Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z0ty4
tuti nálam van a gond. Sajnos még az instal sem indul el. IE-vel feljön az ablak, hogy engedélyezzem az instalt. Engedélyezem de semmi sem történik. Firefox-al még ennyi sem jön be. Csak ülök és nézek. Van vmi manuális instal ?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

ide is linkeltek jópárat, hátha...

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

z0ty4
Bakker. Az összes kód foglalt. Vkinek van új ?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

koschwarz
most már mûködik. tegnap lehetett valami központi szerver gond.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
ja igen, nekem is. eddig tökéletesen mûködött, még a legutóbbi peccset is kipróbáltam és játszottam vagy 2 órát, de tegnap nekem is teljesen megfagyott, csak a katonát láttam. nem is gondoltam erre a black screen-es megoldásra, mert eddig mûködött a játék, de úgy látom az sem javítja meg most.

tommygiant
Hello!

Én tegnap elõtt frissítettem a játékot a legújabb verzióra. Utána megpróbáltam játszani vele, 3. próbálkozásra sikerült belépni, minden rendben volt. Másnap (vagyis tegnap) elindítottam a játékot. A menü helyett fekete képernyõ jelent meg. Középen egy idõ után egy katona képe, bal oldalt néha egy forgatható katona, de semmi más. A "Stuck on Black Screen with 3D Soldier? (Workaround)" címû fórum topikban leírtakat már tavaly decemberben megcsináltam, azóta nem is volt ilyen gond. Gondoltam, hátha egy újratelepítés megoldja a gondot. Tegnap uninstalláltam, most telepíteném újra, de az Updater NEM AKARJA letölteni a játékot, a demo.html-nél megakad! Vmi gond lehet a szerverükkel! Ja, és tegnap óta a weboldaluk is nagyon lassan töltõdik be. <#falbav><#conf>
Valaki tapasztalt hasonlót? (fekete menü, vagy letöltõ-szerver gondok)

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

Én a játék menüig se jutok el, ebbõl a gamebõl nagyon sokára lesz élvezhetõ teljes játék.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

mmovar
na kíváncsi leszek sikerül-e nekik meg 5x-ni a playerek számát. hát nekem tetszik a P4F csak jó lenne már letudni a bétát... nekem eléggé lagos sokszor. van olyan, hogy lövõk csipával és már csõre húzza a köv lõszert utána jelenik meg a elõzõ lövésem. (golyó nyoma levegõben) azét ez vicces. mindegy teszt idõszakban megyek segítek nekik 1-2 órát kibírok azért 😄

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Én is adok egy 5 emberes kódot:
HYQV-BEY3-BFV5-RF2B

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Grr1234
5 emberes kód.

9X3A-AWBJ-CAWE-3AMY

koschwarz
lehet, miért, én eddig is szabadon konfigoltam.

5 embernek kód: 3JF8-G89V-RDSD-KWTH

alien69: kaptam én is értesítõt, most már világos, hogy csak szombaton, korlátozott ideig lesz az oman map elérhetõ. pont nem lesz alkalmam játszani<#falbav>

Beers
még mindig nem lehet a bill-t szabadon konfigolni?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

mmovar
4 embernek. 1-et felhasználtam..

HFE2-6PCY-JVMA-64KY

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Alien69
Csak Te! <#vigyor4><#alien2>
Lehet, rosszkor próbáltál, pl le volt kapcsizva a szervecske. <#hehe>

Már régebben kaptam a gamehez kulcsot, de akkor nem nagyon akart beengedni a szerverre, vagy szerver is full vagy connection timed out. Azóta javult a helyzet? vagy csak én szívtam ekkorát anno?

ZTM
<#worship><#violent>

Alien69
Még öt embörnek:
9JA4-YRLR-CCVD-EXSW
<#violent>

Alien69
1621# HSZ-t olvsad el! Aztán a 1624#-t.
Tehát, tesztelni szeretnék a szervereket, az adott idõpontba Nekik az lenne a jó, ha minél többen próbálkoznának játszani.
De a MAP (Oman) az MARAD!<#beka2>

XenHai
5 ös kód!!!
8ABV-TX8E-BHFT-KQSQ
Drang
Ha valakinek nem jutott volna korábban, akkor a Battlefield.hu -n is találhattok kulcsokat: itt.

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

kapu?

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Szombaton új map!!! De csak egy napig.(stress testre próbálják hívni így az embereket)

HTS s3rg1nh00
na akkor most nyújtsa magasra a kezét akinek még nincs kulcsa😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Ezt is használjátok: 57D8-HS55-3J9L-H7L4
Ezt: E56C-DDAN-FV8R-LY4N
Meg még ezt: DEM7-5AK7-CTUD-D23A
Meg ezt is: 8548-SFUP-J6CV-SUT9
kabel15
Ezt is használhatjátok: A5WL-PLAK-QYKH-5NV7

BattleTag: kabel15#2672

4VGK-EC6M-7P3Q-GPJD

5-ös kód. Ha kell, használjátok.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

H3LLBoY
CWAJ-NF5V-XDRK-T64D
Kód 5 játékosnak!!! Siessetek!!! 😊

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mmovar
én is kaptam kódot. de a EA download manager érvénytelennek tartja. azzal nem tudom letölteni és telepíteni vagy mi?

