Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
BattleTag: kabel15#2672
Tévedtem <#gonosz3>#gonosz3>
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
és csak várok és várok és várok hogy megjelenjen egy (1) a freemalemben az érkezett leveleknél. és végre ne lakáshítel reklám legyen <#mf1>#mf1>
Ui:ne idegeskedjeteeek:-DD
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
2most jött meg a 3 órával ezelõtti password csere levél <#eplus2>#eplus2>
3Akik már játszanak. Fegyvereket lehet vásárolni? itt is van ilyen long short fast long meghatározás vagy semmi? Ruhákat lehet venni? A karakter alakítása hogy történik? Ugyan úgy mint a BFH ban?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Aztán meg osztogatjuk:-.))
FREEMAIL en semmi Citromailen semmi. Gmail en csinálok egy EA accot arra jön a vissza igazoló. De ahoz még BFH acc sem tartozok mennyi az esélye hogy kapok kulcsot 0.0001%? Aminél meg lenne esély oda meg nem kapok semmit. <#falbav>#falbav>
Ez volt a címe. Volt benne egy link. Arra rámentem és ott volt fent HOME CREATE SOLDIER FORUM és jobb oldalon volt egy PLAY NOW szögletes felirat. De bármire mentem mindenképpen kérte a béta kulcsot. És mivel az nincs ezért nem tudtam belépni :S
Lehet hogy freemail nél si ez volt a baj mert eddig én ilyet nem láttam se freemailen se citromail en.
Viszont pisztoly elég fasza minden kasztnál messzire.
Egy sima SMG-vel bárki ledarál- bárkit 1másodperc tört része alatt!
Egy icipici lagot sem tapasztaltam.
A tankok ellen csak tanokat érdemes használni mert brutális dmg-et oszt.
Szerverre feljutni nagyon nehéz!
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|