel a magam szórakoztatására olvasom a topikot, és pont örültem, hogy schrank is itt van. kb. még a bf2 topik sem tartott volna olyan sokáig, ha csak a játékról szólt volna.
portáseffekt...
bye. -
#2473 Már megvan :) Mindenkinek köszönöm a támogatását! Mint ahogy eddig is, most is mindenbe segítek amiben tudok és rendet tartok a topikban. Bár most, hogy szekrény ki lett tiltva, egy darabig nem lesz ilyen gond...egésszen egy új troll megjelenéséig...
Megpróbálok majd mindenkit öszegyűjteni, hogy ne csak a véleményeinket osszuk meg itt egymással, hanem a játékélvezetet is. Jó kis közösség fog kialakulni hidjétek el, csak ehhez a ti segítségetek is kell! -
Bala10 #2472 kapdosd össze a támogató hszeket és írj a [email protected], ha pár nap után sem történik semmi, akkor az általános moditopikba írjál. :) -
#2471 jó áron van nagyon akit érdekel.) -
#2470 ez nem egy chat.hu -
#2469 Elektro kérlek minél előbb jelentkezz hgnek!
A Trolloknak meg...valóban "pörög" a topik és kinek jó ez? a játékról egyre kevesebb szó esik. Ellenben az oltás és az arc az egyre több.
Szekrény ha rajtam múlna nem csak warnt kapnál hidd el
A banner pedig zseniális....
-
#2468 nnna a becsei sheriff majd leolt mindenkit -
#2467 Beismerhetnéd te is, hogy jogossan! -
lammaer #2466 Jó üzlet lett volna az előző banner, de nélküled... -
#2465 nekünk köszönhetitek hogy pörög a topik, nélkülem még rendes bannerem se lenne éliennn... -
#2464 Nem, me nem csíra vagyok ez van. Ezért hagytam ott a BF2-t is, me tele van kocsoggel. De nem baj, így jártam. Max ide se irkálok be, me minek. Értelmeset mostanába itt se olvasni, mióta ide gyütt a troll brigád. -
#2463 kösz zotya én:
- csináltattam JagFater-rel,
- engedélyeztettem cifu-val
- és kaptam miatt .... -
#2462 Jó a banner
-
#2461 elég olvashatóan nem:-D -
JagFater #2460 Nem esik le, hogy szopatnak? :-) -
#2459 a tévében... -
#2458 Aha. Te valszeg lehetnél valamelyik TV gyártó reklám arca. Ja bocs, még sem. Még nem gyártanak akkora képernyőt, melybe bele férne az arcod. Azzal a gyér K/D-del nem hencegnék. De eddig nem sokat mutattál, max a rossz helyes írást, meg a beképzelt dumát. TE eddig hol "arattál" sikereket a fiúkon kívül? -
#2457 :DD Köszcsi -
#2456 igen
nem
nemigen ... -
#2455 Hali! Csak két kérdésem van, a Spawn pointokat randomra választja a gép, vagy tudunk mi is?! Meg Squad nincs még ugye, vagyis lesz?! -
#2454 jjja hogy akkor ez olyan mint amikor a KOKO meg a többi nagy boxolónk világbajnokok voltak valami harmadrangú szervezetnél
neked meg van egy nagyon jó K/D-d egy olyan játékkal amivel nem játszik senki
már előre félek, hogy találkozunk valamelyik bfp4f szerveren , a kör nagy része azzal fog elmenni hogy helire vársz -
Gyuszopapa #2453 A 2142-őt én is nagyon szeretem,tervezem hogy újra nyomom multiba. -
#2452 +1 Elektro -
#2451 +1 Elektronak.