6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • JagFater
    Tessék banner, valaki meg majd leprogramozza...

• Lupous
    2. :D
  • szekrény
    ki a ...szom az a Eleltro ?! nem is írt még ide minek még egy ilyen HG ?!
  • szekrény
    mivan azt hitted az NFS-es "tudás"-oddal elgázolsz mindenkit aztán te leszel a király ?!
    ilyeneknek nem is engednék idegen topikot nyitni,mennyél játszani a kis színes autóiddal ...
  • Vaxi
    én is őt javasolnám..
  • Lupous
    Hé öreg...trollkodást kérlek hagyd abba.
    A Bannert meg akkor cikizd ha jobbat csinálsz ...sőt ha csinálsz jobbat oszd meg velünk és ígérem kirakom (már ha a többieknek is tetszik a csillivilli bannered)
    A Te HGságodat (LOL) szerintem senki nem támogatná (én se) ezzel szemben mivel nekem viszonylag kevés időm van (És a játék se váltotta be a hozzá fűzött reményeimet - eszméletlenül szar vagyok ebben) Eleltrot szívesen látnám a topik élén.(Már korábban beszéltem vele erről...nem szörnyedt el a gondolattól.) Szóval már csak kéne pár helyeslő hsz tőletek és akár igényelhetné is a HGságot.
  • szekrény
    most jöttem rá hogy amit eddig train-nek olvastam a menübe az valójában tier , amit nem tudom mit jelent de nyomkodtam a piktogrammokraés ő meg levont valahonnan valamilyen pontokat ...
  • Alien69
    Mán írtam, TE...
    Ezt másold be, ha nem tudnád begépelni:
    FlyBoySAS
    Ebből csak EGY van, és ott egyből meg is lesz az Alien is! Azaz Én.
  • szekrény
    sorry de csak az első oldalt tudtam bemásolni
    # Alien437 Alien1410 AlienFetus AlienPenguinX AlienStrike101 AlienStrike10Aliennet Alienoz AlienomonAliensProject AlienxPredator
    # alien-1990 Add
    alien04 aliengrim alienladyfriend alienpirate alienqu
  • Frosty01
    tellik nekik a fizetésünkből
  • szekrény
  • szekrény
    hallod ?! az APEH-nak jobb banere van gecc ...
  • Alien69
    De waze lin. Mi az hogy "tudtatok"? NEm én vok a gazdi. Nem is nagyon akarnék, mert nincs tapasztalatom hozzá. Ráadásul, mi az a "nórmális"? Olyan, mint pla BF3? Me az minden, csak nem normális. Számomra pl a BF2142 az, ami még elfogadható, lenne.
  • szekrény
    még egy normális bannert sem tudtatok összehozni b+ ...
  • Alien69
    Mé ne? Ha Te leszel a gizda, az mé lenne jobb, illetve KINEK lenne jobb? A többség nem biztos, hogy ürülne, ha Te lennél az, aki kezeli a totyikot.
  • szekrény
    lamcsi ahelyett hogy itt megpróbálsz minket intelektuálisan a hatásod alá keríteni, inkább írd be szépen a játékos nevedet az aláírásodba , különben is kérvényezni fogom a házigizdaságot mert ez a topik így nem mehet tovább !
  • lammaer
    Ne etessétek már azt a ki... trollt....
  • Elektrofrombc2
    nincs ...nyázás
    Egy dolog viccelődni és más ilyenekket elővenni...
  • Alien69
  • szekrény
    ...nyádról
  • Elektrofrombc2
    róllam :D
  • Alien69
    Kizárt.
  • szekrény
    őőőő te most rólam beszélsz ?
  • Alien69
    Na, most jól megkaptam. Találkoztam (végre) egy jó pilótával. Sajna, sokkal jobb volt nálamnál. Nagyon látszott, hogy NEM billentyűzet+egér kombóval nyomja, mert folyamatosan fordult, egérrel ilyet nem lehet. De én ennek csak örülök, mert az ILYENEKTŐL lehet tanulni. Illetve ösztökél arra, hogy én is próbáljak jobb lenni.
  • Alien69
    kicsi, és nem sokára kisebb lesz. Azok után már nem szekrény néven fogják emlegetni, hanem új neve lészen: stoki.
  • szekrény
    neked ugyan olyan szar neved van mint nekije
  • Elektrofrombc2
    Hogy te mekkora egy troll vagy :D:D
  • Alien69
    Ok, de akkor pl: FlyboySAS
  • szekrény
    jaj nehogymá ne legyen 1784935db alien nick
  • lammaer
    De jó hogy eddig viszonylag informativ volt a topik, most meg beszabadult a nagy spammer... :(
  • Alien69
    Kéred a pelusom? Fejedre is húzod? (peace)
    Amúgy Mindenki másnak is, ha valaki csapatban szeretne nyomulni:
    Alien
    Mily meglepő, igaz? Persze, ha valaki csapatban akarna nyomulni, nem árt letisztázni, mert mondjuk én speciel jelenleg snipa+USAS megyek, de ha kell, van minden más is.
  • Frosty01
    na fasza.. széthullott az egész szerver, nem tudok csatlakozni, az oldal se jön be...
  • szekrény
  • Bala10
  • szekrény
    nek akarod megmagyarázni hogy milyen képek vannak a neten ?! pfff...
  • Bala10
    vannak képek is :D
  • szekrény
    ha olvasni akarnák akkor könyftárba mennék , hamég eggyáltalán van olyan ...
  • Bala10
    most nemazé, hogy fényezzem a bfhu-t, de van egy kezdeti lépések cikkünk, ott le van írva ez is. :)
  • szekrény
    nnna miva' beszartá' ...
  • szekrény
    MONGYAD MÁN E'hogy kő barátot felvenni felveszlek azt megnézem mán magamnak ki is vagyol te csataterek spártánnya