6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Elektrofrombc2
    Én kipróbáltam. Szerintem nagyon jó! Sok mindent javítottak. A járműveket is jobban kidolgozták egy kicsit és sok sok kis apróság mint pl hogy mikor javítasz egy tankot engineerel akkor szikrázik meg ilyesmi :) Én megvagyok vele elégedve. Meg hát lesz ez jobb is :)
  • Lupous
    Hát nekem betöltötte...de annyira laggolt hogy kb mozdulni nem lehet nem hogy repcsit vagy helikoptert vezetni...egy óra múlva talán visszanézek :D
  • tomonor
    nekem be se hozza a klienset, csak a szokásos pulzáló háromszöget. xD
  • Zero07
    miért dob ki mindig connection to server losttal?!!
  • Lupous
    Szopás :S
  • modelcar
    Én csináltam új accountot, szedném le a gamet, de kb 30%-nál megáll, és nem megy tovább....-.-
  • RYO21
    LOADING OMAN
  • Zero07
    ja medic.sztem pkm
    az ak az assault :D
  • Zero07
    ak.vékony a pöcök az igaz,de legalább teljesen automata és halálpontos
  • MR ME
    ez így van, én már bfbc2ben is annyira megszoktam az enginert h kb csak azzal megyek, olyan szar érzés amikor megy mellett a páncélos neked meg bújkálnod kell előle mert nincs nálad egy kurva rpg :D
  • koschwarz
    ahogy tapasztalom, a sniperek nem tudnak értékelhető eredményeket felmutatni. tényleg nem tudom, mit erőlködik ennyi játékos, hogy sniperkedjen. ha jó k/d akarsz, legyél assault, ha jó k/d-t, rengeteg pontot, és hogy igazán hasznos legyél a csapatnak, akkor meg engineer.

nem akarok arcoskodni, de rendszerint az első 3 helyen végzek pontban, és még a k/d-m is általában 2 körül mozog engineerrel. annál jobb érzés meg nincs, amikor egy páncélost szanaszét szedsz :D
  • Lupous
    Ehh...melyik a legjobb fegyver a "soldeirnek"? Medic...vagy mih a fasz a neve itt :D ?!
  • Zero07
    nekem ak van, de megvettem most az m16-ot (of course örökre), most majd ruhákra, svd-re és pkm-re gyűjtök
  • Alien69
    Nekem pl speciel marad az M16. Az AEK nem lenne rossz, csak vékony a "tüskéje", ezért valahogy nehezebben tudom a célon tartani, vagy célra tartani. Az új fegyó, USAS12 se lenne rossz assault kasztnak (amúgy kevés a lövedék hozzá 40db össz), viszont sokkal nagyobbat rúg hátra, mint az M16, ezért a célzást már szinte az első lövés után korrigálni kell.
    De, kinek mi... :-)
  • Tatyla
    eddig egy percet nem játszottam csak karaktert kreáltam mikor mennek a szerverek vagy mi a lótúró van?
  • RYO21
    *A mapon újra lehet majd játszani a későbbiekben.
  • RYO21
    Igen. a mapon újra.
  • Lupous
    vagyis...a map bennmarad a későbbiekben...avagy sem...esetleg aszondják h nem marad, h ezzel gyűjtsék a népet, és mégis bennhagyják?
  • Zero07
    m16 vagy ak?
  • RYO21
    Azért lesz akkor, hogy ezzel próbálják az embereket ösztönözni, hogy egyszerre legyenek a szerveren, mert így bírják csak őket letesztelni.
  • Lupous
    Kérdés...ez az új map mikor lesz? (Ha jóllátom ma 18-21 óráig) Ez azt jelenti hogy kiveszik a játékból? vagy hogy? (Öcsém kicsit ráizgult a dologra..de most nem tud gépközelbe jönni...gondoltam felvidítom egy jó hírrel)
  • HUmanHunter
    mert csak 6 tól 9 ig lesz oman.
  • MR ME
    nekem meg connection lost :D
  • kabel15
    De ez a lagg megőrít! Elég nehéz így sniperozni. De az új pályát még mindig nem láttam. Karkand ra rak be folyton :(
  • MR ME
    jajj pedig most updatelek

akkor azért ilyen kibaszott lassú :D
  • kabel15
    M16 még mindig GOD MODE :(
  • zotya10002
    GA4Z-FU7L-9M3Y-FM3J

FWZZ-PMBZ-626X-9CA6

E4KP-JAWQ-NV6H-AK2A

9NSP-N68P-VMUZ-XKVQ kódocskák akinek még nincs
  • kabel15
    Bent van az új pálya és képtelenség feljutni szerverre :S
  • ZTM
    Na most már jó!Nemtom miért nem bírt betölteni egy félórája:/
  • ZTM
    Valami gebasz van megint, indítom a gamet betölt és csak fekete képernyő!
  • z0ty4
    tuti nálam van a gond. Sajnos még az instal sem indul el. IE-vel feljön az ablak, hogy engedélyezzem az instalt. Engedélyezem de semmi sem történik. Firefox-al még ennyi sem jön be. Csak ülök és nézek. Van vmi manuális instal ?
  • Bala10
    ide is linkeltek jópárat, hátha...
  • z0ty4
    Bakker. Az összes kód foglalt. Vkinek van új ?
  • koschwarz
    most már működik. tegnap lehetett valami központi szerver gond.
  • koschwarz
    ja igen, nekem is. eddig tökéletesen működött, még a legutóbbi peccset is kipróbáltam és játszottam vagy 2 órát, de tegnap nekem is teljesen megfagyott, csak a katonát láttam. nem is gondoltam erre a black screen-es megoldásra, mert eddig működött a játék, de úgy látom az sem javítja meg most.
  • tommygiant
    Hello!

Én tegnap előtt frissítettem a játékot a legújabb verzióra. Utána megpróbáltam játszani vele, 3. próbálkozásra sikerült belépni, minden rendben volt. Másnap (vagyis tegnap) elindítottam a játékot. A menü helyett fekete képernyő jelent meg. Középen egy idő után egy katona képe, bal oldalt néha egy forgatható katona, de semmi más. A "Stuck on Black Screen with 3D Soldier? (Workaround)" című fórum topikban leírtakat már tavaly decemberben megcsináltam, azóta nem is volt ilyen gond. Gondoltam, hátha egy újratelepítés megoldja a gondot. Tegnap uninstalláltam, most telepíteném újra, de az Updater NEM AKARJA letölteni a játékot, a demo.html-nél megakad! Vmi gond lehet a szerverükkel! Ja, és tegnap óta a weboldaluk is nagyon lassan töltődik be.
    Valaki tapasztalt hasonlót? (fekete menü, vagy letöltő-szerver gondok)
  • Livius
    Én a játék menüig se jutok el, ebből a gameből nagyon sokára lesz élvezhető teljes játék.
  • mmovar
    na kíváncsi leszek sikerül-e nekik meg 5x-ni a playerek számát. hát nekem tetszik a P4F csak jó lenne már letudni a bétát... nekem eléggé lagos sokszor. van olyan, hogy lövők csipával és már csőre húzza a köv lőszert utána jelenik meg a előző lövésem. (golyó nyoma levegőben) azét ez vicces. mindegy teszt időszakban megyek segítek nekik 1-2 órát kibírok azért :D
  • Leky
    Én is adok egy 5 emberes kódot:
    HYQV-BEY3-BFV5-RF2B
  • Grr1234
    5 emberes kód.

9X3A-AWBJ-CAWE-3AMY