6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#2610 nem -
alex88 #2609 üdv!
karaktert lehet törölni? -
#2608 HEhheee :D...Enginierrel vagy mivel nyomultam ma (A borzalmas sniperezés után :P)...20/13-as stattal kőkeménynek érzem magam :D -
#2607 Eddig nem hallottam olyanról, hogy korlátozva lett volna. -
lammaer #2606 Wohohooo, köszi... és ez korlátlanul használható vagy egy idő múlva battlefundsba kerül? -
#2605 Mondjuk ez tény, aki full inflanty, annak felesleges a repcsiheli, elvileg. Qrva ritkán azárt előfordulhat, hogy ott az ellenfél repcsije, és el kellene vinni. De mivel nem tudod, vissza adod az ellenfélnek. -
Bala10 #2604 ahol kiírja, hogy mennyi pontod van, ott vagy egy két irányú nyíl... újrahasznosítós ikon. :D ha azt megnyomod, akkor törlődnek a kiosztott pontjaid és újra tudod rakosgatni. -
Bala10 #2603 nagyon ritkán ülök járműbe. egyedül omanon van kezdésnél, hogy csónakba, vagy orosz oldalon valamelyik járműbe huppanok, de játék közben szinte csak gyalogolok. :) -
lammaer #2602 "aztán átvariáltam a pontokat"
Ezt hogyan? Volt vmi törlés, vagy van legális módja a resetnek?
Amúgy nézegetve a medik képzettségeket, nagyon sok fontos dolgot nem láttam amire el lehetne költeni azt a 20 pontot...
Defibet unlockoltam, 2 gránát, 2 medic box meg a TOW. A tank páncélzatokat meg azt hogy még több pontot beleöljek 2 másodperces újratöltésért feleslegesnek tartom egy mediknek. Repülni meg nem szoktam... Sztem még a medivacot meg az advanced ládát gyúrom, szeretem amikor jönnek a +10 pontok.
Combat expertise vonalon a combat triageig kigyúrom, jó azt látni hogy kinek kell a gyógyitás. A többi elég opcionálisnak látszik, egyiket se találom elég vonzónak.
Persze ha vki tud vmit javasolni mi az ami nagyon hasznos...
-
#2601 Szerintem ez ritka, nem éri meg, csak ha már nem jut eszedbe más. A másodlagos fegyver betöltést segítő szerintem jobban megéri, mint egy bizonytalan bumm. A tankon/apc-n gyorsabban betöltő cucc soxor PONT a megfelelő előny lehet. -
Bala10 #2600 attól szoktam én néha kinyiffanni?:D olyan kell nekem is^^ -
#2599 77 killhez már tehetség is KELL. Megfelelően kell helyezkedni, gondolom. -
#2598 Azzal egyszer megszíttam. Úgy láttam, mintha eldobta volna. Vártam relative sok időt, elvileg már réges rég fel kellett volna robbannia. Ááá, meg várta, míg oda értem. -
#2597 ami szerintem mocskosul megéri - az a páncélozott járgányokon a másodlagos fegyver. asszem tow missile (ez nagyon!), meg egy gépágyú...
meg még amin nagyon gondolkozám hogy a gránátos részét kigyurmázni, hogy halál után hagyjon egy kis meglepetést... úgyis ha leállok kempelni, általában odasunnyognak mögém h lekéseljenek... -
Bala10 #2596 én beállítottam, hogy jelezze a kis térképen, de publikolásnál ez végülis tök felesleges. :) aztán átvariáltam a pontokat és inkább máshova tettem azt az 1 pontot. -
#2595 a sniper awerness-szel csak hallasz egy felszisszenéshez hasonló hangot, amire esetleg fel sem figyelsz a csatazajban, de egyébként szerintem hasznos. bár ha pl. van egy kis lag, hiába hallom a hangot, és ugrok fedezékbe, a fedezékben látom magam, és ennek ellenére kapom a találatot. nálam be van rakva mindenesetre a pont oda. -
#2594 de amúgy amióta játszok vele ez volt az egyetlen ami feltünt. Ügyesebbek vannak nállam sokan de az nem cheat :D -
#2593 hát nekem nem szokásom cheaterezni, alapból nem is írogatok soha de az egyik szerveren volt két csávó (én csapatomban)azok folyamatosan eltüntek és megjelentek arrébb 20-30 méterre, meg háztetőn. Nem tudom mi volt de mindenesetre vicces volt :D -
#2592 lol villám vilmos létére egyszer sem halt meg? szép!
