6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Alien69
    Mittomén mire lesz jó. Lehet, semmire se. Majd 04.04-e után megtudjuk, akkor jön ki a nyílt beta. Valszeg (remélhetőleg legalábbis) a ruha/fegyver bugot kijavítják, azaz nem nagyon lesz láthatatlan emberke, vagy olyan, akinek a kezébe nem látod a fegyvert. Amúgy nekem 32E felett van, igaz, már vettem fegyót "örökbe". Megvettem volna így is- úgy is, bár elvileg veterán fegyót szerettem volna, de még nem mondtam le teljesen róla. Végtére is, snipa kasztot még nem toltam igaziból, márpedig azt is el kell, hogy kezdjem, mert ki tudja, mit csesznek el a következő peccsel. Omanon mincsegy, melyikkel repkedek.
    :-)))
  • koschwarz
    akkor mire lesz jó a kredit? vagy egyáltalán lesz kredit? most van vagy 25000-nyi.

most ha megveszek egy mp7-et, kb. a 2x árát hozom vissza 2 óra alatt.
  • Alien69
    Arra figyelj, hogy az első katonád lesz a "fő" katonád. Jelentőssége nincsen, és max kettőt tudsz elkezdeni, törölni egyenlőre nem lehet. Ergo, érdemes az első két bakát ésszel megválasztani. Tapasztalat, hogy engineer-l tuti siker lehet, azzal jelenleg a legkönyebb haladni, de a többivel is lehet, mert jelenleg MÉG lehet kölcsönözni jobb fegyókat is játék pénzért, amit bőven megtermelsz pár kör alatt. Később viszont valszeg olyan lesz, mint a battlefiled heroes-ben, ahol mág csak igazi pénzért vehetsz jobb fegyókat. Ha később 3., és 4. katonát is akarsz, az szintén pénzbe kerül. Bár annyira nem vészes, talán annyit érdemes rááldozni. :-)))
  • ludvigvonqt
    Tényleg akadt. Köszi a bátorítást, így volt erőm kitartóan próbálgatni a kódokat!
    :)
  • Alien69
    Szerintem bizti akad még szabad kód. Szerintem, amikor beírja, egyből el kell fogadnia, ha van benne szabad hely, ha nincsen, akkor meg ki fogja írni, hogy ez a kód már foglalt. Már szerintem. Aztán a web oldalon katt a play részre, és onnan egy felugró ablakba lejön a kliens, amit elindítva leszedi a cuccot, és telepíti. Ha jól emléxem....
    De sajna tegnap, vagy esetleg tegnap elött, de még ezen a héten egy csíter ellőtte a kavingtonomat gurulás közben. :-)))
  • Alien69
    A punbuster nagyrészt egy kamu cucc. Szerintem az a trágya banda csinálja a hack progikat is. :-)))
    Találkoztam olyan "Magyar" sráccal, hogy amikor lelőtték, egyből csíterezett. Engem is csíterezett rutinszerűen, aztán írtam neki, hogy "anyád a csíter, és menj inkább játszani". 2/7-s K/D-jével ne ugasson má. De tegnap volt olyan nyominger lámacsíter, hogy 50 feletti killje volt. Omanon utána ahogy írtam, nekem is hajtotta a pontokat, de igaziból esélyem se volt utol érni. Még az elején beelőztem pontszámilag, és alig-alig maradtam le killben, de utána nagyon bele húzott. Pedig tiszta LOL, mert ha nem is ilyen egetverően gagyi kill/dead-ot lehet elérni, de rendes játékkal is lazán jól lehet haladni, ha meg az ember egy kicsit néha szemtelen, és spawnkemperkedik, tuti, hogy szupi eredménye lesz. Persze, ezt is lehet finoman csinálni, meg dúrván is. Meg sehogy se. :-D
  • ludvigvonqt
    Sziasztok! Mondjuk 5 napja volt a bétakulcs-osztás, kicsi az esélye, hogy bármelyik is jó lenne ma, de mégis: mit kéne tapasztalnom, ha működik a kulcs?
    Be kéne esnie egy email-nek a reges címemre egy linkkel, ahonnan leszedhetem a klienst?
    Köszi!
    Egy noob
  • koschwarz
    miután bevezették a punkbustert, nem nagyon láttam csítert. előtte rengeteg volt, főleg a pisztollyal a pálya túlsó végéről headshot-ot osztó csíterek voltak jellemzőek.
  • Alien69
    Szerencsére a csíterek nagyobb része csak pár körig van az adott szerveren, és főleg karkand-on tudnak érvényesülni. De pl tegnap Oman-on is jól helyezkedett az illető, és szét cseszte a játékot. Igaz, nem panaszkodhatnék, mert az ellenfél beszorult a tenger partra, és mivel repültem, nekem is termelte az áldozatokat. Csak ugye azért így nem élvezet.
  • Elektrofrombc2
    Milyen kasztú voltál te és milyen ő?
  • Gyuszopapa
    2 napja belefutottam egy cheater gyerekbe 6-7 körön keresztül bent volt a szerveren,az volt a legviccesebb hogy annak ellenére hogy kétszer annyit őlt mint én símán szeróelső tudtam lenni.25-0,32-1,35-0.Ilyen statjai voltak,de csapatmunkába egy fasz volt csak őlt és más semmi.Aztán elkezdték neki írogatni hogy milyen jó skílles gyerek vagy meg ügyes és hírtelen eltünt a szerverről.Balfasz.
  • MR ME
    nem kell mindent komolyan venni...
  • Elektrofrombc2
    Ok akkor a tiedet törlöm onnan te fukar... De am ha már publikáltad igazából azt csinál vele az ember amit akar. Am csak 1 kulcsot írtál ide, nem tudom miért többes számba írtad.
  • MR ME
    nem adtam engedélyt h kiadjátok a bétakulcsaimat! -.-
  • Elektrofrombc2
    További bétakulcsok és többek között a tieitek is.
  • ZTM
    For fájv humanoid:

