6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#1769 hát nem tudom, lehet kuksolni a háztetőn is, meg ha nincs zászlója a csapatnak, semmit nem csinálni, csak gyűjteni a killeket, de én szeretem úgy befejezni a kört, hogy úgy érezzem, tettem is valamit a győzelemért, még ha a haszontalan kempelők le is szarják. már bocs, de pont ettől vagyok jobb battlefield játékos. nekem az a nagyobb sikerélmény, ha ilyen helyzetben is el tudok valamerre sunnyogni, és el tudok foglalni egy zászlót. és ha már már a k/d-t nézzük, mindemellett általában még az is bőven pozitív, a sok pontról nem is beszélve. -
#1768 Ööö, háztetőn is lehet úgy kuksolni, hogy mégis első leszek a kör végén, még ha veszít a csapat is. Kuksoltam assaultként is, meg snipaként is. Van, amikor lámák legelésznek alattam, és csak azt látom, hogy van max 1 zászlónk (vagy még roszabb, nulla). Ilyenkor nem is töröm magamat, mert vagy csaló(k) van(nak) a másik oldalon, vagy rengeteg béna ezen az oldalon. Persze, mák is kell hozzá, hogy pl a sok lámi ne nézzen felfele. Vicc, hogy még ma is kevesen gondolkodnak 3D-ben. Pedig ezen a 2 pályán is ugye van bőven lehetőség okossan játszani. Nem azé, de pl multkor csak poénbó az anyahajóról a csapatszállitó helivel kimentem az egyik ház tetejére, és onnan lövöldöztem a gépágyúval. Igaz, csak 7 kill lett, me ennyien voltak a környéken, és még nyomi repcsik se jártak épp arra. -
#1767 hát jah. Szerintem én megfogom azt venni BFért is ha kell... -
#1766 persze ez csak akkor lehetséges, ha pörög az ember játék közben (javít, rakétázik, lő, foglal) nem pedig egy háztetőn kuksol, és onnan sznájpol.
az mp7 meg nagyon durva. eddig nem akartam leszokni a pps2000-ről, de annyira mindenki az mp7-et használta, hogy gondoltam, most már én is. nagyon jó fegyver. -
#1765 Igazolom. Most játszottam össze egy Assaultal aki biztosította nekem az ammo-t én meg szedtem szét a járműveket és a kör végén 9300 XP-t gyűjtöttem össze :D Nagy volt az öröm xD -
#1764 én nem is próbálkozom a repüléssel, pedig bf2-ben, ha nem is voltam ász, de azért megyegetett. viszont omanon usaként én rohanok a csónakokhoz: általában előbb kiérek az A zászlóhoz, mint az apacs.
úgy veszem észre, mintha az emberek nem is tudnák, hogy az anyahajó előtt van a vízben vagy 4 csónak és egy apc is. ha mindig egy jó csapatszállítós helis pilótára kellene várni, az usa-ás omanról kilépnék, az tuti...
