6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Vaxi
    nem
  • alex88
    üdv!

karaktert lehet törölni?
  • Lupous
    HEhheee :D...Enginierrel vagy mivel nyomultam ma (A borzalmas sniperezés után :P)...20/13-as stattal kőkeménynek érzem magam :D
  • Alien69
    Eddig nem hallottam olyanról, hogy korlátozva lett volna.
  • lammaer
    Wohohooo, köszi... és ez korlátlanul használható vagy egy idő múlva battlefundsba kerül?
  • Alien69
    Mondjuk ez tény, aki full inflanty, annak felesleges a repcsiheli, elvileg. Qrva ritkán azárt előfordulhat, hogy ott az ellenfél repcsije, és el kellene vinni. De mivel nem tudod, vissza adod az ellenfélnek.
  • Bala10
    ahol kiírja, hogy mennyi pontod van, ott vagy egy két irányú nyíl... újrahasznosítós ikon. :D ha azt megnyomod, akkor törlődnek a kiosztott pontjaid és újra tudod rakosgatni.
  • Bala10
    nagyon ritkán ülök járműbe. egyedül omanon van kezdésnél, hogy csónakba, vagy orosz oldalon valamelyik járműbe huppanok, de játék közben szinte csak gyalogolok. :)
  • lammaer
    "aztán átvariáltam a pontokat"

Ezt hogyan? Volt vmi törlés, vagy van legális módja a resetnek?

Amúgy nézegetve a medik képzettségeket, nagyon sok fontos dolgot nem láttam amire el lehetne költeni azt a 20 pontot...

Defibet unlockoltam, 2 gránát, 2 medic box meg a TOW. A tank páncélzatokat meg azt hogy még több pontot beleöljek 2 másodperces újratöltésért feleslegesnek tartom egy mediknek. Repülni meg nem szoktam... Sztem még a medivacot meg az advanced ládát gyúrom, szeretem amikor jönnek a +10 pontok.

Combat expertise vonalon a combat triageig kigyúrom, jó azt látni hogy kinek kell a gyógyitás. A többi elég opcionálisnak látszik, egyiket se találom elég vonzónak.

Persze ha vki tud vmit javasolni mi az ami nagyon hasznos...

• Alien69
    Szerintem ez ritka, nem éri meg, csak ha már nem jut eszedbe más. A másodlagos fegyver betöltést segítő szerintem jobban megéri, mint egy bizonytalan bumm. A tankon/apc-n gyorsabban betöltő cucc soxor PONT a megfelelő előny lehet.
  • Bala10
    attól szoktam én néha kinyiffanni?:D olyan kell nekem is^^
  • Alien69
    77 killhez már tehetség is KELL. Megfelelően kell helyezkedni, gondolom.
  • Alien69
    Azzal egyszer megszíttam. Úgy láttam, mintha eldobta volna. Vártam relative sok időt, elvileg már réges rég fel kellett volna robbannia. Ááá, meg várta, míg oda értem.
  • Frosty01
    ami szerintem mocskosul megéri - az a páncélozott járgányokon a másodlagos fegyver. asszem tow missile (ez nagyon!), meg egy gépágyú...

meg még amin nagyon gondolkozám hogy a gránátos részét kigyurmázni, hogy halál után hagyjon egy kis meglepetést... úgyis ha leállok kempelni, általában odasunnyognak mögém h lekéseljenek...
  • Bala10
    én beállítottam, hogy jelezze a kis térképen, de publikolásnál ez végülis tök felesleges. :) aztán átvariáltam a pontokat és inkább máshova tettem azt az 1 pontot.
  • koschwarz
    a sniper awerness-szel csak hallasz egy felszisszenéshez hasonló hangot, amire esetleg fel sem figyelsz a csatazajban, de egyébként szerintem hasznos. bár ha pl. van egy kis lag, hiába hallom a hangot, és ugrok fedezékbe, a fedezékben látom magam, és ennek ellenére kapom a találatot. nálam be van rakva mindenesetre a pont oda.
  • Jabar
    de amúgy amióta játszok vele ez volt az egyetlen ami feltünt. Ügyesebbek vannak nállam sokan de az nem cheat :D
  • Jabar
    hát nekem nem szokásom cheaterezni, alapból nem is írogatok soha de az egyik szerveren volt két csávó (én csapatomban)azok folyamatosan eltüntek és megjelentek arrébb 20-30 méterre, meg háztetőn. Nem tudom mi volt de mindenesetre vicces volt :D
  • Frosty01
    lol villám vilmos létére egyszer sem halt meg? szép!

