6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Wreck86
    Várható volt.:)
  • Elektrofrombc2
    22.én dél előtt 10kor acc reset
  • Vaxi
    jah :D
  • tomonor
    ugyanaz mint BFH-ban :/
  • Elektrofrombc2
    Itt
  • RYO21
    Hol?
  • Elektrofrombc2
    khmnyomorékok naaaah majdnem mondtam valamit...:D
  • Vaxi
    Nézzétek meg a fejlesztői profilokat :DDD
  • REPS0L
    köszi
  • Elektrofrombc2
    lapozz vissza 1-2 oldalt tele van 5 használatos kódokkal. Némelyik még biztossan jó!
  • REPS0L
    sziasztok!
    ha esetleg valakinél akadna egy bétakulcs, küldhetne, köszönöm! :)
  • KaBuTo666
    Razer Deathadder
  • Csirke4
    Deathadder
  • Vaxi
    szerintem kb 8. éve használom ezt az egeret. legjobb.
  • zorrobomber
    apropó, mennyire fürgén kapnak az emberkék béta kulcsot? most igényeltem hármat :)
  • zorrobomber
    Á, nekem évekig volt ehhez hasonló Microsoft egerem(szerintem még egy eggyel régebbi modell, oldalsó gombok nélkül), és mindmáig a legjobbnak tartom, úgy hogy most Razer-em van.
  • Rowlend
    Az olcsóbb kategóriában is találsz gyöngyszemeket :)

• Elektrofrombc2
    -.-' :D Így is túl sok pénzt iszok el :P:P
  • Wreck86
    Olcsóbbat,több pénz jut az igazi életre.:)
  • Elektrofrombc2
    Szerintetek melyik egeret éri meg jobban venni? Razer Deathadder vagy Razer Imperator?
  • koschwarz
    ezen a dead mens trigger-emn kiakadok. mekkora egy baromság. azt nem értem, hogy miért kell ilyen szarokból ilyen szarságokat lopni, mint cod.
  • koschwarz
    ja ezért lövik az emberek a tankokat

ez mondjuk biztos bug, mert egy fasság.
  • KaBuTo666
    10 db késeléssel is
  • Elektrofrombc2
    Ti tudtátok, hogy 35db AEK-971-ből kilőtt gojóval szét lehet löni egy tankot?
  • Alien69
    Nem veszem lelkemre, mert nekem is természetes a zászló foglalás. Ez alól persze vannak kivételek, hiszen egyedül nem megyek fejjel a falnak. Legalábbis, megpróbálom elkerülni. Ha repülök, ugye neccesebb a zászló foglalás. Bár nem lehetettlen, egyszer már sikerült. Vélettlenül pont akkor értem oda, és olyan alacsonyan, hogy kiírta a foglalást. Röhögtem is magamban. Ha úgy kívánja meg a helyzet, akár megkerülöm az egész Karkandot, és befoglalom a hátsót. De ha harmadszor csinálom, mert béna a csapat, vagy csíterekkel van tele a másik, akkor ugye felesleges törnöm magamat.
  • koschwarz
    ne vedd azért annyira a lelkedre :D

egyébként pont azért írtam, hogy jobb "battlefield" játékos, mert pont a foglalás a bf-ek lényege. te meg lehet hogy jobb cod játékos lennél, ahogy játszol. pont ezért volt idegesítő, hogy a bfbc2-ben a conquer mód gyakorlatilag egy szimpla tdm volt, mert kb. semmi értelme nem volt foglalni, csak annyi, hogy te személy szerint kaptál pontot ezért. a lényeg az lenne, hogy minél több zászlója van a csapatnak, az ellenfél ticketjei annál gyorsabban mennek le, de ez a hatás bc2-ből valahogy mintha kimaradt volna.

na, egyébként továbbra sem tudok friend-hez csatlakozni, láttam, hogy nandor90 is játszott, de egyszerűen nekem valahogy lefagy, ha joinolni akarok. szar ez egyelőre.
  • Alien69
    ops, pease=peace
  • Alien69
    Nem ismresz, és kritizálsz, ENNNYYI!
    Oda írtam, nem vagyok olyan PRO katona/repcsis stb. Az, hogy az adott helyzetben mit látok jónak, és az mennyire jó a csapatnak, egy dolog. Ha az KELL hozzá, hogy kreatív legyek, az leszek. Te meg mászkálj ahogy akarsz. Ha pl az AA-t folyamatosan lövik, vagy foglalt, akkor álljak sorba??? Ne viccelj má...
    Pease, vagy mi.
  • Alien69
    Sajna, "Tank You" még hiányzik a "Q" menüből, de aki jelölgeti, azoknak mindig hálás szoktam lenni, legalább lélekben, mert repülés közben nem nagyon tudok írkálni. Max a végén szoktam beírni, hogy "THX".
  • Elektrofrombc2
    vegyél fel MSNre :D [email protected]
  • tomonor
    még elvileg jön egy map open beta előtt. Ha érdekel, hogy hogy fog kinézni a BFH medál, akkor lehet hogy van róla képem.
  • Elektrofrombc2
    Te a valóéletben is ilyen önelégült vagy? Már bocs... xD Am lehet, hogy túlságossan hasznosnak érzed magad a csapatban. Helivel kempelsz egy háztetőn?! Hát ha a csapatomba játszottál volna eléggé kiakasztottál volna, vagy nem is... szerintem egész nap ezen röhögtem volna mert ritka hülyeséget csináltál xD Többet ért volna akkor egy AA gun-ba ülnöd egész idő alatt.
  • Elektrofrombc2
    A Purchase History már van 1-2 hete :D De am eggyet értek veled. Szerintem 2 hét, max 1 hónap és open beta lessz!
  • tomonor
    apropó... a p4f weboldalnak már nagyon kezd open beta szaga lenni :3

