6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#2009 freekill minden kisbetű 15 ös szinten vagyok -
#2008 * FREEKILLER Add
* Freekilldu67 Add
* Grrpowa Add
AKA:
o FreeKill
* freekillmrjv Add
* psycho80 Add
AKA:
o freekill80
Most akkor ezek közül melyik? Vagy inkább addolj te... HUN~Engineer -
#2007 Aham értem akkor nem nállam van a bibi nah mind 1 freekill néven játszok ha valaki esetleg keres magyart szeron -
#2006 Szerintem direkt dobál le a kocsog szerevr. Így sokkal lassabban lehet fejlődni. 19-s engim, kb 10-15 kör kellene 70000 ponthoz, de ugye ezen oknál fogva EGY szerever kellene össze hozni, de ezért inkább kidobnak.
EA GAMES -
#2005 ja olyan nekem is volt Oman-on, viszont Karkandon még nem respawnoltam ejtőernyővel, de mintha láttam volna már másokat úgy. nem is értetem, de mostmár vágom asszem :D -
#2004 így van,egyszer már velem is előfordult 17 szint(+amit nem számolt)alatt,hogy "you have been paradropped behind enemy lines" szöveggel dobott ki...úgy emlékszem a szituáció az volt h.nekünk 0 zászlónk volt omanon,és a C-re néző magas ház felől érkeztem -
#2003 Arra a nagy házra SEMMILYEN létra nem vezet. Elvileg egyetlen utat tudok a tetejére, de régen tapasztaltam csak. Van, hogy ejtőernyőzve dob be a pályára a szerver. Elég ritka, de Oman-on is van ilyen. Ha mázlija van, akkor van esélye oda irányítani. -
#2002 Nálam például már az 1. map váltásnál kibasz és az a legrosszabb hogy néha nem menti el a szerezett xp-t ilyenkor. -
#2001 nekünk is ezt csinálja,mert béta. -
#2000 Sziasztok valaki nemtudja miért dobál ki a játék exe-hibával esetleg másal is elöfordul ilyesmi tököm telle van hogy 3-4 mapváltásnál az exe hibát észlelt ezért leált hibaüzenettel kidobb a játék -
#1999 Jólvan, jó tudni :D Am nincs létra. Az biztos. Átnéztem már párszor, még invisible létrát is kerestem xP De azért köszi -
#1998 1. A heliben a gunner masodlagos fegyverre a tracer dart. Lehet vele jarmuvet tracelni amire a pilota kitudja lonni a kovetos raketat.
2. B-nel meg az egyik oldalan biztos van letra az epulet egyik oldalan ahol felehet maszni:D -
#1997 2 kérdésem lenne :P
1. Pontossan milyen másodlagos fegyver az ami a heliben van a gunner ülésbe. Mire szolgál?!
2. Karkandon B-nél van az a több emeletes épület. Arra hogyan lehet felmászni?! Az előbb onnan szedtem le egy csávót és fogalmam sincs hogyan jutott fel... -
#1996 Csakhogy nem villog. Ugyan ez a helyzet medicek esetében. Akkor petézik le egy csomagot, ha lovom, és ordibálok, legjobb esetben. -
#1995 Nem jelzi mi de, mikor ott villog a nevem az orra előtt gondolhatná '-.- -
#1994 Mert NEKED kell lőni Őt! Ugyanis nem bizti, hogy a HUD-ja jelzi neki, ki hol ordibál. -
#1993 Fúúú de sötét emberek játszanak...
Nemrég voltam oman-on US-ban voltam szegény ruszkik nem bírtak kitörni a repterükről, én ugye védtem az utat mikor elfogyott a lőszer mentem keresni egy assaultot, HUN volt a neve mögött gondoltam végre egy értelmes honfitárs, a nagy francot ott ugráltam körülötte folyamatosan nyomtam neki a need ammo-t és baszott rám, még rám is lőtt a... -
#1992 Mondjuk, engem még csak 2-3 alkalommal csítereztek. De ilyenkor természetesen beírok valami anyázóst, vagy olyat, hogy nem csíter, "spawn killer", me az nem ugyan az, ugyebár! Igaz, ritkán alkalmazom, főleg akkor, ha mondjuk az előző körben egy nyomi ellenfél is ilyet csinált, és ilyenkor megmutatom neki, hogyan kell is ezt JÓL csinálni. Ugyanis, karkand-on a teraszos spawn pont feletti tetőre szoktak a looserek felmászni, és onnan próbálják sakkban tartani az ellenfelet. Csakhogy, ez nem a legjobb hely, és csak rövid ideig lehet ott lenni. Van ennél legalább 2 hely, ami sokkal eredményesebb, és ugyan erre a helyre látni rá.
Csak nem ferr, ezért én se erőltetem, nehogy egy idióta Tőlem tudja már meg, hogy is kell ott kempelni, hogy jó sok killje legyen az embernek úgy, hogy lehetőleg minimális dead legyen mellé. -
#1991 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na vééégre, nem csak ÉN dicsekszek!
