Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha csak jármûves mappokat raktok be akkor csak hozzátok fogok járni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Estére leszek az biztos.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

nandorb
Na gyerekek ha nemjottok a szerverre nemfog megtelni sose.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
haha 😄

nandorb
Na fut a szerver, ja es 32 karakternel hoszabb neve nem lehet a szaros szervernek mert offlinenak mutatja mekkora fos😄

RiCSi1234
Igen, határozottan tetszik nekem is, bár repülõvel még mindig lehetséges, igaz korlátok közt, de lehetséges!! ott a 2 igla mindkét bázison, csak sajnos nem mindig ülnek benne 😊

GTA V (*.*)

Ami tetszett ebben a játékban, hogy végre nem engedik be az ellent a bázisra. A BC2-ben engem ez zavar.
Remélem a BF3-ban hasonlóan oldják meg.

nandorb
A szerver fut, mar kb. 5-6oraja minimum...

Narxis
Mert offline...

Elektrofrombc2
Nem találom a bookmarkok között...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Narxis
Megoldódott...magától.

Narxis
Nem tudok belépni weboldalon, ezt írja ki:

csrf token: CSRF attack detected.

Alien69
Igen, és a BF2-shez képest jelentõsen szûkitették a pályát. Pontosabban, hosszba ketté vágták, és egyik oldalt jobban behúzták, hogy ne lehessen felosonni helivel az ellen bázisához kempelni (gondolom, vagy hogy a lámák nehogy vízbe fulljanak, a túristák nehogy eltévedjenek). Két zászló relative nagyon közelre került egymáshoz.
Amíg nincs T3, és a snipák nem tudnak artyzni, addig nem sok vizet zavarnak, habár, jelölni így is tudnak, és azért is kapnak pontot. :-D

nandorb
Mennyi flagvan? 4 megint?

nandorb

Narxis
Zsírul hangzik! 😄 Mikor adják ki élesbe?

Alien69
PTE szerveren már megy a dragonwaley pálya tesztje. Kb 8 APC össz, 2 tank, és 3-4 heli. A repcsik ki lettek szedve belõle. Na, ha az bejön a normál szerverekre, lesz öröm és bódottá. <#nyes> Sok kempercsicska snipa megy a rákba. Habár, 1-2 killt TALÁN majd elérnek körönként, ha nem ülnek jármûbe. <#hehe>

Elektrofrombc2
na az jó lenne 😊

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Narxis
Ja amúgy nincsenek csak tankos szerók? Fejleszteni akarom az engim és azokon a mapokon könnyebb, medic-el már maxon vagyok.

Narxis
oman és karkand 😛

nandorb
Na mindegy megkaptam emailben😊 Szal talan only oman fog menni rajta😄

nandorb
Ez 4netplayers itt kiberled a RANKED szervert, es bc2, barmilyen EA-s jatekot meg mas jatekot lazzan elfuthatsz...

Elektrofrombc2
Egyébként szerintem abba a mailbe benne kellene, hogy legyen a bookmark link. Mármint valószínûleg valami visszaigazolást kaptál... passal együtt meg stb... Vagy nem így megy?

nandorb
Ertsetek mar meg bazdmeg, hogy nemtudok felmenni a sajat szerverre. Be configolom elindul admin program fent, most a tobb par ezer szerverre nemfogok kibe lepegetni mig benem dob a sajatra.

Elektrofrombc2
hmm jó kérdés...talán a fileokba benne van. Vagy nem tom...kérd el egy ottani admintól...

Narxis
lol, nyomsz egy tabot és kiírja a scoreboard alján. Má én se emlékszem me nem szoktam bookmarkolni.

nandorb
Play4Free szerverhez hogyan v hol kell csinalni szerver bookmark linket?

Azért néztem én is mikor beálltam pár amcsi egyenruhás mellé lövöldözni és nagyon forgolódtak felém mintha szellemet látnának aztán kapcsoltam hogy mi a fenének kezdenek ezek felém lövöldözni.Azt se tudtam ki merre hajt.<#csodalk>

szekrény
okés, de nekem muszáj a sajátjaimat fényezni ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Narxis
Neeeeem!<#vigyor1>

szekrény
jaaa, az alapból szar <#hehe>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Narxis
T-home netem van. 😊

Narxis
Jaja, a városos tankos map játszhatatlan...többi még elmegy...

szekrény
csellómától variál a csomagokkal lehet az is közrejátszik , további infó a UPC topikban ...

szekrény
nekem is laggolt amikor kinyír valki rendesen kiírja az adatai elé hogy loading , meg összekeveredtek a ruhák, nem az van hogy usa sziklaterep, ruszkik sötétlomb, hanem mindenkiolyan ruhában van amilyent a karakterének választott anno megalkotásskor ...

Narxis
Update óta iszonyat laggol az egész...mások is panaszkodnak, állítólag a skinek(sapkák, ruhák) miatt van...

koschwarz
szerintem az engi és a medik a két legérdekesebb és legsokoldalúbb kaszt, sõt a leghasznosabbak is.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Narxis
Nekem valamennyi van, de én is jobban szeretem a tankosokat, fõleg, hogy 2. karinak engit választottam, azt kell fejlesztenem és imádok javítani. 😄

koschwarz
ha lenne ilyen, rá se néznék sharqira és basrára. egyszerûen ezeknek a mapoknak számomra semmi élvezeti értéke nincs.

Narxis
Azt nem értem, hogy miért nem rakták bele a map típus választást mint BF Heroesben. Gyalogos, tankos vagy vegyes és azokra rakna amit beállítok.

koschwarz
az a baj, hogy asszem az a sorrend hogy basra, sharqi (véletlenül se váltogassák egymást az inf. és jármûves pályák), aztán oman és karkand.

csizihungary
Engem is kb Basra után mindig kidob, de ha belépek akkor persze hogy Basra az elsõ pálya -.-

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

koschwarz
tegnap este leszedtem a géprõl az egész szart. meguntam. ha lesz tier3, szerintem visszateszem, ha lesz egy új normális pálya, akkor is, de jelenleg nem látom értelmét, hogy tovább pazaroljam az idõmet erre.

betett basrára, lenyomtam 4 kört, majd sharqi, lenyomtam megint négyet, aztán ledobott. na, gondoltam hátha visszatesz omanra, de nem, megint basra...nyomtam még egy kört, aztán azt mondtam, hogy ez nekem így nem kell. mindez megfûszerezve azzal, hogy mindkét csapatban összesen kb. 15 sniper lövöldözött egymásra, a többi meg próbált futkosni, ááá.

szekrény
mikor jelenik már meg a teljes game ?<#unalmas>

RiCSi1234
Én is úgy vártam már, hogy hozzászólj! Thx!

GTA V (*.*)

koschwarz
má' kérdeztem is hol vagy...

<#hehe>

Elektrofrombc2
Oké 😊

RiCSi1234
Bocs, hogy eltüntem, de voltak gondjaim a nettel, meg egy kis szájkarate miatti 1 hetes eltiltást is kaptam az SG-tõl!! 😄 De visza tértem, mehetünk hent!! Beizzítottam a gépet, és egy jó kezdéssel örvendeztettem meg magam! 😊 Van ez a Xp boostos hülyeség, azzal együtt lett 16000 valamennyi xp 😊
Meg már másik karin vagyok, majd felveszlek oda!

GTA V (*.*)

zeli
+fav

Nem rég kezdtem el vele játszani, jó kis game. Köszi a tippet az E3 kódról, jó az a shotgun. 😄 Fura, hogy valaki egy lövésbõl meghal, ha szembe jön.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.