6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Alien69
    Illetve annyi még, hogy sajnos a játék még nehezen kezeli a "Q" megjelölést. A tracer+ megjelölés lenne a legjobb, csak ezt IS elszúrták sajna.
  • Alien69
    Illetve, MINDENKI látja, merre halad a jármű, ezért pl könnyebb elkerülni. Helinek van pl két rakétája PONT erre, mert a lövésze IS tud célt megjelölni (ugyan ez a tracer), neki ez a másodlagos fegyvere, amire a pilóta rá tudja küldeni a csomagot. A repcsis meg sokkal messzebbről látja a célt, annak mozgását, és könnyebben tud ehhez mérten manőverezni. Csak ez már (szerintem) a sava-borsa a játéknak.
  • Lupous
    Frankó a banner :D...
    Észrevételek a részemről :D:
    - A BF P4F logo vezessen az oldalra (Főoldal)
    -A play now felirat a játékot indítsa (https://battlefield.play4free.com/en/playnow)
    - a kép véletlenszerű váltakozása szerintem felesleges...viszont ha belehet lőni időponthoz kötve (pl 5-13, 13-21, 21-5 óráig) vagyis kb napszakhoz igazítva váltakozzon nah az zsír lenne. (Am az eredeti kép most tökéletes :D....a másik kettő annyira nekem nem jön be...)
    -A BF.hu-s hírcsíkhoz ki kéne írni hogy battlefield.hu egy kis fülre vagy valami...és akkor átlátható, logikus lesz a link is a képhez.
    -Az alsó menüpontokat valamivel el kéne választani egymástól, így picit összefüggőnek hat.

Ezek csak a személyes észrevételeim, sajna nemtoom mennyire kivitelezhető, jó(vagy rossz :P) ötletek...ha valamelyiket jónak ítélitek meg akkor hajrá :D (Eddig ügyik vagytok :D)
  • Lui76
    Szabi te mindenhol ott vagy :)
    Hogy talállak meg játékban ?
    Még csak most próbálkozgatok a játékkal.
  • Vaxi
    a járműveket lehet vele megjelölni. ha megjelöltél egyet, akkor az engik könnyebben le tudják szedni őket.
  • TheGrinder
    Mire való a Tracer Dart fegyver?
  • Alien69
    Nem laggol! Ez features! Amúgy máskor is volt lag, de szerencsére ritka esemény aránylag.
  • RYO21
    Mióta laggol ennyire a játék? Így már játszhatatlan.
  • TheGrinder
    Már harmadjára játssza el a játék, hogy visszafejlődök, igaz a training pontot megkapom, de kíváncsi leszek majd, amikor 19 training pont összegyűjtése után adni fog-e majd még.
  • Alien69
    Mit? A leírást a training menüről? Bevállalnám, csak nem értek angolul, és biza nem is tudom párról, mit is "csinál". Én max repcsis leírást tudnék, persze csak olyasmit, hogyan indulj el, mert a légi harc, manőverezés, az ugye már egy külön téma, és ezekről lehet találni dolgokat.
  • Bala10
    bevállalod?:D
  • Alien69
    Training menü MINDENKÉPPEN szükségesnek tartom. Persze jobb lenne minden ikonról infót írni, de legalább pár alapvetőt már az elején le KELL tisztázni. Ilyen, pl heli/repcsi, addig nem tudod vezetni, amíg a training-ben el nem "végezted".
  • Vaxi
    eze138 ismerős valakinek?
  • Bala10
    háló,

jelenleg ITT tart a GYIK, írjátok mi legyen még benne és szerkesztem, frissítem! :)

