6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#2169 Ha HUD-os célkeresztre gondolsz, akkor nincs. Szerintem ha már úgy dönt az ember, hogy veteránt vesz, akkor inkább adjon hozzá még egy kicsit és vegye meg ezt, mert várhatóak még új fegyverek és addigra viszont elavultnak fog számítani a veterán. Viszont ha valaki tudja, hogy úgysem fog azzal a katonával játszani ami már maxos, annak nem éri meg.
PM-be ment egy Screenshot...
-
#2168 Q-t tartva kinyílik egy kis menüféleség -
#2167 Srácok megtudja nekem mondani valaki hogy pontosan milyen billentyű kombinációval lehet a hangparancsokat használni,mert már a menuben is néztem de nemigazán találtam ilyet! -
#2166 célkeresztje van? :D
megéri megvenni egyébként?
azért kérdezem, mert mp7-tel egész jókat lövök messzire is. -
#2165 Valamilyen idióta, HUN~Engineer nevezetű hacker :)
Amúgy valaki írta, hogy az UMP nem túl jó...én ezt megcáfolnám! Megvettem és eléggé OP a többi engineer-el szemben. -
#2164 3D-sítettem
-
#2163 csakis nektek:
tegnap egy szál faszként küzdöttem usmc ellen karkandon,250-ig zászlónk is hébe-hóba volt.aztán jöttem én,és 1000-8xx-re nyertünk.nem tudom első lettem-e,de nem is érdekel. -
#2162 Ezt melyik csíter csinálta? -
#2161 csakis Aliennek :D Karkand: 37/0 11000 pont :D -
Bala10 #2160 azt nem is figyeltem. :p -
#2159 Mondjuk engem kifejezetten idegesít, hogy a double, triple vagy multi kill esetén csak 1 pontot kapsz a statodba... -
#2158 nem hiszem,de az ump jobban adja szerintem mint az mp7...legalábbis srác épphogy de legyűrt vele sharqin... -
#2157 valaki megvette már az ump-t? :D
annál van célkereszt "célzó" módban? :D bár ennyit nem adok rá a maradok 1100 bf-ből, de ha leviszik az árát meggondolom a megvételét :) -
#2156 azért itt-ott változtak ám,több rajtuk a kerítés,így viszonylag kisebb a teljesen nyílt terep,és bf2-höz képest jelentősen nagyobb a jelentősége a fedezékeknek.na meg a zászlók sem pontosan ugyanott vannak,egy kicsit variáltak velük ide-oda. -
lammaer #2155 Egesz jol hangzik, bar a rogyasra jatszott mapok nem toltenek el izgalommal... de legalabb fogom ismerni oket :) -
Bala10 #2154 ha szerencséd van, akkor double kill... :D
kerültek bele új járművek is:
-
#2153 nincs infantry,viszont sharqi mint map az járműmentes
és egyébként igen,finoman szólva kurva sok pont jár egy tankért,300 minden egyes betalált rpg/tow,és 4et kell lőni a tankba...killnél +50 a killért és +50 a járműért...ezzel szemben egy "sima" kill 50 pont. -
lammaer #2152 Srácok, ebben a verzióban van no vehicles opció?
Vagy megoldották már azt, hogy mondjuk egy tank kiszedéésért több pont/frag jár mintha mondjuk tankkal szedsz ki egy gyalogot? -
Bala10 #2151 frissítés előtt engem CP-vel dobott ki párszor, de most a laggon kívül más bajom nincs vele. -
#2150 ja,hát mondjuk a lag nem sokat változott,meg engem már frissítés óta 2x is kidobott...persze,két játékból..
majd arra leszek még kíváncsi,lvl 19-re fel tudom-e már húzni az assit(egyébként ezzel kapcsolatban,az AEK rosszabbul adja update óta) -
Bala10 #2149 cikk végén Magyarul leírva, mik lettek javítva a tegnapi frissítésnél. -
#2148 -
Bala10 #2147 igyál meg pár üveg sört és érteni fogod. -
#2146 DÖRÖRBŐL = GÖDÖRBŐL ? -
#2145 Jaja, a CoD az miii? Betegség? :-) Csipának MINDEGY, milyen pálya, és a Sarki kifejezetten PARADICSOMI! Csak ismerni kell, hol, hogyan lehet feljutni a MEGFELELŐ magasságokba, oszt anyi. Ugyanis a csipának nem a pincéből kell felfele lövöldözni. Bár a helyzet az, hogy stratégiai pontok vannak ugye, ez minden pályán a magaslatokat jelenti. Tankkal/APCvel is tiszta sor, hogy dörörből lövöldözve nem sok babér jut. -
Bala10 #2144 ezekután, ha semmi jármű nincs a pályán, az cod? azért szerintem nem kéne átesni a ló túloldalára, engem már nagyon untat ez a codozás. lassan olyan szokássá válik, mint a csíterezés. :) szerintem jó lehetőség azoknak, akik a skilljüket szeretnék kicsit erősíteni! nyilván nem ezen a mapon fogjuk tölteni hátralévő életünket, de speciel én mint gyalogkakukk örülök annak, hogy van ilyen is. annyi előnye még van, hogy ezen a mapon csipának lenni teljesen értelmetlen! :D
amúgy csak nekem tűnt úgy, hogy visszább vettek a fegyverek sebzéséből? főleg a pisztolyra gondolok, többet lőnek rám mire megpusztulok. -
Bala10 #2143 "A textúrák és a modellek megegyeznek a BF2-beliekkel, a fegyverek, az eszközök, a hangok és a kasztok a BFBC2-ből, míg a játék rendszere BFH-ból való, szóval a Play4Free ezen 3 játék keveréke."
ezt a kezdetek óta lehetett tudni. -
#2142 Pf, ez a játék szerintem borzalmas lett ... eddig egy pályán voltam, de az tök ugyanaz, mint ami a BF2-ben volt, ráadásul ott szerintem jobb. Megvan a BF2 és a BC2 is, ezek után ez még ingyen is kaki. -
Gyuszopapa #2141 Olyan codos lett? -
#2140 ez a sarki egy kalap szar, pont ezeket a fajta pályákat utáltam a bc2-ben is. értelmetlen death match, köze nincs a bf-hez, viszont a cod-on nevelkedett hülyegyerekek is élvezhetik. -
#2139 valószínüleg szerverfüggő, mert mostanság már volt az általad említett beállítás is ... -
#2138 Nekem tegnap ment minden "rendesen", azaz Sarki után beadta az Oman-t és menetrendszerűen Karkandnál már kifagyizott, de adta utána is. Ergo, próbálgass ki-be lépni. Hátha nátha. -
#2137 a frissítés óta csak karkandmap megy -
#2136 -
Bala10 #2135 -
#2134 Se törölni se változtatni nem lehet és nem jövőben sem lehet rá számítani! -
#2133 lekaratézlak az égből, csak repülj még egyszer az út felett :DD -
#2132 Lebombázlak wazzzeeeee. :-DDD -
#2131 na má' megin' kezded -
#2130 azt nem tudod, vagy veszel pénzé még egy karakterhelyet, vagy szerzel egy másik bétakulcsot.