6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#2770 Jó lett a banner!
Az megoldható hogy az egérmutató megváltozzon ha a link fölött van vagy csak nállam nem teszi?
Tudom részletkérdés :) -
#2769 ma még állítgatom a notit, holnap teszek fel ts-t és akkor felmegyek :)) -
#2768 mindig lesznek akik jobbak nálad. ez egy ilyen műfaj, velem is egy csomószor előfordul :D -
#2767 Szerintem felé egy kis fül menőbb lenne mint elé...de ez részletkérdés :D Nagyon jó így is :D -
#2766 Az még kivitelezhető lenne, amit Lupous ajánlott, hogy a futócsík elején írná, hogy Battlefield.hu tehát akkor a futócsík kicsivel rövidebb lenne.
Lupous: A linkek cserélése már folyamatban... -
Bala10 #2765 ha van még oldal amint szeretnétek a futó csíkban látni, írjátok meg. -
KaBuTo666 #2764 Mondtam már hogy fasza a banner? -
Bala10 #2763 mp7el nyomulok, az a kedvencem. :) az a gáz, ha skilles vesz jobbat:D -
#2762 vegyél kreditért jobb fegyvert. elég a sima is, nem kell a veterán. 500 kredit. néhány kör alatt visszajön, főleg ha az oman.
egyébként meg fogd fel úgy, hogy akinek nincs skille, annak kell a jobb fegyver.
mellesleg én jobban szopok m16-tól, sőt, a legtöbbször szerintem m16-tól halok, aztán jön valami medikes durvaság, snipertől meg alig. -
#2761 Szerintem az M16 pontosabb én is kiprobáltam az aug-ot mintha jobban sebezne de viszont szerintem nem anyira pontos mint az M16 -
#2760 Van olyan fegyver, ami csak 500 Creditpontba kerül, és azzal is mérföldekkel jobb játszani. Nem kell a legjobbra törekedni, elég csak 1 kicsivel jobb fegyó az alapnál és máris jobb statod lesz. -
Bala10 #2759 és az a baj, hogy most nem egy láma kezében volt, így egymaga bevédte sarkin a c-pontot. :D -
#2758 Szerintem messzire jobban visz az M16. -
Bala10 #2757 fizetős fegyverekkel, főleg az aug-al megkeserítik az életem.:D
sajnos az nem kis előnyt jelent, hanem már zavaróan nagyot. :P -
#2756 Miért is -
Bala10 #2755 lassan de biztosan kezd elmenni a kedvem ettől a játéktól -
lammaer #2754 Van hasalás, tankban meg jeepben, ha fenn vagya toronyban :D Legalábbis az a gomb :)
Mondjuk mindettől függetlenül én lövéskor mindig guggolok és célzok is, aztán kitárazás az LMG-ből. Élvezem hogy milyen jól lehet kaszálni vele :) -
#2753 Valaki tudja, hogy mikor jelenik meg a teljes verzió? Mivel lesz több, mint a béta? Több fegyver, ruhák (ami fölösleges), több játszható pálya, több level? -
#2752 Mindegy, felraktam a Chrome-ot, azzal pedig tökéletesen megy. -
#2751 na persze, de hát hasalás sincs :D
szerintem a guggolás ad valamit a pontossághoz, de a kis visszarúgás miatt sokszor tényleg nincs jelentősége. -
#2750 Gondolom, ezzel (IS) tesztelik a dolgokat. Most ugye van ez a "szupi AKKCIJÓ", megrendeled a BF3-t 50€-rt (werry LOL), és kapsz cuccot itt. Ezzel az a cél, hogy felmérjék, hogy mennyire KELL elcodosítani a BF3-t. -
lammaer #2749 Arról nem is beszélve, hogy eléggé spray n pray módon lehet ölni vele - az milyen má hogy LMG-vel állva, iron sight nélkül lehet ködhatáron is meglőni az embereket, sorozatlövéssel.
Bezzeg BF2-ben, hasra vetődve, zoomolva is csak egyeslövéssel lehetett ölni.
Mondjuk szeretem ha medic vagyok - de nekem ettől lett igazán codos a cucc. -
lammaer #2748 Őszintén szólva, amennyire leegyszerűsítették a játékot, simán lehet BattleField: Call of Duty-ak hivni.
