6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • koschwarz
    lehet, miért, én eddig is szabadon konfigoltam.

5 embernek kód: 3JF8-G89V-RDSD-KWTH

alien69: kaptam én is értesítőt, most már világos, hogy csak szombaton, korlátozott ideig lesz az oman map elérhető. pont nem lesz alkalmam játszani
  • Beers
    még mindig nem lehet a bill-t szabadon konfigolni?
  • mmovar
    4 embernek. 1-et felhasználtam..

HFE2-6PCY-JVMA-64KY
  • Alien69
    Csak Te!
    Lehet, rosszkor próbáltál, pl le volt kapcsizva a szervecske.
  • Neutralpoint
    Már régebben kaptam a gamehez kulcsot, de akkor nem nagyon akart beengedni a szerverre, vagy szerver is full vagy connection timed out. Azóta javult a helyzet? vagy csak én szívtam ekkorát anno?
  • ZTM
  • Alien69
    Még öt embörnek:
    9JA4-YRLR-CCVD-EXSW
  • Alien69
    1621# HSZ-t olvsad el! Aztán a 1624#-t.
    Tehát, tesztelni szeretnék a szervereket, az adott időpontba Nekik az lenne a jó, ha minél többen próbálkoznának játszani.
    De a MAP (Oman) az MARAD!
  • XenHai
    5 ös kód!!!
    8ABV-TX8E-BHFT-KQSQ
  • Drang
    Ha valakinek nem jutott volna korábban, akkor a Battlefield.hu -n is találhattok kulcsokat: itt.
  • tomonor
    kapu?
  • RYO21
    Szombaton új map!!! De csak egy napig.(stress testre próbálják hívni így az embereket)
  • HTS s3rg1nh00
    na akkor most nyújtsa magasra a kezét akinek még nincs kulcsa:D
  • KaBuTo666
    Ezt is használjátok: 57D8-HS55-3J9L-H7L4
    Ezt: E56C-DDAN-FV8R-LY4N
    Meg még ezt: DEM7-5AK7-CTUD-D23A
  • Orias
    Meg ezt is: 8548-SFUP-J6CV-SUT9
  • kabel15
    Ezt is használhatjátok: A5WL-PLAK-QYKH-5NV7
  • tomonor
    4VGK-EC6M-7P3Q-GPJD

5-ös kód. Ha kell, használjátok.
  • H3LLBoY
    CWAJ-NF5V-XDRK-T64D
    Kód 5 játékosnak!!! Siessetek!!! :)
  • MR ME
    a játék oldalán töltsd le
  • mmovar
    én is kaptam kódot. de a EA download manager érvénytelennek tartja. azzal nem tudom letölteni és telepíteni vagy mi?
  • Zs0lt1
    5 embernek kód:
    8555-PE3H-2S2P-LQ5F
    hajrá :p
  • koschwarz
    a bf2-ben is a karkand, mashtur és oman volt a kedvencem
  • Alien69
    Jaja, csak I am nem érteni kínai mandzsúliai tájszólásban. Sem.
    Tehát, az a stressz időszak. Mi magunkat, és a szervert is stresszeljük! Mondjuk, azt a pár órát ki lehet bírni, még ha csak belép az ember a pályákra, az is elég nekik. Milyen harc lesz a helikért, ki vezethesse!
  • Vaxi

istenem :DDDDD
  • MR ME
    na ha lesz új pálya akkor lehet ránézek megint kicsit :D
  • koschwarz
    szóval a lényeg, hogy nem pár órára hozzák be, az csak a tesztidőpont!!!!!
  • koschwarz
    ja, nem félreértelmeztem, akkor lesz a stressz-teszt, egyébként meg lesz az új pálya is. okos! így biztos meglesz a 10k játékos
  • koschwarz
    azt tudtam, hogy szombaton lesz oman, bár azt nem hogy csak limitált ideig.
  • Alien69
    Tévedés! Már, én tévedtem, az alapértelmezett nem az E, hanem az F! :-)))

A másik TÉVEDÉS meg az, hogy mit tölt le!

