Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CSak bsznak feloldani.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
egyébként megrohantak a régi jó karkandos emlékek (meg reflexek<#hehe>#hehe>).
ugyanakkor teljesen feleslegesnek tûnik számomra, hogy ennyi háztetõre fel lehessen mászni, de végül is mindegy. a legtöbbet snipertõl haltam, de nem volt olyan vészes a helyzet, mint vártam.
a pisztoly nagyon király, közelharcra szinte jobb mint a G4.
elértem a 4. szintet, akkor azzal mit lehet kezdeni?
a hitbox nagyon jónak tûnik, a lag az viszont mindent tönkretesz.
azért egy bétának SEM lehet megbocsátani, hogy teljes képernyõn nincs kurzor, ez kicsit gáz.
egyébként a lagon kívül magában a játékban játékot akadályozó egetverõ bugot nem láttam, mert ami bugnak tûnt, azt én inkább a lag számlájára írtam. pl. újratöltésnél nem írja ki, mennyi skuló van a fegyverben, majd egy gyors akadás, és kiírja, meg ilyenek. lövöm az ellenfelet, nem hal meg, visszaugrok a fedezékbe tölteni, majd 2-3 mp múlva kiírja a killt.
mondjuk ezek a kiírások lehetnének kisebbek is.
rájöttem, hogy nem is baj, hogy nem engi-t választottam, úgyis annyi tow van a pályán. jármûvel egyébként rendesen lehet öldökölni, egyszer vittem el egy füstölgõ apc-t, és máris 3x annyi killt szedtem össze, mint gyalogosan. aztán belehajtottam egy gödörbe és nem tudtam onnan kijönni vele <#crazya>#crazya>
nem tudom, lesz más pálya is a véglegesben?
AT akna? azt ki bírja elhelyezni?
TOW az TOW,van egy pár a pályán,irányítható rakétát lõ ki,mindenféle jármû ellen hasznos(bár én a múltkor vagy 7 embert is megöltem vele<#ravasz1>#ravasz1>),az avoid trip wire meg tényleg valami akna lesz,de passzolom,lusta vagyok hozzá elindítani a játékot(gondolom sípol ha a jármûnél AT akna/gyalogosan claymore van a közelben,fedezd fel te nekünk melyik😊)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
BattleTag: kabel15#2672
Autóból ki lehet lõni az enemy-t ami óriási pont,BC2-ben erre nem emlékszem.
Persze én no vehicle szervert várok ha talán lesz.
Lag néha van,de nem vészes.Ha jófejek vannak veled akkor akár !csapatban! ami nagy szó mostanában a bf sorozatnál(én véleményem).Addig medic bejön,max lvl-ig kiviszem(nemtudom mennyi volt már írva,azt hiszem lvl5) grenade kill alig akad be,úgy pattog mint a turok2-ben.pisztoly iszonyat erõs.Kést elõbb beadja mint bc2-ben.
Én maximálisan meg vagyok elégedve.bc2 beta-ban benne voltam,az is jó volt akkor.És nekem meg van a véleményem róla de nem ez a topic.
Még írogatok késõbb ha nem gond a tapasztalatokról.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Amúgy D4M13N név alatt futok.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
én 1024x768-ban nyomom ablakban, úgy egész jó😄
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Welcome to the Battlefield Play4Free Closed Beta!
ha hazaérek, úgy teszek ahogy mondtátok.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Nekem jobban tetszett az a mikulás sapkás valami <#idiota>#idiota>