Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
am kezd értelmes alakot ölteni a dolog, az új pálya se rossz, csak sokszor itt is felûlkerekedik az embereken a snipergyökérség, aztán futkoshat az a pár ember h megpróbáljon vmit csinálni ha ezek a bokorban ûldögélnek 😞
legjobb mikor elviszi a helit, beszállok énis, elmegy a legelsõ bázisig vele ami am a miénk, majd kiugrik a gecibe egy háztetõre heli meg szépen lepottyan, imádom az ilyeneket 😊
még 1 dolgot hiányolok, h lehessen karaktert váltogatni játék közben is, bár erre valszeg nulla esély, pedig taktikai szempontból sokszor jó haszna lenne

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
akkor a zászlófoglalásokkal törõdnél h a csapatnak legyen sikere és nem a killekkel törõdnél 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Alien69
A BC2 ehhez képest gagyi. Már, ami az irányítást illeti, ott szinte arcade, csak nyomod, oszt jóvan. Persze, ez erõs túlzás.
Itt próbáld elõször a lomhább csapat szállítóval (azt amúgy is ott hagyják egy idõ után). A "trükk" az egér! Azzal tudod az oldal billenéseket is korrigálni (jobbra/balra). Nem kell erõsen mozgatni, csak apránként. Akkor megy jól, ha a fák korona szintje alatt, pár méterre a talaj szintje felett tudsz full gázzal "repeszteni". Igaz, ehhez jó (lenne) 2 lövész is, de ez most mellékes.
A repcsi is külön téma. Én rá startolok, és soxor elsõ is vagyok, aki be tud ülni. Bár, tegnap yó fej vóttam, mert az egyik csávó beirkált, hogy please, meg minden. Szinte "pitizett". Észre vettem, hogy egy gépre startoltunk, persze, én értem oda hamarabb. Na, mondom, kiszállok, és átadom. <#vigyor>
Amúgy, volt olyan tegnap, hogy meg se deglettem, egész végig "start-cél" mentem, és volt 10 killem, ráadásul ez nem úgy, hogy az ellenfél bázisát bombáztam, hanem pont az ellenfél volt nyerõ helyzetben, mind a 4 zászlót tartották, a darus zászlónál lévõ AA-ból pedig folyamatosan zaklattak. Persze, vagy 3x kiszedtem onnan a benne ülõt. <#zavart1> Mi lenne, ha tudnék is játszani? <#nemtudom><#hehe>

Megszoktam a San Andreas helijét, és a Crysis vtolját. BF2-vel sohasem játszottam. Szal tényleg lehet h én vagyok a szar. Amúgy BC2-ben simán tudtam vezetni a helit.

HTS s3rg1nh00
"a heli irányíthatatlan"
ez nem az õ hibája,nekem semmi gondom nem volt vele,persze ez a bf2-ben eltöltött majd 2000 játékórából is következhet<#miaz><#nezze>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Az hogy irányíthatatlan, vagy valaki nem tudja õket irányítani az teljesen más.

érdekes, számomra a helik/jetek egyáltalán nem rosszabbak a BF2-s társaikhoz képest. Sõt.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Kezd felidegesíteni a játék. A heli szó szerint irányíthatatlan. A vadászgépet még nem is próbáltam, mert mindig elcsórják elõlem. Az RPG bugos, nemlõ oda ahova kell, és kevés a sima fegyó lõszere.

szabii98
Király... akkor majd fpkor beszélünk <#idiota> 😄

I met God. She's black

Alien69
Ami fontos, az az új pálya. A többi meg ugye, Béta. <#zavart1>
Ami az egeret illeti, megoldva, mert ablakban indítod, és amikor tölt, nyomsz egy Alt+Enter-t, és full képernyõ lesz. Ez legalább TUTI! <#idiota>

szabii98
Üdv urak 😄
Mivel jobb a játék mint a beta indulásakor? Még mindig szar az egér full képernyõn?

I met God. She's black

koschwarz
barom a tier2-ben a gyorsabb futást, mindkettõre fejlesztettem az engivel, azért jó érzés volt elõttem indulókat lefutni a zászló felé 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Vaxi
Listen Up Soldiers!

This week we have added some cool new features to the beta to try out for those of you helping us test the game.

Friends - Add you friends to your friends list and join their game with the click of a button.
Tier 2 Abilities - Take your training to the next level and use these new abilities to aid your team.
Oman - Oman is now in full rotation of many of our servers, some come and try it out!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Elektrofrombc2
van, hogy engem is kivág. De egy relog segít.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

koschwarz
az új tier-ben elég jó dolgok vannak, legjobban a az anti-klémór tetszene, de kell még a pont. meg is lepõdtem tegnap, amikor klémór miatt haltam egymás után 2x.

koschwarz
tegnap akárhányszor próbáltam olyan szerverre csatlakozni, ahol egy friend volt, mindig kidobott. ha simán a playnow-ra kattintottam, be tudtam lépni szerverre. nektek?

mmovar
😊)))))

én is így vagyok vele de én meg csipázok. és nem nagyképûségbõl de jól megy mindig +++-os a statom és átlag 14-6-es statot összehozok... a legjobb eredményem 24/7-es és sok foglalás nekem nagyon bejön a csipa. fõleg, hogy tudni kell lõni is. mint anno WarRock-ban. hátránya nincs támadó fegyom. legalább egy mp5k jól jönne másodlagosnak...

nekem most valamit töltött le az updater.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

koschwarz
egyébként tök mindegy, mert ha már nem béta lesz, hanem végleges, akkor resetelnek mindent.

nekem egyébként egy kaszt elég lesz: ENGENEER!! 😄
a többivel unom a játékot, de engivel minden egyes jármûkilövés egy magömlés.

nem. Még elvileg jön egy map open beta elõtt.

