6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
lammaer #2530 Amúgy nekem nagyon bejött az "új" kasztrendszer. BF2-ben leginkább a mediket (a medpakk meg a defib miatt) meg a supportot komáltam (lmg-k miatt), erre itt egybegyúrták a kettőt. LMGs medik, fiiinooooom :) -
lammaer #2529 Ahá, akkor a szintlépkedés volt az a sok credit... ez volt igazán feltűnő, hogy az elején több száz creditet kaptam még úgy is hogy igazán nem is csináltam semmit, míg később, amikor egy meccs tetjén végeztem pontszám ügyileg és vártam a sok creditet, akkor meg adott 60-70-et. Néztem is ki a fejemből hogy most akkor mi van...
Már kezdtem azt hinni, hogy képesek voltak olyasmit megcsinálni, hogy egy nap ahogy egyre többet játszik az ember egyre kevesebb creditet ad (némelyik MMO-ban találkoztam ilyesmivel, hogy jobban elhúzzák a játék életciklusát). -
7th uwu #2528 Jaj de gáz. Nálad sokkal keményebb statbuzikat is láttunk már. Erre a teljesítményre azért ne legyél büszke.
-
#2527 Ki nem fossa le hogy milyen a banner? Csak egy egyszerű design elem...nem az számít hanem az hogy információval lássuk el társainkat, kérdésekre válaszoljunk, megosszuk tapasztalatainkat...hasonlók. -
JagFater #2526 Hát ha valaki venné a fáradságot végre a bannerral foglalkozni, akkor már rég lenne rajta egy link a honlapra, mint faq, de hát srekk, meg a semmiről pofázás fontosabb nekik. -
#2525 Amikor javítanak/változtatnak a játékon hol lehet megnézni a petch notes-t? -
Nagydög #2524 Ne porogd tul, Fater! -
JagFater #2523 Inkább, mint a hozzád hasonló baszkok hülyeségeit olvassam.
-
#2522 akkor mégis mi a f@szt akarsz? másokra erőltetni a szekrényt?
eddig akárhöl összegyültek a kisköcsögkörösök minden topikban ez volt, én tuti nem foglak hiányolni benneteket. bye -
#2521 Off:
Nos eddig én olyan topikokban voltam ahol tökéletesen normális volt a hangulat. Nem volt az ittenihez hasonló trollkodás. -
JagFater #2520 Papagáj vagy?
Pont, hogy ti akartok itt barátkozni. :-D
Épp ezt mondom. -
JagFater #2519 Hát egy szintet mindenképp feltételez. :-) -
#2518 A Mapokat vágom asszem...bár ezen az újon még nem voltam. Majd meglássuk :P lehet 2 kör után rájövök, hogy nem nekem való az ilyen :S:D -
#2517 ami neked bejön.. ízlés kérdése, olyan mitn gumival vagy nélküle -
#2516 Talán assault...a fogyhatatlan lőszer miatt és mondjuk azzal(és engivel) fogod legelőbb megismerni a pájákat mert a többi 2 kaszt általában campelésre van használva :D -
#2515 FBn azt írták, hogy 2 óráig fog tartani =/ Na de nincs is kedvem nagyon játszani... tegnap az assaultom harmadszorra vesztette el a 60k-70k XPt 19. levelen. Utoljára 5k hiányzott a max levelhez mikor pont lejárt az M16-om, gondoltam kiugrom a store-ba kibérelni még 1 napra erre látom nincs XP -.-' -
#2514 Nemtoom elméletileg 10 kor már vége...de ki tudja meddig szöszölnek. BFHnál is szokott ilyen lenni, kiírják hogy 2 óra karbantartás vagy ilyesmi aztán lesz belőle 5-6 :P.
Amúgy egy tökéletesen kezdő FPS játékosnak melyik kaszt való leginkább? mióta volt a restart azóta nem is léptem be a profilommal, csak öcsémével néha...mivel érdemes kezdenem? :P -
#2513 remélem valami bugfix vagy javítanak a könneksönön
off: jagfater, én barátkozni IRL szoktam, nem tudom hogy vagytok vele, de megsúgok én is egy titkot. ez az sg fórum :)))))) -
#2512 Off: És? Ez kizárja azt hogy normális legyen a társalgás?
Am offline a szerver 2 órán át :S...pedig épp uncsiztam :S -
JagFater #2511 Elárulok egy titkot. (körbenézőssmile)
Hajolj csak közelebb!
Ez az sg fórum... -
#2510 Kérek mindenkit fejezze be a fórumozók minősítését! (Ennek nem itt a helye...és ne érezze senki ennek szükségességét.)
