6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • zotya10002
    Hy egy lehet hülye kérdés!:-)

Helit meg repcsit miért nem lehet használni?Nem enged beszállni
  • Alien69
    Ups, igazad van, SORRY Mindenkitől!
    Nem teljesen világos pl:
    gránát kilokkolása után "Dead man's trigger".
  • zorrobomber
    Életemben nem toltam még egy Battlefieldet sem. Ezt most pár menet erejéig kipróbáltam egy engineer-el. Ok hogy úgy ahogy a sniper-el zoomolni(bill. kiosztást még éppen meg tudom nézni), de mégis, benne kell ülnöm a tankban? Mellette kell állnom? Honnan tudom hogy melyik tank sérült?
  • SzinesGeza
    Ahogy a sniperrel zoomolni. :)
  • zotya10002
    Köszönöm!!

Közbe képzeljétek egyik emilem fiókjában találtam egyet!!:-)
  • ZTM
    Menj vissza egy oldalt és a #1881 hsz-ben van egy pár, nézd meg hátha akad még használható.
  • zotya10002
    Ha valakinek lenne egy kódja akkor privbe megköszönném!!

Voltam reggelve mikor elindult a beta de már nem tudok vele belépni:-(

Köszönöm előre is!!
  • ZTM
    Jó játék lesz ez, remélem lesz sokkal több fegyver és megmarad ez a creditért bérelhetős dolog mert nem lenne jó ha a fegyverekért végkép fizetni kéne...
  • Optimus Prime
    Ja, Firefox-ot használok és igaz a D: meghajtóra akarom telepíteni.
  • Optimus Prime
    Valakinek van ötlete miért hajlandó települni? Már vagy 20x próbáltam, de vagy az elején, közepén, háromnegyedén megáll és nem csinál semmit. A Heroes is ezt csinálta, de végül sikerült felszenvednem.

Egyébként milyen a játék? Én anno a 1942 és a Secret Weapons of WWII demóival játszottam, meg a 2124-ével. A többi nem tetszett.
  • Elektrofrombc2
    Életképek Ománból
  • Elektrofrombc2
    Melyik az amelyiket nem tudod? Am birom már, hogy mindig jössz ide és dicsekszel... olyan vagy mint 1 macska amikor egeret fog. Nem tom kit érdekel, de engem nem... De most komolyan mit vársz? :D Azt, hogy húúúú de uber király vagy? Komolyan nem értelek.
  • zorrobomber
    engineer-el hogyan kell javítani?
  • teddymac
    Be lehet valahogy állitani xbox36control padot ?
  • Alien69
    Ja, meg az bosszantott, hogy elviszem a tankot messzebb, javítani, erre át ül, és vinné el. Na, nem is javítottam tovább. Javítsa Ő maga, ha nem tudja, akkor ugye minek ül bele.
  • Alien69
    Ma nagyon állat köröket sikerült nyomni (remélem, mindenki másnak is jól ment). Engivel, és talán 2-3x volt, hogy nem első lettem, kivéve, amikor épp felléptem az adott szerverre. Ja, és karkandon. persze, volt, hogy szívattak, és természetesen saját csapat társak. Shimán átadták az enemy-nek a tankunkat. A csapat nem mindig nyert, de ugye ez le van sz*rva, ha béna a csapat, egyedül nem fogok görcsölni. Majd lesz úgyis köv. kör is. 25:1, 36:2 (8492 pont), 14:0, meg ilyenek mentek. Asszem, egy darabig a többit hanyagolom, mert most már olyan tréningek jönnek, hogy pl gyorsabban töltsön fel a másodlagos fegyó, az meg ugye pl az APC-nél tanknál lét kérdés (lehet). Tényleg, nem tud valaki fordítást, melyik tréning mit is takar?
  • SzinesGeza

Játszottam. És sem az M-60, sem az MG-3 nem "gépágyúk". :)
    A Vulcan (VADS), ZU-23, stb, azok igen.

