6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Jabar
    Jó lett a banner!
    Az megoldható hogy az egérmutató megváltozzon ha a link fölött van vagy csak nállam nem teszi?
    Tudom részletkérdés :)
  • Vaxi
    ma még állítgatom a notit, holnap teszek fel ts-t és akkor felmegyek :))
  • koschwarz
    mindig lesznek akik jobbak nálad. ez egy ilyen műfaj, velem is egy csomószor előfordul :D
  • Lupous
    Szerintem felé egy kis fül menőbb lenne mint elé...de ez részletkérdés :D Nagyon jó így is :D
  • Elektrofrombc2
    Az még kivitelezhető lenne, amit Lupous ajánlott, hogy a futócsík elején írná, hogy Battlefield.hu tehát akkor a futócsík kicsivel rövidebb lenne.

Lupous: A linkek cserélése már folyamatban...
  • Bala10
    ha van még oldal amint szeretnétek a futó csíkban látni, írjátok meg.
  • KaBuTo666
    Mondtam már hogy fasza a banner?
  • Bala10
    mp7el nyomulok, az a kedvencem. :) az a gáz, ha skilles vesz jobbat:D
  • koschwarz
    vegyél kreditért jobb fegyvert. elég a sima is, nem kell a veterán. 500 kredit. néhány kör alatt visszajön, főleg ha az oman.
    egyébként meg fogd fel úgy, hogy akinek nincs skille, annak kell a jobb fegyver.

mellesleg én jobban szopok m16-tól, sőt, a legtöbbször szerintem m16-tól halok, aztán jön valami medikes durvaság, snipertől meg alig.
  • erieskrisz
    Szerintem az M16 pontosabb én is kiprobáltam az aug-ot mintha jobban sebezne de viszont szerintem nem anyira pontos mint az M16
  • TheGrinder
    Van olyan fegyver, ami csak 500 Creditpontba kerül, és azzal is mérföldekkel jobb játszani. Nem kell a legjobbra törekedni, elég csak 1 kicsivel jobb fegyó az alapnál és máris jobb statod lesz.
  • Bala10
    és az a baj, hogy most nem egy láma kezében volt, így egymaga bevédte sarkin a c-pontot. :D
  • Elektrofrombc2
    Szerintem messzire jobban visz az M16.
  • Bala10
    fizetős fegyverekkel, főleg az aug-al megkeserítik az életem.:D
    sajnos az nem kis előnyt jelent, hanem már zavaróan nagyot. :P
  • erieskrisz
    Miért is
  • Bala10
    lassan de biztosan kezd elmenni a kedvem ettől a játéktól
  • lammaer
    Van hasalás, tankban meg jeepben, ha fenn vagya toronyban :D Legalábbis az a gomb :)

Mondjuk mindettől függetlenül én lövéskor mindig guggolok és célzok is, aztán kitárazás az LMG-ből. Élvezem hogy milyen jól lehet kaszálni vele :)
  • TheGrinder
    Valaki tudja, hogy mikor jelenik meg a teljes verzió? Mivel lesz több, mint a béta? Több fegyver, ruhák (ami fölösleges), több játszható pálya, több level?
  • Fenrir
    Mindegy, felraktam a Chrome-ot, azzal pedig tökéletesen megy.
  • koschwarz
    na persze, de hát hasalás sincs :D
    szerintem a guggolás ad valamit a pontossághoz, de a kis visszarúgás miatt sokszor tényleg nincs jelentősége.
  • Alien69
    Gondolom, ezzel (IS) tesztelik a dolgokat. Most ugye van ez a "szupi AKKCIJÓ", megrendeled a BF3-t 50€-rt (werry LOL), és kapsz cuccot itt. Ezzel az a cél, hogy felmérjék, hogy mennyire KELL elcodosítani a BF3-t.
  • lammaer
    Arról nem is beszélve, hogy eléggé spray n pray módon lehet ölni vele - az milyen má hogy LMG-vel állva, iron sight nélkül lehet ködhatáron is meglőni az embereket, sorozatlövéssel.

Bezzeg BF2-ben, hasra vetődve, zoomolva is csak egyeslövéssel lehetett ölni.

Mondjuk szeretem ha medic vagyok - de nekem ettől lett igazán codos a cucc.
  • lammaer
    Őszintén szólva, amennyire leegyszerűsítették a játékot, simán lehet BattleField: Call of Duty-ak hivni.