egyébként továbbra is azt mondom: gyalogosan engivel lehet a legtöbb pontot gyűjteni (omanon azért láttam olyan jetest, ako valami 30 killt összeszedett, és sok pontot is kapott). ha egy jármű kiszedése élvezet, akkor képzeld el, amikor egy helit szedsz le az égből rpg-vel :DDD -
#1763 Az két féle katonának való. Az egyik a láma, aki át jött a CoD-ból (CoD helyére tetszőleges fps berakható), aki ott is láma volt, vagy csak ugye semmi fantázia, mert ugye a BF részekben az egyéb harceszközök használata KÖTELEZŐ. A másik pedig aki tudatosan foglal. Na, ebből is kevés van. Karkandon természetesen az első vagyok a zászlónál. De, ha szerinted Omanon is így kell csinálni, akkor az ugye árulkodó "jel". Ugyanis, Omanon a "kulcs" a tengerpartnál lévő zászló. Azt kell minél hamarabb befoglalni, majd megtartani. No, indulj el gyalog! Ergo, ott is be a helibe, majd leszállni/kiugrani/lebegni, és behúzni a zászlót. Bár, ilyet még nem láttam a RU oldalról. Ergo, maradok a repcsinél, és segítek onnan. -
tomonor #1762 Training. -
#1761 Am heli és repcsi billenntyű beállításánál van olyan, hogy Repair. Azt, hogyan lehet működtetni? Vagy, hogy lehet Engineer nélkül javítani? -
tomonor #1760 neeeem, van jobb is. Csapatszállító heli felszáll, vízig elér, pilóta meglátja hogy spawnolt egy vadászrepülő, kiugrik a hajóra, a csapatszállító csopi meg placcs a vízbe, instant robbanással természetesen. -
#1759 am kezd értelmes alakot ölteni a dolog, az új pálya se rossz, csak sokszor itt is felűlkerekedik az embereken a snipergyökérség, aztán futkoshat az a pár ember h megpróbáljon vmit csinálni ha ezek a bokorban űldögélnek :(
legjobb mikor elviszi a helit, beszállok énis, elmegy a legelső bázisig vele ami am a miénk, majd kiugrik a gecibe egy háztetőre heli meg szépen lepottyan, imádom az ilyeneket :)
még 1 dolgot hiányolok, h lehessen karaktert váltogatni játék közben is, bár erre valszeg nulla esély, pedig taktikai szempontból sokszor jó haszna lenne -
#1758 akkor a zászlófoglalásokkal törődnél h a csapatnak legyen sikere és nem a killekkel törődnél :) -
#1757 A BC2 ehhez képest gagyi. Már, ami az irányítást illeti, ott szinte arcade, csak nyomod, oszt jóvan. Persze, ez erős túlzás.
Itt próbáld először a lomhább csapat szállítóval (azt amúgy is ott hagyják egy idő után). A "trükk" az egér! Azzal tudod az oldal billenéseket is korrigálni (jobbra/balra). Nem kell erősen mozgatni, csak apránként. Akkor megy jól, ha a fák korona szintje alatt, pár méterre a talaj szintje felett tudsz full gázzal "repeszteni". Igaz, ehhez jó (lenne) 2 lövész is, de ez most mellékes.
A repcsi is külön téma. Én rá startolok, és soxor első is vagyok, aki be tud ülni. Bár, tegnap yó fej vóttam, mert az egyik csávó beirkált, hogy please, meg minden. Szinte "pitizett". Észre vettem, hogy egy gépre startoltunk, persze, én értem oda hamarabb. Na, mondom, kiszállok, és átadom.
Amúgy, volt olyan tegnap, hogy meg se deglettem, egész végig "start-cél" mentem, és volt 10 killem, ráadásul ez nem úgy, hogy az ellenfél bázisát bombáztam, hanem pont az ellenfél volt nyerő helyzetben, mind a 4 zászlót tartották, a darus zászlónál lévő AA-ból pedig folyamatosan zaklattak. Persze, vagy 3x kiszedtem onnan a benne ülőt. Mi lenne, ha tudnék is játszani? -
RYO21 #1756 Megszoktam a San Andreas helijét, és a Crysis vtolját. BF2-vel sohasem játszottam. Szal tényleg lehet h én vagyok a szar. Amúgy BC2-ben simán tudtam vezetni a helit. -
#1755 "a heli irányíthatatlan"
ez nem az ő hibája,nekem semmi gondom nem volt vele,persze ez a bf2-ben eltöltött majd 2000 játékórából is következhet -
Gabor113 #1754 Az hogy irányíthatatlan, vagy valaki nem tudja őket irányítani az teljesen más. -
tomonor #1753 érdekes, számomra a helik/jetek egyáltalán nem rosszabbak a BF2-s társaikhoz képest. Sőt. -
RYO21 #1752 Kezd felidegesíteni a játék. A heli szó szerint irányíthatatlan. A vadászgépet még nem is próbáltam, mert mindig elcsórják előlem. Az RPG bugos, nemlő oda ahova kell, és kevés a sima fegyó lőszere. -
#1751 Király... akkor majd fpkor beszélünk :D -
#1750 Ami fontos, az az új pálya. A többi meg ugye, Béta.
