Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
avg-t is lõdd ki a picsába...online játékok 1ik legnagyobb ellenfele a vírusírtó.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

koschwarz
mondjuk a bfh-t nem ismerem, nem csípem az ilyen rajzfilmes dizájnt. egyébként amikor katonát választottam, assault-re nyomtam, bár itt olvastam, hogy súlyos problémák vannak az ammoval, meg hogy egyébként kevés a medik. de hát az agyatlan assult illik hozzám 😄

sergi: most reggel úgy hagytam a gépet, hogy tölti (elvileg), meglátom mi lesz estére, de alapvetõen csak az avg aktív, meg az alap windóz dolgok <#nemtudom>

olvastam a fórumon, hogy másnak is van ilyen lefagyó töltés problémája, de megoldást még sehol nem írtak <#falbav>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

HTS s3rg1nh00
kapcsolj ki minden faszságot,menjen vagy 25 folyamat közben,akkor tuti jó lesz.

Vaxi
ja értem már hogy értette 😊
ebben egyetértünk egyébként, talán jobb lett volna egy olyan megoldásmód, hogy a karakteredet te építed fel a legelejétõl.
de ez azért tudvalevõ volt, hogy sok dologban hasonlítani fog a bfh-ra.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
így maximum anyukáddal beszélj, ha õ eltûri.
mellesleg csak a véleményem írtam le, nem vagyok én itt senki.

Hát ja, te vagy itt a legjobb ribanc, úgy hogy nem szívesen veszítenélek el. <#puszis>

Elektrofrombc2
Ami a laggolást illeti, én tegnap szinte egész nap kockultam. Dél elõtt alig laggoltam tényleg csak egy minimálissat. Délután viszont...pfej 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

koschwarz
igen, azt már én is kifundáltam, mert az IE-vel is ugyanez van, bár ott elõször úgy nekilendült a töltés, azt hittem jó lesz, de az is megakadt.

Smithwarden
Felted a helyedet mi? <#ticking>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

0Fritz0
Nálam tüzes rókával percek alatt lejött, szóval nem a böngészõ a ludas.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

koschwarz
hát, ma is próbálkozom majd még 😄
egyébként szeretettel várom a tippeket. láttam, hogy pl. nandornak valami peerblock nevû zavart be, de speciel nekem az nincs fent.

<#szomoru1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Te se sokat béefeztél úgy látom...
Amúgy te vagy itt a basszájba?

koschwarz
mellesleg nem bírtam letölteni azt a szutykot egész tegnap délután és este, egy ideig megy a töltés, aztán lefagy, vagy mi a fasz. FF, IE, mindegy.

azon gondolkozom, hogy vajon az AVG valamelyik funkciója miatt? a winfos tûzfal elvileg átengedi.

koschwarz
nem tud váltani antitankra, mert csak assault-tal lehet. így értette. a többi bf-ben. ha egy jármû kicsinál, alap, hogy engivel jövök vissza, a bosszút melegen felszolgálni.

egyébként ez a kasztrögzítés azért idegesítõ, mert a steve blood elhatározta, hogy õ sniper lesz, akkor az istennek sem lehet így errõl lekattintani.

én alapból nem is tennék ilyen kasztot egy multis játékba, reális vagy sem, mert a játékosoknak csak a fele az (és AZ), akkor már megdöglött az értelmes játék.

Vaxi
Nem tudom ki, hogy van vele, de ez az elõre kaszt választás engem felbasz.
Akkor minden online játékon felbaszod magad?

Jön egy tank, lelõ, de nem tudok átváltani rögtön antitankra.
Ha a tank már a pofádban van, maximum imádkozzál. Elõtte kell fegyvert váltani.

A másik, meg minden katonámnak más neve kell h legyen, ez is mekkora faszság, a bfh-nál is asszem egy néven futott mind.
Nem jól tudod.

Jah és ami még szintén felbasz a tetõkön kempelõ faszkalapok. MG3-al darál a tetõn a köcsög, jóesetben mg3 persze, rossz esetben meg csipa.
Vérpistike szindróma, nem lehet vele mit tenni.

nagyon sokat kell még ezen dolgozni, akkorákat laggol a játék, hogy az elképesztõ.
120. alkalommal is megismétlem magam, ez egy closed beta. hát persze, hogy tele van hibával és lagol az egész...

