Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zotya10002
Nekem sem jött meg!Hogy ro.....meg!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

van akinek már megjött a béta kulcs mert én nekem még nem és nagyon vártam<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
bakvarnyu
A 3-mas számot a végén valahogy firkáld át 2-re és máris baba lesz .<#vigyor>

LOL

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

MR ME
akkor add nekem a kulcsod had szídjam énis <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SzLehel

a mamám tanította!

küld el neki, és köszönd meg:D

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Bogdogege
Nem a grafikára gondoltam hanem az egészre .Szégyen .

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Bogdogege
Ne is mond több mint fél éve elõrendeltem, meg még pólót is csináltattam.
Szopjon le a DICE&EA

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

MR ME
azt azért ne felejtsd el h egy ingyenes játékról beszélünk, várható volt h nem crájzisz grafikával fog érkezni...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

inkább a bf43at adták volna ki<#nyes>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Bogdogege
Eléggé gagyi igaz a 13 éveseknek megfelel .

Bogdogege

Majd lesz egyszer egy játék ahol minden klappolni fog mert eddig csak a szívás van vagy jól néz ki de ez meg az szar vagy szarul néz ki de minden más jó benne.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

MR ME
szvsz ma nem fognak kulcsokat kiküldeni...

am elsõ helyen a topik <#idiota>

kabel15
Na megnéztem még mindig semmi. este 7 fele érek haza remélem addigra lesz valami. Mennék már kempelni sniperrel :D

BattleTag: kabel15#2672

MR ME
jó ha lenne kulcsom akkor énis tolnám gondolom, de nem ugrom ki az ablakon h nincs...legalább bughegyek vannak :D

Elektrofrombc2
hát énnekem azért fáj a fogam a medálokért...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

0Fritz0
Micsoda lúzer, eddig minden NDA-t megszegtem és sosem bannoltak. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

MR ME
ezek után már annyira nem is zavar h nem jutottam még be, elég lesz ezzel a játékkal majd kiforrot állapotában játszani :)

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Elektrofrombc2
az idiótája még a nevét is beírta xD

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Vaxi
Annyira sok szellemi fogyatékos él a földön, hogy az már fáj.
closed béta van bazdmeg, és picsog mindegyik, hogy tele van buggal. :DDDDD
hát besírok komolyan, az ilyenektõl az élethez való jogot venném el, nem a beta key-t :D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Tessék! <#vigyor>

http://www.youtube.com/v/huEgJQ5-UIw

bakvarnyu
Ne törõdj vele, inkább készítsél már egy videót is <#vigyor1>

250 ezer jelentkezõ volt egyébként.

ha esetleg érdekel valakit a játékról vélemény: itt talál.

nandorb
De a hitbox jobb sokkal mint a bf2-ben meg a bc2-ben...

Hát ennél még a BF2-õ is szebben néz ki.<#taps>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Fpocok
De ez csak closed béta nem? Ami azt jelenti, hogy nem indenki kap kulcsod. Amire te gondolsz az az NDA-s béta... de ez tudtommal nem az, szóval meg lehet osztani képeket stb.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MrYeti

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

Smithwarden
Jaaaj neee...
Ugyan hagyd mar, nem kell a rinyalas.
Mindjart ramjon a FBI!
Es ha most a szerzodessel jossz amire altalaban jatekok elott ra kell kattintani, akkor arrol beszeljunk hogy milyen szinten unfairek a cegek a vevokkel, foleg a PC-sekkel mostanaban.
Lehuznak minket penzzel a teljes aru szoftverekert es egy majdnem hasznalhatatlan/felkesz programot/jatekot kapunk.
Ennyit a "korrektsegrol".
Csak vakon tejeljunk nekik, az a lenyeg ugye?
Ugyhogy kb leszarom a rinyat.

Ja meg 2 dolog:
- bizonyitsd be a kepek alapjan hogy mi az accom
- nyugodtan kirughatnak ebbol a betaba, nem fogom magam felakasztani magam valoszinu

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

nandorb
Szerintem nemvagy tisztaban azzal hogy mitortenik hogy kiraktad ezeket a kepeket ide. pl. tilos es kiraknak a betabol...

Smithwarden
Grafika full "high"-on...

Utolso kepet ezert csinaltam:
"SNIPER COMBAT AWARENESS"
An alert will sound when an enemy sniper targetting you.
The snipers position will be revealed to you when you are fired upon.
...EROSEN "anti-sniper" talent/expertise...<#whatever>

Kezdesnek eleg gagyi az egesz, kb alfa-beta-osszedobott verzio szeruseg.
Mintha BF2/BFH/BC2 alfa verzoibol masolgattak volna ossze.
BF2 grafika lebutitva! es egy elmosodott "filmes" effektet raktak ra ami miatt elmosodott az egesz, a hud/chat elkezd villogni idonkent, a sebzes indikator rosszul jelez, kb 60-90 fokkal eltolodva, legnagyobb felbontas 1280*1024...stb, stb.

Nekem nem fontos a csucsgrafika es ha latok valamennyire fantaziat egy jatekban akkor adok ki penzt ra, de ebben nem latok sokat egyelore meg, ha a betanak betudhato hibakat javitjak is.
Ingyenes lesz, Combat Arms/War Rock es hasonlo gamerek biztosan szivesen jatszanak majd vele, de azert legalabb egy BF2 szintet vartam tole, de attol erosen elmarad sztem.

nandorb
osszesen 4850kulcsot kuldtek ki. A jateknal sokszor van olyan hogy probalok bejutni a szerverre mire connection time out. Nincs se barat lista vagy vmi. ami alapjan haverral betudnek menni 1 szerverre szal a random esete.

Wreck86
Ha bfh-ra akarják a játék fejlesztést alapozni,akkor ha kijön egy nagyobb újabb patch,akkor minden karakter vagy törlõdni,vagy lvl 1-re fog visszaesni.
Majd ha kész lesz,akkor mindenki lvl 1-rõl fog indulni.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Smithwarden
Hat ezek szerint tenyleg nem igaz. <#mf1>

nandorb
Nem igaz. Azt mondtak nagyon kevessen kapnak nemfog mindenki kapni kulcsot.

jah, a tank egy várható nerfelésen fog átasni...

Nos valójában, szerintem nincs a játékban olyan elem, ami nem fog változtatáson átesni a közeljövõben.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Smithwarden
Hehe, naja. <#idiota>
Amugy tenyleg csodalkozok hogy sokan nem kaptak kucsot, mert egy interjuban azt mondtak hogy mindenki kap kulcsot aki regelt az oldalon...

nandorb
En feltoltam engivel eddig magam 6. szintre... Tankkal jo fellehet hozni a statot.

Te minden szarba benne vagy.<#ejnye1><#eplus2>

Pra
Bazzz felviszem lvl4re az assault karit, és mikor kilépek már vissza is ugrik lvl1re <#falbav>

Megoldjuk! <#hehe>

Wreck86

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

XenHai
Nincs kulcs!
Smithwarden
Senki nem jatszik?
Vagy csak nincs kulcs vagy nem megy valamiert a beta game?
Mondjuk nem tul nagy elmeny elsore...

Zs0lt1
pl én! :D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Wreck86
lol 200 új üzenet... melyik nem bír várni? :D

Pra
Nálam hamarabb nem sokan regeltek be CB kulcsért az biztos!
Szerintem az elsõ 100ban voltam.
És meg is kaptam :)