Már a Purchase History-t is beiktatták, és az EA account-on lévő Battlefunds-ot is feltünteti. Zsír.
  • ZTM
    Én speciel sznájper vok, nem harcolok az élvonalban viszont gyengítem az ellen sorait, helikopáterben szoktam még segíteni a társaimat de a repülők mindig lelőnek, ha sniperkedek messziről nálam alap ha meglátok egy tankot vagy egy APC-t azt bejelölöm, igaz hogy szart sem érek vele mert senki nem figyeli de legalább megteszem...
  • Alien69
    Ez is (részben) hülyeség, de mindegy. Attól NEM leszel jobb, hogy Te rohangálsz. Hidd el, ezt én is megteszem. Tegnap is megtettem a BF2-ben, direkte Karkandos szerverre mentem. Csak a kiinduló pont volt a mienk, és a mappon láttam, hogy főleg középre támad a sok hangya. Fogtam, és elmentem balra fel foglalni, és sikerült is (az, hogy a többiek meddig tudták megtartani, az most mellékes). Aki meg utálja a snipákat, menjen simezni, már bocsika. Mivel a játék része, használni kell (mint ahogyan az összes járművet, és telepített eszközt, tereptárgyat, stb...). Aki pedig nem tud ellenük harcolni, az így járt (pl még csak most kezdődik a claymore időszak, és jön majd az arty időszak is). Nem mondom, én is néha utálom, hogy pl előkapja a pisztolyt, és shimán lelőnek, én meg annyi acélt pumpálok bele, hogy már tömegvonzása lenne, még se deglik meg. Ez van. Ha nincsen zászlónk, mérlegelek, mennyi idő van még hátra, mennyi csíter van (pontosabban, mennyi skilles csávó), és ilyeneket. Van, amikor qrvára nem érdekel a zászló, mert ugye minek foglaljak, amikor a többi lámi pl Karkandon csak a két fő utcát használja??? "Ezeknek" minek görcsöljek? Tehát, kár szapulni, én se ma kezdtem, klánoztam, és relative, de van taktikai érzékem. Nem vagyok semmiből se a legjobb, tehát 1:1-ben is simán le lehet "alázni", de a többségnél jobban át látom az adott helyzetet. Csak, én nem utálok egy kasztot se, hanem megpróbálom használni, és igaziból egy jó csapatba a jó snipa aranyat ér, mert nem az a feladata, hogy messziről lövöldözzön. Ebben a totyikba is nagyon ritkán találok utalást pl a jelölésre (nem trace, hanem "Q"). Namármost ez egy alapvető dolog lenne, még se sokan emlegetik, hogy mennyi ellenfelet jelölnek meg. Megemlítem, hogy merem állítani, ilyen téren maximálisan lista vezető lehetek, mert nekem ez természetes, más meg azt se tudja, hogy benne van a játékban ez a lehetőség is. Nem vagyunk egyformák...
  • MR ME
    mert nekik ez a sikerélmény, cheat nélkül nem tudna semmit csinálni, az ilyeneket inkább szánom minthogy foglalkozzak velük, espawnolok aztán megyek darálni tovább :)
  • nandorb
    Azt irtak hogy ha nem csinalsz semmit se a csapatert akkor nem kapsz azert talan pontot nemde? En nem ugy vennem eszre. Azert a csipak amik bent vannak iritaloak. A masik dolog ami irital lehet csitelnek, de hogy kezdon volt Omanon helivel epp javitani mentem vissza. Majd fel emelkedek erre a csavo kezdorol IGLA-val kilo. Erre mit mondjak? Csiterek ugylatom nem tesznek semmit se. HMW-be van a csavo mindenen keresztul vegig apritott, Mondom kiraly, ha mar aprit lemegyek 5-10meter magassagba. Hatha nem fog ki, erre lelo HMW-val ugy hogy 1epuleten keresztul nem is lathatott meg es kb. 800meterre volt. Nemtoom miert kell 1ingyenes jatekban csalni.
  • MR ME
    mivel erről szól/szólna a játék csak ezt sokan nem veszik észre....
  • nandorb
    Kb. en is ezt utalom... Egy training opciot azert beraknek a gamebe. Ahol tankot/helit/jetet kilehet probalni es megtanulhat a mezei jatek is jatszani vele. Igy nem a teli szerveren ugrana be azert hogy kiprobalhassa.