-
#1990 ööö, azért ez csak részben van így. Ugye, aki ismeri a csínját-bínját a dolgoknak, azért nem pukkan szét csak úgy. Igaz, tegnap elég jó ellenfelekbe botlottam, egyszer engem is legéppusizott az egyik, de attól még próbálkoztam menekülni (észleltem a támadást, de túl jó helyzetbe talált rám). Csak ugye, mázlija vótt. Már egyszer, mert ugye utána meg Ő pukkant le párszor az égből. A másik szórakozásom, hogy nem lövöm rá a rakétát, csak követem. Ha ráadásul az US oldal féle helyből felszállóval megyek (tegnap ismét elloptam egyet), akkor ugye lassabban is tudok repülni, mint az ellenfél, ezért a hosszú sípolást megszokja. Főleg, mert az emberek 99%-a nem használja a "hátra nézés" lehetőségét, amit ugye lehet alkalmazni gyalogosan is, de levegőben ez pl egy alapvető. Az egyik ok, hogy amikor eldobom a csalit, figyelem, melyik AA-s lőhette rám. Utána az természetesen megdeglik. -
#1989 Na az már valami :D -
#1988 :) Jó az! Nekem az imént volt 32/0 és 12500 pontom. Tankal :D -
#1987 Engem tegnap Omanra dobott a játék, 5 kört játszottam le, mind az 5-ben én voltam a csapatomban a legelső, és aki összesítettbe a legtöbb pontot összeszedte(az ellen legelsője átlag 2000 ponttal volt lemaradva majdnem mindig), 5 körön át, természetesen bombáztak a rajongóim hogy cheater, hacker, noob, heli noob, RPG noob...
Az 5. kör végén köztem és a 2. helyezett között alig 100 pont volt, na mondom(mielőtt elfajulna) a csúcson kell abbahagyni és kiléptem :)
-
#1986 jaaaa ezt tom, csak azt hittem, hogy ezt is az AA-ra mondod :)
Am mekkora sz*r már az, hogy nem lehet screenshotolni a scoreboardot a kör végén... Olyat csináltam, hogy már cheaternek éreztem magam XD -
#1985 ha valakit bemérsz repcsiben levegő-levegő rakétával,sípol...viszont ha csak géppuskázod,akkor nem tudja h.jössz,egyszer csak bumm. -
#1984 "A másik, hogy van pár repülős, akik direkte nem használják a rakétát, mert azt jelzi a célpontnak is (heli/repcsi), ezért ugye kitérő manővert csinál." Ezt nem értem :D -
#1983 Akkor nem egyszerű!
Este megnézem kipróbálom! -
#1982 Vannak különbségek, természetesen. A helinél pl az egér oldal irányú mozgatása is fontos. Igaziból az egérrel irányítod, a repcsit meg a billentyűzettel (inkább). A helinél "gáz" adagolás, plusz tengely forgás a billentyűzet. Az egér meg ugye az előre döntés (meg hátra), és a forgatás. Érdemes az egér plusz gombjaira felrakni pl "x"-t, ami a "csali" kidobása rakéta ellen, és a "b"-t, repcsinél ez az alapértelmezett elsődleges váltás, azaz rakéta v. bomba. 3 AA van a térképen (ugye még csak Oman). Ezek az elsődleges célpontok. Na, nem azért, mert ezek le tudnak lőni. :-))) Hanem azért, mert ezek TUTI célpontok, nem rohannak el (bár már van 1-2 trükkös csávó, aki inkább elmenekül, ha látja, hogy felé jön egy repcsi). Ha jól célzol, eleve gépágyúval kiszedhető a benne ülő, mielőtt befogná a gépet. Akkor sincs para, ha befogja. Egy tuti helyzetben tud 100%-ra lelőni, ha PONT akkor lövi ki a rakétát, amikor a lehető legközelebb van a repcsi az AA-hoz. Illetve, van amikor nem jelez rendesen a rendszer, és csak egy rövid pittyegést hallat. Legalábbis 1-2 alkalommal már haltam meg ilyen kósza rakétától. A másik, hogy van pár repülős, akik direkte nem használják a rakétát, mert azt jelzi a célpontnak is (heli/repcsi), ezért ugye kitérő manővert csinál. Ha nem veszi észre a támadást, akkor viszont lelőhető gépágyúval is. Repcsivel egy "csúnya" stratégia, a csapat szállító heli kamikaze kinyírása. Az elsőben legalább 3-4 emberke szokott taxizni. :-) -
#1981 Kösz, tehát nem érek vele semmit. :-))) A 4 gránát nem olyan rossz, ha végképp nincs már mit kilokkolni. -
#1980 rakd fel újra -
#1979 Aza fura ,hogy elötte 10perce gémeltem!! -
Game Hunter #1978 Ezt akkor szokta kiírni, ha nem tud kimenni a netre. Tűzfal vagy esetleg más blokkolja. -
#1977 Ugyan az!explorer el is! -
Gyuszopapa #1976 Inkább mozillával próbálj vele játszani. -
#1975 Help pls!!!!EZ MI!!!
-
#1974 Én igazából azt nem próbáltam még ki, mert kicsit pazarlásnak tartom a 4 gránátot. A Dead man's trigger az arra jó ha közelről ölnek meg, mert valószínűleg ott fog elfutni meletted, akkor meg az általad "kiejtett" gránát felrobban és megöli.
A heli irányítása hasonlít a BC2-éhez báris szerintem. Am nem tom ti heroesba mennyit repcsiztetek de nekem elég furcsa volt az invertált egér. Szal ha valakinek furcsán rosszul megy a madárkákkal akkor invertálja a beállításoknál. -
#1973 Háát ha olyan az irányítása mint a Battlefield Bad Company 2 -ben akkor tudom:-)
Mert hiába nyomom az e-betűt:-) -
#1972 Mivel nem tudod még kezelni, ne akarj egyből bele ulni. Várj egy kicsit, és utána már szinte tuti lesz szabad heli/repcsi, mert sokan csak taxinak használják. -
#1971 Értem:-) -
#1970 Ki kell "tanulni", van olyan, hogy "training", ott lehet "megtanulni".