A mostani frissítésben benne van az ÚJ PÁLYA, az
    OMAN!!!
    Ha jól értem, akkor csak pár órára hozzák be!
    "We would like to see all of our soldiers hit our servers hard between the hours of 18:00 and 21:00 (CET) on Saturday the 29th January and you will have access to the new map "Oman"
  • Elektrofrombc2
    Na ezt meg én nem vettem észre :) Amúgy egy kasztra rá fogsz unni...
  • koschwarz
    ja, ÉS VÉGRE JAVÍTOTTÁK AZ RPG-BUGOT!!!!!!!
  • koschwarz
    ja, ezt nem tudtam.

na jó, én nyomulok vele hétvégenként max 2-3 órát, esetleg egy hétköznap este 1-2 órát, úgy azért nem gyűlik annyira a pont :D

mellesleg tegnap azért kipróbáltam, mit tudnak az új peccsek. látom, szebb a grafika, sőt szerintem egész pofás.

jó ez a kétfajta gyógyítószer (ha lenne még valami, hogy extra ammot lehet venni, akkor le is szarbál, hogy ez a sok nyomi assault meg medic csinálja-e azt, ami a feladata: bár hozzáteszem, ammoboxot most elég sokat láttam, de szerintem azt is csak azért, mert az assaultok szeretnek kempelni, és ahhoz kell az ammo).

az mp7 elég hatásos. az assaultok most mind az aek-kel nyomulnak, a sniperek meg svd-vel, mindkettő eléggé erősnek tűnik.

ahogy vártam, a járművek most már le tudják dobni füsttel a tracert, és van jelzés is, ha becéloznak. így érezhetően kicsit nehezebb lett a dolgom engiként, bár azért arattam rendesen így is.

az tuti, hogy ha vége a bétának és resetelik a statokat (van is erről info), akkor csak engi leszek, úgyis mindig azzal játszom.
  • Elektrofrombc2
    [F] az a alapértelmezett az az a facecam... [E]-vel a járművekbe szálsz be.

Semmi újítást nem tettek most bele csak a cuccokat. Frissitéskor csak weapon nevű file-okat töltött le, ebből kifojólag szerintem semmi új.
    Ami nevetséges bug szerintem az az, szerintem hogy az amerikai tankból birod használni a facecamot, a másikból pedig nem...
  • Alien69
    Én 4 karaktert felruháztam a centrum áruházbó, és annyi dellám ennek ellenére van, mint Neked! :-) Ha meg látni akarod magadat, alap értelmezett gombkiosztásba "E". A legjobb, ha futás közben folyamatosan nyomod, és tiszta Baywach feeling, csak ugye még nincsen meg a BF Heroes féle meztelen felső test lehetősége. Lehetne rohangálni egy szál pisztolyal. Valszeg, ez az idő sincsen messze. Ha a "fejlesztőknek" lenne eszük, a wake islandot mint pályát, tutira bele raknám, és máris mehetne a Beach Party, a Barby-, és Ken babák részvételével.
  • RYO21
    Amúgy mit javított a mostani patch? Mert nemtalálok sehol se egy log-ot.
  • koschwarz
    van vagy 13000 dellám. eddig megvettem az összes alternatív fegyvert assault, medik, engi kaszthoz (pisztoly és shoti kivételével), meg egy kemény szemüveget (az ilyen barbizás nem nekem való, főleg ha úgysem látom magam :DDD)...úgyhogy lesz miből varázslötyit venni :D.
  • Alien69
    Megvehető, darabszámra, asszem 25 darab 250 dodó, vagy hogy. Nem rossz az, csak félre kell húzódni a használatához, mert feltölt, azaz ha közbe bekapsz egy skulót, még megdeglesz.
  • koschwarz
    huh, én síelni voltam egy hétig, és még nem tudtam leülni megnézni az update-eket. ez a ragtapasz és adrenalin megvehető cucc vagy fejelszteni kell?
  • Elektrofrombc2
    kasztonként is vannak új fegyverek 1-1 és egy közös pisztoly. Ezenkivül ragtapasz ami 50 HP-t tölt fel egy bizonyos idő alatt és az adrenalin ami instant 50 HP-t tölt a tonichoz hasonlóan a BFHból.
  • Alien69
    Nem is figyeltem. Viszont új cuccok is vannak. Pl fegyverek. Van valami USAS12, több kasztnál is elérhető. Kipróbáltam. Nem lenne rossz, csak a tára kicsi, és nagyot rúg hátra, így lemászik a célról a fegyó. Ergo nem sokat ér. Kíváncsi leszek, mikor rakják bele a claymore-t, és az arty-t. Akkor lesz csak igazán anyázás, meg, ha az assault tud majd gránátozni. :-) Kihagytam még valamit?