Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem használtam explorert 2004 óta.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
valami blokkolja a gépemen?
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
a mamám tanította!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Viszont most kaptam megint kódot immár a 3. egyben utolsó beregisztrált e-mail címemre, ismét pm rám akinek kell! <#vigyor>#vigyor>
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Kinek kell? <#smile>#smile>
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Be se jutottam.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Még korábban facebookos-al reggeltem de küldtek egyet emailemre is...
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Gyakorlatilag mivel a 7. adod ezért senki nem fog neked írni. Bár az 1 éves tagságot még megértem de hogy a 7. kapja az vicc. <#idiota>#idiota>
Egyébként valami megint nem stimmel a játékkal. Ilyen kis csöves gépfegyverek olyan pontoska hogy beszarás. nem rug felfelé nincs szórása. Ahova az elsõ lövedék ment oda megy a második is. Röhej.
BattleTag: kabel15#2672
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//