6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#2650 azt hittem már, hogy tettek repülőt karkadra...
tegyél be egy szép kutyás képet :DDD -
lammaer #2649 1000et lazán én csak szintlépéssel tudok elképzelni (ugye az 500 credit), amúgy csak nekem is olyan 60-70 jön egy normál körben. Igaz, nem is vagyok pro, szóval inkább beáldoztam 10 dollárt azt megvettem örökbe a veterán PKMet, és még maradt is majd a leendő másik karinak egy fegyverre.
Annál tovább ahogy elnézem úgyse fogom tolni, jelen állapotában elég singleplayer a játék a platoonok nem léte miatt :(
Nem is értem hogy lehetett ezt kihagyni a játékból, ettől Battlefield a Battlefield... -
#2648 Amúgy, ha nem Te vagy a "legjobb", akkor próbálj valahogy még jobb lenni. Van, amikor mindössze a játékon belüli beállításon múlik! Tehát, menj az opsünbe, és lehet külön-külön állítgatni a repcsi/heli, gyalogos, és járműves dolgokat. Ott vannak csúszkák is, és ha pl feljebb húzod, gyorsabban fordulsz. Persze, ennek ára is van/lehet, de ha eltalálod a Neked legmegfelelőbb beállítást, akár 2x eredményesebb (is) lehetsz. Van, amikor az egered nem megfelelő fps játékhoz, rosszul van belőve a windows (XP USB hack), valahol lentebb már írtam róla. Persze, van, amikor taktikai érzékkel van a baj. Amikor belépsz egy pályára, és relative védett helyen vagy, kezd az "M" (map) megnézésével. Nézd meg, merre mozognak a többiek, és e-szerint menj pont az ellenkező irányba. Ugyanis, az ellenfél is oda torlódik, ahol sok az ellenfél. Karkandon pl bele a jeepbe, át a pályán (már a szélén), a leghátsó zászlóhoz. Itt 2 lehetőség van (ha nem halsz meg) az egyik, hogy behúzod a zászlót. A másik, hogy csak lehúzod, majd elbújsz, és amikor oda ér az ellenfél, lelövöd. Ha szerencsés vagy, pár killt megérhetsz. -
#2647 Először rajtam is alkalmazták ezt. Saját fejemből szinte semmit se találok ki, ahhoz (IS) láma vagyok. -
#2646 Emlékeim szerint, a napi 1000 bérleti díjat lazán vissza termeltem. Biztos, hogy kell jó pár kör is hozzá, méghozzá lehetőleg az első hely környékén végezve, vagy, ha nem megy, akkor sajna több kör kell hozzá. -
#2645 Van, amikor túléli, de mondjuk kirepül a pályáról, és nem ér vissza -
#2644 Ok, megnézem otthon. Bár az is igaz, hogy valszeg azért nő a pénzem, mert csak a snipának nem vettem "örök" fegyót. Annak valszeg a veterán USAS fog befigyelni, mert snipának az a legtutibb. -
#2643 simán vissza lehet termelni. tapasztalat. persze attól függ mennyit játszol, és mivel, illetve mit csinálsz. én engineer-rel, úgy hogy ölök, foglalok, mindenre lövök ami mozog, használom a telepített cuccokat, és persze javítok ezerrel, simán hozom a krediteket, omanon a legtöbbet. kb. 1,5-2 óra játék MAX. -
#2642 Az AA az trükkös jószág. Mivel nincs Team Kill, ezért ezzel el lehet lőni a csapat társat messzire. Van, amikor túléli, de mondjuk kirepül a pályáról, és nem ér vissza. Volt, hogy alkalmaztam ezt a nem épp etikus módszert, mert ugye olyan akart minden áron repcsibe ülni (folyamatosan lőtt rám), aki már 3-4x zuhant/lőtték le repcsivel, és egy nyomoronc ellenfelet se volt képes legyilkolni. EZ menjen inkább bányába (na jó, nem tehet róla, de ez van). Ha más nem, menjen át kamikazebe, és csapódjon tankba, helibe, vagy, vegye a fáradtságot, és menjen fel pl az SG fórumára, és kérjen tippeket. Bizti kap rengeteg tanácsot nálamnál sokkal tapasztaltabb fórumtársainktól. Sajna, még gyakorlási lehetőség nincsen beépítve, pedig sokszor pont ilyen miatt nagyon jó lenne. -