Zs0lt1
5 embernek kód:
8555-PE3H-2S2P-LQ5F
hajrá :p

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

koschwarz
a bf2-ben is a karkand, mashtur és oman volt a kedvencem<#taps>

Alien69
Jaja, csak I am nem érteni kínai mandzsúliai tájszólásban. Sem. <#vigyor3>
Tehát, az a stressz idõszak. Mi magunkat, és a szervert is stresszeljük! Mondjuk, azt a pár órát ki lehet bírni, még ha csak belép az ember a pályákra, az is elég nekik. Milyen harc lesz a helikért, ki vezethesse! <#boxer>

Vaxi

istenem 😄DDDD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

MR ME
na ha lesz új pálya akkor lehet ránézek megint kicsit 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

koschwarz
szóval a lényeg, hogy nem pár órára hozzák be, az csak a tesztidõpont!!!!!

koschwarz
ja, nem félreértelmeztem, akkor lesz a stressz-teszt, egyébként meg lesz az új pálya is. okos! így biztos meglesz a 10k játékos<#taps><#taps><#taps>

koschwarz
azt tudtam, hogy szombaton lesz oman, bár azt nem hogy csak limitált ideig.

Alien69
Tévedés! Már, én tévedtem, az alapértelmezett nem az E, hanem az F! :-)))

A másik TÉVEDÉS meg az, hogy mit tölt le!

A mostani frissítésben benne van az ÚJ PÁLYA, az
OMAN!!!
Ha jól értem, akkor csak pár órára hozzák be!
"We would like to see all of our soldiers hit our servers hard between the hours of 18:00 and 21:00 (CET) on Saturday the 29th January and you will have access to the new map "Oman"

Elektrofrombc2
Na ezt meg én nem vettem észre 😊 Amúgy egy kasztra rá fogsz unni...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

koschwarz
ja, ÉS VÉGRE JAVÍTOTTÁK AZ RPG-BUGOT!!!!!!!<#taps><#taps><#taps>

koschwarz
ja, ezt nem tudtam.

na jó, én nyomulok vele hétvégenként max 2-3 órát, esetleg egy hétköznap este 1-2 órát, úgy azért nem gyûlik annyira a pont 😄

mellesleg tegnap azért kipróbáltam, mit tudnak az új peccsek. látom, szebb a grafika, sõt szerintem egész pofás.

jó ez a kétfajta gyógyítószer (ha lenne még valami, hogy extra ammot lehet venni, akkor le is szarbál, hogy ez a sok nyomi assault meg medic csinálja-e azt, ami a feladata: bár hozzáteszem, ammoboxot most elég sokat láttam, de szerintem azt is csak azért, mert az assaultok szeretnek kempelni, és ahhoz kell az ammo).

az mp7 elég hatásos. az assaultok most mind az aek-kel nyomulnak, a sniperek meg svd-vel, mindkettõ eléggé erõsnek tûnik.

ahogy vártam, a jármûvek most már le tudják dobni füsttel a tracert, és van jelzés is, ha becéloznak. így érezhetõen kicsit nehezebb lett a dolgom engiként, bár azért arattam rendesen így is.

az tuti, hogy ha vége a bétának és resetelik a statokat (van is errõl info), akkor csak engi leszek, úgyis mindig azzal játszom.

Elektrofrombc2
az a alapértelmezett az az a facecam... -vel a jármûvekbe szálsz be.

Semmi újítást nem tettek most bele csak a cuccokat. Frissitéskor csak weapon nevû file-okat töltött le, ebbõl kifojólag szerintem semmi új.
Ami nevetséges bug szerintem az az, szerintem hogy az amerikai tankból birod használni a facecamot, a másikból pedig nem...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Alien69
Én 4 karaktert felruháztam a centrum áruházbó, és annyi dellám ennek ellenére van, mint Neked! :-) Ha meg látni akarod magadat, alap értelmezett gombkiosztásba "E". A legjobb, ha futás közben folyamatosan nyomod, és tiszta Baywach feeling, csak ugye még nincsen meg a BF Heroes féle meztelen felsõ test lehetõsége. Lehetne rohangálni egy szál pisztolyal. Valszeg, ez az idõ sincsen messze. Ha a "fejlesztõknek" lenne eszük, a wake islandot mint pályát, tutira bele raknám, és máris mehetne a Beach Party, a Barby-, és Ken babák részvételével.
<#guluszem1><#vomit>

Amúgy mit javított a mostani patch? Mert nemtalálok sehol se egy log-ot.

koschwarz
van vagy 13000 dellám. eddig megvettem az összes alternatív fegyvert assault, medik, engi kaszthoz (pisztoly és shoti kivételével), meg egy kemény szemüveget (az ilyen barbizás nem nekem való, fõleg ha úgysem látom magam 😄DD)...úgyhogy lesz mibõl varázslötyit venni 😄.

Alien69
Megvehetõ, darabszámra, asszem 25 darab 250 dodó, vagy hogy. Nem rossz az, csak félre kell húzódni a használatához, mert feltölt, azaz ha közbe bekapsz egy skulót, még megdeglesz.

koschwarz
huh, én síelni voltam egy hétig, és még nem tudtam leülni megnézni az update-eket. ez a ragtapasz és adrenalin megvehetõ cucc vagy fejelszteni kell?

Elektrofrombc2
kasztonként is vannak új fegyverek 1-1 és egy közös pisztoly. Ezenkivül ragtapasz ami 50 HP-t tölt fel egy bizonyos idõ alatt és az adrenalin ami instant 50 HP-t tölt a tonichoz hasonlóan a BFHból.

Alien69
Nem is figyeltem. Viszont új cuccok is vannak. Pl fegyverek. Van valami USAS12, több kasztnál is elérhetõ. Kipróbáltam. Nem lenne rossz, csak a tára kicsi, és nagyot rúg hátra, így lemászik a célról a fegyó. Ergo nem sokat ér. Kíváncsi leszek, mikor rakják bele a claymore-t, és az arty-t. Akkor lesz csak igazán anyázás, meg, ha az assault tud majd gránátozni. :-) Kihagytam még valamit?