Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elektrofrombc2
Oké ezt a taktikát tudom 😄 Csak ilyesmire gondoltam, hogy esetleg van egy olyan manõver mint, hogy felfeléhúzod a gépet aztán mondjuk egy jobbcsavar ami pl csak 540-fokos így ugye megfordul a géped azután pedig egy gyors kitérés egyik irányba. Ha te ezt jól begyakorlod és az a követõd öszezavarodik a csavarban akkor szerintem gyorsan eltudnád hagyni... ezt megpróbálom majd kidolgozni 😊 Egyébként itt is újratöltõdik a muníciód, de csak akkor ha nem vagy teljessen kifogyva. Mert az esetben nem tudja megszakítani az újratöltési idõt.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Alien69
Természetesen 100%-os "manõver" nincsen, amivel el lehet TUTIRA kerülni üldöztetésedet.<#vigyor> De elvileg azért egy tutizihher van. Múltkor meg is szívattam vele 2 amatõr lóti-futit. (persze, nem én fedeztem fel a spanyol vaxot ) A lényeg, vissza mentem a saját bázis fölé, ott csináltam a bukfenceket, meg ilyeneket, és egyre jobban haladtam kifele. Gondolom, emléxel, hogy a pálya szélén kiírja, menj vissza, amire ad 10 másodpercet. Ezek a harc hevében ezzel nem törõdtek (én meg saját bázis felett voltam, ugyebár). Megdeglett mind két pilóta, az egyik gép pont a kifutó végibe pottyant. Természetesen, "átültem", me minek nekik. <#idiota>
Viszont, a "harcmezõ" közepe felé, vagy nagyon ellenséges "vizeken" kapnak hátba, ráadásul alulról is megpingelnek, akkor szinte tuti dead, kivéve, ha szerencséd (IS) van, és jól manõverezel. Túl lehet élni szinte mindent, kivéve, ha nagyon rád szállnak (egyszerre többen), ill ha profibb a támadód, mint Te. Az se mindegy, mivel irányítasz, sokan gondolom joy-l nyomulnak. Még ezt nem próbáltam, de BF2-ben elég hatásos volt. Itt ráadásul durvább (jelenleg), mert nem kell minden kilõtt rakéta/bomba után vissza menni feltölteni a muníciót, mert a BF2-ben mindig át kellett repülni a kifutó felett, itt meg csak ha javítod.<#nyes>

bingó

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

mijki
Battlefund-ot meg csak pénzért tok venni?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Elektrofrombc2
igen

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

mijki
csak battlefund-ért lehet örökre megvenni stukikat?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Elektrofrombc2
A földiek írtásában én is belejöttem mondhatni, ami nekem gondott szokott okozni az az ha rámtapad egy ellenséges repcsi. Na azt nehezen szoktam lerázni. Melyik a leghatékonyabb manõver? Ami azt illeti, ha én tapadok rá valaki repcsijére nem ráz le egykönnyen. De nehezeb szökni, mint üldözni.

Alien69
Na ja. Van (pontosabban vótt) olyan, amikor én se tudtam repkedni, hanem légvédelmeztem, sikáltam az eget. <#fogmosas> Én jobb szerettem a vasúti AA-t, nagyobb a rálátása a "helyzetre". Igaz, valamivel sérülékenyebb, mert ugye a "D"-rõl egy snipa azért tud rá lövöldözni. A lényeg, hogy a heliknek nem sok esélyük van, mert nagy része lámi. Kevés IGAZI helis van, akik ugye már metró szinten hozzák a helit. <#ravasz1> Na, azokat a legnehezebb kiszedni jelenleg. Mondjuk, éppenséggel tankok álltal sérülékenyebb tud lenni, de ez is külön téma.
Ami a "D"-t illeti, ott a repcsis van elõnyben (elvileg). Ha meghallom, hogy csipogok, nagyrészt ki lehet totózni, melyikbõl piszkálgatnak. A nagyrésze körbe-körbe forgatja max azt a két kályha csövet. <#awink> Csakhogy itt jön be a 3D, azaz ugyebár fölülrõl, mint egy sólyom lecsapva esélye se nagyon, mert nem is érzékeli a veszélyt. Illetve, a másik, hogy pont a tenger felõl megközelítve (lapossan), gépágyuval megsorozva (megzavarodik), majd rádobva a bombit, a fél ház kipurcan(na), mert a két bomba közül az elsõ lentebb csapódik be. Mivel ha be is fog, max 1x talál el, ami semmi halálos, de ha idõben dobom a csalit, még annyit se, és ugye az ilyen esetekben rengetegszer írja a "dupla kill" üzit. <#hehe> Kb olyan, mint a benzin kút alatt is sok gyalogbéka szokott rágyújtani. Oda (IS) élvezet belökni a bombikat (vagy csak oda perkelni a géppityuval). <#alien>

koschwarz
az a helyzet, hogy a bf2-vel ellentétben itt imádom a légvédelmet használni. mert a bf2-ben nem sokat ért, itt meg omanon egy kör alatt szedek le több helit és repülõt, mint a bf2-ben egy év alatt. úgyhogy ha valaki ügyes (mint én 😄), akkor nem fog a légvédelemben ücsörögni, hanem inkább megvárja az alkalmas pillanatot. erre pl. oman d pont tökéletes, mert csak el kell futni egy emeletet, és máris nem tud a repülõs lelõni vagy lebombázni.

