6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#3974 bocsi, nem értem rá, nem lehetek ott mindenhol ... -
#3973 Ma Dragon Valley-n egy csávó 50/0-t hozott össze APC-vel. .D -
#3972 márleírtam, olyan mint karkand, a nagy helik feleslegesek bele , inkább a kicsiket kellett volna helyettük plusz kivenni az AA-t erről a mapról ,és még egy zászlót be kellett volna rakni legalább a régi méretből hogy lehessen is használni helit -
#3971 -
#3970 SZAR EZ A MAP ... -
#3969 egyszer sikerült betöltődnie, de akkor éppen vége lett a körnek, aztán mapváltás -
#3968 lol -
#3967 látom ez egy engi paradicsom. kár hogy még nem sikerült 2 mp-nél többet dragon térképen lennem :DDD -
kriszesz #3966 Fasza videó! -
kriszesz #3965 helyes... nem azért vásároltam fegyvert, h ne tudjak csatasorba állni:D -
#3964 Mar dolgoznak a megoldasnak. -
Bala10 #3963 másoknál is előfordul. :P -
kriszesz #3962 En nemtom mi van de a játék dragon valley töltésénél kilép-.- pedig újra lett húzva a gép is... -
#3961 Egy kis Dragon Valley:
-
#3960 Annyira lineáris, mint a többi. Igaz, a BF2-ben ez a pálya SOKKAL nagyobb volt, ezért talán több taktikát is lehetett alkalmazni, de azért itt is lehet kavirnyázni rendesen. Sokkal többre becsülöm, mint a basra-t, mert ha van is csíter, az ilyen pályákon sokkal kevésbé tudja elrontani a játék élményt. Most az mellékes, hogy amúgy ez mekkora. -
kriszesz #3959 Az a 100-200 bf nem oszt nem szoroz -
#3958 Rex-et vagy elite MP443-at vegyél. A Rex inkább közelharcra jó, de távolabb is halálos ha jól célzol. MP443 nagyon gyors. Mindenesetre a Rex-et venném :) -
kriszesz #3957 mondjuk m1911 elite az gyors is, vagy p226 -
#3956 én a rexet nem szeretem, jobban megéri egy elite pisztoly, amiben több a golyó, és pontos is!! -
kriszesz #3955 m249 saw holosightra gondoltam:D AZ Mp412 rex az megérné szerinted? AM KÖSSZ A VÁLASZT -
#3954 M249 saw, egy jó elite, vagy veterán pisztoly, ha kell, és kész :D
-
kriszesz #3953 Sziasztok! Vettem bf et, es csak a medicemre akarok költeni, ezesetben érdemes a legjobb fegyvereket Megvenni? -
#3952 De legalább több jármű van mint karkandon. :P -
#3951 EZ Már több hónapja szar, hogy karkandon a járólappal burkolt részekre beragadnak a járművek ...
amúgy arra jutottam hogy az a szar dragonba hogy kicsi és emiatt a folyó kettévágja így lineáris lesz a pálya szerkezete gyakorlatilag egy hepehupás karkand ... -
#3950 Hmmm, szerintem no problem. APC a nyerő. Zászlók leosztva, van pár hely, ahol tuti bevédhető területek vannak.
Engem inkább az zavar, hogy pl karkandon beragad(HAT) az APC, és el se lehet vele indulni. Eddig ugye csak egy hely volt ilyen, egy szerviz gödör, amibe ha bele mentél, nem lehetett kijönni. De most simán megálltam a zászlónál, és semerre onnan. Körbe jártam a járművet, semmi se akadályozta, és más is bele ült, annak se mozdult el. Több helyen jártam mostanában így karkandon. -
#3949 Those of you that haven't been keeping track of the forum.Some players are experiencing problems loading Dragon Valley. We're working on it. -
#3948 akkor az nem probléma ... -
#3947 tudom tapasztaltam azt az el csuszást is de ezen kicsit más hogy csúszott el és meglehetett nyomni a Ready gombot -
#3946 MÁR milliószor írtunk itt az elcsúszott eredménytábláról és az ebből adódó READY gomb hiányáról ... -
#3945 hát eléggé kötekedsz de nem az volt a szándékom, a végén így csúszott el az eredmény jelző csak gondoltam mutatok róla képet ha már te nem tapasztaltad még -
#3944 ugye most azzal akarsz menőzni hogy te lettél a legjobb endzsínör, hanem , hogy nem tudod paint-ba központosítani a képet, ami bennem azt a kérdést hozza elő, hogy voltál képes szellemileg kivitelezni az igen bonyolult printscreen-ctrl+V billentyűkombinációt ... -
#3943 WTF?!
-
#3942 Kivettem, most sharqi,karkand es oman megy. Szombat v Vasarnap utan sharqi kilesz veve... -
#3941 Nekem is ez volt. Nagy valoszinusegben kiveszem a mapot mert ez igy sirmalmas. -
#3940 Most sem tudok belépni a szerveretekre, mert csak tölt :S -
yossarian14 #3939 Francnak van kedve kivárni, hogy betöltődik-e valaha -
#3938 Eh,oldjak meg a cliens problemat az uj mapra, sokkan panaszkodtak a Dragon Valleyra. Tegnap okes volt. Ma tolti a mapot es 5percig a vegen all es semmi. Tegnap 1x becrashelt eddig semmi gond nemvolt vele szal kliens problema. Tanuljanak meg programozni ne csak teszteljuk hogy jo-e az a pofon mason. -
#3937 Tudom. Nem is haragszom ezért. Majd jön TIER3 aztán jóság lessz! -
#3936 Epp azert vettem ki,mert te sose josz. Pedig volt. -
#3935 Legyél aktív. :P