• ZTM
    Nálam ha letelik a 2 kör és ugye tölti az új pályát(vagy ugyan azt), miután spawnolok pár másodberc múlva hiba üzenettel összeomlik a game :/
    Sajnos a legutóbbi frissítés sem segített... :(
  • Elektrofrombc2
    same
  • HTS s3rg1nh00
    ugyanez...azt hittem a mai frissítés orvosolja,hát igazából segített mert ritkábbak lettek,de még mindig van.
  • Alien69
    Nekem rendszeresen elszáll (kidob az asztalra) az Oman pályánál. Van, amikor pálya betöltésnél, de főleg amikor meghalok. Karkand-l nincs ilyen gondom. Persze, van, amikor lazán, több kör is lemegy, mire kidob. Win7, 64-s. Valami tipp?
  • MR ME
    ha játszottál a kezdetektől fogva a bc2vel akkor biztos tudod az m60 és mg3 történetét, nem mondanám h nem volt vele semmi baj :)
  • SzinesGeza
    Nincs azokkal semmi baj.
  • Alien69
    Szerintem az sz*r (de legalábbis csak másodick). Sokkal jobb a PKM. Igaz, csak a veterán PKM 120 táras, az alap "csak" 100-s, de egyes lövésekkel sokkal jobban lehet vele lőni, mint az MG3-l. Már, szerintem. Ráadásul, egy medicnek NEM ez az elsődleges fegyvere, csak a medikek 80-90%-a lámagyökér. Ugyanis, az az első, hogy magam alá piszkolok egy medic csomagot. Tehát, mielőtt kilépek egy sarok mögül, dobom is le.
  • MR ME
    gépágyúkat elbaszták bc2ben is :D
  • HTS s3rg1nh00
    persze meg az istenfasza MG3-as mediklámák.egy sniper pontossága+assault gyorsasága+100as tár...az a fegyó nagyon el van baszva,sokkal jobban kéne szórnia.
  • teddymac
    Be lehet valahogy állitani control padot ?
  • Vaxi
    van rá esély, hogy visszakapjuk az ump-t?:D
    vagy az mp7 jobb?
  • Alien69
    Szerintem, majdnem mindegy, milyen karakter. Bár az tény, jelenleg az engi+MP7 verhetetlen páros. Ugyanis, ennek a fegyónak VAN célkeresztje, a többinek meg ugye "normális" fegyveres célzása van (irányzék+tüske). Illetve, a javítás továbbra is jövedelmező, főleg mondjuk 4-s szintre felvíve. Bár sokan rosszul használják, és megállnak olyan helyen is, ahol ugye shimán lehet rabolni a tankot/APC-t. Amit természetesen én előszeretettel alkalmazok is. Bár a lopikázás kaszt független. Oman pályán pl még az ellenfél gépét is el-el szoktam csaklizni, ha láma a pilóta, és hagyja magát kivinni a pályáról.
  • Optimus Prime
    A Fileplaneten is van most kód. Én is regisztráltam, bár a letöltésnél azt csinálja mint a Heroes. :(
  • ZTM
    Csináltam egy új accot csak engineer-el, és hát ha valamivel akkor az engivel lehet pontot gyűjteni, általában én vagyok az első helyen a meccsek végén és ha nem erőltetem meg magam akkor is az első 5-ben benne vagyok :)
  • teddymac
    ha kell valakinek kod pm
    1db van +ba
  • teddymac
    Battlefield Play4Free kódok az Eurogameren.
  • HTS s3rg1nh00
    a honlapon ha megadod a címed lehet küldenek,ha meg nem akkor sem vesztesz sokat mert jövő hónap elején startol a nyílt béta.
  • teddymac
    Lehet még valahonnan kodot szerezni ?
  • Elektrofrombc2
    inkább...
  • MR ME
    hmm akkor rosszúl emlékszem lehet, én tuti vettem örökre fegyvert, de akkor lehet h a kapott bf tallérból vagy mi a geciből...
  • Elektrofrombc2
    VPvel nem lehet sem lehetett megvenni örökre a fegyvereket
  • HTS s3rg1nh00
    visszarakják majd a cuccokat,ha jól emlékszem akkor open beta start környékén.
  • MR ME
    ?