#2641 Hát ébn ugy nézem hogy kasztonként legalább 3 új fegyver van bár nem néztem meg rendesen amit csak bf pontért lehet venni ami ugye meg nem ingyen van -
#2640 NEM termeli vissza :((
70 credit, 100- nagyon max 150 amit kapni szoktam mint recon... igaz nem én vagyok a legjobb K/D aránnyal rendelkező játékos :D de azért örömmel használok AA gunt, gunshipet stb, amivel azért néha dől a ponty... ráadásul most még meg is van drágítva a mocsok bérelhető fegyverek ára -
#2639 Olyan kevés van! Össz talán 3 fegyó! Ebből egy pisztoly. Ergo, simán kipróbálható jelenleg, csak 1-3 napig "bérelhető", és az árát kb 3-4 kör alatt LAZÁN vissza termeli! -
#2638 Jah meg az akartam irni hogy ugye vannak új fegyverek de csak megvenni lehet öket még csak ki sem tudom probálni -
#2637 az a legfaszább amikor a csapatból 6-7 ember ül a bázison, és várják a repülőket, egy két unatkozó faszláma meg beül az AA gunba és szétlövi a tankokat meg a csapatszállítókat unalmában... :-------------@
báááár lenne votekick.... -
#2636 Most nem tudom de asszem karkandon van heli meg repülő de ott is állnak a lámák vaárják a helit rendszeresen -
#2635 Ja, aha. Szerintem minden klán csinált hasonlót. Felmentek közösen egy szerverre, és akinek valami hiányzott, "megoldották". Vannak olyan feladatok, melyek megoldhatatlanok, vagy qrva nagy mák kell hozzá, kb mint lottó ötöshöz. Pl egy kör alatt 15 (vagy 25?) roadkill. Ezeket meg kellett közösen oldani, mert klán warnál biza szükség lehetett bizonyos dolgokra. Nem volt mindegy, milyen fegyóval ment az ember. BF2142-ben pl volt bug kihasználás, csapatszállító helivel titán fölé, és az "utasok" helyet cserélgettek (peccsel javították, meg a titánról leszedhetőek voltak). Pörgött a pont, mint a fene, majd közben a pilóta helyet cserélt másik utassal. Ilyen fajta stat dolgok voltak, és lesznek is! De, a gunship ilyen szemszögből is mentes volt. Bár, természetesen "okosságok" itt is voltak/lesznek. Pl átülés gunnernek, rakéta kilövése, vissza ülés. BF Heroes-ból is hoztak át "okosságot", pl tank lő, engi kiugrik, rpg ellő, vissza. Persze, itt pl Karkandon ez kifejezetten veszélyes, mert szűk a pálya, sok a kemper, könnyű meghalni, és máris bukta a tank, és az enemy-nél két tank, az gáz. Sok láma gyík van, aki kiugrik pl az APC-ből is, és ott hagyja, pedig az még frankón használható. Ilyeneket én is előszeretettel bugázok el, és amíg ki nem lőnek, használom. Ha nem engi vagyok, és elviszem a saját tankot/APC-t (mert ott áll üresen), akkor addig nyomom, amíg meg nem javítanak, vagy ki nem lőnek. Illetve, van egy átmeneti idő, amikor pereg lefele, de még akár fél percig is használható. Ilyenkor azért még próbálok pár killt behozni, majd remélem, hogy időben szállok ki belőle. Nem mindig jön össze, de legalább nem lopják ki a fenekem alól. -
7th uwu #2634 Később megvette ám. Egyszer találkoztam vele. A pálya a mienk volt, akkor is gunnerkedett, a spawnolókat fregelte a reptéren. Útközbe tankkal lőttük le. Persze a pilótája volt a hibás, mérges is lett egy kicsit amiért rontottuk a kd-ját. Aztán repülőbe ült és ellopta a mi repcsinket, és azzal bombázta többi lámát aki arra várt hogy vajon mikor spawnol az ellopott repcsi. Ezután kirúgták. Gondolom a repcsilámák közt volt az admin, mert amíg a helipadot kempelte addig nem zavarta. -
#2633 gameover, aki magát isteni helikopterpilótának tartotta. arra nem vette a fáradtságot, hogy a játékot megvegye, aminek a demójával már addig is több évet játszott. mennyire szánalmas volt már, arra nincsenek emberi szavak. -
7th uwu #2632 Bf2-be voltak kifejezetten statpadder szerverek, ahol növelhetted a számaidat.
