6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
Bala10 #2690 hehe, elkezdtem az assaultot, de annyira védtelennek tűnik az enginerhez képest. :D legalábbis az elején, még gránátom sincse...ám az m16 eléggé csíter fegyver. :p -
#2689 Valamiért szarakszik a grafikám, eddig semmi baj nem volt, most meg az engineer fegyvere/keze 2x akkora mint kéne :p -
#2688 köszi, működik is! :) -
Szabi1991 #2687 (SAIGA12) : 8T46-9UXS-7PBQ-KX87
(M95) : 4RC7-ZP9D-4KRX-HH4A
(STG77AUG) : BL6R-3LJU-CEP3-3TLW
(MP412): FKWL-CAPP-UDE5-9ZQG
-
#2686 Nem mentél el javítani a hellcsit, vagy már nem értél volna vissza? -
#2685 Aztatat, hogy nagyon ritka. Nekem nem annyira ritka (ha azzal vok). Persze van, mikor mindegy, mit görcsölök, esélytelen bármit is, mert pl át adják az ellenfélnek a tankot/APC-t, plusz még oda állnak géppusizni autóból, akkor mindegy, inkább kilépek. Felesleges görcsölni. Tegnap mediccel mentem, és hiába osonté volt az oldal vizeken, egyszerűen lámalooser csapat volt. Jellemzően jobb esetben 1 azaz egy zászlónk volt max, és valahogy se tank, se apc, pedig vártam rá eleget, és a térképen se láttam a mienket. Ergo, tuti, hogy nem nálunk állomásozott. Elbúcsúztam a fent lévő Magyaroktól, és kerestem másik szarvert, hátha. -
#2684 jah, msot is mentem egy oman-t úgy hogy bepattantam a kis harci helcsibe, addig pusztítottam amig ki nem lőtték alólam
aztán felcsücsültem egy háztetőre zuhanás közben és ott folytattam a dolgot, amikor jött egy autó azt meggránátoztam, aztán amikor kezdtek észrevenni, átmentem egy másik helyre ebben a körben mindössze 1x haltam meg, az is azért mert odaspawnolt egy csomó csöcs közé, és egyből rámcuppantak -
lammaer #2683 Ilyenkor sajnálom, hogy medpakkal nem lehet hátulról fejbedobni azt aki rimánkodik, majd utána rohan lőttem hogy még véletlenül se tudjam gyógyítani.
Tán még a medpakkal történő TK-t is bevállalnám :) -
lammaer #2682 "Ha sniperrel megyek, merem állítani, hogy az össz sniper az adott pályán össze adva nem hoz annyi pontot, mint én."
Mit utasítasz visza? :) Pont hogy megerősítetted amit irtam: "mert többnyire semmi hasznosat nem csinálnak,"
Láod, ha te nem vagy azo a szerveren ahol én, akkor a sniperek tényleg nem csinálnak semmit ;) -
#2681 Vissza utasítom! Ha sniperrel megyek, merem állítani, hogy az össz sniper az adott pályán össze adva nem hoz annyi pontot, mint én. Már átlagba, mert bizti van köztük, aki nem csak várja amíg lelövik (meg van, amikor bele futok a halálba én is). Tehát, a snipa+USAS a TÖKÉLETES megoldás, de ezt már többször leírtam. Indulásnál első zászlót tuti, hogy én húzom be, max 1-2 segítség jön néha. Van, mikor még a másodikra is oda érek (már Karkandon, Sarquin). Utána már neccesebb, de törekszem a zászló húzásra, mert közelharcba az USAS nyerő, de már közép távon nulla esélye, főleg egy assault, vagy engivel szemben. :-) Ergo, nekem mindegy mi van, mennem kell előre, csak épp oldalt, nem szemtől szembe. Mondjuk, ez kaszt független. :-DDD -
#2680 na meg persze minden nem medik kiabál hogy kell medic és fut mint a veszett egér, véletlenül sem várja meg hogy letegyem, vagy ha épp leteszem akkor is elfut és két sarokkal arrép sír medikért :D. -
lammaer #2679 Én minden sarok előtt dobok egy pakkot, hogyha a sarkon befordulva mondjuk tűzharcba keveredek, legyen némi előnyöm az ellenfélhez képest.
Tényleg lehet szórni mint bolond a lisztet... -
#2678 na ezt se értem, tényleg nem sok idő, hogy újratöltődjön a medicpack, miért nem szórják a medikek legalább maguk alá? ráadásul ha nem magányos farkaskodnak, biztos hogy jön a pont ezerrel... már persze ha a csapatjáték jegyében először felfejleszti a packot, meg a dupla packot, meg a defibrit, ha már medik. de gondolom a kempeléshez inkább a harci képességeket meg a gyorsabb gyógyulást fejlesztik először... -
#2677 na majd jössz velünk játszani..
