6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Vaxi
    de kurrvajólnézki :DD
  • Elektrofrombc2
    Kiosztották az ereklyéket! Egy kis leírás, hogyan aktiválhatjátok őket.
  • Elektrofrombc2
    Majdcsak. :) Köszi. Jaja, már tervezgetem!
  • koschwarz
    név: koschwarz
  • Vaxi
    Elektro, gratula a házigazdasághoz :) lehet pofozgatni a bannert :))
  • Alien69
    Ez van sajna. Erre kell majd a TS- hogy a térképen belül is megtaláljuk egymást.
  • lammaer
    Nekem az egész bad company széria kimaradt... BF2, BF2142 és most ez.
  • zotya10002
    JA-ja együtt nyomtuk!!

Csak nekem ez még baromi furcsa!!Más mint a sima jó kis bad c.2
  • lammaer
    Skacok, most én vagyok totál denevér, vagy squad opció nincs a játékban?

Merthogy enélkül szép-szép hogy egy szerverre kerülünk, netán még egy oldalra is, de amilyen random helyekre spawnol a cucc, marha nehéz lehet effektive együtt játsdzani...

Másik: szerver választás - azon kivül hogy berakok esetleg favba egyet - nincsen?
  • lammaer
    Szerintem én ma láttalak is... :)
  • zotya10002
    Gondolom:-)De ez jutott eszembeee!
  • Vaxi
    a neveden felröhögtem :DDD
  • zotya10002
    Na meg engem is felvehettek!! nevem : Stiflermama

• Elektrofrombc2
    Engem is felvehettek: HUN~Engineer
  • Rainbow15
    Ma felmentem játszani vagy 3x, és 1 perc után mindig kidobott, azt mondja, valami gond van a netkapcsolatommal. Előtte pedig a PB dobott le. Mi van vele? (ja és laggolni is szokott, de a netemmel nem lehet gond, gyors, és ki is kapcsoltam a netet evő appokat)
  • KaBuTo666
    Kéne mi? :DDDDD
  • Alien69
    Anno, én is használtam, de csak egyféle képpen megy már manapság (gyerek nem soká megy aludni). Azaz, én hallgatom mit fecsegtek, és max beirkálok üziket.
  • alex88
    playernév: alexultra88
  • Bala10
    igen, van publik része! a beregisztráció kissé lassan megy, de utána simán és könnyen használható. én délutánonként fent szoktam lenni, aki szeretne oda reget, az írjon rám TS-en.
  • spcs
    Csaba
  • Lupous
    Lupous[HUN]
  • Vaxi
    player név: Timon

elektro, te meg írj a moderátori topicba mostmár
  • Alien69
    FlyBoySAS
  • dezsolti78
    bzs, bzs_doki
  • bistvan22
    HUNBrian
  • Frosty01
    kk , Whiteystar - recon.

elektro még mindig nem kapott hg jogot???
  • lammaer
    Srácok,

Aki úgy gondolja felvenné az itteni arcokat ingame barát listába, az dobja be a nevét itt egy HSZ erejéig.

Aztán összegyűjtöm egy HSZbe és belinkeljük a banner alá.

Bala: a 2309-ben megadott TS publikus és mindenki által használható? Mert akkor beteszem a névlista végére.

• lammaer
    Aki gondolja, vehet fel engem is, lammaer neven futok.

Es jo medik vagyok, belolem csak ugy hullik a doboz - kis túlzassal volt, hogy csak dobozbol csinaltam pontokat ;)
  • Vaxi
    mi az account neved?
  • Vaxi
    zsíír :D
  • Vaxi
    igen, pontosan erről van szó :D
  • bistvan22
    A kinek milyen böngészőben fut téma is a játékhoz tartozik, de egymás szidása nem.
  • KaBuTo666
    ez én vok, kellek most?
  • Alien69
    "Aki részt vett a zárt bétában, kapni fog holnap egy Beta Force Baret sapit. Aki ráadásul ugyan ezt a "fiókot" használja a BF Heroes-hez, kap egy Beta Force Jacket is. Aki ráadásul 2010 decemberében vásárolt 2800 BF-t, az megkapja a M9 pisztolyt."
  • Alien69
    Erre lenne jó a friends lista. Csak, szerintem kevesen használják. Speciel engem eddig ketten kerestek meg. Pedig még szekrény is meg ígérte, hogy elkeni a számat.
  • Frosty01
    hát kész hogy mi hisztit le kell vágni egy két enginernek vagy medicnek h hajlandó legyen kifosni egy uzsonnásdobozt vagy basztatni a haldokló tankot... ilyenkor azért megfogalmazódik bennem egy két kérdés h mi a halálnak kezdenek ilyen kaszttal ha le se szarják a csapattársaikat?
  • Alien69
    Most melyikre gondlosz? A BF2142-re? Egyfelől tévesen ítélsz, másfelől nem vagyok statbuzi. Azért, mert elvakult vagy, nem kell statbuzizni. Máskor is mondtam, és egyértelmű, hogy szar a statom (de Én monhdatom, hogy én vagyok a szar, TE ilyet NE mondj, mert nincs mire vergődni, vagy viríts jobbat, már a sajátod), főleg az inflanty rész, azaz szinte az összes gyalogsági fegyó. A gunshippes statom meg egyáltalán nem rossz. Természetesen, SOSE gondoltam, és mondtam, hogy én lennék a legjobb gunshipes (még Magyar viszonylatban SEM). SŐT! Azt is tudom, mit ér a statisztika. De felesleges fikázni. Teljesítményre meg igenis büszke lehetek. Ez meg az én egyéni szoc problémám. Elvégre nemzetközi mezőnyben ott volt a klán az első helyen is. Természetesen csak kis részem volt a sikerben, de ez most mindegy. Legalább megvolt a létszám.
  • Vaxi
    nagyon nagy szükség lenne ilyen medicekre :DD
  • Frosty01
    ok, kezdek is egyet :DDDDDD
  • Vaxi

így kell a medic-kel játszani.