Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Szopjon le a DICE&EA
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
am elsõ helyen a topik <#idiota>#idiota>
BattleTag: kabel15#2672
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
closed béta van bazdmeg, és picsog mindegyik, hogy tele van buggal. :DDDDD
hát besírok komolyan, az ilyenektõl az élethez való jogot venném el, nem a beta key-t :D
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Parasite Eve 2, best game EVER!
Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu
Ugyan hagyd mar, nem kell a rinyalas.
Mindjart ramjon a FBI!
Es ha most a szerzodessel jossz amire altalaban jatekok elott ra kell kattintani, akkor arrol beszeljunk hogy milyen szinten unfairek a cegek a vevokkel, foleg a PC-sekkel mostanaban.
Lehuznak minket penzzel a teljes aru szoftverekert es egy majdnem hasznalhatatlan/felkesz programot/jatekot kapunk.
Ennyit a "korrektsegrol".
Csak vakon tejeljunk nekik, az a lenyeg ugye?
Ugyhogy kb leszarom a rinyat.
Ja meg 2 dolog:
- bizonyitsd be a kepek alapjan hogy mi az accom
- nyugodtan kirughatnak ebbol a betaba, nem fogom magam felakasztani magam valoszinu
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Utolso kepet ezert csinaltam:
"SNIPER COMBAT AWARENESS"
An alert will sound when an enemy sniper targetting you.
The snipers position will be revealed to you when you are fired upon.
...EROSEN "anti-sniper" talent/expertise...<#whatever>#whatever>
Kezdesnek eleg gagyi az egesz, kb alfa-beta-osszedobott verzio szeruseg.
Mintha BF2/BFH/BC2 alfa verzoibol masolgattak volna ossze.
BF2 grafika lebutitva! es egy elmosodott "filmes" effektet raktak ra ami miatt elmosodott az egesz, a hud/chat elkezd villogni idonkent, a sebzes indikator rosszul jelez, kb 60-90 fokkal eltolodva, legnagyobb felbontas 1280*1024...stb, stb.
Nekem nem fontos a csucsgrafika es ha latok valamennyire fantaziat egy jatekban akkor adok ki penzt ra, de ebben nem latok sokat egyelore meg, ha a betanak betudhato hibakat javitjak is.
Ingyenes lesz, Combat Arms/War Rock es hasonlo gamerek biztosan szivesen jatszanak majd vele, de azert legalabb egy BF2 szintet vartam tole, de attol erosen elmarad sztem.
Majd ha kész lesz,akkor mindenki lvl 1-rõl fog indulni.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Nos valójában, szerintem nincs a játékban olyan elem, ami nem fog változtatáson átesni a közeljövõben.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Amugy tenyleg csodalkozok hogy sokan nem kaptak kucsot, mert egy interjuban azt mondtak hogy mindenki kap kulcsot aki regelt az oldalon...

Vagy csak nincs kulcs vagy nem megy valamiert a beta game?
Mondjuk nem tul nagy elmeny elsore...
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Szerintem az elsõ 100ban voltam.
És meg is kaptam :)