Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
<#worship>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

tutituti
Amúgy ha belenézünk a file-okba,alapból benne van még a gulf of oman is.
CSak bsznak feloldani.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

MR ME
am meg a teljes képernyõn nincs kurzor dolgot meg lehet oldani azzal h ablakban futtatod, majd amikor elindúl a játék és becsatlakozott akkor alt+enter és ennyi...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
bf2

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Elektrofrombc2
Hát konkrétan nem. De nem egyértelmû? Volt valaha is olyan FPS játék ami csak egy pájából állt? Am egy elõzõ BF játékból vannak a páják. Nem akarok hülyeséget mondani szóval csak tippelek BF1942 BF2?

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

koschwarz
miért, te találtál infót arról, hogy mennyi és milyen pályák lesznek?

Elektrofrombc2
most ezt komolyan kérded?😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

koschwarz
ez a brutál lag ami tegnap volt, általános, vagy csak különösen szar nap volt?

egyébként megrohantak a régi jó karkandos emlékek (meg reflexek<#hehe>).
ugyanakkor teljesen feleslegesnek tûnik számomra, hogy ennyi háztetõre fel lehessen mászni, de végül is mindegy. a legtöbbet snipertõl haltam, de nem volt olyan vészes a helyzet, mint vártam.

a pisztoly nagyon király, közelharcra szinte jobb mint a G4.

elértem a 4. szintet, akkor azzal mit lehet kezdeni?

a hitbox nagyon jónak tûnik, a lag az viszont mindent tönkretesz.

azért egy bétának SEM lehet megbocsátani, hogy teljes képernyõn nincs kurzor, ez kicsit gáz.

egyébként a lagon kívül magában a játékban játékot akadályozó egetverõ bugot nem láttam, mert ami bugnak tûnt, azt én inkább a lag számlájára írtam. pl. újratöltésnél nem írja ki, mennyi skuló van a fegyverben, majd egy gyors akadás, és kiírja, meg ilyenek. lövöm az ellenfelet, nem hal meg, visszaugrok a fedezékbe tölteni, majd 2-3 mp múlva kiírja a killt.

mondjuk ezek a kiírások lehetnének kisebbek is.

rájöttem, hogy nem is baj, hogy nem engi-t választottam, úgyis annyi tow van a pályán. jármûvel egyébként rendesen lehet öldökölni, egyszer vittem el egy füstölgõ apc-t, és máris 3x annyi killt szedtem össze, mint gyalogosan. aztán belehajtottam egy gödörbe és nem tudtam onnan kijönni vele <#crazya>

nem tudom, lesz más pálya is a véglegesben?

Elektrofrombc2
Aham de most végülis mit fejleszt a TOWon? Mert irányítani így-is úgy-is birod...
AT akna? azt ki bírja elhelyezni?

HTS s3rg1nh00
szép sorban:mozgásérzékelõ
TOW az TOW,van egy pár a pályán,irányítható rakétát lõ ki,mindenféle jármû ellen hasznos(bár én a múltkor vagy 7 embert is megöltem vele<#ravasz1>),az avoid trip wire meg tényleg valami akna lesz,de passzolom,lusta vagyok hozzá elindítani a játékot(gondolom sípol ha a jármûnél AT akna/gyalogosan claymore van a közelben,fedezd fel te nekünk melyik😊)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

koschwarz
szabii98-é lett a kulcs!

kifli
éniskaptam énisénisénis 😊
Elektrofrombc2
Megmagyarázná nekem valaki, hogy mi is pontossan a Reconál a Trainingbe az a Motion Sensor? Mert így az én angol tudásommal ugyanaz mint az a bigyó 😄 Ja meg az a Tow Missle System sem világos teljessen ja meg ha már így belementem akkor az Avoid trip wire: basic-sem 😄 Valami aknát emleget, de olyannal még nem is találkoztam.

jahh, most elég szarok a szerverek.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

nem irigyellek, pont amikor laggol az egész xD

GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ KAPTAM KULCSOT!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

SzLehel
assault nagyon szar m16 nélkül <#levele>

a mamám tanította!

kabel15
Na ezekrõl a fizetõs fegyverekrõl csak annyit ,hogy ugyan úgy lesz mint a BFH ban. Szóval lesz az alap fegyver lesz az uber. Az uberért fizetni kell de erõsebb mint a sima (majd ezt jól megcáfoljátok). És valószínûleg ruhákat illetve set eket is lehet madj venni. Bár itt ne számítsunk rózsaszín nyuszi fülekre és kígyóra a vállunkon. Egyébként én most kiadnék 1400Bf et egy M95 sniperért <#eplus2>

BattleTag: kabel15#2672

koschwarz
na, aki elsõnek küld privátot, kap egy kulcsot tõlem.<#email>

A kulcs már elkelt!

koschwarz
na sikerült letõteni, tényleg ki kellett kapcsolni az avg-t. ekkor mikor újra felléptem a hiv. oldalra, megint (!) feltelepítette a FF addont, és utána már gond nélkül lejött. felmentem egy szerverre, lelõttek, kiléptem 😄DDD (na jó, csak próba volt)

Van 1 fölösleges kulcsom, akinek kell írjon pmet!

tutituti
CSak skinért fizetnek,meg gyorsabb unlockért én úgy tudom.Amúgy nem lesz epic fegyver meg ilyesmi.Aki meg úgy veszi meg az meg úgyse ül elõtte annyit.Szerintem a fizetõs embereket simán be lehet érni pár hét alatt.És addigra meg az ember megtanul minden apró dolgot.õk meg ugye nem pl.

szabii98
nahjó errõl én nemtudtam 😄

I met God. She's black

HTS s3rg1nh00
attól még a cuccokért fizetni is kell,és úgy látszik ha valami használhatót akarsz akkor bizony muszáj tejelni.

