6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Alien69
    Sajna erre már NINCS mód. Egyfelől az a BF2142 VOLT, már nem is tudom, mennyi évvel ezelőtt. Statom jelenleg. E szerint mai nap 8.96 K/D Ratio a gunshippel. A különbség abból adódik, hogy a beírt K/D Ratio 9.3 még az aktív korszakomat jelöli, utána már csak ritkán játszottam, ráadásul, az akkori beállításaim, és hardwereim változtak. Régebben snipázásra, és gunshippre volt kihegyezve a beállításaim, a "közelharc" totál nem ment e-miatt. Klánoztam, és mint írva vagyon, a gunship ranglista elég előkelő helyén voltam, emlékeim szerint 86.-ig jutottam. Klánommal (HTW, és nem én voltam a klán vezér szerencsénkre) nemzetközi vizeken is megálltuk a helyünket. De, a BF2142 TITÁN túl komplikált egy átlag BF rajongónak, mert kifejezetten CSAPAT játék, keveset lehet base kempelni, pontosabban szinte semennyit se, és ismétlem önmagamat, MAXIMÁLIS csapat munkát követelt. Ezért (IS) kedveltek velem repkedni a friend listámban lévők, ahol pl több külföldi (pl német) is bőven volt, és amikor mentem publikolni, bizony tülekedés volt a gunner helyére. Tehát, én ahogy beszálltam (ezt megvárták) ugrottak be. NEM véletlenül. Egyfelől kevés ellenfelünk akadt, másfelől sok időt, és energiát áldoztam arra, hogy a GUNNEREM sokat ölhessen. Rendszeres volt a 30-30 kill mind kettőnk részére, 1-2-3 halál mellet, az is főleg mondjuk a roadkill miatt volt, azaz, kicsit túl lentre mentem, és nem metrót vezettem.
    De tervezem a helizést is itt.
  • erieskrisz
    Legyen Elektro a topik hg je
  • [NST]Cifu
    Lecseréltem a bannert, ha van/lesz ennél jobb, akkor a modi topicban lehet jelezni.
  • tomonor
    megjegyzés: a creditért vett veterán fegyóitokat úgy élvezzétek ki ma, hogy holnaptól már drágábbak lesznek.
  • phiton
    egyetértek, +1 Elektronak
  • Alien69
    Én NEM szeretnék olyan tré totyikot, mint a BF2. Ott nem emberek vannak nagy részt, hanem trollok. NEM kell MINDEN BF totyikból TROLL totyikot csinálni. Akinek NEM tetszik, hogy vannak még "kicsit" értelmesebb EMBEREK is, meg NEM Románia, meg Bulgária a kultúra meleg ágya, azoknak bőven jó az a BF2-s totyik. Ott kevés értelmes HSZ születik.
    Ergo, Elektrofrombc2 (mert hogy "kedves" szekrény EZ a felhasználó neve) szerintem megfelelő lehetne HG-nek.
    Ráadásul, 27/4 tankkal az átlagnak jó max, legjobb körnek savanyúúú.
  • Bala10
    mit? :)
  • Lupous
    Elhiheted...nekem sincs fingom az egészről...nem vagyok tisztában a dolgokkal sajna...rakjátok össze itt a topikban hogy milyen legyen ... aztán ha a nagytöbbségnek megfelel akkor a leendő hg berakja...vagy lehet kérni a moderátor topikban. (persze kóddal mindennel együtt)
  • JagFater
    A gombokat természetesen átírom olyanra, amire akarod. Illetve ha szerzel egy szomszédos topikból egy kódot, hogy kell ennek kinézni, akkor megcsinálom azt is. Fogalmam nincs milyennek kell lennie.
  • szekrény
    amúgy valamelyikőtök adhatna egy kulcsot , mert AT-zni akarok !
    van röppájája az rpg-nek? mennyi lrakéta van egyszerre ? mennyi pontot sebez ? ha eláruljátok akkor elmondom hogy az APC-nek az első kerekei szemből a gyengéi géppuskával 10pontonként zabálja le a 3-4 pontos csipegetések helyett
  • szekrény
    ezeknek ha leírod a nevét akkor se tudták bezzeg a berényimiklós meg a magdianyus eltitkolt árváját mindegyik felismerné :

