6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#4054 Hát miért ne ?
Megvolt az első kettő, uncsi volt már, meg jó volt kipróbálni a játékot minden szemszögből. :D -
RYO21 #4053 Amúgy mikor fogják megcsinálni a főmenüt úgy, hogy használható legyen? -
Gabriel Cartel #4052 Mindenki a maga módján. -
#4051 pfff, minek minden kari? :D -
#4050 Na, tegnap kimaxoltam a Recon-t is, minden kari megvan huszas. :D -
#4049 na mizu , még mindíg vidékről bf-ezel ? ? ?
-
#4048 zseniális vagy? -
Gabriel Cartel #4047 cső evil :D -
#4046 Skillt te minek fordítod? -
#4045 ami kilóg neki puskacső az a Gunner -
#4044 nnna te meg a képességeid ... -
Bala10 #4043 -
#4042 SZNÁJPER NEM Tud helizni mert olyan hosszú a puska csöve , hogy képtelenség lecsukni a kabin ajtaját ... -
#4041 Képességet kell rá tenni. -
Gabriel Cartel #4040 hi. hányas szinten tudok helikoptert vezetni? -
#4039 Miért lennék lusta már ne haragudj de kezdesz az agyamra menni a trollkodásaiddal. -
#4038 a hónap battlefield aranyköpése ... -
#4037 :DD -
#4036 -
#4035 szerintem meg azért tetszik neked mert lusta vagy (esetleg nem is tudsz célozni vele) és a könnyebb utat választod, de ezt szerencsére a dice-ot ...vára nem érdekli -
#4034 Mert ott legalább több pontot tudsz szerezni, és élvezetesebb(nekem), meg nincs ez a képugrálás. -
#4033 és ez miért jelenti azt hogy jobban van megcsinálva ?
-
Gyuszopapa #4032 Szeret is velem helizni mert akkor mindig plusszos a K/D-ja. -
Gyuszopapa #4031 Mert sajnos nincs rendes squadrendszer.Normálisan helizni csak igazán úgy lehet ahogy én szoktam a klántársammal.Én vezetek,ő a gunner és közben én írányítom hogy mit lőjjön mert kiválasztom hogy mi a legveszélyesebb számunkra,azzal kezdünk veszélyességi sorrendben.Természetesen első a légvédelem kiiktatása.
Másként szar az egész és csak kavarognánk össze-vissza. -
#4030 Ezért nagyon nehéz gunnerként sok pontot elérni, BC2-ben jobban meg van csinálva, ott sorozatokban lehet lőni de az még ha nem is találsz el valakit halálos. -
#4029 Hat kb. jah, en mikor vezetem a helit ra tartom hogy lojjon de faszt se szoktak csinalni csak,lonnek a nagy semmire. -
#4028 na "örülök" hogy nem én vagyok ennyire béna. tényleg szeretném a tracert kilőni a pilótának, de 10-ből 9x nem találok el semmit emiatt.
igaz sok pilóta egyébként is eszement sebességgel száguld el a föld felett, esélyt sem adva, hogy egyáltalán bármiben kárt okozza. -
#4027 Az a microlaggolas nekem is van. Tokre irital nemtudom miert nincs pl. jetben? -
#4026 nem tudom a pilóták hogy érzékelik ezt, de én gunnerként egy heliben állandóan microlagolok. vagy csak fps-drop, nem tudom. vagy csak a pilóta vezeti ilyen macskakövesen a gépet, de én állandóan azt látom a gunnerülésből, hogy aprókat ugrándozik a kép. a géppuska még ok, azzal lehet kaszálni, de a tracerrel már igen nehéz eltalálni valamit a földön. -
#4025 hajnalban faszán vezetted Dragon-n a helit(amin rajta voltam) -
#4024 NE AKARJ ILYET az anyahajóról. Ilyet csak az amatőrök csinálnak, akik hamar meg akarnak halni. Helyből felszállásnak CSAK akkor van értelme, ha zsákmányoltál egy ilyen gépet (azaz RU oldalon). Ilyenkor nyomod a "S"-t, majd kellő magasságban felemeled a gép orrát, és nyomod azonnal a "W"-t. Akár függőlegesbe is húzhatod a gép orrát, no para. Ha nem nagyon sérült a gép, nem deglesz meg (max kicsit lekoccolja a segge az anyaföldet).
A HELYES start anyahajóról, ha nyomod fullra a "W"-t. Ha extra gyorsan akarsz felszállni, akkor már gépbe szállásnál ahogyan nyomod a W-t, húzod fel a gép orrát (egérrel), addig, amíg a gép vége nem éri el a kifutó pályát (hátranézés rulez). De, akár tovább is, teljesen függőlegesbe is, bár az már nem olyan gyors. Megfelelő tudással egyből emelkedésnél már hanyatt is indulhatsz emelkedésbe, de a leggyorsabb az első verzió, azaz, ha csak annyira emeled, hogy a gép farka leérjen. Így kb 5 méter gurulás után már emelkedik. Azoknál a gépeknél is így érdemes felszállni US oldalon, melyek nem a kifutóról indulnak. Vízbe esni így esélytelen. Helyben felszállni a legkockázatosabb, mert könnyű célpont a parton lévő ellenfélnek is, mindegy, hogy APC, tank, vagy csak egy M95-el lövöldöző snipáról beszélünk, az ellenfél gépeiről nem is beszélve, heli repcsi, mind mind kacsavadászatot rendezhet a helyből felszállni próbáló ámáteaure pilóta jelöltekből. A legjobb azon pancserek, akik képesek a lebegést alkalmazni a térkép más részén is. Itt ehhez kicsi a pálya, és sok az ellenfél, még ugye az AA-kat nem is említettem.
Lebegés=HALÁL -
#4023 S-t nyomod, akkor elkezd emelkedni de jo magasra meny fel,es utana ereszd el az S-t nyomd a W-t es a Shift-et. -
#4022 us vadászgéppel hogy lehet helyből felszállni? -
#4021 Azé, me akkor senki se helizhetne. Még így is necces, amikor egy apc is le tudja vakarni az égről. Elégséges egy domb oldalra felkaptatni, vagy a RU oldalon már eleve a hegytetőről a legfelső zászlónál is kiszedhető, mert kb egy magasságban van az a pont a helik repülési magasságával. Kivéve, ha jó a pilóta. Akkor kicsit tovább maradhat a levegőben. -
#4020 De van az amcsi résznél a főbázisnál. -
#4019 Direkt nincs szerintem, amúgy meg ott a sok apc vagy mi, azokkal egész jól le lehet szedni. -
#4018 baszki, jól vettem észre, hogy dragonon nincs egy AA sem?
teli van baxva helikkel, de sehol egy légvédelem? ezt ki találta ki... -
#4017 szerintem egyértelműen igen. már csak azért is mert csak 1 pont. másrészt, néztem én is a medikemnek, hogy mit fogok fejleszteni, hát még pont is maradt bőven :D (márint amiket én igazán hasznosnak találok, arra elég 5 ponttal kevesebb is, mint ami a max :D) -
#4016 még nincs megnyitva a tier3. -
Gergo731114 #4015 Battlefield play4free-ben engivel a 20-as szinten vagyok.Nem fizettem érte semmit. Viszont nem fejlődök tovább "level reached"
Van még tovább?
Hogyan fejlődhetnék még ezzel a katonával?