Elektrofrombc2
Jól teszik! Szóval jövõhéttõl kezdve open beta?

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

tulajdonképpen, ha minden igaz már a jövõ héten törlik az adatokat.

Felesleges, mivel ha vége lesz a betának, mindent törölni fognak.

Elektrofrombc2
Minden esetre én vettem 4-et xD

vezérlõpult->internet beállítások->kapcsolatok fül->helyi hálózat beállítások->A beállítások automatikus észlelése ne legyen ki pipálva.

Ezután ha nem mûködik, akkor töltsd le a játékot újra.

Nekem valamiért bejön a játék és forog ott a katona aztán semmi tovább.
Valaki segítsen mi a baj.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

...amely amúgy hamarosan Battlefunds lesz 😄

Elektrofrombc2
ott kell hogy legyen a fegyvereid között. Combat Knife

mmovar
értem köszi az infot! és mivel késelek? mert még a key settingsnél sem találom... amúgy alap beállításokat használok.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Elektrofrombc2
-GL eggyenlõre nem elérhetõ, csak a skin olyan.
-Bal alsó sarok. Maximálissan 100HP minden kasztnál
-Van kés alapból
-Törlésre nincs lehetõség és nem is lessz szerintem. Nemrég hozták be az újjítást, hogy soldier slot-ot tudsz venni 500 creditér. Azt vegyél szerintem és így mind a 4 kasztból bír majd lenni egy soldiered.

mmovar
lenne pár kérdésem. m16-on a GL-et mivel veszem elõ? illetve HP-mat hol látom? szombat óta játszok vele és tetszik de még nem jöttem ezekre rá XD jah meg kés. közelharcra alapból nincs kés? csak ha veszek? és még mindig van kérdésem. 3 kaszt-ot hoztam létre egy csipa és két assault mert elfelejtettem áttenni medic-re mikor kreáltam. szal van 2 assault-om tudom törölni valahogy? vagy medicet csinálni belöle?

Elektrofrombc2
Csak azért írtam mert én még nem próbáltam, nem voltam itthon d.u. 😄 Szóval mostmár gyakorlatilag is xD

miért csak elméletileg? Az elõbb Xsearel játszottam ugyanazon a szerón.

Play now-ra ráviszed a kurzort, és join on friend.

Elektrofrombc2
Elméletileg...

Vaxi
Aki gondolja: Timon

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Engem is lehet: Tomonor

mmovar
engem is felvehettek nick: baXad

Szal mostmár birunk a haverral ugyanazon a szerveren játszani?

Relog, és sikerült. 😊

De nem akarja átváltani.

koschwarz
koschwarz-3

ezzel játszom mindig, de van egy koschwarz-2 és egy sima koschwarz.

neked?

Elektrofrombc2
De lehet. Én is azt csináltam...500 creditbe kerül.

Karaktert nem lehet váltani? Mert az elsõdleges assaultomat látja, pedig engineerel játszom.

Elektrofrombc2
Hát a weboldalon. Neved?

koschwarz
remélem lesz majd valami alapból nyomkövetõs rakettya. bár a repülõs skillek is biztos majd még fejleszthetõk lesznek.

koschwarz
friend list? hol? észre sem vettem tegnap.

sergi: elõször kissé féltem, hogy már megint jön a "lebombáz a repülõ, lekaszabol a heli" effektus, de valahogy nem így volt. és a karkandos városi pályákhoz hasonló pontokat gyûjtöttem (2500-3500). habár sokkal nehezebb itt kilõni a jármûveket, mint a szûk karkandon. a heliket meg nehéz tarcerezni, az a jó, ha valaki egy tracerrel eldobatja a helissel a füstöt, aztán jöhet a másik tracer, majd rpg, de sajnos az egész folyamat túl lassú ahhoz, hogy le lehessen rpg-zni az égbõl egy helit. de azért zargatni lehet 😄

Elektrofrombc2
Nemtudom észrevettétek e, de mostmár van friend list 😊 Úgyhogy addoljatok! HUN~Assault illetve HUN~Engineer az elõbb átcseréltem az alap soldiert a HUN~Engineer-e de még nem lett frissítve, úgyhogy próbáljátok mind2-vel! Írjátok le sajátotok nevét, hogy játszhassunk együtt!

HTS s3rg1nh00
hát aznap mikor kijött én is toltam egy helizést,a gunner kb az elsõ pontnál kiugrott,én meg folytattam-hát a többiek 1700 pontot gyûjtöttek én meg 4000et,pedig egyetlen egyszer szálltam fel és sokáig nem is voltam fent,szóval a heli elég erõs jószág😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

koschwarz
tegnap sikerült játszanom omanon. egész jó. mondjuk ahogy néztem, a repüléshez valamit fejleszteni kell, mert be sem tudtam ülni a gépekbe, és usa oldalon néha kissé gáz volt, hogy olyanok vezettek heliket, akiknek közük nincs, és a vízben kötöttünk ki néha. a kb. 1-12 kör alatt olyan nem volt, hogy a hajóra szorultunk volna.

Nincs kedvem újra letölteni a kb 1 gigát.

miértis nem akarod újra letölteni?