• HTS s3rg1nh00
    most miért kellett lebuktatni?eddig olyan jó volt h.senki nem tudta:(
  • szekrény
    kosvarc ott van a frencbe mint néger tábornok , de ezt az élien gyereket nem tudom felvenni pedig tudom a nevit: AiRbOyFlYaLiAn
  • Bala10

remélem, hamarosan lehet szervert választani.
  • spcs
    ok, köszi
  • szekrény
    prepairing: javítás
    loguot aztán uninstall
    újratelepít
    login ...
  • szekrény
    olyan jó lesz amikor mind egy szerveren lehetünk majd és az első kör után a banda 3/4-e beírja "húha már ennyi az idő mennem kell..."
    "jajjj nincs kész még a házim sziasztok..."
    "bocsi srácok de most a hugomnak kell a gép..."
  • spcs
    Sziasztok. Néhány nap kihagyás után újra nyomnám a játékot, sikerül is bejelntkeznem, de állandóan egyedül pakol egy pályára és valami olyasmit ír ki, hogy "pre-game: wait ..." de maradok egyedül. Mi lehet a gond? Köszi előre is a segítséget.
  • szekrény
    óóó igen, azért már szívesen megnézném élien 9.3-as k/d-ját élőben
  • Frosty01
    tankkal csináltad? akkor karcsú
  • szekrény
    asszi nem fér be a tankba
  • Bala10
    ez nem nagy szám ne is haraguggyá! asszival összehozok ilyet. :D
  • Frosty01
    hol bújtál el keci?
  • szekrény
    itt az új banner
  • szekrény
    ja Elektro (én legalább le tudom írni a nevét) "Elelro"
  • Drang
    akarom mondani: házigazdának :)))))
  • Drang
    Elektrot házigazádnak!
  • Lupous
    Jajja elektro legyen a HG :D
  • Vaxi
    nyugodtan lehet intézkedni, nem hiszem, hogy bárkinek ellenvetése lenne.
  • Gonz0
    Legyen Elektro a HG
  • Bala10
    akkor jelezze mindenki, aki szeretné, hogy Elektro legyen a HG, összegyűjtjük a hszeket és úgy mehet az illetékesekhez. :)

• Lupous
    Oké ez nem a bf topik. hanem a bfp4f. A modiknak pedig te toltad be nem JagFater (ha már a helyesírásnál tartunk ugye...)
  • szekrény
    JafFater rakta be , mert eddig a bf topikokba az ő munkája szerepelt a bannerben , amúgy meg már tisztáztuk , hogy mi a helyzet nem ?!
  • Lupous
    Ehh
    szekrény:
    Attól hogy nem játszok rendszeresen még nem jelenti azt pl hogy egyáltalán nem tolom néha. Van egy öcsém ő egészen odavan érte. így fent van a gépen...és igen néha meglesem mizu van vele...sőt szeretek lámákat is lőni (mást nemtook :P) elég gáz hogy neked magyarázkodok...de hát...

A banner lecseréltetése legkevésbé sem a te feladatod. mivel beraktál ide egy bannert (mitttooménhonnan) gombokkal mindennel, és persze darabolva, kódolva nincs a kép szal így semmivel se jobb mint az eddigi. + ha ezek meglennének akkor se biztos hogy kellene, csak ha a fórumozók többsége úgy látja hogy jobb mint a mostani, ami egy gyors kényszermegoldás volt csak a topik nyitása óta...és azóta se panaszkodott senki sem csak Te.
    + az is elég irónikus hogy pont egy olyan fórumozó akar változtatni a topikon aki épp kiebrudalni készülök a topikból (több fórumozó jóváhagyásával-nem csak személyes okból)
  • szekrény
    nekem nem "engedelmeskedik" cifu ...
  • Vaxi
    ott a moderátori topic, picsogás helyett inkább ezzel foglalkozzatok, hogy cserélődjön a banner, és elektro megkapja a házigazdaságot..
  • Vaxi
    persze, hogy nem gondoltam komolyan, hogy kérek bármit is.
  • szekrény
    cseréltesse már ki valaki a bannert , köszi ...
  • szekrény
    ezt most ugye nem gondolod komolyan hogy visszakeresgéljek helyetted, az ÉV BATTLEFIELD oldala lett és nem csak a külső miatt ahanem az átláthatósága révén is ...
  • Vaxi
    ő erről linket plz