Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elektrofrombc2
Még mindig vannak akik nem fogják fel, hogy ilyenkor még nem játszani kell vele, hanem tesztelni......BF2-t már egy jó ideje kiadták! Beta fogalma a nem tisza?

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

szabii98
inkább fb, twitter csak egyéb emberek miatt kell nekem :D

I met God. She's black

HTS s3rg1nh00
nyugodjatok meg,annyira nem is akartok vele játszani mint amennyire sírtok kulcsért,elég bugos a cucc(remélhetõleg csak egyelõre)
és igen,még a bf2nél is bugosabb<#vigyor5>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SzLehel
nekem van de nem használom,szerintem felesleges

a mamám tanította!

kabel15
Amúgy itt csak nekem nincs twitterem?

BattleTag: kabel15#2672

Nabasszameg, kipróbáltam vagy 10 kulcsot, de egyik se jó! <#violent>

Elektrofrombc2
anyucitok <#wink>

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

tiéd lehet<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

HTS s3rg1nh00
ték!

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Doomista
lol

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

és még a bétakulcsról is lemaradt...igazi lúzer

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

nandorb
ne jarj suliba,minek az? Utana ugyis munka nelkuli leszel...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Elektrofrombc2
ezaz baztass még...<#mf1>

lépj ki

Elektrofrombc2
most azért kiakadtam...

Elektrofrombc2
Hogy figyeljem suliból basszus???

nandorb
Nem figyeld a twittert.

kabel15
twittert kéne nézned. Ott még lehet osztogatnak.

Elektrofrombc2
Elérhetõk még ezek a kódok egyáltalán?? Nem hiszem el hogy megint ez a g*ci suli miatt maradok le rólla.

DrTre
Köszi, mint kiderült, nem én voltam a hülye, nem müködött a redeem a weboldalon. Elõször nem értettem, mire érted, hogy beírom és mehet is, mert nem tudtam hova kéne beírni. Szóval csak nem mûködött, mostmár megy, mingyár ki is próbálom milyen.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Elektrofrombc2
ezek már felvannak használva =/

kabel15
BT8E-KF7H-JE7Y-YNYE

9VJU-9B88-KQ43-3G6Z

3FPF-N3B4-P7HH-9XN7

Elektrofrombc2
basszus nem talalálom twitteren a kódot! Valaki segítsen pls :S

nandorb
Ido kell a frissiteshez...

Metalmilitiakid
erre a visszaesem lvl 1 re dologra még nincs gyógyír ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Nah mindegy, laptopon nem megy, játssza a bughalmazt. Felrakom majd asztalira, azon legalább nem dob majd ki a PB :)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nandorb
lesz GGC meg PBBANS

Remélem nincs a játékban még PB :%

szerk: amint ezt leírtam, bevillant egy "Installing PB" felirat, fck yeah :D

kabel15
Beváltottam még 1 profilomra :D

Grr1234
EZAZ KÖSZI. :D

Megint van kulcs.

Metalmilitiakid
KÖSSZI már szedem is le :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

nandorb

kabel15
Today we sent out a whopping 20k beta keys! and that's just to those of you who signed up in the first few hours. Keep your eyes peeled for more keys being sent out all the time and to those of you who already have yours, see you on the battlefield.

MR ME
beírod a kulcsot, play now-ra nyomsz és már adja is h tölti le

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

DrTre
Biztosan én vagyok a hülye, de nem volt jó napom és nem tudok koncentrálni. Kaptam béta kulcsot, de nem tudom honnan az istenbõl lehet letölteni a klienst? Már kerestem mindehol, de mondom ez nem az én napom, én már nem tudom.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

igen, a muníciós doboznak pont így kell mûködnie.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

MR ME
lol
de akkor végülis mégse mûködik jól :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Az ammo box assaultnál jól mûkszik (a többit nemtom), csak a fegyver hangja, meg a töltény jelzõ rossz. De ha elfogy a lõszer, akkor ammo boxra rámész, nyomsz egy r-t, és hallani nemfogod a fegyvert, nemfogja mutatni a golyókat, de ha a ellenre lõsz ezzel az "üres" fegyóval, akkor látszik, hogy sebzõdik.:D

MR ME
te muksód is kiabál, legalábbis az enyém, nehéz lenne amikor egyedûl mész a terepen ha a társaid kiabálnának :D

SzLehel
a társaid kiabálnak xD

a mamám tanította!

MR ME
én ráérek
jobban idegesít h folyamatosan ordibál a katonám, má énis ordibálok vele olykor h kussoljon már :|

Lupous
Jah hát még kicsit fis néha...de majd megcsiálják :P

MR ME
van amikor simán tölti, van amikor lószart nem csinál :(

kabel15
Én megpróbáltam mindent nekem nem volt jó. :S

Pra
DE lehet használni!!!!!
Ugrálj rajta, sétálj rajta!
Na joccakát

Wanndris
dejóó :D

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

kabel15
Bugos! Nem lehet használni.

Wanndris
hali, vki meg tudná mondani, hogy az Ammo pack-ot, hogy a fityfirittybe kell használni?
thx

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

kabel15
Ezt a BFH hoz akartam <#banplz>