Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Én tegnap elõtt frissítettem a játékot a legújabb verzióra. Utána megpróbáltam játszani vele, 3. próbálkozásra sikerült belépni, minden rendben volt. Másnap (vagyis tegnap) elindítottam a játékot. A menü helyett fekete képernyõ jelent meg. Középen egy idõ után egy katona képe, bal oldalt néha egy forgatható katona, de semmi más. A "Stuck on Black Screen with 3D Soldier? (Workaround)" címû fórum topikban leírtakat már tavaly decemberben megcsináltam, azóta nem is volt ilyen gond. Gondoltam, hátha egy újratelepítés megoldja a gondot. Tegnap uninstalláltam, most telepíteném újra, de az Updater NEM AKARJA letölteni a játékot, a demo.html-nél megakad! Vmi gond lehet a szerverükkel! Ja, és tegnap óta a weboldaluk is nagyon lassan töltõdik be. <#falbav>#falbav><#conf>#conf>
Valaki tapasztalt hasonlót? (fekete menü, vagy letöltõ-szerver gondok)
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
HYQV-BEY3-BFV5-RF2B
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
5 embernek kód: 3JF8-G89V-RDSD-KWTH
alien69: kaptam én is értesítõt, most már világos, hogy csak szombaton, korlátozott ideig lesz az oman map elérhetõ. pont nem lesz alkalmam játszani<#falbav>#falbav>
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
HFE2-6PCY-JVMA-64KY
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Lehet, rosszkor próbáltál, pl le volt kapcsizva a szervecske. <#hehe>#hehe>
Tehát, tesztelni szeretnék a szervereket, az adott idõpontba Nekik az lenne a jó, ha minél többen próbálkoznának játszani.
De a MAP (Oman) az MARAD!<#beka2>#beka2>
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ezt: E56C-DDAN-FV8R-LY4N
Meg még ezt: DEM7-5AK7-CTUD-D23A
5-ös kód. Ha kell, használjátok.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Kód 5 játékosnak!!! Siessetek!!! 😊
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Tehát, az a stressz idõszak. Mi magunkat, és a szervert is stresszeljük! Mondjuk, azt a pár órát ki lehet bírni, még ha csak belép az ember a pályákra, az is elég nekik. Milyen harc lesz a helikért, ki vezethesse! <#boxer>#boxer>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A másik TÉVEDÉS meg az, hogy mit tölt le!
A mostani frissítésben benne van az ÚJ PÁLYA, az
OMAN!!!
Ha jól értem, akkor csak pár órára hozzák be!
"We would like to see all of our soldiers hit our servers hard between the hours of 18:00 and 21:00 (CET) on Saturday the 29th January and you will have access to the new map "Oman"
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
na jó, én nyomulok vele hétvégenként max 2-3 órát, esetleg egy hétköznap este 1-2 órát, úgy azért nem gyûlik annyira a pont 😄
mellesleg tegnap azért kipróbáltam, mit tudnak az új peccsek. látom, szebb a grafika, sõt szerintem egész pofás.
jó ez a kétfajta gyógyítószer (ha lenne még valami, hogy extra ammot lehet venni, akkor le is szarbál, hogy ez a sok nyomi assault meg medic csinálja-e azt, ami a feladata: bár hozzáteszem, ammoboxot most elég sokat láttam, de szerintem azt is csak azért, mert az assaultok szeretnek kempelni, és ahhoz kell az ammo).
az mp7 elég hatásos. az assaultok most mind az aek-kel nyomulnak, a sniperek meg svd-vel, mindkettõ eléggé erõsnek tûnik.
ahogy vártam, a jármûvek most már le tudják dobni füsttel a tracert, és van jelzés is, ha becéloznak. így érezhetõen kicsit nehezebb lett a dolgom engiként, bár azért arattam rendesen így is.
az tuti, hogy ha vége a bétának és resetelik a statokat (van is errõl info), akkor csak engi leszek, úgyis mindig azzal játszom.
Semmi újítást nem tettek most bele csak a cuccokat. Frissitéskor csak weapon nevû file-okat töltött le, ebbõl kifojólag szerintem semmi új.
Ami nevetséges bug szerintem az az, szerintem hogy az amerikai tankból birod használni a facecamot, a másikból pedig nem...
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
<#guluszem1>#guluszem1><#vomit>#vomit>