6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#2129 Szerintem mindegy, (majdnem) melyik kasztal kezd az ember, ha nem hagyja ott olyan indokkal, hogy szar a játék, csak azé, mert Neki nem megy. Ergo, a snipát is LEHET okossan vinni. Ugyanis pl a mosün szenzor, és a kléjmor sokat tud segíteni neki, ráadásul ha NEM a távcsövi fegyókat veszi magához, hanem mondjuk a veterán USAS-t, máris előnybe lehet, mivel a szenzorral láthatja az enemyt, a kéjmorral fedezheti a popsiját, és az USAS meg a legjobb közelre. Csak be kell rontania a tömegbe, oszt csittcsatt, megfexik mindegyki. :-))) Szerintem ráadásul most a késelést is változtatták. Most pl közelhacba közvetlenül az ellenfél mellett, de nem szemben voltam, elnyomtam a bicskát, és megfeküdt, ráadásul ezt többször sikerült elnyomni a sarki pályán.
De ezeket NEM azé írom, me én pengecsávó lennék! Biztos vagyok benne, hogy az itt harcolók többsége Nálamnál SOKKAL skilesebb, jobb játékos!
Elekrtofrombc2 beszólása megelőzésére! :-)))) Bár, nyugodtan szójj beee. :-P -
#2128 két karcsim van egy csipa meg egy asszi , hogyan türcsizzem az egyiket vagy mindkettőt hogy rpg-s legyek ? -
#2127 nekem ez az egész játék olyan lassú a bf2 höz képest, a játékmenettől kezdve a mozgásokig egyaránt -
#2126 technikailag egy problémám van csak: pályaváltáskor képes durván kifagyni a játék. lag is van néha, de semmivel nem rosszabb a helyzet, mint bármelyik bf-ben. viszont a hitbox 100x jobb, mint bármelyik bf-ben. -
#2125 de 2 ingyenes karakter van nem? csinálj egy másikat. egyébként meg punci vagy, hogy snipert csináltál elsőre is :D
az engineer annyira jó kaszt lett ebben a játékban, hogy csak na. eleve szerintem a legtöbb pontot azzal lehet gyűjteni, azonkívül a fegyverei is teljesen rendben vannak, főleg az mp7 (játékbeli kerditért megvehető, nem kell hozzá pénz se), de a pp2000-rel is totál harcképes. az rpg-vel ráadásul igen kellemetlen meglepetéseket lehet okozni közelharcban is, lévén nincs frendlifájör.
a többi meg a képességpontok elosztásán múlik, de alap, hogy a combat awerness-t felfejleszd, és szerintem a gyorsabb rohanás is alap. a többi ízlés kérdése. -
#2124 Lag? Az meg mi? :-))) Mostanában szerencsémre relative ritkán találkozom ezzel a problémával. Szerintem gyalogos harcnál nem annyira érdekes a lag. Jármű vezetésnél SOKKAL JOBBAN zavaró. Főleg repülés közben. Ott igazán gáz tud lenni. :-/
Karaktert törölni nem tom, hogy köll. De minek törölni? VESZEL 140 BF-rt plusz helyet, és így akár mind a 4 kasztból lehet emberkéd, és hangulatodhoz képest tudod épp cserélgetni. Persze, ha smucig vagy rá áldozni kest, az más tészta. :-DDD -
#2123 hogy kell törölni a karakteremet hogy ne sniper legyen hanem antitank ?!
egyáltalán "ezt kell csináni-e, more?" -
#2122 ilyen laggos szerverek teljesen alkalmatlanok a gyalogos harcra -
#2121 ott? Sehogyse. De ez mé baj? Ha ismered a pályát, akkor no para, meg ugye elvileg gy talán-talán nagyobb lesz a csapat munka. Legalább az egyik oldalon. -
#2120 -
#2119 nekem ugyan nincs bajom az only infantilivel, de akkor hogy fog az engineer-em ott járműveket szétpukkasztani? -
#2118 sarki péniszkula de csak 3 zatyi van rajta és only infratyi ... -
#2117 :DDD
én meg vadászgépeket lövök le pisztollyal, ezért nem tudnak AA-ból kibombázni. körönként 10-15-öt, mert aztán elfogy belőle a skuló. -
#2116 tévedsz, mer én vagyok. egyébként hali!