persze amikor nagyon jó a pilóta, már akkor ki tud géppuskázni, amikor még a légvédelem még csak be sem lockolja.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Alien69
Sniperrel is lehet bõven hozni rengeteg kest/pontot. Csak mondjuk repülõbe kell ülni, és csinálni végig egy pályát (Oman), és minél kevesebbszer halni. Példának okáért tegnap volt 12/1-s K/D-m is, fõleg, mert az eszközhasználatot (pl repcsi/heli) még kevesen lockolták ki. Ergo, nincs is akkora tülekedés a repcsinél, mint amekkora lesz már akár hétvége felé. Igaz, mindegy, melyik kasztal repked az ember. <#hehe> Azt sajnálom, hogy pilótaként nem lehet valahogy zoomolni, mert akkor a géppuskával is legalább 2x ennyit tudnék gyilkolászni, mint most bomba/levegõ-levegõ rakéta, és gépágyú trióval. Nagyon jó a fegyvere a repcsiknek, shimán a tankokat is szétszedi, és nem kell bombázni. Azt jó ledobni gyalogosok örömére, közéjük vágni tábortûznek, hadd szalonnázzanak egymásból.<#puszi><#alien> A legjobb, amikor a fix telepitésû légvédelmiben üldögélnek, oszt biztonságba hiszik magukat. <#idiota>

Elektrofrombc2
hanem mit veszel belõlle? 20 db adrenaline shotot?

HTS s3rg1nh00
1-3 napra lehet megvenni,arra meg minek költsem 10-20 kör bónuszát?

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

koschwarz
mondjuk az assult alap g3-a kicsit szopás egy m16-hoz vagy aek-hez képest, de az összes többi kaszt szerintem alapfegyverekkel is teljesen élhetõ (bár a snipert nem tudom). én legalábbis engiként a ps2000-rel teljesen jól elvoltam a béta alatt is, most az utóbbi két hétben váltottam csak mp7-re, ami egy kicsivel volt jobb csak mint a ps2000. és a medikes mg3-nál sem találtam annyival jobbnak a többi géppuskát, sõt...ráadásul creditért (nem bf-ért) meg lehet venni (igaz nem örökre) a jobb fegyvereket. ha jobb fegyvert akarsz 10-30 napra, akkor gyûjtöd a pontokat, sok pontot meg nem lehet sniperkedéssel keresni. ez a jó benne.

tegnap kemény másfél kör alatt majdnem a 3. szintig eljutottam engineerrel.

Wreck86
😞

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

elõször a heroesban VP-ért lehetett fegyót venni 120 VP-ért egy hétig, csak közbe EA rájött, hogy a marketing stratégiájuk nem váltja be a kívánt profitot, így változtatniuk kellett.

P4F már erre a stratégiára épül.

Elektrofrombc2
hát eljében, szerintem a heroesban sem volt sokkal több fajta fegyó...vagy?

Nem túlozták el. Battlefield Heroesban kb 2x több mikrotranzakciós lehetõség van, így itt minden a duplájába kerül. Nem hülyeség ez, hanem alaposan kigondolt marketing stratégia. Nem fog változni, akinek nem tetszik az mehet vissza BF2-zni (vagy opcionális BC2-zni).

Ja és igen, lesz aki megveszi ennyi pénzért is a fegyókat/ruhákat, mert csak Magyarország és környéke áll pénzügyileg úgy ahogy. (plusz minusz a harmadik típusú országok)

Elektrofrombc2
Eggyetértek. De am szerintem tényleg eltúlozták az árakat. Gondolj bele mennyibe kerülnek majd az új fegyverek amiket majd a jövõben kiadnak, ha már ezek ilyen geci drágák...😄

MR ME
dettó
sztem ez így hülyeség, de majd õk is rájönnek, árulják a buzi ruhákat pénzért, sok majom veszi azt is, de ne a fegyvereket mert ezzel gyakorlatilag megölték a játékot azok számára akik nem fizetnek, oké h a fejlesztõknek élni kell vmibõl, de akkor ne ez legyen a játék neve...mind1 úgyis inkább bfbc2vel játszom

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

HTS s3rg1nh00
ha te funolni akarsz úgy h.az égvilágon senkit nem lehet lelõni a g3-al akkor nem bánom.nekem nem az ad játékélményt,hogy a pisztoly 2x messzebbre hatásos mint egy (elvileg) pont messzebbre kitalált fegyó...