Banner Itt megtekinthető, 3 kép váltakozik majd, persze ez is bővíthető, módosítható.
  • Alien69
    Akkor legközelebb én is jobban figyelek, hátha kapok ajcsiba. lehet, hogy nekem is volt hasonló, csak párszor vontam már vissza, meg ugye volt a nagy törlés is. :-)
  • Elektrofrombc2
    hát nekem 2x történt meg medicnél. Meg assaultnál 1x, csak ott visszavontam a pontjaimat és elveszett =(
  • TheGrinder
    Én is 1ből elhasználtam :D ezért megérte. :D Remélem lesz még ilyen bug vagy minek is nevezzem.
  • Elektrofrombc2
    Medic-emnek így lett 2-vel több training pontja. Ha eléred újra a 10-es level-t, rögtön lépj ki és használd el azt az egy pontot. De vigyázz! Ha visszavonod a pontjaidat, elveszted azt a +1et.
  • TheGrinder
    Oké köszi. Ha van valakinek kedve vegyen fel: TheGrinder_HUN a nevem és csapassuk!
  • Alien69
    Semmi para. Meg kapsz mindent, csak lassan frissül.
  • TheGrinder
    Akkor most beszoptam és újra fel kell húzni, vagy hamarabb leszek 11es?
  • Alien69
    Már 10-s vagy, csak azt a részt nem frissítette, és nem kapsz ismét training pontot.
  • TheGrinder
    Előbb felfejlődtem 10es szintre, és kilépés után újra 9es vagyok, érdekes. Legalább adott 1 training pontot, kíváncsi leszek, ha megint felhúzom 10 re ad-e vajon még 1 training pontot.
  • lammaer
    Jogos, a legtöbb kiadott PCs játék manapság béta :)
  • Alien69
    Sőt! A BF2-vel kezdve MIND BÉTA állapotba jött ki. A BF2142-höz is annyi peccs jött, hogy szerintem már senki se tudná IGAZIBÓL össze számolni. A BF3 meg TUTI, hogy még a bétábnál is bétább lesz.
  • Frank99
    csak béta noobot írtak...
    akkor kösz
  • lammaer
    Hát... a jobb felső sarokban szépen ott virít hogy béta, tehát nyilván Béta.

Nem mintha osztana vagy szorozna, mert pénzt már így is lehet költeni, sok játék ilyen állapotban már release verzió is szokott lenni.
  • Frank99
    ez most béta vagy mi????
    valaki beírta rám hogy béta noob...

akkor van teljes is, vagy mivan?????

vagy csak télleg noob vok?
    :-)
  • Alien69
    Természetesen, ez mindenképp SZÜKSÉGES lenne! Rengeteg kérdés van. Például milyen fejlesztések (training) mit eredményeznek. Minél részletesebb leírást. Járművek kezelése, főleg heli/repcsi, meg ilyenek.
  • imigreen
    ...XDXDXD
    Emberek hazudni is tudni kellene ha már nagyokat akarunk mondani!
    (átmentem egy másik helyre ebben a körben mindössze 1x haltam meg, az is azért mert odaspawnolt egy csomó csöcs közé, és egyből rámcuppantak)
    De a ha már azt mondod h spawnolt akkor már egyszer halott voltál!!!
    Vagy téged a játék véletlenül az elején az ellenséges bázisra rakott és akkor lőttek le?
    Nem mintha sokat számitana, csak ez vicces!
  • Vaxi
    ha visszaemlékszel, ezt TS-en már javasoltam is, hogy össze kéne írni mindent, akár egyedül írod meg, akár közösen, de jó lenne
  • Elektrofrombc2
    Mit szólnátok, ha csinálnánk egy GY.I.K.-et ami majd a banneren is rajta lenne, ide ti is tudnátok kérdéseket feltenni, válaszokat adni és bővíteni?
  • lammaer
    websiteon, ha belépsz és Store / redeem a code
  • Frosty01
    jó jó de hol tudom aktiválni nemtalalommm :|
  • lammaer
    És ha jól olvasom, csak ápr 18-ig működnek.

Az M60-hoz nem talált vki? :)
  • Alien69
    Tehát, beváltottam az M95-t, ami qrva jó fegyó, a hangja egyszerűen vadító. De, kiírja, hogy 24 óra használatom van. Ergo, ha egyzserre beváltod mind, akkor feleslegesen váltod be, mert ugye annyit NEM játszol. Inkább egy napra, és a következőt a következő nap.
  • Alien69
    Mit, hol miért, megmondja majd a PIÉRT?
  • Frosty01
    hol-hol-hol-hol?
  • Frosty01
    egyszerre befogott a B-s meg a D-s AA :(( kb 200 pont volt még rajta, szerintem van rá esély h nem értem volna vissza... :D
  • Alien69
    Tegyük hozzá, hogy 1 napos kód, azaz nem ész nélkül beváltani!