de ha figyelitek néha a random chat-et , szoktak beszélgetni cheaterekről, hogy ki látott mit és hol és hogyan és ...
  • Bala10
    ma összefutottam egy kivételes tehetséggel:

meg egy magyar sráccal, ki minden halála után anyázott egy sort...

eddig sikerült elkerülnöm az ilyeneket. :D
  • Alien69
    Jó ez a rucika. Sajna a fegyó (M9 pisztoly) az gáz, szerintem. Persze a fizetős veterán M1911-hez képest.
  • nandorb
    Biztos van,csak nincs megcsinalva a gomb ra:D erdekelne mit tud a szerver oldala, tudod-e olyant mint BF2-ben. Meg mit tud az pb, screenshootol kezdve minden...

Meg nem auto spawn rendszer+ hogy kivalasztod hova,meik zaszlohoz spawnolj az jovolna ha mar nincs squad rendszer.
  • lammaer
    Akkor már inkább a BF2 valamelyik moddal :)
  • MR ME
    sztem olyan nincs
  • Frosty01
    több mint valószínű hogy nincs :'D

nagyon fapados még... remélem nem marad ilyen mert akkormár inkább cs :D
  • nandorb
    Engem az erdekell hogy hol van a switch team gomb:)
  • lammaer
    Amúgy vki unlockolta a sniper awareness skillt? Marhára kiváncsi vagyok rá hogy használható-e (már csak két pont kell), mert nagyon jól hangzik hogy szirénázik a rendszer ha befog egy sniper... gyakran kiszednek amikor egy jeep-ből lövöm a 0.50-essel a heliket :)
  • lammaer
    Ne is mondd... tegnap nagy nehezen sikerült bejutnom HUN~Engineer mellé a szerverre. Remekül - mivel friend ugye - szépen átrakott a másik oldalra, igy élvezhettem hogy a ~26 killje közül néhány én lettem :)

Szóval szép-szép ez a barát rendszer, de kb semmire se jó amig a platoont meg nem csinálják benne.
  • Lupous
    Hát tapasztaltam...elég fos :S...de szerintem addig jó nektek amíg nem tudok csatlakozni hozzátok...túl "jó" vagyok :D
  • Elektrofrombc2
    Itt kivág a pics*ba, hogy a server full. Próbáld újra... nincs sorban állás.
  • Lupous
    Nemtoom itt mennyire működik de a mach making rendszer a BFH ban elég jó...csak ki kell várni azt a néha 10-15 percet. gondolom itt is az van.
  • erieskrisz
    Ja azt elfelejtettem hogy hiába játszik barát egy szeron szinte sosem tudok hozzá csatlakozni mert fullon van a szero szoval lehet akármenyi barátom 90% hogy ugysem fogok tudni mellé csatlakozni
  • Lupous
    Semmire az ég világon...persze talán jobban beleolvadsz a környezetbe meg hasonló faszságokat lehetne mondani hogy ezé meg azé jó...de nem...ez csak az egó növelésére van :P
  • Lupous
    Zsír :D... amúgy ingyé csak 2 karaktert lehet létrehozni? Azt hittem itt is van 4 hely...de nincs :( ahogy nézem :S
  • erieskrisz
    Én csak sapit kaptam egyébként látványon kivül jó az valamire
  • Elektrofrombc2
    Tervben van :P Köszi
  • Elektrofrombc2
    Igen. Ez egy bug, amit relog és játék újraindítása megold :)
  • Lupous
    Ehh a cikkben Elektro azt írtad hogy mindegyik katonánknál ott vannak a cuccok...ez nem teljesen így van...legalábbis nálam csak az egyik katonámnál jelzi a témát :S
  • Lupous
    A bannerba akár mehetne egy ilyen bf.hu-s hírsáv is vagy mih :D...
    Amúgy gratula a HG joghoz :D sok sikert :D
    Ez a kis ajándék tök zsír...asszem a BFHban is kapunk medált :D
  • Elektrofrombc2
    áh az előző link bedöglött, mert frissítve lett a cikk. Na szóval erről van a szó :D