Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is kellett regelnem a játknál, csak beléptem az EA acc-ommal... beadtam neki a CB kulcsot és kész.
Megcsináltam mind a 4 karit.
A játék biztosan jó lesz ,de jelenleg nagyon nehéz szeróra jutni :(
A Recon lvl3as :)
A többi lvl1 :/
Megnéztem miket lehet fejleszteni ,de jelenleg csak egy kaotikus táblázat nekem az egész :)
BattleTag: kabel15#2672
Am mint mondtam én igen csak noob vagyok ebben az FPS izéban :P...majd belejövök picit talán :P - a nikkelbekk meg hát nemtoom bármit meg lehet hallgatni csak hangulat kõ hozzá.
Viszont akik kaptak azok megírhatnák hogy mire kapták.
És jó lenne ha a játékra koncentrálnátok nem pedig egymás zenei izlését boncolgatnátok.
btw,igen lehet jútúbon is rendes hangminõséget produkálni,ha hiszed ha nem.magasról telibeszarom ki milyen zenét hallgat,de ha már valami nevében van a "hardcore" és ilyen zenét játszik,az ne csodálkozzon,ha úgy jár mint a nickelback.
azért remélem néha majd felsírsz ha találkozunk a pályán,nem lesz nehéz észrevenni,ott csücsül majd a formás kis nevem a tabella legtetején<#ravasz1>#ravasz1>
Successful troll is successful.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
This does not mean we are abandoning Battlefield Heroes! We continue to work on Heroes while we develop Battlefield Play4Free and we sincerely hope our fans and community will play and enjoy both.
Between November 5th, 2010 and the start of the Battlefield Play4Free Open Beta
Criteria:
* Win at least one round in Battlefield Heroes
* Play in the Battlefield Play4Free Closed Beta
What you get:
* A special Battlefield Play4Free Closed Beta forum tag on Battlefield Heroes.
* A special Battlefield Play4Free Closed Beta medal in Battlefield Heroes.
* A special Battlefield Heroes medal in Battlefield Play4Free.
* A special Battlefield Heroes forum tag on Battlefield Play4Free.
A BFH meg még mindig OB maradjunk annyiban, mert nem zárták le a játék készítését, meg a PTE-t se ahgyták rá. :P
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
(Amúgy nemigazán nézem jó szemmel ha valaki másokat minõsít, én se teszem ha nincs rá normális indítékom.)
Nah lávcsi.<#action>#action>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nekem még mindig semmi. Bár a freemail re megjött az új jelszó.
Holnap meg holnapután meg megint este érek haza és nem lesz idõm kipróbálni ha egyáltalán kapok kódot<#falbav>#falbav>
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
de ilyen kibaszottnagy-"okos" monológokat sem engednék meg magamnak, mint amit te mûvelsz egy sörcsi miatt.
Az ,h még utasítani próbálsz valakit ,h normális zenét hallgasson <#zavart2>#zavart2> SZÁNI!
BF:P4F
Am már lassan végigpróbáltam a kasztokat :)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ideje elgondolkodnod az életrõl.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Elõrendeltem tegnap jött meg a cédé az amazontól.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
#490: Az új HCSS album bitang jó lett :-)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
(Életemben most játszok talán elõször ilyen "rendes" Battlefield játékkal szal nem kõ beszólni :) (Bf2 vel 1942 is toltam annó...de vaélahogy nem fogott meg talán mert picúr voltam még :P Hírózt imádom...és ez se rossz eddig :P Bár ...hmm azt nem tudtam kitalálni eddig h mialapján tett be a csapatokba (Orosszal voltam hála a tervezõnek :P)
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.