6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#2049 Aha. Küld el PMbe ha neked nem kell a kód. -
Csokis #2048 Ti is kaptato ilyet?
-
#2047 na tessék, most nem felejtettem el megvenni az mp7-et: másfél óra játékkal röhögve összejött a kreditára. -
#2046 Ja, azt én is alkalmaztam. Sokáig foglaltam be úgy magam pontokat assaultal, hogy az ammo box-ot és a threat awareness-t is maxra felfejlesztettem. Egyik epület mellől teledobáltam füstgránáttal így én láttam a nevüket ha jöttek volna engem megállítani, odasomfordáltam és befoglaltam, aztán benyomtam a jelzőrakétát, hogy oda respawnoljanak mellém a társak és így be is lett védve... Mostanában pedig engineer-el játszok, amióta nullázzák az accokat. -
#2045 szóval egyetértünk :D
-
#2044 hát én az ilyen izgő-mozgó páncélosokat otthagyom a picsába, nem fogok utána rohangálni, hogy még én javítsam. ha javulni akar, menjen hátra, fedezékbe, nem harcoljon közben, mert attól eldurran az agyam, amikor előre-hátra gurulgatnak, én meg próbálok mögötte fedezékben is lenni, meg javítani is... -
#2043 Igen az egy dolog... De ha már odamegyek javítani és rászorul akkor az a legkevesebb, hogy benyomjon egy füstöt és kicsit félrehúzódjon. De van aki megáll egy pillre aztán meglát egy ellenfelet és utánnna megy, ilyenkor fedezék nélül maradok és szépen lelőnek...Am én is szoktam úgy javítani a saját tankomat, hogy az ellenség pontjánál vagyok, viszont olyankor rádobok egy aknát, szóval még ha be is szálnak akkor is ők járnak roszabbul... Viszont ritka, hogy oda settenkedjenek anélkül, hogy észrevenném így ez egy jól bevált taktika. -
#2042 van az a nemtudommilyen észlelés javítás a jobb oldali oszlopban. 4 pontot lehet rá adni, és hamarabb felfedi az enemit. na az simán beadja ködhatárig is az ellenfél feje feletti nevet, aztán már csak az alá kell lőni :D -
#2041 Nem -
#2040 Sajna, mozogni KELL(het). Van, amikor én is mozgok, amennyire a helyzet megköveteli. Ne feledd, legtöbbször ilyenkor harci helyzetben javítasz, és Te nem látod, mi is van. Én, ha javítanom kell, inkább megyek jó távolra, de legalábbis olyan helyre, ahol legalább egy-két oldalam le van fedezve, azaz onnan semmi támadás nem lehetséges. Jellemzően ez a C feletti magaslatoknál, a házak közti "parkolók", ahova nem tudnak gyalogosan eljutni. Már, észre vehetetlenül. Volt, hogy jött egy csávó, de javítani is a jármű szélénél szoktam, így látom az eseményeket. Észleltem, hogy jön, sőt, már le is térdelt, de beszálltam, és leküzdöttem a célpontot. Sok láma meg az út közepén áll neki barkácsolni. Nem látja, hogy ott vagyok felette. leszedem, és enyém is a sportkocsija. Így az egész csata kimenetelét teszi kockára a sok idióta. Tegnap is, Oman-on, nem 1 repcsi esett áldozatul a pilóták "minden áron lelőni" akaratának. Egyszerűen nem addig tart a pálya, ameddig nekem. Az anyahajó már ugye tabu, az ellenfélnek, mégis sokan bele feledkeznek, és csak azért is, pedig esélyük sincsen. Na jó, egy kicsi van. -
#2039 Sziasztok elvileg ugye 2 embert tudsz csinálni magadnak lehet az egyiket törölni és helyette másikat csinálni vagy ilyesmi ?? -
#2038 Hát ja :D Én általában mindig megveszem...
Alien69: Amit én igazán rühellek, amikor odaállok mögé javítani erre az elindul... nem egyszer fordult elő és k*rvára idegesítő. Amire kíváncsi vagyok, hogy a járműből való javítás mennyire hatásos... mert kevesebb pontot ad, pontosabban ritkábban. De múltkor volt, hogy én tankal voltam mentem előre mögöttem meg egy APC mindig fedezett. Ha ő lesebződött javítottam járműből, azaz ki sem száltam. Ha meg engem sebeztek meg akkor fedezett míg kiszáltam javítani a sajátomat. Nagyon nagy teamwork volt és kb egy egész roundot kibírtunk. -
#2037 Melyik fejlesztés kell a ködhatáron túli "látásra"? Sajna, kevés ez a 20 szint, még egy halom fejleszteni való lenne. Amúgy szerintem a medic is jó, meg az assault is, és a snipa is. Ugye, Oman-on repcsiben mindegy, melyik kaszt. Szana-széjjel lehet lövöldözni mindegykit, és csak dől a sok-sok(k) pontocska. Karkandot meg csak át kell vészelni. Medicként pl csatlakozol pár emberkéhez, és mehet a hent. Mondjuk, ezt könnyű lenne megoldani, "CSAK" ugye pl itt a PH-n kellene össze fogni. Még a snipa se rossz, mert az is meg tudja venni az USAS-t, és Ő is jöhet közelharcra. Ráadásul, a "csapat" fenekét is tudja fedezni pár claymore társaságával. De az is elképzelhető mondjuk, ha egy medic vezeti az APC-t, és egy engi meg javítja folyamatosan. Ha jól csinálják, az APC egyszer se fog kifeküdni! Legalábbis, ha szerencsém van lazán végig bírok egy kört az APC-vel. -
#2036 több hete megvan nekem is (engivel ofkórsz). már azon gondolkozom, hogy indítok egy másodikat, bár semelyik másikhoz nincs kedvem, az engi annyira über. és a megfelelő fejlesztésekkel ráadásul ködhatáron lévő ellenfelet is észre lehet venni, és még egy pp2000-rel is ki lehet szedni a buta snipereket is.