Mert hogy nagyjából az lett, mivel kooperatívan játszani ezzel a platoon nélküli randomspan rendszerrel nem lehet :)
  • Alien69
    Annyira nem voltam ideges, csak kifele úgy látszik. Tegnap pl zsákmányoltam egy APC-t az ellenféltől. Még 1/3-d életerővel kinyírtam jó pár ellenfelet, mire szét szedték a járművet alólam. Viszont, volt egy tankos, a mieink utána nem boldogultak vele. 24/0-t csinált, mert ugye a csapatunk láma volt. De, ugye mióta nyílt béta lett, azóta nagyon felhígult az állomány. Ez van. Ezért (IS) lenne jó egy frankó gyík, kiemelve pár fontos dolgot, hogy a láma Codosok IS megértsék. Meg a nem láma CoD-osok is.
  • koschwarz
    pedig nekem működik ff4.0-val. és csak a leírást követtem, mikor feltettem. igaz, az avg vírusirtót ki kellett lőni, mert akadályozta a letöltést.
  • koschwarz
    nekem sincs. amikor én általában játszom, akkor a gyerkőcök alszanak, úgyhogy inkább kussolok. :D

egyébként alien, jó ideges voltál legutóbb. persze igazad volt, szerintem is, a járművet nem hagyhatja el senki, hogy az ellenség kezére kerüljön, inkább felrobbanok vele vagy még szétlövöm, de nem hagyom ott, ez ős-bf-es szabály, csak hát ugye, aki cod-on nevelkedett...
  • Fenrir
    4.0 van fent, próbáltam feltenni a 3.5-öt, de a telepítő nem csinál semmit sem.

Na, úgy látom, hogy ezzel nem vagyok egyedül:

"The browser extension does not seem to work with Firefox 4.
    The program get's loaded but beyond the browser restart, nothing is saved nor functions. "
  • lolSL
    Pre-order Battlefield 3 Limited Edition to receive an exclusive shotgun and beret in Battlefield Play4Free!
  • Elektrofrombc2
    NetFramework 3.5 telepítsd. aztán próbáld IE9-nél
  • Fenrir
    Valaki találkozott olyan hibával, hogy a weboldalon a plugin egyszerűen nem települ a böngészőhöz? Már vagy 10x letöltöttem és telepítettem FF4-hez, de minden újraindítás után újra feldobja az ablakot, hogy telepítsem. Próbaképpen megnéztem IE9 alatt is, ott a telepítés után semmi sem történik.

Ilyenkor wtf?
  • Jabar
    most nállam is iszonyatosan lagol, meg mintha kissebb felbontásba menne a játék mint ami be van állítva (monitor szerint nem :o).
  • Jabar
    1 gombos spotolás:
    http://battlefield.play4free.com/en/forum/showthread.php?pid=40991
  • Alien69
    Van kettő is! De, mivel NEm egyedül élek, Őket sokszor zavarná a brekegésem. VOLT ilyen, amikor klán waroztam. Ott KELLETT beszélgetni. Persze, ettől még valszeg be üzemelem, mert van, amikor bele kell szólni. Bár amúgy írkálni is lehet oda is. Csak nehézkesebb a kommunikáció.
  • Elektrofrombc2
    Tán' neked sincs még mikrofonod 2011be? :D Bazzeg küldök neked egyet Szerbiából csak fizesd az utiköltséget...xD
  • Alien69
    Nem lesz rá szükségem, ha CSAK hallgatok.
    Nézd. Én sose zárkóztam el, ha valakinek van valami okossága. Tehát, a gomb kiosztás (már az egérnél) is olyan, hogy sose lehet tudni, hátha bejön egy ötlet.
  • Elektrofrombc2
    Görgő lenyomását kihasznlátad? Segítsek felhasználni a gombjaidat? :D +1 teletpítsd TS-t és push to talkra állítva ott is szükséged lessz egy gombra :P
  • Alien69
    Jó lenne, mert ugye az egerem oldalsó gombjai egy része még szabad. A késelést raktam rá, meg a bomba/rakéta váltót. A késelés egyszerűen sokkal gyorsabban megy.
  • Elektrofrombc2
    Valahol olvastam rólla, hogy lehet bindelni 1gombnyomásra a spotolást. Majd megkeresem.
  • Alien69
    Van, amikor 5x próbálkozok, még se sikerül. Bugos még ez (is). De volt pl olyan, hogy gránátot akartam dobni, és kb 6-8 másodperc múlva dobta el, persze, akkor már nem oda, ahova én céloztam.
  • Elektrofrombc2
    Szerintem a spottolás egész jól működik. Egy kicsit túl jól is. Mert olyanokat is beszpottol akiket szabad szemmel nem is látni...