Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elektrofrombc2
Talán úgy, hogy amikor elkezdenéd letölteni, akkor azt a foldert választod ki ahol az már elõzõleg le volt töltve. Én még nem próbálkoztam ezzel és inkább letölteném újra mert olvastam, hogy volt aki nem tudta újra feltenni. A te döntésed.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Újratettem a windowst, de a játék fentmaradt egy másik partíción. Meg lehet valahogy oldani, hogy ne kelljen letöltenem újra az egész játékot?

Elektrofrombc2
Szerintem 30lvl lessz itt is és 10 lvl-enként nyílik meg egy-egy tier. Még most leírom, hogy errõl sehol sem olvastam, ez csak saját vélemény...😛

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

koschwarz
a véglegesben nyilván több szint lesz.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Alien69
Lehet, mert eddig 3 karaktert vittem el odáig, és bármit teszek, nem megy feljebb.<#nemtudom>

modelcar
Csak 12 a maximális szint?

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Alien69
Mind az összes, EGY darab, IGEN!<#hehe>

kabel15
Bent vannak még az új pályák?

BattleTag: kabel15#2672

bf2 ide vagy oda, itt nem egy modifikációról beszélünk, hanem egy teljesen új játékról. És itt nem is az a lényeg, hogy a BF2-höz "tegyen" hozzá, hanem hogy egy teljesen új, ingyenesen játszható játékot nyújtson, ami a BFH-ból ismert Battlefunds rendszert teljes egészében ki tudjon használni, és profitot teremtsen az Easy Studios-nak.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Alien69
Talán, felhasználók részére jobb lett volna, ha az lenne ingyenes. Habár, már így is qrva olcsó. Steam akcióban 5€ volt az összes kieggel együtt. Az meg már szinte ingyé van. <#vigyor>

Alien69
A helizés nehezebb, az oldal mozgás miatt (szerintem). De pl a csapat szállító kifejezetten kelleme tud lenni, mert lomha. Ha jók a lövészek a két oldalon, remek aprítást lehetett csinálni BF2-ben, fõleg, mert repülés közben is lehetett javítani. Itt ezt még nem próbáltam. <#zavart1>

bakvarnyu
Hulladék ez a mod szerintem.Számomra semmit se tesz hozzá a BF2-höz, inkább csak elvesz belõle.

Elektrofrombc2
Jah közben rájöttem, hogy az is van. Am mondjuk repcsi nekem jobban megy 😛 Helizés nem nagyon.

Lupous
Én nem komálom az ilyen jármûves témákat asszem...az alap pályán se voltam valami überpro...de ezen az omaron vagy min fíí kb a legutolsó vagyok mindig 😛

Alien69
A vasútnál, az légvédelmi, ami a vonaton van. Tutira, mert az az egyik legjobb AA. Annak csak egy kis részét takarták ki pár vagonnal. Van, ahonnét alig lehet befogni az ég egy kis részét. Semmi értelme. <#fejvakaras>
A helizés nem annyira bonyolult, de ennek ellenére kevesen vezetik jól. Van, aki jó magasra felmegy vele, hogy mindenki lelõhesse. <#falbav>

Zero07
de

Elektrofrombc2
A vasútnál ha jól tom az nem légvédelmi. Nem arra gondolsz amik vannak Karkandon is?

Zero07
nos én életemben elõször vezettem Battlefieldben helikoptert, de tök egyszerû volt, és egy hummert ki is sikerült szednem.azután a légvédelmi kis bözörék:ja lehet sokat használni,de ez durva volt:a darura felment egy sniper, engem pot nem vett észre és sikerült azzal a légvédelmi xarral lelõnöm(a vasútnál, ami van légvédelmi azzal).😄

Zero07
ja nekem is feltûnt mikor mentem a tankkal, hogy mi a rák villog mellettem, arrább álltam aztán jutott eszembe, hogy a gyerek javította a tankom

Alien69
Sajna, az Oman még mindig trágya. Már azon része, hogy akik az anyahajón kezdenek, és sok a lámi, esélyük sincsen. A repcsivel be lehet repülni, és lebombázni. Tiszta sz*r, mert ez van. <#duma>
Viszont, ha sikerül repcsit szerezni, az jó érzés. A másik ami változás, hogy sokkal többen használják az AA-kat, és biza olyankor lehet dobálni a csalit. Arra nem emléxem, hogy a BF2-ben is a "B"-vel kellett-e váltani, hogy földi, vagy légi célpontra megyünk.
Még egy sz*r, hogy nem lehet zoomolni, azaz, heliben gépágyúval nem lehet, pedig yo lenne.<#vigyor>

