6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#1729 Csak azért írtam mert én még nem próbáltam, nem voltam itthon d.u. :D Szóval mostmár gyakorlatilag is xD -
tomonor #1728 miért csak elméletileg? Az előbb Xsearel játszottam ugyanazon a szerón.
Play now-ra ráviszed a kurzort, és join on friend. -
#1727 Elméletileg... -
#1726 Aki gondolja: Timon -
tomonor #1725 Engem is lehet: Tomonor -
#1724 engem is felvehettek nick: baXad -
RYO21 #1723 Szal mostmár birunk a haverral ugyanazon a szerveren játszani? -
RYO21 #1722 Relog, és sikerült. :) -
RYO21 #1721 De nem akarja átváltani. -
#1720 koschwarz-3
ezzel játszom mindig, de van egy koschwarz-2 és egy sima koschwarz.
neked? -
#1719 De lehet. Én is azt csináltam...500 creditbe kerül. -
RYO21 #1718 Karaktert nem lehet váltani? Mert az elsődleges assaultomat látja, pedig engineerel játszom. -
#1717 Hát a weboldalon. Neved? -
#1716 remélem lesz majd valami alapból nyomkövetős rakettya. bár a repülős skillek is biztos majd még fejleszthetők lesznek. -
#1715 friend list? hol? észre sem vettem tegnap.
sergi: először kissé féltem, hogy már megint jön a "lebombáz a repülő, lekaszabol a heli" effektus, de valahogy nem így volt. és a karkandos városi pályákhoz hasonló pontokat gyűjtöttem (2500-3500). habár sokkal nehezebb itt kilőni a járműveket, mint a szűk karkandon. a heliket meg nehéz tarcerezni, az a jó, ha valaki egy tracerrel eldobatja a helissel a füstöt, aztán jöhet a másik tracer, majd rpg, de sajnos az egész folyamat túl lassú ahhoz, hogy le lehessen rpg-zni az égből egy helit. de azért zargatni lehet :D -
#1714 Nemtudom észrevettétek e, de mostmár van friend list :) Úgyhogy addoljatok! HUN~Assault illetve HUN~Engineer az előbb átcseréltem az alap soldiert a HUN~Engineer-e de még nem lett frissítve, úgyhogy próbáljátok mind2-vel! Írjátok le sajátotok nevét, hogy játszhassunk együtt! -
#1713 hát aznap mikor kijött én is toltam egy helizést,a gunner kb az első pontnál kiugrott,én meg folytattam-hát a többiek 1700 pontot gyűjtöttek én meg 4000et,pedig egyetlen egyszer szálltam fel és sokáig nem is voltam fent,szóval a heli elég erős jószág:) -
#1712 tegnap sikerült játszanom omanon. egész jó. mondjuk ahogy néztem, a repüléshez valamit fejleszteni kell, mert be sem tudtam ülni a gépekbe, és usa oldalon néha kissé gáz volt, hogy olyanok vezettek heliket, akiknek közük nincs, és a vízben kötöttünk ki néha. a kb. 1-12 kör alatt olyan nem volt, hogy a hajóra szorultunk volna. -
RYO21 #1711 Nincs kedvem újra letölteni a kb 1 gigát. -
tomonor #1710 miértis nem akarod újra letölteni? -
#1709 Talán úgy, hogy amikor elkezdenéd letölteni, akkor azt a foldert választod ki ahol az már előzőleg le volt töltve. Én még nem próbálkoztam ezzel és inkább letölteném újra mert olvastam, hogy volt aki nem tudta újra feltenni. A te döntésed. -
RYO21 #1708 Újratettem a windowst, de a játék fentmaradt egy másik partíción. Meg lehet valahogy oldani, hogy ne kelljen letöltenem újra az egész játékot? -
#1707 Szerintem 30lvl lessz itt is és 10 lvl-enként nyílik meg egy-egy tier. Még most leírom, hogy erről sehol sem olvastam, ez csak saját vélemény...:P -
#1706 a véglegesben nyilván több szint lesz. -
#1705 Lehet, mert eddig 3 karaktert vittem el odáig, és bármit teszek, nem megy feljebb. -
#1704 Csak 12 a maximális szint? -
#1703 Mind az összes, EGY darab, IGEN! -
#1702 Bent vannak még az új pályák? -
tomonor #1701 bf2 ide vagy oda, itt nem egy modifikációról beszélünk, hanem egy teljesen új játékról. És itt nem is az a lényeg, hogy a BF2-höz "tegyen" hozzá, hanem hogy egy teljesen új, ingyenesen játszható játékot nyújtson, ami a BFH-ból ismert Battlefunds rendszert teljes egészében ki tudjon használni, és profitot teremtsen az Easy Studios-nak. -
#1700 Talán, felhasználók részére jobb lett volna, ha az lenne ingyenes. Habár, már így is qrva olcsó. Steam akcióban 5€ volt az összes kieggel együtt. Az meg már szinte ingyé van. -
#1699 A helizés nehezebb, az oldal mozgás miatt (szerintem). De pl a csapat szállító kifejezetten kelleme tud lenni, mert lomha. Ha jók a lövészek a két oldalon, remek aprítást lehetett csinálni BF2-ben, főleg, mert repülés közben is lehetett javítani. Itt ezt még nem próbáltam. -
#1698 Hulladék ez a mod szerintem.Számomra semmit se tesz hozzá a BF2-höz, inkább csak elvesz belőle. -
#1697 Jah közben rájöttem, hogy az is van. Am mondjuk repcsi nekem jobban megy :P Helizés nem nagyon. -
#1696 Én nem komálom az ilyen járműves témákat asszem...az alap pályán se voltam valami überpro...de ezen az omaron vagy min fíí kb a legutolsó vagyok mindig :P
-
#1695 A vasútnál, az légvédelmi, ami a vonaton van. Tutira, mert az az egyik legjobb AA. Annak csak egy kis részét takarták ki pár vagonnal. Van, ahonnét alig lehet befogni az ég egy kis részét. Semmi értelme.
A helizés nem annyira bonyolult, de ennek ellenére kevesen vezetik jól. Van, aki jó magasra felmegy vele, hogy mindenki lelőhesse. -
#1694 de -
#1693 A vasútnál ha jól tom az nem légvédelmi. Nem arra gondolsz amik vannak Karkandon is? -
#1692 nos én életemben először vezettem Battlefieldben helikoptert, de tök egyszerű volt, és egy hummert ki is sikerült szednem.azután a légvédelmi kis bözörék:ja lehet sokat használni,de ez durva volt:a darura felment egy sniper, engem pot nem vett észre és sikerült azzal a légvédelmi xarral lelőnöm(a vasútnál, ami van légvédelmi azzal).:D -
#1691 ja nekem is feltűnt mikor mentem a tankkal, hogy mi a rák villog mellettem, arrább álltam aztán jutott eszembe, hogy a gyerek javította a tankom -
#1690 Sajna, az Oman még mindig trágya. Már azon része, hogy akik az anyahajón kezdenek, és sok a lámi, esélyük sincsen. A repcsivel be lehet repülni, és lebombázni. Tiszta sz*r, mert ez van.
Viszont, ha sikerül repcsit szerezni, az jó érzés. A másik ami változás, hogy sokkal többen használják az AA-kat, és biza olyankor lehet dobálni a csalit. Arra nem emléxem, hogy a BF2-ben is a "B"-vel kellett-e váltani, hogy földi, vagy légi célpontra megyünk.
Még egy sz*r, hogy nem lehet zoomolni, azaz, heliben gépágyúval nem lehet, pedig yo lenne.