B6WF-9RCA-MQGJ-PN39
  • erieskrisz
    8XLU-RWGC-N3CG-MABH 5 embernek kulcs
  • n003
    3LFO-GYOT-4B3t4-KULC5
  • MR ME
    F6Z8-C2TN-A9Q3-R55E

5 embernek
  • Fpocok

Köszönöm!
  • Carloska
    2QAQ-S2PB-PNNU-N4VM

(This multi-use code is valid for 5 individual uses to gain access to the Battlefield Play4Free beta)
  • Rayden02
    Megyek is vissza nyomni!
  • Rayden02
    Értem,akkor nem a géppel van a gond!
    Első tippem pedig az volt!Köszi az infót!
  • HTS s3rg1nh00
    igen kb mindenki emiatt szop már az utolsó előtti frissítés óta.
    mellesleg csak én vettem észre,vagy jóval kevesebb lett az oman?írtam tegnap fórumra a fejlesztőknek h.vegyék ki amíg nem fixálják a gondot,hát legalább a számát redukálták:)
  • Rayden02
    Ti már találkoztatok ezzel a hibával?

Nálam néha random szerűen kidob ezzel a hibaüzenettel,
    mikor betölt a játék!
  • Rayden02
    Hehehe!
  • koschwarz
    szintén 5 humanoid garázdálkodhat:

5ES6-DBDJ-HAPK-B626
  • Rayden02
    Köszi,
    Hát ez baromi jó játék!
  • adam46
    4GEG-FWV7-SRBY-M2SE

5 embernek
  • koschwarz
    nekem simán felment lvl20-ra

mp7 rulz.
  • Vaxi
    na megvettem az mp7-et. jól lehet vele gyakni
  • HTS s3rg1nh00
    nem,de jelentették már egy páran ezt a bugot asszem...próbáld addig a másik karaktert(én is ma jutottam volna 19-re az assaulttal,dehát most újra csak 2500 xp-m van lvl18on,szóval inkább húzom az engit:))
  • Vaxi
    nekem meg olyan szinten akad, mint a piccsa. :|
  • Elektrofrombc2
    Hát ez hihetetlen... 19-es lvl-re nem is lehet eljutni... Most 50k pontot felejtett el ez a sz*r =/
  • Bala10
    van TS-en is szoba, ha valaki jobban szereti. :)
  • ZTM
    72BF-8PFG-ZGER-6J3W

5 bakának ;)
  • z0ty4
    EB6T-SYUK-YA9P-YNS9
    kaptam még egy adagot
  • z0ty4
    6LPD-7U6S-E9M5-NZDL

itt is van egy 5 emberes
  • KaBuTo666
    GMBX-QZRH-YG87-J3T9

5 ember, hajrá.