Lupous
Tök ingyen lehet játszani....az hogy valakinek szüksége van jó fegyverekre mert komolyan akar játszani...nos az egyéni probléma. Funolásra tökéletes játék bárki számára.

és, fizettél azért, hogy játszhass vele?

HTS s3rg1nh00
a játék nevét olvastad már?

Alien69
De a heroes-nél az alap fegyókkal is relative jól el tudtam játszani, nem voltam olyan qrva nagy hátrányba, mint pl az assault alap G3A4-l, amivel egyszerûbb fejbe csapni az ellenfelet, mint lõni rája. <#falbav>

ki a rák mondta nektek hogy ingyen lesz? 😄

MR ME
énis törlöm ha csak pénzért lehet fegyót venni, ennyit az ingyenessgérõl...legalább legyen az h mittomén tizedannyiért kapja aki fizet érte, de ne legyen már az h csak akkor tudsz rendesen játszani ha fizetsz, mert azért ez a játék messze nem olyan jó h ezért pénzt is adjak...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Wreck86
Undorító.Ez is pénzes lesz burkoltan mint a Heroes, máris megölte sok ember játékélményét. (fórumok szerint is)

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

MR ME
ezek szerint fegyvert már csak pénzért vehetsz?

az csak amolyan booster, a Training pont és Credit az ugyanúgy érintetlen/befolyásolatlan marad. Annyi, hogy ezeknek a beszerzését felgyorsíthatod.

koschwarz
egyébként a pontgyûjtés, amivel unlockolni lehet bizonyos képességeket, az ugyanúgy megy? mert láttam, hogy bf-ért még azt is meg lehet gyorsítani.

koschwarz
ja értem.

a sniperen kívül az összes kaszt összes fegyverét megvettem és kipróbáltam, ezek közül egyedül az mp7 volt az amit érdemesnek is tartok arra, hogy megvegyek. igaz, csak engineerként játszom.

bankkártyáról. BF az a Battlefunds, amit még annó a Battlefield Heroes-al vezettek be. Na most, 700 BF 5 euróba kerül, egy rendes fegyver pedig itt permanensen 900 BF-be kerül. Egy karakter slot 140 BF, 100 db adrenaline shot pedig 165 BF, vagy 225 cr 5 db-ért. 😄

koschwarz
mi az a bf? honnan lehet szerezni?

én egyedül az mp7-et akarom majd megvenni.

majd karakter kreáláskor vigyázzatok, mert már csak 2 slotot kapunk ingyen.

Vaxi
nekem is annyi van, direkt félretettem 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

kabel15
Jó kis bugolt 1400bf em 😄 Most majd jól jön 😄

BattleTag: kabel15#2672

Vaxi
kicsit röhejes árakon vannak a cuccok...
600 bf egy rohadt sityak 😄D
1120 bf az ump 😞 kénytelen leszek megvenni, de várok, hátha akciós lesz 😄D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

koschwarz
stat reset van elvileg...

tényleg volt egyébként?

kabel15
Az normális hogy 30 percig joining game? 😄

BattleTag: kabel15#2672

REPS0L
ahogy kimondtam, találtam, hurrá. 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

REPS0L
na még mindig nem találtam kulcsot 😞

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Elektrofrombc2
nagyon nagy hülyeségnek tartom, hogy csak burstel lehet lõni

MR ME
ha az ember megtanúl vele lõni akor sztem verhetetlen

modelcar
MP7 szerintem a legjobb fegyver a játékban.

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Alien69
Szerintem is az M16 a nyerõbb. Eleve, az AEK-val (szerintem) nehezebb célozni. Igaz, az M16 3-s sorozatot nyom ki, és talán jobban üt hátra, ezért felfele soroz, de ez nem olyan nagy baj. <#hehe>

MR ME
m16 jobban adja

koschwarz
megvettem, kipróbáltam, baromi erõs tényleg.

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Elektrofrombc2
Assaultodnak vegyél egy AEK-ot és hidd el, élvezetes lesz 😄

koschwarz
egyértelmûen enginer lesz az elsõ új katonám. nem is hiszem, hogy egyhamar másikat is kreálnék. assault-tal nagy nehezen "elszenvedtem" magam még 15-ös szintig, medikkel gyakorlatilag 2x játszottam (6. szint), snipert nem is csináltam. viszont engivel már hosszú ideje a 20-as szinten vagyok, de még így is csak azzal volt igazán élvezetes számomra a játék.