6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Vaxi
    nekem a következők vannak fent:
    baxad ???
    Blu3m4n_HUN ???
    HUN~Engineer
    insatschef ???
    koschwarz
    MatingENG[hu] ???
    Mr.Ricco ???
    tonzu ???

Aki magára ismer, sikítson, és elnézést is kérek tőle :DDD
  • erieskrisz
    Én engineer vagyok és a 20 szintet harmadszora adta meg egyébként titeket is jelölnek be barátnak engem már vagy 10 ember bejelölt abbol kb 4 röl tudom hogy sg-s a többiröl fingom nincs hogy ki
  • HTS s3rg1nh00
    nem maga a lvl xx érdekel,hanem a tréningpont hiánya...
  • Vaxi
    wooow ez kemény :D
  • Bala10
    bohzahom :(
  • Alien69
    Nyugi, megkapod a pontokat!
  • Rayden02
    Launch trailer is klafa lett!
  • HTS s3rg1nh00
    másodszor dobott vissza lvl 18 elejére assival...tovább játszom a 14 körüli engivel,aztán ha azzal is ezt csinálja abbahagyom a picsába
  • Rayden02
    Engem meg ez a hülye random crashelés frusztrál pályaváltáskor,,remélem mihamarabb orvosolják a hibát,mert már a tököm kivan tőle!
    Egyébként összességében maga a játék ahhoz képest hogy ingyenes,
    tök jó lett!
  • Alien69
    Van 1-2 tető, ahova elég nehéz feljutni. De ha felmész, szüret van rendesen.
  • koschwarz
    ez igaz, sok medik még arra is balfasz, hogy magának dobjon csomagot, de ha beleeresztem a pisztolyom össze tárát, és az arcába üvöltöm a need medic-et, akkor is csak nagy nehezen esik le nekik...
  • koschwarz
    hát az első kör után láttam mi a helyzet ezen a pályán, utána kerestem egy jó helyet az egyik zászló környékén, és vártam a sült galambot, nekem ez az esztelen rohangálás nem fekszik.
  • koschwarz
    ebben működik, sokkal jobban mint a bc2-ben. van egy olyan bug, hogy sokszor a célzásból visszavált alapba a fegyver, és úgy sikerül ellőni a rakétát, de úgy is talál. egyébként meg a lényeg, hogy legyen helye a rakétának, legyen íve, de akár még élesebb kanyart is be tud venni (pl. egy épület mögé eltűnő járműre is ráfordul), csak akkor általában nem sebez annyit.
  • koschwarz
    szerintem semmi. persze, egy assaulttal szemben 1v1-ben valszeg nem nyersz. egy medikkel sem érdemes lőpárbajozni, ha látod, hogy egy helyben kempel, mert tuti hogy vagy 2 medikpakkon, teljesen felfejlesztett gyógyulással üldögél. a sniper meg csak akkor veszélyes igazán, ha lebassza a clémórt meg shotgunnal közelről harcol.