tutituti
Na most játszottam eddig mióta hozzászóltam.Hát szervere válogatja.Most elég gyorsan bejoinoltam.Büszke voltam végre a K/d-mra és rendesen dobáltam a medpackokat,amit más nem tenne meg.Egy kettõ volt.Én rohangásztam hátha kell valakinek.Hummve vs medic machinegun nyertese a gépfegyver.egy körön belül 3-4 simán megvan.Viszont van egy undorító camp dolog.Hotel elülsõ spawn mellett az épület aminek a tetejére fel lehet menni.Na oda bezúz 3 sznipper meg 2 medic.És ki se lehet õket robbantani.
Autóból ki lehet lõni az enemy-t ami óriási pont,BC2-ben erre nem emlékszem.
Persze én no vehicle szervert várok ha talán lesz.
Lag néha van,de nem vészes.Ha jófejek vannak veled akkor akár !csapatban! ami nagy szó mostanában a bf sorozatnál(én véleményem).Addig medic bejön,max lvl-ig kiviszem(nemtudom mennyi volt már írva,azt hiszem lvl5) grenade kill alig akad be,úgy pattog mint a turok2-ben.pisztoly iszonyat erõs.Kést elõbb beadja mint bc2-ben.
Én maximálisan meg vagyok elégedve.bc2 beta-ban benne voltam,az is jó volt akkor.És nekem meg van a véleményem róla de nem ez a topic.
Még írogatok késõbb ha nem gond a tapasztalatokról.

szabii98
tudod mi az a Play for Free?😄

I met God. She's black

Egyetértek a GA használhatatlan. Szerintem az M16-al már csak a fizetõs részben találkozunk! És szerintem szépen így jön minden kasztnak sorba a fegyverzete. Sajnos! <#fejvakaras>
Doomista
Jó má!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Nálam is...nem nálunk a hiba.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

tescodr
basszus mért server lost-ol?!

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

jah, le kell töltenie a többiek kinézetét meg minden szarságot, úgyhogy nekem is akad. én amúgy Hunti néven csináltam assit, eddig bejövõs a game, igaz egy nagy bugot találtam, a recon kasztot elfelejtették kivenni.

tescodr
nah én is bejutottam a betába most töltöm kíváncsi vagyok nagyon.

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

tutituti
Server lost-ol rendesen nekem.Tegnap éjjel még semmi gond nem volt.lvl 3-ig fel is toltam 4 kör alatt kb. Még meg is dícsértek.Lestem nagyokat.A spawnkill dolog eléggé megy én úgy vettem észre,fõleg mert nálam bespawnolok és akadok úgy három másodpercet.Medic-ként kezdtem mint minden eddigi bf-ben.Csak hogy beleszokjak a dologba.Karkand kialakítás nekem nagyon bejön.
Amúgy D4M13N név alatt futok.

koschwarz
e célból ajánlom kabelnek a friss betont.<#hehe>

nandorb
Csak ha vmibe belekell kotni😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

TDC Geronimo
Már mibõl gondolod hogy assault vagyok? Engit csináltam. A másik meg a grafról nem szóltam egy rossz szót se csak a HUDról, ami otromba nagy.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

HTS s3rg1nh00
eddig egyébként nem laggolt(abban a kb 1 hétben amíg én játszottam),de mióta nincs M16 kb 3-4 kört toltam-mellesleg a G3 szálkeresztjével célozni lehetetlen lenne,ha nem tudnám h.5 méter alatt fél méterrel lõ fölé mint ahol a szál vége van😊

kabel15
én 1024x768 full képernyõ. És így sem rossz.

azért annyira sok hely nincs, ahol lehetnek tetõn, így fel kell pillantani néha😊

én 1024x768-ban nyomom ablakban, úgy egész jó😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

kabel15
Akkor te assault vagy? Én szeretem az assault okat. Mikro az utcá közepén kapnak egy fejest. Szép is az. Amúgy a grafika meg pont jó. nem kell ennél nagyobb graff. Így az FPS is jó és nem kell hogy gazdag gyerek legyél ahhoz hogy meglegyen a 60FPS ed egy játékban.

TDC Geronimo
Toltam gyorsan 2 kört. Hát így elsõre ami kurvára zavart az a HUD és az hogy az emberek 90%a a tetõkön kempel. A HUD ugyan olyan otromba fos, mint a heroesnál. 1920as felbontásba ne rakjanak elém ilyen 800x600asba illõ HUDot. Eltakarja fél képernyõt és kibaszott ronda is hogy ilyen nagy és alacsony felbontású minden. Hangok tetszenek nagyon, fegyverek is meglepõen jól néznek ki, találatokat is egész jól adja. Lag az persze van, de ezért beta ugye. UIval nem tudok kibékülni meg a sok gyökér kemperrel, de amúgy nem olyan rossz ez.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

NA VÉGRE!
Welcome to the Battlefield Play4Free Closed Beta!

koschwarz
<#duma><#mf2>

nandorb
Teszek rola hogy ne erj haza😊

koschwarz
ja, lehet hogy nem te voltál 😄
ha hazaérek, úgy teszek ahogy mondtátok.

nandorb
Nemtom mirol beszelsz,Amugy probald kilonni az AntiVirust firewallal mindennel, a winfos firewallt meg alapbol kapcsold ki minek az?

kabel15
Mi ez a tank ott? <#rolleyes>
Nekem jobban tetszett az a mikulás sapkás valami <#idiota>

Grr1234
Úgy ni, baszogassuk a másikat. Ehhez értetek mind.

koschwarz
<#email>ámen!<#worship>