Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Assaultként se kell csalni, csak nem mindig megy a totális ferr játék. Azaz, ugye amerre megy az ember, vannak spawn pontok, és tankkal is, ha arra járok, kénytelen az ember oda lõni. Ha nem, akkor onnan lõnek ki. De, nem szokásom direkte oda állni, és ezeket a pontokat tûz alatt tartani. Fõleg, mert én is voltam hasonló helyzetben. Mondjuk, eddig max 1-2 alkalommal gyilkolásztak le így, mert ha ezt észre veszem, megalázom (ha lehet) a csávót, és ugye shimán el lehet kerülni ilyenkor is a halált, és legyílkolni a ganajtúrót (természetesen késsel, sajnos kanál nincsen). Eleve, mindig az van elõnyben, aki mozog, fõleg, ha tudja, hol van az ellenfél. :-)
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
jó a fegyvere, jó jármûvek ellen, és még javítással is szerezhetsz pontot. elég kilõnöd egy meccs alatt 2-3 jármûvet, és ott vagy a pontlista elején. kapsz külön a jármûpusztításért, meg a benne ülõk killjeiért. mellesleg szerintem az alap fegyvere is rohadt jó, egyébként elég csak eltalálni az ellent, azért is már ad pontot.
és ha a kasztodnak megfelelõen játszol, amit a legtöbb assaultról vagy medikrõl nem lehet elmondani, akkor sokat segítesz a csapatnak, amikor két jó találattal kiszeded a társaidat aprító jármûveket (mindig a seggükre érdemes célozni).
a tracer ellen majd a végsõ változatban biztos lesz valami füst vagy amivel a jármûvek ledobhatják magukról, de jelenleg én nem szívesen ülök jármûbe, mert egy pillanat alatt ki tudnak szedni.
szóval szerintem az engi a legjobb kaszt.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A többi kaszt felejtõs. Rengeteg medicet látok, de medic csomagot? LOL Van, amikor a megfelelõ helyen van a medic (tehát háztetõn), de olyan hülye ostoba, hogy nem rak magához csomagot. Assault dettó. Bár, azok sûrübben dobnak le ammo packot, de akkor is nehéz találni. Ha jól emléxem, egy tárazás 5 pontot ad, a medicre nem emléxem, mennyit ad gyógyitásra. Ergo, a engi tankban a legtöbb pontot hozhatja. Snipa nem lövi ki (jelenleg), assault max gránátozza (mondjuk a light tankot jól sebzi). Telepítettre meg ugye az ember autómatán rá küld egy lövést, és kb legalább minden 2.-ban meg is hal valaki. Egy kis szerencsével a tankkal lehet a legtöbb killt elérni, és ha sikerûl megfelelõ helyre menekülni, és javítani, a pontszám is maximalizálódik. Két nap játék alatt 9-s szintre vittem a nulláról. A többivel ilyen (szerintem) esélytelen, vagy akkora mázli kell, amekkora nincsen hack (aimbot) nélkül. :-)))
Remélem elég "bõ" volt. De ez természetesen szvsz! :-P
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Nekem is tudna küldeni valaki egy beta kulcsot? 😄 Már elég rég kértem és még nem küldték de ha esetleg elküldenék akkor itt ha valaki más kér majd annak továbbítom a sajátom.
Elõre thx!
Ha valakinek van egy feles béta kulcsa, és elküldené privátba, azt megköszönném.
üdv
Amúgy láttátok a fõmenü új hátterét?
496V-9U8L-AER5-HAM3
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
6BDP-EZR6-K7J2-XVDK Jó játékot !
nickname: doki09
9934-YBA9-285V-X4AD
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
mert a http://battlefield.play4free.com holnaprol ott beírtam az email címet de nem kaptam semmijen e-mailt amibe lett volna a kod.
más honnan nem tudom letölteni?
FIVE THOUSAND beta keys all in one code. Already in the beta? Send it to your friends; but be quick! FSPQ-6PXK-5U6J-HZ29
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
másik meg, hogy tesztelni akarják a szervereiket, ezért hétvégén szeretnék, ha legalább 10000-en játszanának. ha nem sikerül, utána egész héten nem lehet majd játszani, csak hétvégén megint.
én mondjuk pont megyek síelni szombaton, egy hétre.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
de ha egyszer az rpg bugot kijavítják...már most is jó vagyok az engivel de... 😄
Amúgy remélem a véglegesbe beleteszik majd az összes ruszki hangot, a Bad Company 2-bõl.