Egyszer felmentem egy ilyenre, és belerondítottam az ottaniak szórakozásába, mert megszokásból elkezdtem rendesen játszani.
Mondjuk elég gyorsan észrevettem, hogy valami nincs rendbe. A béke szigete volt a pálya. A folyóban lefordított csónakot hegesztettek, meg ellenségek egy kupacban a franc se tudja mit csináltak amit már nem láthattam mert kirúgtak.
A legnagyobb statbuzi akit ismertem 10-es kd-val díszelgett, és fő szórakozása az volt, hogy demóban ahol gyakorlatilag csak kezdők voltak helivel lőtte a spawnolókat. Évekig tolta a demót mire rájött, hogy vannak rendes szerverek is ahol bénácskák játszanak. Ezután ezekre járt évekig, még talán most is ott van. -
#2631 Mé, ismét besokkolod, oszt annyi. A szíve tuti bírni fogja. Már, a játékban. -
lammaer #2630 Falból meg lépcsőből is egész jól fel lehet támasztani a csapattársakat :D
CSak vigyázni kell, hogy ne üssék be a fejüket amikor felpattannak :P -
#2629 Speciel nem emléxem arra a videóra, bár lehet, már láttam, de mindegy is. Természetesen elvi szinten minél kevesebb játékos a lényeg, és úgy, hogy minél kevesebb zászló legyen behúzva, azaz, lehetőleg mind fehér legyen. Akkor aztán végtelenségig el lehet lövöldözni.
Elvileg. -
#2628 Akkor itt van legalább HÁROM fehér holló! Tegnap én is sokkolóztam az embereket. Sok csak nézett, hogy "mi van, ez má a másvilág?" A feltámasztás tapasztalatom szerint összefüggésben van az illető feletti kis törött szívvel. Ha az ott van még, akkor van esély. Bár, van amikor nem látszik. Pl volt, hogy a dombból csak két kalucsni lógott ki. Rásokkoltam, és kaptam is az 50 pontocskát. Sajna, az a medikes vidi se olyan szupi, mert ugye a mediknek kellene a sor végén kullognia, és nem elől menni, bele a golyó záporba. Erre ott a többi kaszt, a medik meg ugye megy mögöttük, és sokkol. Persze, meg kell magát védenie (és még időben oda érni, ha az adott helyzet engedi), de semmi esetre se legelső sorban kuporogva, hogy Ő halljon meg leghamarabb. -
#2627 Velem is pont tegnap történt ilyen :) -
lammaer #2626 Hé, nehogymár ne bippeljen a Snipe Awareness :) Akarom hallani amikor a Humweeből osztom a géppuskával a népet.
Még egy ilyen hozzászólás a bugreportba és kizárlak a P4F fórumból :P -
lammaer #2625 Én imádom a defibet, számomra sokkal könnyebb vele +80 pontot szerezni mint a gyilokkal (mert hát a reflexeim nem versenyezhetnek a koreai quakes gyerekekével).
Ugye a +80 úgy jön ki, hogy +50 a defibért, majd - mivel nem 100%-al jön vissza a srac - rögtön repül a medpakk is a gyereknek, ami 3 vagy 4x +10.
Akkor nem is nagyon érdemes a defibet fejleszteni, mert a gyógyitásból jövő pluszok elmúlnának :)
Tegyük még hozzá, hogy jó esetben ehhez még hozzájön további +50 ha közel van az aki kinyirta a csapattársat - hiszen jó medikhez méltón először igyekszem megbosszulni a csapattársat.
Amúgy én is tapasztalom hogy nem mindig jön össze a "feltámasztás", gyanitom azért, mert mindössze 3-4 másodperc áll csak rendelkezésre, és lehet hogyha már a végén vagyunk, ugyan a hulla még nem kezdett elhalványodni de már nem ébred fel :)
-------
Tegnap amúgy volt egy defibes élményem: sarkon lelőtték a havert, odaugrottam és felébresztettem... és mivel a gyilkosa pont ott volt mellettem, ugyanaz a defib katttintás ami újraélesztette a havert egyben meg is ölte a gyilkosát. 100 pontos kattintás volt.