Elektrofrombc2
Én kipróbáltam. Szerintem nagyon jó! Sok mindent javítottak. A jármûveket is jobban kidolgozták egy kicsit és sok sok kis apróság mint pl hogy mikor javítasz egy tankot engineerel akkor szikrázik meg ilyesmi 😊 Én megvagyok vele elégedve. Meg hát lesz ez jobb is 😊

Lupous
Hát nekem betöltötte...de annyira laggolt hogy kb mozdulni nem lehet nem hogy repcsit vagy helikoptert vezetni...egy óra múlva talán visszanézek 😄

nekem be se hozza a klienset, csak a szokásos pulzáló háromszöget. xD

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Zero07
miért dob ki mindig connection to server losttal?!!

Lupous
Szopás :S

modelcar
Én csináltam új accountot, szedném le a gamet, de kb 30%-nál megáll, és nem megy tovább....-.-

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

LOADING OMAN

Zero07
ja medic.sztem pkm
az ak az assault 😄

Zero07
ak.vékony a pöcök az igaz,de legalább teljesen automata és halálpontos

MR ME
ez így van, én már bfbc2ben is annyira megszoktam az enginert h kb csak azzal megyek, olyan szar érzés amikor megy mellett a páncélos neked meg bújkálnod kell elõle mert nincs nálad egy kurva rpg 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

koschwarz
ahogy tapasztalom, a sniperek nem tudnak értékelhetõ eredményeket felmutatni. tényleg nem tudom, mit erõlködik ennyi játékos, hogy sniperkedjen. ha jó k/d akarsz, legyél assault, ha jó k/d-t, rengeteg pontot, és hogy igazán hasznos legyél a csapatnak, akkor meg engineer.

nem akarok arcoskodni, de rendszerint az elsõ 3 helyen végzek pontban, és még a k/d-m is általában 2 körül mozog engineerrel. annál jobb érzés meg nincs, amikor egy páncélost szanaszét szedsz 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Lupous
Ehh...melyik a legjobb fegyver a "soldeirnek"? Medic...vagy mih a fasz a neve itt 😄 ?!

Zero07
nekem ak van, de megvettem most az m16-ot (of course örökre), most majd ruhákra, svd-re és pkm-re gyûjtök

Alien69
Nekem pl speciel marad az M16. Az AEK nem lenne rossz, csak vékony a "tüskéje", ezért valahogy nehezebben tudom a célon tartani, vagy célra tartani. Az új fegyó, USAS12 se lenne rossz assault kasztnak (amúgy kevés a lövedék hozzá 40db össz), viszont sokkal nagyobbat rúg hátra, mint az M16, ezért a célzást már szinte az elsõ lövés után korrigálni kell.
De, kinek mi... :-)

Tatyla
eddig egy percet nem játszottam csak karaktert kreáltam mikor mennek a szerverek vagy mi a lótúró van?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

*A mapon újra lehet majd játszani a késõbbiekben.

Igen. a mapon újra.

Lupous
vagyis...a map bennmarad a késõbbiekben...avagy sem...esetleg aszondják h nem marad, h ezzel gyûjtsék a népet, és mégis bennhagyják?

Zero07
m16 vagy ak?

Azért lesz akkor, hogy ezzel próbálják az embereket ösztönözni, hogy egyszerre legyenek a szerveren, mert így bírják csak õket letesztelni.

Lupous
Kérdés...ez az új map mikor lesz? (Ha jóllátom ma 18-21 óráig) Ez azt jelenti hogy kiveszik a játékból? vagy hogy? (Öcsém kicsit ráizgult a dologra..de most nem tud gépközelbe jönni...gondoltam felvidítom egy jó hírrel)

mert csak 6 tól 9 ig lesz oman.

MR ME
nekem meg connection lost 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kabel15
De ez a lagg megõrít! Elég nehéz így sniperozni. De az új pályát még mindig nem láttam. Karkand ra rak be folyton 😞

MR ME
jajj pedig most updatelek

akkor azért ilyen kibaszott lassú 😄

kabel15
M16 még mindig GOD MODE 😞

zotya10002
GA4Z-FU7L-9M3Y-FM3J

FWZZ-PMBZ-626X-9CA6

E4KP-JAWQ-NV6H-AK2A

9NSP-N68P-VMUZ-XKVQ kódocskák akinek még nincs

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

kabel15
Bent van az új pálya és képtelenség feljutni szerverre :S

ZTM
Na most már jó!Nemtom miért nem bírt betölteni egy félórája:/

ZTM
Valami gebasz van megint, indítom a gamet betölt és csak fekete képernyõ!