én meg mindig azért könyörgök, hogy trace-eljék már azokat a kurva járműveket, meg ha üvöltök egy medic mellett, hogy éppen meghalok, dobjon már le egy packot :DD -
dezsolti78 #2676 Van akit az nem nagyon érdekel, hogy mennyi pontot kap, meg hogy nyer-e a csapat vagy sem...Nekik tök mindegy. Azért nem rossz ez a kis multi, még ezzel együtt sem. Lesz ez még sokkal jobb is. -
lammaer #2675 Hentel... ahogy elnézem, sniperek nagyon ritkán vannak az eredménylista tetején, kimagasló pontszámmal vagy kimagasló mennyiségű killel :)
Mert - hála a designereknek - majdhogynem a killért jár a legkevesebb pont. Zászlólehúzás +200, belelősz TOW-val egy tankba +340 meg ilyenek, defib gyógyitással minimum 80... -
lammaer #2674 Jaja, én is azt tapasztalom hogy túl sok a sniper, akik akkor is idegesítőek ha ellened vannak (a kempelős szutyoktól minden játékban sajnálom a jutalmat :) ) meg akkor is ha veled - mert többnyire semmi hasznosat nem csinálnak, azt lehet egyedül szenvedni a zászlófoglalással meg a közelharccal.
Egyedül akkor szeretem a snipereket, amikor mondjuk karkandon feláll az US indulóhelyen 4 a dombra, azt mindet lelövik, én meg ott lebzselgetek és gyógyitok meg defibezek... 4-en nem szednek össze annyi pontot mint amennyit én abból hogy feltámasztgatom őket :) -
dezsolti78 #2673 Helló, gyerekek!
Igen, ezt én is tapasztaltam. Orvlövész annyi van mint a szar. Nekem egy mérnök meg egy doki karakterem van, de több kéne egy csapatba, mert így csak hentel mindenki ész nélkül.... -
#2672 meg kell mondjam, most hogy ezt a medik karaktert húzom, döbbenetesen idegesítő, hogy mennyi sniper van. és nem azért, mert annyira sokszor lőnek le (többször halok assault által), hanem mert nincs egy kurva engeneer a pályán.
most medikként azt látom, hogy bármelyik jármű azt csinál amit akar, hiába trace-elem 1000-rel, egy rakéta nem jön. bezzeg kibaszott sniperből egy 16 fős csapatban van 8.
mennyire elcseszett nyomorék drodiok ezek a mai játékosok... -
#2671 tegnap este istentelenül lagzott, már hosszú idő óta nem tapasztaltam ilyet. nem is tudtam rendesen játszani, inkább toltam egy kis dead space2-őt. -
#2670 Hát, akkor ügyik vagytok :D csak darkosítani rajta és tökély lesz :D -
#2669 M95 fegyó, me szééép a hangja. -
#2668 egy q..a nagy medipakk, figyelmeztetőül -
Bala10 #2667 én, meg SIN segít még benne. :) a háttérképet könnyen cserélhetjük később, csak köll e még bele valami. -
#2666 jókifogás -
#2665 reboot után. kicsit lehet bugos volt a friend lista -
#2664 Mikor jöttél? Hajnal 3? :D Jaja :) Csak d.u mert este nem nagyon érek rá... -
#2663 érdekes volt, mire visszamentem, senki nem volt fent a játékban :|
hétvégén egyébként tolhatnánk valami faszát megint :DDD -
#2662 Timon: tegnap jól megnyújtottad a rebootolásodat :D Epp beléptem TSre, amikor allfor mondja, hogy epp most léptél le, de mindjárt jössz.:D -
#2661 Fasza :) azokra az üres felületekre majd jó lenne a TS elérhetőségét (ahol mostanában is nyomjuk) és mondjuk a magyar Play4Free játékosok gyűjtőhelyét kialakítani úgy nevekkel profil linkekkel (elérhetőségekkel amennyiben valaki szeretne ilyesmit közzé tenni)... Ezt bf.hu-n könnyű lenne kivitelezni. -
#2660 Középre talán egy repcsi/heli, ahogy közeledik esetleg, alá meg egy tankocska. Vagy mittomén. De alacool! -
#2659 Egészen faszányos :D Bár van az a nagy üres rész oda kellene valami ugye (gondolom lesz is) meg a logo lehetne nagyobb + az egész valamivel sötétebb hangulatú (Kevesebb szín, sötétebb tónusok)
Amúgy...tecsiáltad bala? -
#2658 kool! -
Bala10 #2657 még nincs kész, csak az alap dizájn, de ez hogy tetszik?
tervek szerint a playnow gomb felvisz a főoldalra
mellette RSS cuccok futnának, alatta meg a gyik, esetleg még amit érdemes betenni... mondjátok. :)
-
#2656 Ja, megnéztem. MOST jött frissítés, a tegnapi állapotról írtam, a mostani új fegyók számomra újdonságok. -
#2655 Végül is, Sztálin elvtárs képe ott virít, ergo, NEM kizárt, ha utasításba adja, LESZ Karkandon még metró is. Mellesleg, Sharqui-n sincsen jármű, de a hangjukat hallani! Valszeg a közelbe megy az M6-s, és beszűrődik a pályára. -
#2654 De, mint írta valaki lentebb, elkezdett egy új karit, és ripsz-ropsz elérte a 9-s szintet. Igaz, olyan 15 körül már ritkább a szint lépés, de addigra degeszre keresed magadat, meg ugye, addigra a fejlesztések miatt (is), meg a több gyakorlás miatt (is) skilesebb lehetsz, és könnyebben megy, több élvezetet adhat, és még többet játszol vele, még több pénz jön. -
#2653 csak reméltem, hogy felháborodásom tárgyához gondolatban csatolja mindenki a helikoptert is :DDDD -
#2652 -
lammaer #2651 Helit is irt :)