Még röhögtem is, mert nem is céloztam az ellenfélre (nem tudtam hogy ottvan), hiszen a földön fekvő haverre nyomtam.
-
7th uwu #2624 Leginkább alacsony játékos létszám kell hozzá, pár láma, meg egy tápos járgány azt ennyi.
Még Bf2-be volt pár arc aki adott az ilyesmire, ők ennél sokkal jobb számokat is képesek voltak összebuzizni.
Nem mindegy ám hova jársz játszani. Mint ahogy ezt a gameover nevű demo-bajnokunk már demonstrálta vagy 5 évvel ezelőtt. -
#2623 Nállam elég sokszor van hogy rányomok defibrire, elsüti, de a társam nem éled fel. -
#2622 sőt, így több pontot szerezhetsz ha a maxra fejlesztett defibri is csak 50 pontot ad, mert így legalább a medikboxodból is jön a pont. a katona meg örüljön, hogy egyáltalán él :DDD
egyébként meg a defibris medik ritka mint a fehér holló, vagy nem használják a csak kempelő noobok.
sőt, tegnap olyan volt a szerver, hogy a mi csapatunkban egy nyomorult engineer volt csak, így hiába trace-eltem a járműveket, az ellenséges járművek úgy garázdálkodtak ahogy akartak, kár hogy nem tudtam váltani a veterán engineer-emre :D -
#2621 Profi xD én is 50-et, viszont lehet, hogy arra tényleg felesleges, mert ha ott a medic boxod (jóesetben 2) ami maxra van fejlesztve, akkor 3másodperc kell hogy 50HPt feltöltsön... -
#2620 most mennyit kapsz? a videóban a profi medik 50 pontot kapott.
én miután tegnap éjfél előtt abbahagytam a játékot, még elosztottam a pontokat (egy jutott a defibrillátorra is), de már nem játszottam, tehát nem tudom, alapból mennyit ad. csak azt láttam, hogy a fejlesztéssel egyre több életerővel éled a katona. -
#2619 xD Na látod én pont ezért nem akarom :D Viszont már nem tudom mire tegyem, pedig még 6 pontot kell kapnom elméletileg és ha több pontot kapnák az újraélesztésért az jó lenne, mert úgy szedem fel az ebereket a földről, mint a barátnőm az ismeretlen facebookos emberkéket :D -
#2618 mákos vagy, én újraosztottam és 2-vel kevesebb lett (lehet nálad bukkant fel :D ) -
#2617 Nem tudod véletlenül, hogy a defibrillátort fejlesztve több pontot e kapsz (az újraélesztésért), mintha csak 1 pontod lenne rajta? KIpróbálhatnám, csakhát egy bug folytán 2 skill pontal többem van, és ha visszavonnám a pontjaimat akkor újra csak 13 lenne így most meg van 15... -
#2616 én is beírtam valamit oda :D
tegnap este 9-kor megcsináltam a 2. karaktert, fellelkesülve azon a medikes videón...éjfélre már 9. szintű lettem. -
lammaer #2615 Na, meg is van, mások is reportálták már.
Sniper awareness doe not work
Kiváncsi vagyok kezdenek e vele vmit, egyértelmű bug. -
lammaer #2614 Valóban, azt mondja hogy sziiiiiisssszzz :)
A lényegen nem változtat, sztem ez egy bug mert a hangfile nem ez. Megnézem lehet e reportálni vhol bugot - ha már béta. -
#2613 hát ja :D Kb mintha egy füstgránátot dobtak volna, csak sokkal halgabb... -
#2612 nem suhogás, felszisszenés. -
lammaer #2611 Érdekes... belekukkantotam a játék hangfájljaiba, hogy mégis megtudjam melyik hang a sniper awareness...
Meg is volt, egy elég feltünő pittyegés viseli a GAD_SNIPERAWARENESS_beep01.wav nevet, viszont ingame nekem valami suhogó hang hallatszik (többször vivtam 1vs1et sniperrel, és ilyenkor mindig suhogás hang volt), ami valóban marhára nem hallatszik amikor akció van.