Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
<#mf1>

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Az az 5 rakétát lövõ kocsi gépfegyvere eddig is csak 2 õt sebzett?

MR ME
sajnos igen, lagok meg ígyis vannak azért :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kabel15
Szedem is le. De csat a csatlakozáson változtattak ahogy olvastam. Se új pálya vagy valami más javítás.

MR ME
na van frissítés

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Már, ha engedélyezve van neki a site látogatása.<#szomoru2>
(vagy nincs, de õ a rendszergazda <#mf1>)

Bármely egyszerû probléma megoldhatatlanná fejleszthetõ, ha eleget töprengünk rajta.

Vaxi
<#eplus2>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Normális ember ilyenkor a melóhelyén ül és onnan fórumozik. :-)

MR ME
kár h ilyenkor reggel sosincs senki a szervereken :(

má vége is

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Grr1234
<#nyes>

megjelentmá?

Nem tudom mi alapján kaptam, aznap regisztráltam amikor lehetett, és az elsõ körbõl mégis kimaradtam.<#rinya>
Egy Battlefieldet sem vettem, a Need for Speed Hot Pursuit-re vagyok reggelve a Heroesen kívül, ott vettem 25 Euro értékben BF-et, az se sok.

Tegnap találkoztam Drifting-el és Nither-el, õk ugyanazon a néven futnak itt is. Drifting is tegnap kapta a kulcsot, szal gondolom most volt a 2. kör az osztásból.

Bármely egyszerû probléma megoldhatatlanná fejleszthetõ, ha eleget töprengünk rajta.

MR ME
gondolom úgy akarta h egész ea fiókot, csakhát nekem ezen még vannak játékaim szal felejtõs :D

Elektrofrombc2
ha egyszer aktiváltad a kulcsot, azt többet nem birod...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Amúgy van valaki aki már megunta a játékot vagy nemtetszik neki és odaadná nekem a keyt? :D

Elektrofrombc2
akik kurva sok BFet vettek azok többnyire kaptak...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

MR ME
sztem nem

Én még mindig nem kaptam. Amúgy azt nézik, hogy melyik battlefieldek vannak meg?

Még mindig osztanak kulcsot, én pl. tegnap kaptam.

Amúgy a hangok a bfbc2-bõl vannak?

Smithwarden
Ez rendben is van mondom, csak brutal bugosan adtak ezt alapbol a tesztre is oda, total alap dolgok sem mukodnek.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

MrYeti

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

kabel15
Grifikával lett valami csinálva.

Javítottak már bármilyen hibát?

kabel15
Igen csak vannak olyan bugok amik így derülnek ki. Ez olyan mintha lenne egy állat kert ahova elvinnék a tulajdonosokat 100 ember és elvinnének 100 gyereket. Szerinted ki érne az állatkert végére hamarabb? Ez lehet nem jó példa. A lényeg hogy pl ezzel is pénzt spórolnak hogy nem fizetnek 20 embert azért hogy egész nap a gép elõtt üljenek és játszanak. Kiosztanak 4350kódot (asszem ennyi van most) és várják a vissza jelzéseket. Mi pedig leülünk mert érdekel és írunk nekik ha találtunk valami hibát. Õk meg elolvassák és kijavítják. Így azért szerintem gyorsabb mintha nekik kéne megtalálniuk a hibákat. Sõt lehet hogy így olyan hibát is megtalálunk amivel õk nem is számolnának.

Smithwarden
Ez igy is van kb ahogy irod, csak ilyen formaban ahogy most van (alfa kb) a jatek, nem lett volna szabad kiadniuk publikus zart betakent.
Oke hogy segitsunk megtalalni a hibakat/bugokat, de nincs kedve az emberenek 3 oldalt gepelni, mert a leghulyebb jatekos vagy fejleszto aki belep a mostani verzioba, 10 perc alatt 20 bazi nagy hibat talal benne.
Kb 1-2+ honap mulva lett volna ertelme ezt a verziot kiadniuk "tomeges" tesztelesre.