viszont sokszor olyan kifagyásaim vannak, főleg mapváltáskor vagy kör végén, hogy az egész gép totál megkukul. durva.
hun-engeneer-rel elég sokszor találkozom, kár hogy a legtöbbször ellenfélként, és esélytelen vagyok az mp7-jével szemben 1v1-ben :D
én meg mindig elfelejtem megvenni a játék elején. több mint 20k kreditem van. -
#2035 multkorában be voltak rakva... (majdnem) minden fegyvernek volt veterán verziója, aminek az volt a különlegessége, hogy kicsivel több töltény fért bele táranként és máshogy néztek ki. Többnyire olyan kopottas fegyók rárajzolt kis izék meg ilysemi. pl a Mp7 Veteran +5 golyót tartalmaz... na de a lényeg, hogy valamelyik patch után kiszedték, és valószínűleg open betára várhatók vissza. -
#2034 le vagyok maradva, mik azok a Veterán fegyók? :D -
#2033 Hát nekem azért ment már jobban :D Na de gyertek fel majd battlefield.hu mumblera és akkor tudunk komunikálni is... van ott már elkészítve szoba is egy ideje csak mindig üres vagy epp nem, de akkor csak én játszok forever alone-t :D
Ami azt illeti szerintem elfogják tüntetni a célkeresztet :) Túl szép ez így :D -
#2032 Legjobb fegyó (szerintem), mert célkeresztje van, (relative) pontos, és jól sebez, alapban elégséges lőszer. -
#2031 Ja, amúgy meg van az első 20-s "karakterem". -
#2030 Kösz, hogy szóltál! Észre se vettem. Csak holnap néztem volna meg. Mondjuk, ebből a szemszögből mindegy. Gyorsan meg is vettem az Mp7-t, és az M16-t, a PKM-t már régebben megvettem. Kíváncsi vagyok, mennyi lesz a veterán sorozat. Sajna, a rucikákat nem vitték le, pedig szeretnék egy tuti álca rucit venni. Olyan szééép magenta szerűt. -
#2029 veterán?:)
jót játszottunk egyébként :))
csak nekem valamiért nagyon lagolt. -
#2028 Ilyen áron szerintem teljes mértékben! Szerintem én megveszem. De ha netán a Veterán is hasonlóan olcsó lesz, pl ilyen 400körül akkor azt veszem. -
buko20 #2027 attól még hogy ingyenes lehet véleményem a játékról és szerintem szar:D -
#2026 enginek az mp7 mennyire éri meg? -
#2025 Olcsóbb fegyverek! -
#2024 Annyira nem inkább régi, viszont legalább normálisan fut mindenkinél.
Ráadásul ez ingyenes szval ennek tudatában gondold meg mit írsz a grafikájáról :) -
buko20 #2023 ennek elég gagyi a grafikája nem? -
#2022 Mondom, SZERINTEM megkapjuk azokat a pontokat! Csak kicsit csúszik. Legalább is, délután nyomtam 1-2 kört, és kidobott, de a pontszámom növekedett! -
#2021 áprilistól lesz az -
#2020 ez má nyílt béta nem? -
#2019 De mekkora kibaszás má, leül az ember játszani, jó szerverre kerül nem laggos jól érzi magát, összeszed egy csomó pontot és egyszer csak...pffffffff
Remélem a nyílt béta már nem ilyen lesz. -
#2018 Lehet, hogy nekem is sűrűn volt ilyen, csak nem figyeltem fel rá... -
#2017 FUEL
egyébként én is be akarom kicsit szüntetni a játékot,mert épp az előbb buktam el ismét kb 5k pontot...és ez ma már legalább a 3.ilyen...az azt megelőzőkről ne is beszéljünk:) -
#2016 Én megkaptam a pontjaimat, kábére persze, és csúszással természetesen. Tehát, elképzelhető, hogy mondjuk fél nap múlva ott lesz az a pontocska is. -
#2015 na jó ez mostmár több a soknál... most játszottam le kb 5 kört az úgy nagyából 30K pont. Kivág a játék, visszalépek. Erre 3000pontom van ösz-visz... -
#2014 Na ha már névosztás van akkor leírom én is az enyémet aki akar felvehet: Exoskeleton -
#2013 Az még jó... de 60.000 XP-t azért nem 10 perc alatt gyűjti össze az ember...nagyon kellene már az a +1 training pont, szóval megyek is játszani :D Am mi játékban a neved? -
#2012 én is szintet léptem 18-ra,majd...bfp4f.exe leállt...
FFFFFFFFUUUUU -
#2011 Most azért kiakadtam... 12K hiányzott a 19. lvl-hez, erre felmegyek a szerverre és elfelejtette a 60k pontot. Relog, semmi... FFFFFFFUUUUUUU -
#2010 Fax vagyok FreeKill igy keres de mind 1 már felvettelek