Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
sergi: most reggel úgy hagytam a gépet, hogy tölti (elvileg), meglátom mi lesz estére, de alapvetõen csak az avg aktív, meg az alap windóz dolgok <#nemtudom>#nemtudom>
olvastam a fórumon, hogy másnak is van ilyen lefagyó töltés problémája, de megoldást még sehol nem írtak <#falbav>#falbav>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
ebben egyetértünk egyébként, talán jobb lett volna egy olyan megoldásmód, hogy a karakteredet te építed fel a legelejétõl.
de ez azért tudvalevõ volt, hogy sok dologban hasonlítani fog a bfh-ra.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
mellesleg csak a véleményem írtam le, nem vagyok én itt senki.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
egyébként szeretettel várom a tippeket. láttam, hogy pl. nandornak valami peerblock nevû zavart be, de speciel nekem az nincs fent.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Amúgy te vagy itt a basszájba?
azon gondolkozom, hogy vajon az AVG valamelyik funkciója miatt? a winfos tûzfal elvileg átengedi.
egyébként ez a kasztrögzítés azért idegesítõ, mert a steve blood elhatározta, hogy õ sniper lesz, akkor az istennek sem lehet így errõl lekattintani.
én alapból nem is tennék ilyen kasztot egy multis játékba, reális vagy sem, mert a játékosoknak csak a fele az (és AZ), akkor már megdöglött az értelmes játék.
Akkor minden online játékon felbaszod magad?
Jön egy tank, lelõ, de nem tudok átváltani rögtön antitankra.
Ha a tank már a pofádban van, maximum imádkozzál. Elõtte kell fegyvert váltani.
A másik, meg minden katonámnak más neve kell h legyen, ez is mekkora faszság, a bfh-nál is asszem egy néven futott mind.
Nem jól tudod.
Jah és ami még szintén felbasz a tetõkön kempelõ faszkalapok. MG3-al darál a tetõn a köcsög, jóesetben mg3 persze, rossz esetben meg csipa.
Vérpistike szindróma, nem lehet vele mit tenni.
nagyon sokat kell még ezen dolgozni, akkorákat laggol a játék, hogy az elképesztõ.
120. alkalommal is megismétlem magam, ez egy closed beta. hát persze, hogy tele van hibával és lagol az egész...
Jön egy tank, lelõ, de nem tudok átváltani rögtön antitankra.
A másik, meg minden katonámnak más neve kell h legyen, ez is mekkora faszság, a bfh-nál is asszem egy néven futott mind.
Jah és ami még szintén felbasz a tetõkön kempelõ faszkalapok. MG3-al darál a tetõn a köcsög, jóesetben mg3 persze, rossz esetben meg csipa.
nagyon sokat kell még ezen dolgozni, akkorákat laggol a játék, hogy az elképesztõ.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Speki_HUN assult 8-as szint egyenlõre.
Vissza sírom az M16!!
Ez a GA nem jön be nekem.
és két engi van, elcsesztem 😞
Agrippa néven van még egy assault, szóval medic nincs 😄D
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Én se tudom melyik kaszt melyik név <#idiota>#idiota>
BattleTag: kabel15#2672
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
explorerrel is csak egy kicsit ment tovább aztán megállt az is. de rühellem az ilyet.
Reconnal is dobálom a bogyót.
Medic és engie karakterem még nincs.
Állandóan lagol. Picsába.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Dart - Tankokra, APC-re lõdd. Az engineerek szeretni fognak érte, mert ezt a kis szart követi az RPG 😄
Ja és az bug vagy valami más hogy fejlesztettem az RPG tárhejét és így is csak 2 rakétát visz magával?
Done! Go testing 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
GET OVER HERE!
Remélem jó lesz, mert ha nem akkor delete 😛 😄