mi az új pálya? egy ideje nem játszottam. -
#2115 tyvm -
#2114 azért már megérdemelne ez a játék egy rendes bannert (nem a Gézát) ha már úgy is ingyenes
-
#2113 "BC1 & 2" -
#2112 Jaja, most néztem, és annak "elfelejtették" jóárasítani, mert az talán a legdrágább, 980, hogy kapják be. -
#2111 További infó, hogy aki akar játszani, és BC1 & 2, és BF1943, azok is hozzá férhetnek a játékhoz, ill, a facebookon és a twitteren már ápr. 02-n is hozzá férhető lesz. -
Gyuszopapa #2110 Ja pályacserénél kidob. -
#2109 ump is csak bf-ért vehető
meg amúgy átnevezhetnék a játékot lag4free-re,vagy crash4free-re... -
#2108 Frissítés! Behozták az ígért új térképet! Azon sajna nincs jármű, pedig BF2-ben volt. Változás, hogy ismét elérhetőek a veterán fegyók, és rucik. Nagy részük még kipróbálható, 1-3 napi bérléssel. Kivéve a medic M249 SAW, ami CSAK BF-rt vehető meg, és a legerősebb a sebzése, igaz, nem visz olyan messzire (elvileg) mint a PKM. A veterán fegyók a plusz lőszeren kívül nagyobb sebzést is produkálnak. Sajna, pár bug maradt, pl halál esetén csak mázlival lehet azt a rohadt kis négyzetet kipipálni, hogy a fő bázison szülessünk. -
#2107 ebben is én vagyok a király -
#2106 jajjj megint kezdi :P :D -
Gyuszopapa #2105 Nem persze.Sokat játszottam a bf sorozat régebbi és mostani részeivel de itt valahogy nagyon ritkán látok normális csapatmunkát,nekem szokatlan ez. -
#2104 Jaja, az egyik katonám neve Alien lett. Rég óta vágytam már rá, hogy ezt a nevet végre én regiztesseb be. :-) Szerencsére, egyre kevesebben tudják már, miről is van szó. :-D A másik soldier nevem meg Radio GAGA. Végtére is, régi motoros vagyok.
Ha esetleg valahogy ellenfelek leszünk, javaslom, MENEKÜLJ az AA közeléből is! :-DDD Tegnap 30 felettit lövöldöztem/bombáztam ki, nagy része ugye bele csücsült az AA-ba, amit ugye shimán messziről kigéppusizok, oszt a bombit meg csak bele vágom a tömegbe. :-))) Nem ritka a tripla kill ilyenkor is. Mostanában a kedvencem a Star Wars-ozás. Az "A" pont bebombázása után csinálok egy fordulót kifele, leereszkedek az aszfalt út szintjére, és végig dzsanázok a vonat végéig, majd ott emelem ki a gépet. Bár párszor már beakadtam oszlopba is. A poén az, hogy az US géppel ki lehet jönni szinte minden helyzetből, max lesérül a gép. Volt, hogy megtekerte az oszlop a gépet 360 fokkal, és repültem tovább. :-DDD -
#2103 adjak?
3WZ7-MT55-YE5K-LSKN
5 ember -
#2102 Regisztráltam az oldalon és azt írja várnom kell kulcsra amíg rám kerül a sor. Ez mennyi idő még kb tudtok erről valamit ? -
#2101 Felvettelek,remélem nem gond! -
#2100 Nah visszajött! -
#2099 Értem,oké! -
#2098 Este a Battlefield.hu TV adásából megtudhatjátok ki és hogyan nyerte meg a harci zsákmányt! -
#2097 Ilyen egésszen sűrűn van. Nem kell túl nagy valamire számítanijavascript:document.newmessage.submit(); -
Gyuszopapa #2096 Ja talákoztunk,szidtalak is mert kinyiffantottál.Alien a neved ugye?
Ha valaki fel akar venni 3 katonám van Gyuszopapa1,Gyuszopapa2,Gyuszopapa3.
Amugy faszán kikisérleteztem hogy az alap G3-assal jó headshotokat tudjak nyomni. -
#2095 Idézet fészbúkról:
We will be carrying out maintenance work on our web and database servers today(31st) at 12:00 UTC which will require the website and game to be taken offline for approximately 30 minutes, after which everything should be back to normal. -
#2094 Remélem komoly javításokat fognak eszközölni eme kis offline időre!
Vagy netalántán tévedek?Más dolog folyik a háttérben? -
#2093 Gyuszopapa, milyen néven játszol? Gyuszopapa1? Mintha ma találkoztunk volna. Ki is nyiffantam, mert AA-s befogást kaptam, és kifogyott a nafta a repcsiből. Ráadásul most tülekedés volt a repcsiknél, és persze valami gyökérláma vitte el, ment kb 2 kört, és meghalt. Olyan K/D-je volt, hogy sírtam, mégis, nem érdekelte, hogy béna, csak másnak se legyen jó. Van, hogy a heli lövésze lövi szét a repcsit, me gyökér. -
Gyuszopapa #2092 Én assi ő pedig medik.Mindkét pályán nyomtam vele,az utolsó körében átkerült az én oldalamra kicsit ráfigyeltem utánna osontam.Nem aimozott mert azt könnyebb kiszúrni,ws-s volt a gecije látszott a helyezkedésein.Aztán az ellenfél csapatából elkezdtek neki írogatni és hírtelen eltünt. -
#2091 Hát, meglátjuk. A rucikákra is kíváncsi leszek. Elvi szinten sokat segíthet, ha nehezebben vesznek észre. Bár, 900 pénzt egy jobb ruci se biztos, hogy megér. -
#2090 Szerintem a mostani és a veterán fegyók is bérelhetők lesznek... ebben 90%-ba biztos vagyok. De ami a jövőben megjelenő új fegyókat illeti abba már nem vagyok biztos. A veteránok, szerintem az uber és super fegyverekhez hasonlíthatóak amik úgyszintén bérelhetők a heroes-ba. Ami az árakat illeti, azon sem fognak változtatni véleményem szerint. Hanem a credits-eket lehet majd nehezebben összegyűjteni, mert így tényleg mindenkinek tonnára van. Mindenesetre valahogyan biztossan kifogják centizni, hogy érdemes legyen az embernek BF-ért fegyvert vennie.