Hehe,nekem sincs kulcsom mégse síránkozok pedig szivesen kipróbálnám.<#rinya>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

kabel15
Én már írtam 2 bugot szerény angol tudásommal a fórumra <#idiota>
De tesztelem folyamatosan. Fõleg jövõhéten ülök neki rendesen ha vége van a félévi vizsgáimnak. Amúgy talán 6-8 dolog az amire azt mondom hogy nagy hiba mit minél hamarabb jó lenne kijavítani. Aztán jöhetne a finomítások.

HTS s3rg1nh00
az a baj h.sokan azt hitték ez már a kész játék aztán "húúú ilyen bugos meg olyan bugos",közben még 1et sem írtak a fejlesztõk fórumára h.javítsák ki,merthát itt élünk európa szívében de nálunk angolt is csak 4-bõl 3 középiskolás tanul,míg ez majdnem minden szomszédos államban 95+%.
nem azért várom a játékot,hogy élményt adjon,hanem hogy valamivel hozzá tudjak járulni a jobbá tételéhez.lehúztam már 2000 óra körül a bf2ben,szóval tudom mirõl beszélek.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

kabel15
Az igen :D valami ott nincs rendben. Nekem 2 lvl6 osom van. Bár az assaultnak már nem kell sok a lvl7 hez. Elmentem kicsit csapatni a hóba <#eplus2> Még mindig csúszik az út rendesen. <#eplus2>

Vaxi
lol elõbb felmentem, lvl4. 1 kill -> lvl6 -> tank kill -> lvl7 :D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

kabel15
Meg tudom érteni õket amúgy. Én is itt szenvedtem amíg nem volt kulcsom és mindenki írta hogy így a játék meg úgy a játék. De úgy gondolom hogy még mindig jobb ha írok róla infokat mint hogy pangjon a topic.

Elektrofrombc2
#818 ra írta

Smithwarden
Ha genyo akarnek lenni akkor azt mondanam hogy a kulcs nelkulieknek van "csssst már", amig nem kapnak kulcsot. <#action>
Ezert tuti mindjart kapok egy kis anyazast az fejemre, de a ugyis mienk lesz a "gyozelem" mivel a kulcsosok lesznek tobben idovel. <#eplus2>

kabel15
Most az a baj hogy infókat mondunk? Vagy nem értelek.

Elektrofrombc2
+1

HTS s3rg1nh00
csssst már,van akinek még kulcs sem jött:)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ilyesmire gondoltam én is. :)

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ez closed beta.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Az a vicc hogy szar ump45el elõbb kiszed kb 50méterrõl mint én sniperral...
Hát komolyan ez mi? Sniperrel se fogok játszani...

kabel15
Tapad. Én úgy futottam egy tank után hogy a hátulján volt a medic doboz. És töltötte frankón a HP mat :D

nekem az tetszik, hogy odatapad a falra:D azt nem tudom, hogy a jármû oldalára tapad e, mert az külön poén lehet. :)

MR ME
na nekem most sikerûlt bejutni, hát az assault sokkal jobban adja az enginerhez képest, aminél meg csak 2 rpg van, ami nagyon nagyon kevés szvsz :S

töltényes dobozok meg viccesen ragadnak a falra, meg szét lehet õket lõni, és én spec kb sose tudtam felszedni töltényt magamnak :D másnak néha sikerûlt, legalábbis kiírta de passz h am kapott e

szal van még bug bõven, de ha összeáll még akár jó is lehet :)

nandorb
Irtak hogy levoltak terhelve...
Amugy nekem a granat ability miatt nem engedett be a szerora.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

én már tegnap sem tudtam játsza...tesztelni<#vigyor5>

MR ME
én ma egyszer tudtam csak játszani aztán annyi, feladtam :D

kabel15
(Timed out error2) lassan 2 órája. De kitartó vagyok.

kabel15
Igényelni lehet. Aztán hogy kapsz e az más dolog.

atila4
Lehet még igényelni kulcsot?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com