Mert hogy nagyjából az lett, mivel kooperatívan játszani ezzel a platoon nélküli randomspan rendszerrel nem lehet :) -
#2747 Annyira nem voltam ideges, csak kifele úgy látszik. Tegnap pl zsákmányoltam egy APC-t az ellenféltől. Még 1/3-d életerővel kinyírtam jó pár ellenfelet, mire szét szedték a járművet alólam. Viszont, volt egy tankos, a mieink utána nem boldogultak vele. 24/0-t csinált, mert ugye a csapatunk láma volt. De, ugye mióta nyílt béta lett, azóta nagyon felhígult az állomány. Ez van. Ezért (IS) lenne jó egy frankó gyík, kiemelve pár fontos dolgot, hogy a láma Codosok IS megértsék. Meg a nem láma CoD-osok is. -
#2746 pedig nekem működik ff4.0-val. és csak a leírást követtem, mikor feltettem. igaz, az avg vírusirtót ki kellett lőni, mert akadályozta a letöltést. -
#2745 nekem sincs. amikor én általában játszom, akkor a gyerkőcök alszanak, úgyhogy inkább kussolok. :D
egyébként alien, jó ideges voltál legutóbb. persze igazad volt, szerintem is, a járművet nem hagyhatja el senki, hogy az ellenség kezére kerüljön, inkább felrobbanok vele vagy még szétlövöm, de nem hagyom ott, ez ős-bf-es szabály, csak hát ugye, aki cod-on nevelkedett... -
#2744 4.0 van fent, próbáltam feltenni a 3.5-öt, de a telepítő nem csinál semmit sem.
Na, úgy látom, hogy ezzel nem vagyok egyedül:
"The browser extension does not seem to work with Firefox 4.
The program get's loaded but beyond the browser restart, nothing is saved nor functions. " -
#2743 Pre-order Battlefield 3 Limited Edition to receive an exclusive shotgun and beret in Battlefield Play4Free! -
#2742 NetFramework 3.5 telepítsd. aztán próbáld IE9-nél -
#2741 Valaki találkozott olyan hibával, hogy a weboldalon a plugin egyszerűen nem települ a böngészőhöz? Már vagy 10x letöltöttem és telepítettem FF4-hez, de minden újraindítás után újra feldobja az ablakot, hogy telepítsem. Próbaképpen megnéztem IE9 alatt is, ott a telepítés után semmi sem történik.
Ilyenkor wtf? -
#2740 most nállam is iszonyatosan lagol, meg mintha kissebb felbontásba menne a játék mint ami be van állítva (monitor szerint nem :o). -
#2739 1 gombos spotolás:
http://battlefield.play4free.com/en/forum/showthread.php?pid=40991 -
#2738 Van kettő is! De, mivel NEm egyedül élek, Őket sokszor zavarná a brekegésem. VOLT ilyen, amikor klán waroztam. Ott KELLETT beszélgetni. Persze, ettől még valszeg be üzemelem, mert van, amikor bele kell szólni. Bár amúgy írkálni is lehet oda is. Csak nehézkesebb a kommunikáció. -
#2737 Tán' neked sincs még mikrofonod 2011be? :D Bazzeg küldök neked egyet Szerbiából csak fizesd az utiköltséget...xD -
#2736 Nem lesz rá szükségem, ha CSAK hallgatok.
Nézd. Én sose zárkóztam el, ha valakinek van valami okossága. Tehát, a gomb kiosztás (már az egérnél) is olyan, hogy sose lehet tudni, hátha bejön egy ötlet. -
#2735 Görgő lenyomását kihasznlátad? Segítsek felhasználni a gombjaidat? :D +1 teletpítsd TS-t és push to talkra állítva ott is szükséged lessz egy gombra :P -
#2734 Jó lenne, mert ugye az egerem oldalsó gombjai egy része még szabad. A késelést raktam rá, meg a bomba/rakéta váltót. A késelés egyszerűen sokkal gyorsabban megy. -
#2733 Valahol olvastam rólla, hogy lehet bindelni 1gombnyomásra a spotolást. Majd megkeresem. -
#2732 Van, amikor 5x próbálkozok, még se sikerül. Bugos még ez (is). De volt pl olyan, hogy gránátot akartam dobni, és kb 6-8 másodperc múlva dobta el, persze, akkor már nem oda, ahova én céloztam. -
#2731 Szerintem a spottolás egész jól működik. Egy kicsit túl jól is. Mert olyanokat is beszpottol akiket szabad szemmel nem is látni...