6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Alien69
    Á nem, az kizárt! Hiszen süt a nap! Igaz, a felhők felett! Ez TUTI.
  • RiCSi1234
    vagy mert be vagyon bórúúva??
  • Alien69
    Me esik a zeső?
  • yossarian14
    Kösz! Ez tényleg nem sok.

A Front line Medic hasznos? Megéri arra költeni?
  • Narxis
    LOL
  • RYO21
    Kössz!
  • koschwarz
    visszaváltasz az alapfegyverre?...
  • koschwarz
    medic

tulajdonképpen semmi különöset. a többi kaszt talán egy kicsit érdekesebb a t3-ban.
  • RYO21
    Nincs elég pénzem primary fegyverre, és az nélkül nem enged játszani. Most mit csináljak?
  • Bugi Misi
    tolókocsit
  • yossarian14
    A medic mit kap tier3-ban?
  • RiCSi1234
    *sőtíít :D
  • RiCSi1234
    Húú, ez a dragon de setíít map.. ez az egy, ami nem tetszik benne! Az hogy sok a jármű, kinek jó, kinek rossz.. :D
  • koschwarz
    ettől félek én is, nem lehet majd egy zászlót sem elfoglalni :D
    még jó hogy nem kapott az assault GL-t, akkor már most abbahagynám a játékot.
  • koschwarz
    sokan talán nem tudják, de ha trace-eled, a már trace-elt járművet, akkor is kapsz pontot a trace-elésért. akár újratöltés után rögtön lehet megint lőni, megint 10 pont.
  • Alien69
    Volt egy időszak, soxor deglettem meg kipottyanó gránáttól, mert arra kellett mennem, amerre a hulla feküdt. Aztán persze taktikát változtattam, meg én is alkalmaztam ezt, és biza jött is rendesen a kill így is. Olyan karakterrel érdemes kilockolni, amelyikkel berongyolsz az ellenfél közé. Én speciel a snipámat használom erre, mert annak van USAS fegyója. Szerintem a snipa a legjobb tank szerepkörű, mert szinte erre van kitalálva (csak nem használja senkise). Ledobja maga mögé a klaymort, dobja a távolba látó üveggömböt, és a sikátorba minden öreg néni táskáját képes megszerezni.
  • Alien69
    Néha elég rá nyomni a "Q"-t is, és ha kilövik, már kapsz is valamit. Szerintem trace+Q a célra vezető. Már úgy, hogy "LEHET", mert van, amikor mindegy mit csinálsz, az összes lámi a Te oldaladon van.
  • zeli
    Szerintem jó cucc a Dead man's trigger. Taktikusabb a játék, figyelni kell, hogy ne menj a hullákra kotlani, különben felrobbansz. A spawncamperek ellen pedig kifejezetten hasznos is lehet, mert sokszor annyi eszük sincs, hogy odébb menjenek, ha leszedtek élből.
  • zeli
    Én meg sokszor fordítva látom. Én általában egyből trace-elem a járműveket, de egy rakéta sem megy felé. Mondjuk olyat is láttam, hogy trace-eltem egy APC-t, és egyből kapott 6 rakétát minden irányból. :D
  • Narxis
    Tier 3-mal assaulttal fogom mindenhova dobálni a c4-et. :D
  • koschwarz
    végülis mindegy, a tier3-mal a legutolsó sorban lesz pl. a dmt is.
  • Narxis
    Jajj, ne túlozz. Am. csak assaultnál van maxolva, medicnél 1 vagy 2 pont van rajta, enginél 1 sincs. :D

Én techtree pontok nélkül is olyan pro csapatjátékos vok, hogy el se tudod képzelni. :P
  • koschwarz
    semmi mást nem látok a dmt-ben, mint hogy "nehogymá engem lelőjön ez a rohadék, odalesz a jó k/d-m", de mindegy :DDDD
    kipróbáltam a skillt én is egyébként, maxra húzva is, de számomra nem éri meg azt a sok training pontot, amit jobb dolgokra is lehet költeni, pl. több ammo vagy medik boxra, gyorsabb ammo vagy hp feltötlés, stb... tudod, olyan csapatjátékos dolgokra
  • Narxis
    neeeeeeeeeeeeem :D
  • koschwarz
    a dead mens trigger punciknak való :D
  • Narxis
    Én assaulttal megszerettem sharqit és basrat is, főleg úgy, hogy kimaxoltam a dead mans triggert. :p

De tankos pályákra engivel szeretek menni. :p
  • koschwarz
    kipróbáltam a dragont végre, jó néhány kört lenyomtam. egyrészt örülök, mert jó sok jármű van, bár állandóan rakétahiányban szenvedtem, lőszert viszont alig találni (vagy nem dobnak, vagy a nagy terepen alig találni, ha nincs épp a társak közelében az ember). volt hogy egyszer sem haltam meg, a végén már csak a késsel rohantam be az ellenfél bázisára és úgy is összeszedtem néhány killt mielőtt kinyírtak :D

ugyanakkor meg szinte mindig állóháború volt. a felek elfoglalták a két közelebb eső bázist és onnantól megállt az élet, egymásra lövöldözés, az esetleges próbálkozókat meg nagyon könnyen ki lehetett szedni. a kishelikopter nagyon vicces cucc, bár nem úgy vettem észre, hogy hatékony lenne. végigszáguld a terep fölött, még lő is jó sokat de szinte soha nem talált. lehet hogy már csak az igazán ügyes pilóták tudják kihasználni.

szóval még mindig oman a legjobb térkép, annyira nem vagyok lenyűgözve, de még mindig ez, mint egy sharqi.
  • Bugi Misi
    az olyat szoktam elküldeni melegebb éghajlatra
  • Narxis
    pfej b+ :D
  • szekrény
    amilyen mákos vagy megint "hamar elmész"
  • koschwarz
  • nandorb
    Na akkor,oman-dragon ha mar megoldottak a problemat.
  • Bala10
    szervert átállítod?
  • szekrény
    sarki, pfff...
  • Bala10
    sarkin minden más fontosabb.
  • szekrény
    nna halljuk mi az a fontos dolog ami elfoglalta az akna helyét ?
  • nandorb
    A frissitesre irjak hogy javitottak a DragonValley hibat...
  • Bala10
    ennyi.

bár tegnap megszívtam, mert war miatt át kellett rendezni a pontjaimat, és nem volt aknám, csak ezt elfelejtettem... meglepődtem, amikor ki akartam aknázni a tankot
  • RiCSi1234
    Nálam van valami update, talán már jó lesz a Dragon is..
  • koschwarz
    ha vennék a fáradtságot egyesek, és használnék a tracert, akkor biztos néhány engi ráküldene egy rakétát, máris nem lenne ilyen az eredménye.