Zs0lt1
Nem tudom ki, hogy van vele, de ez az elõre kaszt választás engem felbasz.
Jön egy tank, lelõ, de nem tudok átváltani rögtön antitankra.
A másik, meg minden katonámnak más neve kell h legyen, ez is mekkora faszság, a bfh-nál is asszem egy néven futott mind.

Jah és ami még szintén felbasz a tetõkön kempelõ faszkalapok. MG3-al darál a tetõn a köcsög, jóesetben mg3 persze, rossz esetben meg csipa.

nagyon sokat kell még ezen dolgozni, akkorákat laggol a játék, hogy az elképesztõ.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Sziasztok!

Speki_HUN assult 8-as szint egyenlõre.

Vissza sírom az M16!!
Ez a GA nem jön be nekem.
Vaxi
Én meg ott, hogy Castiel lett a recon, mint elsõ kari 😄
és két engi van, elcsesztem 😞
Agrippa néven van még egy assault, szóval medic nincs 😄D

Ha valakinek van felesleges kulcsa küldje már el.Nagyom szépen elõre is köszönöm.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Kami
Esetleg ha valaki tudna adni egy "kócsot" <#idiota> azt megköszönném! <#worship>

Én ott, hogy több mint 1 karakterem van, bár lehet ez alatt is bugos lenne a belépõ képernyõ.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

TDC Geronimo
thx!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Elektrofrombc2
Én csak ott b*sztam el, hogy az elsõ soldiered neve lesz az accod neve (Ha jól gondolom) így hát az accom neve HUN~Assault lett...a többi pedig HUN~Recon, HUN~Engineer, HUN~Medic... Mint ahogy BFHben is 😛

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

HTS s3rg1nh00
kaptad.

Vaxi
Én általában Timon 😊

TDC Geronimo
Na milyen? ha jó, szerezz nekem kulcsot :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kabel15
kabel15(HUN) kabel15 kabel15{HUN}
Én se tudom melyik kaszt melyik név <#idiota>

BattleTag: kabel15#2672

uHs Gerzson
-tRs-Gerzson 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
Firefox és 30 perc alatt le is jött 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

SzLehel
Hobo_HUN !!!xD

a mamám tanította!

Vaxi
karakterneveket kérünkszépen 😊

koschwarz
<#falbav><#falbav>
explorerrel is csak egy kicsit ment tovább aztán megállt az is. de rühellem az ilyet.

Twetr0x
Assault karakteremmel dobálózok rendesen.
Reconnal is dobálom a bogyót.
Medic és engie karakterem még nincs.
Állandóan lagol. Picsába.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Vaxi
alap lenne, hogy lövöldözi mindenki a dartot, ahogy az ammo boxot is dobálni kell 😄

Twetr0x
Bogyó - Eldobod, körülötte jelzi az ellenségeket
Dart - Tankokra, APC-re lõdd. Az engineerek szeretni fognak érte, mert ezt a kis szart követi az RPG 😄

Elektrofrombc2
Jólvan annyit azért tudok xP Csak érdekelt
Ja és az bug vagy valami más hogy fejlesztettem az RPG tárhejét és így is csak 2 rakétát visz magával?

Grr1234
Jármûvekre lõdd... :|

uHs Gerzson

Done! Go testing 😊

Elektrofrombc2
Lenne 2 kérdésem. Pontossan mire jó a reconnál az a kis biz-baz?😄 és mennyi értelme van nyomkövetõt lõni az emberbe? Nem láttam, hogy követte volna valamilyen box...

Twetr0x
De európában fejlesztik :|

lolSL
gondolom csak amerikai serverek vannak még, ping kiírás nemártana

Twetr0x
Toltam. Elbasztam azzal, hogy nem a fõemberem lett recon, de sebaj, max nem azzal tolom. Jó lesz, csak egyelõre elbaszott bugos. Pl ha fullscreenben indítom, akkor a fõmenüben nincs egér és a játékban nincs HUD. Ja meg rohadtul lagol.

uHs Gerzson
felénél tartok 😊

jólesz😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

koschwarz
na, idáig nekem is eljut <#duma><#fejvakaras><#hehe>

Rowlend
Ha esetleg valakinek van fölösleges kódja, az legyen oly szíves, és szánjon meg 😊

GET OVER HERE!

uHs Gerzson

Remélem jó lesz, mert ha nem akkor delete 😛 😄

koschwarz
na mára feladom ezt a töltögetést.

HTS s3rg1nh00
valami õsbf toljon pmet ha kõ kóla.