Ami az egeret illeti, megoldva, mert ablakban indítod, és amikor tölt, nyomsz egy Alt+Enter-t, és full képernyő lesz. Ez legalább TUTI! -
#1749 Üdv urak :D
Mivel jobb a játék mint a beta indulásakor? Még mindig szar az egér full képernyőn? -
#1748 barom a tier2-ben a gyorsabb futást, mindkettőre fejlesztettem az engivel, azért jó érzés volt előttem indulókat lefutni a zászló felé :D -
#1747 Listen Up Soldiers!
This week we have added some cool new features to the beta to try out for those of you helping us test the game.
Friends - Add you friends to your friends list and join their game with the click of a button.
Tier 2 Abilities - Take your training to the next level and use these new abilities to aid your team.
Oman - Oman is now in full rotation of many of our servers, some come and try it out! -
#1746 van, hogy engem is kivág. De egy relog segít. -
#1745 az új tier-ben elég jó dolgok vannak, legjobban a az anti-klémór tetszene, de kell még a pont. meg is lepődtem tegnap, amikor klémór miatt haltam egymás után 2x. -
#1744 tegnap akárhányszor próbáltam olyan szerverre csatlakozni, ahol egy friend volt, mindig kidobott. ha simán a playnow-ra kattintottam, be tudtam lépni szerverre. nektek? -
#1743 :))))))
én is így vagyok vele de én meg csipázok. és nem nagyképűségből de jól megy mindig +++-os a statom és átlag 14-6-es statot összehozok... a legjobb eredményem 24/7-es és sok foglalás nekem nagyon bejön a csipa. főleg, hogy tudni kell lőni is. mint anno WarRock-ban. hátránya nincs támadó fegyom. legalább egy mp5k jól jönne másodlagosnak...
nekem most valamit töltött le az updater. -
#1742 egyébként tök mindegy, mert ha már nem béta lesz, hanem végleges, akkor resetelnek mindent.
nekem egyébként egy kaszt elég lesz: ENGENEER!! :D
a többivel unom a játékot, de engivel minden egyes járműkilövés egy magömlés. -
tomonor #1741 nem. Még elvileg jön egy map open beta előtt. -
#1740 Jól teszik! Szóval jövőhéttől kezdve open beta? -
tomonor #1739 tulajdonképpen, ha minden igaz már a jövő héten törlik az adatokat. -
RYO21 #1738 Felesleges, mivel ha vége lesz a betának, mindent törölni fognak. -
#1737 Minden esetre én vettem 4-et xD -
tomonor #1736 vezérlőpult->internet beállítások->kapcsolatok fül->helyi hálózat beállítások->A beállítások automatikus észlelése ne legyen ki pipálva.
Ezután ha nem működik, akkor töltsd le a játékot újra. -
Gyuszopapa #1735 Nekem valamiért bejön a játék és forog ott a katona aztán semmi tovább.
Valaki segítsen mi a baj. -
tomonor #1734 ...amely amúgy hamarosan Battlefunds lesz :D -
#1733 ott kell hogy legyen a fegyvereid között. Combat Knife -
#1732 értem köszi az infot! és mivel késelek? mert még a key settingsnél sem találom... amúgy alap beállításokat használok. -
#1731 -GL eggyenlőre nem elérhető, csak a skin olyan.
-Bal alsó sarok. Maximálissan 100HP minden kasztnál
-Van kés alapból
-Törlésre nincs lehetőség és nem is lessz szerintem. Nemrég hozták be az újjítást, hogy soldier slot-ot tudsz venni 500 creditér. Azt vegyél szerintem és így mind a 4 kasztból bír majd lenni egy soldiered. -
#1730 lenne pár kérdésem. m16-on a GL-et mivel veszem elő? illetve HP-mat hol látom? szombat óta játszok vele és tetszik de még nem jöttem ezekre rá XD jah meg kés. közelharcra alapból nincs kés? csak ha veszek? és még mindig van kérdésem. 3 kaszt-ot hoztam létre egy csipa és két assault mert elfelejtettem áttenni medic-re mikor kreáltam. szal van 2 assault-om tudom törölni valahogy? vagy medicet csinálni belöle?