de ha figyelitek néha a random chat-et , szoktak beszélgetni cheaterekről, hogy ki látott mit és hol és hogyan és ... -
Bala10 #2591 ma összefutottam egy kivételes tehetséggel:
meg egy magyar sráccal, ki minden halála után anyázott egy sort...
eddig sikerült elkerülnöm az ilyeneket. :D -
#2590 Jó ez a rucika. Sajna a fegyó (M9 pisztoly) az gáz, szerintem. Persze a fizetős veterán M1911-hez képest. -
#2589 Biztos van,csak nincs megcsinalva a gomb ra:D erdekelne mit tud a szerver oldala, tudod-e olyant mint BF2-ben. Meg mit tud az pb, screenshootol kezdve minden...
Meg nem auto spawn rendszer+ hogy kivalasztod hova,meik zaszlohoz spawnolj az jovolna ha mar nincs squad rendszer. -
lammaer #2588 Akkor már inkább a BF2 valamelyik moddal :) -
#2587 sztem olyan nincs -
#2586 több mint valószínű hogy nincs :'D
nagyon fapados még... remélem nem marad ilyen mert akkormár inkább cs :D -
#2585 Engem az erdekell hogy hol van a switch team gomb:) -
lammaer #2584 Amúgy vki unlockolta a sniper awareness skillt? Marhára kiváncsi vagyok rá hogy használható-e (már csak két pont kell), mert nagyon jól hangzik hogy szirénázik a rendszer ha befog egy sniper... gyakran kiszednek amikor egy jeep-ből lövöm a 0.50-essel a heliket :) -
lammaer #2583 Ne is mondd... tegnap nagy nehezen sikerült bejutnom HUN~Engineer mellé a szerverre. Remekül - mivel friend ugye - szépen átrakott a másik oldalra, igy élvezhettem hogy a ~26 killje közül néhány én lettem :)
Szóval szép-szép ez a barát rendszer, de kb semmire se jó amig a platoont meg nem csinálják benne. -
#2582 Hát tapasztaltam...elég fos :S...de szerintem addig jó nektek amíg nem tudok csatlakozni hozzátok...túl "jó" vagyok :D -
#2581 Itt kivág a pics*ba, hogy a server full. Próbáld újra... nincs sorban állás. -
#2580 Nemtoom itt mennyire működik de a mach making rendszer a BFH ban elég jó...csak ki kell várni azt a néha 10-15 percet. gondolom itt is az van. -
#2579 Ja azt elfelejtettem hogy hiába játszik barát egy szeron szinte sosem tudok hozzá csatlakozni mert fullon van a szero szoval lehet akármenyi barátom 90% hogy ugysem fogok tudni mellé csatlakozni -
#2578 Semmire az ég világon...persze talán jobban beleolvadsz a környezetbe meg hasonló faszságokat lehetne mondani hogy ezé meg azé jó...de nem...ez csak az egó növelésére van :P -
#2577 Zsír :D... amúgy ingyé csak 2 karaktert lehet létrehozni? Azt hittem itt is van 4 hely...de nincs :( ahogy nézem :S -
#2576 Én csak sapit kaptam egyébként látványon kivül jó az valamire -
#2575 Tervben van :P Köszi -
#2574 Igen. Ez egy bug, amit relog és játék újraindítása megold :) -
#2573 Ehh a cikkben Elektro azt írtad hogy mindegyik katonánknál ott vannak a cuccok...ez nem teljesen így van...legalábbis nálam csak az egyik katonámnál jelzi a témát :S -
#2572 A bannerba akár mehetne egy ilyen bf.hu-s hírsáv is vagy mih :D...
Amúgy gratula a HG joghoz :D sok sikert :D
Ez a kis ajándék tök zsír...asszem a BFHban is kapunk medált :D -
#2571 áh az előző link bedöglött, mert frissítve lett a cikk. Na szóval erről van a szó :D