ennek ellenére a pp2000 tök jó fegyver, az mp7 még jobb, az ump meg (a bétában) nekem túl sokat kitakart a képből, nem szerettem.
  • Vaxi
    jah. ezért várom azt, hogy szépen összegyűljön az sg-s társaság egy szeróra, és nyomjuk :DD
  • Alien69
    Ha a medicek ilyenek lennének... De szerencsére/sajnos nem ilyenek. Nagy része lámagyíklooser. Még önnön maguktól is sajnálják azt a nyomi csomagot. Elfoglalják a helyemet a tetőn, majd leáll lövöldözni, és kb fél perc, megpurcan. Van, hogy ott "ordibálok" mellette, lövöm amim van, de azt hiszi, ellenfél lövöldöz rá. Pedig még láthaja, hogy én lövöm. Ha szerencsém van, fél perc, és lepetézik, és TALÁN nem halok meg. Soxor az ellenfél pakkja ment meg, nem a saját medikjeink. Persze, volt ennek ellenkezője is, amikor medik jött mögöttem, és ha megfeküdtem, újra élesztett.
  • Alien69
    A tracer-l megjelölt célpontra kell irányítani az rpg-t, majd megkeresni, hogy merre lődd a rakettát. Ha jól tudom, csak ennyi.
  • Alien69
    A Sarkival SEMMI baj! NEM kötelező úgy rohangálni, mint egy idióta, és itt is LAZÁN lehet sunnyogni! Minden pályának van széle (ráadásul több is). A többség meg megy középen azért, hogy TE leszedhessed a libasorban az út kellős közepén lófráló gyíkokat. Csak annyi hiányzik róluk feliratként:
    "Adj egy fejest, oszt yo"
  • HTS s3rg1nh00
    én pl engiként utálom a tracert...nekem valahogy sosem méri be rendesen,szal van olyan h.a tracelt tank felett 30 centivel megy el az rpg...mindegy,én menő csávó vagyok,anélkül is pusztítok.
  • Vaxi
    egyébként igazán tetszik a játékban, hogy ha a csapatban mindenki végzi a dolgát (szépen jelölgetik az emberek a tankokat, medicek/assaultok figyelnek a társakra, engik leszedik a tankot / javítanak) akkor hihetetlenül szét lehet verni a szervezetlen ellenfelet.
    tegnap volt olyan, hogy 1000-185-re nyertünk, elég vicces kör volt.
  • lammaer
    Hát, a medik az mindig is ilyen volt, BF2-ben meg 2142ben is. Azé szerettem vele lenni, pláne pluszban láttad hogy hol hullanaka csapattársak ergó tudhattad hol jön az ellen :D
  • Vaxi
    nincs olyan. de itt sincs legjobb kaszt, pl egy recon lekap a picsába ha nem figyelsz, az assault könnyen végez veled közelről, a medic meg lepakol maga mellé egy heal cuccot és aztán akkor lőheted :D
  • lammaer
    Egyre jobbnak hangzik? Mi a hátulütő? :)
  • Elektrofrombc2
    Igen és még ami jó, hogy melette lehet pisztolyod is...ugye BC2vel ellentétben.
  • koschwarz
    ráadásul kifejezetten hatékonyan lehet az engit használni, mert a bc2-höz hasonló tracer is van a játékban, utána már külön szórakoztató, ahogy pl. karkandon a magas épületek között ügyeskedve fellövöd az égbe a rakétát, és az hullik a tankra, vagy omanon a pálya egyik végéről elküldve is találsz, sokszor pont az a találat kell a tank kiiktatásához, és ilyenkor jó érzés, hogy egy másik zászlónál esetleg a társaid szívnak egy tank miatt, te meg segítettél nekik. persze ha használják a tracert a más kasztok is.
  • lammaer
    remek remek... nagyon szerettem enginek lenni BF2-ben, egyedül az frusztrált, hogy a 3 rakétával kiszedett tankért ugyanannyit adott mint amikor a tankos gyerek két seggvakarás között belőtt egy sarokba az ágyúval ahol lapult vki.

De ha ezt ilyen remekül megoldották itt akkor nemsoká jövök...
  • Vaxi
    training mód várható, mint amilyen BFH-ban is van?
  • koschwarz
    ezért mondom mindig, hogy itt tényleg érdemes enginek lenni. mindig is utáltam, hogy egy sokkal nehezebben kiszedhető járműért ugyanannyi pontot adtak a korábbi játékok, mint egy sima gyalogos killért.

a sebzés szerint adja a pontokat egyébként, a legjobb itt is, ha hátulról trafálod el a járművet.
  • koschwarz
    hát én a ezen a sarki-pályához hasonlóan utoljára akkor éreztem magam így, amikor még képes voltam a modern warfare-ben multizni néhány órát.

nekem a bf nem ezt az őrült rohanást jelenti az egymástól 50 méterre lévő zászlók között, mint ez a sarki, vagy a bc2-nek néhány hasonló pályája, hanem a nagy tereket, ahol el lehet sunnyogni, ha úgy tartja kedved, ahol nem azon múlik a játékod, vagy hogy pl. medik vagy pkm-mel.

kifejezetten hánytam ettől a sarkitól, pedig még csak nem is szívtam.
  • Elektrofrombc2
    eggyenlőre... de majd bővítik a napokban...
  • erieskrisz
    Sziasztok ha elértem a 20 szintet utána megszünik a továbblépési lehetőség ??
  • tomonor
    Remélemélemélemélemélem.
  • Rayden02
    Ohh,ez eddig nem is ismertem,csak az xfire-t szoktam használni!
  • Elektrofrombc2
    Team Speak
  • Rayden02
    Noob,kérdés,de mi az a ts?
  • Elektrofrombc2
    ja =D Engem is amúgy... meg Tomonort is, ahogy láttam panaszkodni :D
    Amúgy Tomonor létezik, hogy már holnap elkapjuk őket?
  • Vaxi
    ez jó volt :)
    ts-t majd telepítek, csak most asszony tanul, és nem pofázok inkább. de jó lenne kommunikálni közben.
    bunkó pb meg kirakott megint..
  • tomonor
    OB holnap, már tűkön ülök a bfh-s medáljaimért :D
  • Rayden02
    Megvan,köszi köszi!
  • Vaxi
    köszönöm :)