6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#1689 Én kipróbáltam. Szerintem nagyon jó! Sok mindent javítottak. A járműveket is jobban kidolgozták egy kicsit és sok sok kis apróság mint pl hogy mikor javítasz egy tankot engineerel akkor szikrázik meg ilyesmi :) Én megvagyok vele elégedve. Meg hát lesz ez jobb is :) -
#1688 Hát nekem betöltötte...de annyira laggolt hogy kb mozdulni nem lehet nem hogy repcsit vagy helikoptert vezetni...egy óra múlva talán visszanézek :D -
tomonor #1687 nekem be se hozza a klienset, csak a szokásos pulzáló háromszöget. xD -
#1686 miért dob ki mindig connection to server losttal?!! -
#1685 Szopás :S -
#1684 Én csináltam új accountot, szedném le a gamet, de kb 30%-nál megáll, és nem megy tovább....-.- -
RYO21 #1683 LOADING OMAN -
#1682 ja medic.sztem pkm
az ak az assault :D -
#1681 ak.vékony a pöcök az igaz,de legalább teljesen automata és halálpontos -
#1680 ez így van, én már bfbc2ben is annyira megszoktam az enginert h kb csak azzal megyek, olyan szar érzés amikor megy mellett a páncélos neked meg bújkálnod kell előle mert nincs nálad egy kurva rpg :D -
#1679 ahogy tapasztalom, a sniperek nem tudnak értékelhető eredményeket felmutatni. tényleg nem tudom, mit erőlködik ennyi játékos, hogy sniperkedjen. ha jó k/d akarsz, legyél assault, ha jó k/d-t, rengeteg pontot, és hogy igazán hasznos legyél a csapatnak, akkor meg engineer.
nem akarok arcoskodni, de rendszerint az első 3 helyen végzek pontban, és még a k/d-m is általában 2 körül mozog engineerrel. annál jobb érzés meg nincs, amikor egy páncélost szanaszét szedsz :D
-
#1678 Ehh...melyik a legjobb fegyver a "soldeirnek"? Medic...vagy mih a fasz a neve itt :D ?! -
#1677 nekem ak van, de megvettem most az m16-ot (of course örökre), most majd ruhákra, svd-re és pkm-re gyűjtök -
#1676 Nekem pl speciel marad az M16. Az AEK nem lenne rossz, csak vékony a "tüskéje", ezért valahogy nehezebben tudom a célon tartani, vagy célra tartani. Az új fegyó, USAS12 se lenne rossz assault kasztnak (amúgy kevés a lövedék hozzá 40db össz), viszont sokkal nagyobbat rúg hátra, mint az M16, ezért a célzást már szinte az első lövés után korrigálni kell.
De, kinek mi... :-) -
#1675 eddig egy percet nem játszottam csak karaktert kreáltam mikor mennek a szerverek vagy mi a lótúró van? -
RYO21 #1674 *A mapon újra lehet majd játszani a későbbiekben. -
RYO21 #1673 Igen. a mapon újra. -
#1672 vagyis...a map bennmarad a későbbiekben...avagy sem...esetleg aszondják h nem marad, h ezzel gyűjtsék a népet, és mégis bennhagyják? -
#1671 m16 vagy ak? -
RYO21 #1670 Azért lesz akkor, hogy ezzel próbálják az embereket ösztönözni, hogy egyszerre legyenek a szerveren, mert így bírják csak őket letesztelni. -
#1669 Kérdés...ez az új map mikor lesz? (Ha jóllátom ma 18-21 óráig) Ez azt jelenti hogy kiveszik a játékból? vagy hogy? (Öcsém kicsit ráizgult a dologra..de most nem tud gépközelbe jönni...gondoltam felvidítom egy jó hírrel) -
HUmanHunter #1668 mert csak 6 tól 9 ig lesz oman. -
#1667 nekem meg connection lost :D -
#1666 De ez a lagg megőrít! Elég nehéz így sniperozni. De az új pályát még mindig nem láttam. Karkand ra rak be folyton :( -
#1665 jajj pedig most updatelek
akkor azért ilyen kibaszott lassú :D -
#1664 M16 még mindig GOD MODE :( -
#1663 GA4Z-FU7L-9M3Y-FM3J
FWZZ-PMBZ-626X-9CA6
E4KP-JAWQ-NV6H-AK2A
9NSP-N68P-VMUZ-XKVQ kódocskák akinek még nincs -
#1662 Bent van az új pálya és képtelenség feljutni szerverre :S -
#1661 Na most már jó!Nemtom miért nem bírt betölteni egy félórája:/ -
#1660 Valami gebasz van megint, indítom a gamet betölt és csak fekete képernyő! -
#1659 tuti nálam van a gond. Sajnos még az instal sem indul el. IE-vel feljön az ablak, hogy engedélyezzem az instalt. Engedélyezem de semmi sem történik. Firefox-al még ennyi sem jön be. Csak ülök és nézek. Van vmi manuális instal ? -
Bala10 #1658 ide is linkeltek jópárat, hátha... -
#1657 Bakker. Az összes kód foglalt. Vkinek van új ?
-
#1656 most már működik. tegnap lehetett valami központi szerver gond. -
#1655 ja igen, nekem is. eddig tökéletesen működött, még a legutóbbi peccset is kipróbáltam és játszottam vagy 2 órát, de tegnap nekem is teljesen megfagyott, csak a katonát láttam. nem is gondoltam erre a black screen-es megoldásra, mert eddig működött a játék, de úgy látom az sem javítja meg most. -
#1654 Hello!
Én tegnap előtt frissítettem a játékot a legújabb verzióra. Utána megpróbáltam játszani vele, 3. próbálkozásra sikerült belépni, minden rendben volt. Másnap (vagyis tegnap) elindítottam a játékot. A menü helyett fekete képernyő jelent meg. Középen egy idő után egy katona képe, bal oldalt néha egy forgatható katona, de semmi más. A "Stuck on Black Screen with 3D Soldier? (Workaround)" című fórum topikban leírtakat már tavaly decemberben megcsináltam, azóta nem is volt ilyen gond. Gondoltam, hátha egy újratelepítés megoldja a gondot. Tegnap uninstalláltam, most telepíteném újra, de az Updater NEM AKARJA letölteni a játékot, a demo.html-nél megakad! Vmi gond lehet a szerverükkel! Ja, és tegnap óta a weboldaluk is nagyon lassan töltődik be.
Valaki tapasztalt hasonlót? (fekete menü, vagy letöltő-szerver gondok) -
Livius #1653 Én a játék menüig se jutok el, ebből a gameből nagyon sokára lesz élvezhető teljes játék. -
#1652 na kíváncsi leszek sikerül-e nekik meg 5x-ni a playerek számát. hát nekem tetszik a P4F csak jó lenne már letudni a bétát... nekem eléggé lagos sokszor. van olyan, hogy lövők csipával és már csőre húzza a köv lőszert utána jelenik meg a előző lövésem. (golyó nyoma levegőben) azét ez vicces. mindegy teszt időszakban megyek segítek nekik 1-2 órát kibírok azért :D -
Leky #1651 Én is adok egy 5 emberes kódot:
HYQV-BEY3-BFV5-RF2B -
#1650 5 emberes kód.
9X3A-AWBJ-CAWE-3AMY