Off:
Humorérzéke mindenkinek van kinek több kinek kevesebb. Értem én hogy lazának lenni jó, jó is nem ez a probléma de a köcsög és a laza asszem nem ugyanaz.
A témába nem vágó offolást pedig kérem mindenki jelezze egy "Off:" felirattal hogy legalább csak az olvassa el az ilyesmit akit érdekel. (Más fórumokon ez működik...itt nem tudom miért nem.) -
JagFater #2509 Inkább egy kis humorérzéket, lazaságot kéne magatokra szedni, mert olyanok vagytok mint egy csapat ovis.
Anyúúúú, elvette a lapátomat.
Csúnya vagy, mert odaültél mellém.
Ha már nem egymás faszát szopkodjátok körbe, rögtön fel vagytok háborodva.
És sztetek attól jó egy topik, ha 100x-ra is azt beszélitek ki, hogy kinek milyen böngészőben fut. -
#2508 Igen, lehet többen is. :-))) -
Nagydög #2507 "lesűjednünk"
Azert egy dologban szekrenynek igaza volt. -
#2506 Nem kívánok erről "vitatkozni". Szekrény NEM bohóc, és KÉSZ. Egy bohóc NEM anyázik, és sorolhatnám, de értelmetlennek tartom és meddőnek ezt a részt. Aki anyázni akar, meg másokkal civakodni, arra van nem 1 (másik) totyik. Szerintem nem kellene lesűjednünk arra a szintre. :-? -
JagFater #2505 Ezek szerint nem láttál még bohócot. Mást sem csinál, csak mást szopat...
-
#2504 Egyenlőre nem számít. Úgyértem nincs még semmilyen stat rendszer. Ha vesztesz kevesebb Credits-et kapsz abban a körben, de ez attól is függ, hogy milyen pája volt. Oman-on max: 130 C-t gyűjthetsz (ha esetleg szintet is lépsz akkor +500 C), Karkand-on kb 60-at ha jól tudom, Sharqui-n pedig 45-et győzelem esetén. Az, hogy mennyi XP-t kapsz nem a csapatodtól függ, illetve mégis mert könyebb úgy ha már vissza van szorítva az ellenfél és ők pedig jönnének előre, mert akkor csak szépen sorban lelőheted őket... -
lammaer #2503 No, most hogy a WorldOfTanks élesbe ment és törölték 9 hónap grindjét :) belecsaptam egy kicsit a BFP4F-be.
Ami nem teljesen világos:
- számít az hogy a csapat nyer vagy veszít? Kevesebb lesz az xp/cred mondjuk vereség esetén?
- az normális hogy a nap folyamán egyre kevesebb creditet kapok a meccs végén? Hiába kapok elég sok XPt, mintha a kettő köszönőviszonyban sem lenne... -
#2502 Egy ilyen játéknál relatív az a "végleges verzió" jelző, mert mindig lesznek benne újítások, új páják, fegyverek apró bugok javítása. Bár szerintem nem lessz örökké open beta :) -
bistvan22 #2501 Azért ez érdekes. Valakinek firefoxxal megy csak, nekem meg explorerrel... -
#2500 én krómmal játszom, nem volt sok problémám eddig vele -
lammaer #2499 3.6os Firefoxxal semmi baja... -
bistvan22 #2498 Én hallottam olyat egyik barátomtól, hogy olvasta lesz végleges verziója. Nem egy hantás a srác, úgyhogy én hiszek neki. És nekem bétaként sem volt vele semmi bajom.
Valakinek volt? -
bistvan22 #2497 Nekem pl. a firefox nem nyitja meg és a 9-es explorerrel minden rendben. -
#2496 A bohócon nem sértődik meg az ember, de ő Szekrény, NEM bohóc. A bohócnak nem az a célja, hogy megalázzon másokat, cikizzen, anyázzon. Azt otthon kell gyakorolni közelebbi rokonságon.
Szerintem. -
Livius #2495 "Firefox-ot csak a gyávák használnak. Internet Explorer az igazi férfiak böngészője. Veszély, kaland, nyitottság!" -
Wan még aki IE-t használ?? -
Bala10 #2493 -
#2492 nekem alapól sok helyen szarakodott 9es explorer, ha tudod tedd vissza a 8at lehet megjavul. -
Livius #2491 Hello!
Már egy ideje nem tudom futtatni a játékot, mert a playnow után az internet explorer 9 nem kezdi el elindítani a bővítményt. Valaki erre tud valami megoldást? (A firefox válasznál egy kicsit több majd jobb lenne.)