Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
Ott a pont :D

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

kabel15
Van kemény 879 kreditem :D

BattleTag: kabel15#2672

lolSL
inkább egy meglévõ alapból építenek kb. ingyen egy "új" gamet amiben aztán szedhetik ki a dollárokat a zsebekbõl :)

Beers
biztos nem, teljesen más lesz...

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Szerintem ezzel a játékkal inkább a BF3 alapjait teszik le.
Elektrofrombc2
UMPvel nekem az a bajom, hogy kevés ammot visz magával...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Grr1234
Ha nincs patch, az a baj, ha van patch, akkor az a baj... <#banplz>

szabii98
na azfasza...de gondolom patch nélkül meg nem lehet játszani:/

I met God. She's black

Vaxi
ahh végre visszakaptam az ump-met :D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Kb akkora mint a játék. És még szarabb lett tõle a game.

szabii98
kb mekkora az új peccs?

I met God. She's black

koschwarz
szerintem baromira nincs különbség közöttük. még mindig az alapfegyók a legjobbak.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Grr1234
Csak nekem fos az egész menü? Nyomkodom a gombokat és nem történik semmi...

Grr1234
Külsõre a PKM jobban tetszik. :D

modelcar
Szerintetek melyik fegyvert érdemesebb megvenni?

M249 SAW vagy PKM? :)

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Elektrofrombc2
én úgy halottam, hogy elejében még lehetett venni unlimitedbe cuccokat VPért...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

9000:O Nekem csak 3k van.<#hamm>

Grr1234
... és utána berakják valami hülye áron a fegyvereket, mint BFH-ban... :/

De törölve lesznek.

Elektrofrombc2
:O Fegyók unlimitedbe csak 50 creditbe kerülnek :D Remélem nem lesznek törölve a kakarakterek :D jól bevásárlok :)

Elektrofrombc2
Hohóóóó elérhetõek a creditek és más fasz a cuccok :) Nekem most 9716-om van. Nektek? Csak hogy tudjam értékelni mennyire számít ez soknak xP

Jaffa 2843
én full grafon játszom de nincs vele semmi bajom, respawnkor a lagg nekem annyi hogy betölti a többi játékos hülyeségeit, de azon kivül nincs semmi észrevehetõ lagg.
C2Q Q9400
4gb ram
HD 4850
win 7 x64 (a rendszer ssd-n van)

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Elektrofrombc2
hajnal 3kor rávettem magam, hogy szétszedjem a gépemet, kicsit megpucoljam és belenyomjam a 2GB RAMot. 3,5GBot használ, megnéztem. Hogy mennyire észrevehetõ? Mikor felkapcsoltam, rögtön elindítottam a BFP4F-t és mint eddig is most is teljessen full grafikán lejátszottam néhány kört. Eddig amikor respawnoltam eléggé beszagatott. De most nem. Örültem is magamnak erre 10 perc mulva újra úgy respawnoltam mint régen... játék közbe ugyanúgy lagolok mint más is (mármint a betába). Aszem a procim a bûnös... mikor kicsit is túlmelegszik akkor csökken a teljesítménye ami szerintem normális is. Respawnkor 60-80%át veszi igénybe a procinak. Nem ártana 1-2 fan beszerelése...
Játsza itt még valaki teljessen full grafikán? Neki nincs ilyesféle lagja? Ha nincs milyen a gépe? A válaszokat köszi elõre is :)

modelcar
De azért még a 3,3 GB nak is eléggé látható hatása van 2 GB után.

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

modelcar
köszi

Elektrofrombc2
Recon

nah assaulthoz már nincs idegem xP Remélem valakinek hasznára válik :D

lolSL
szániiiiiiiiiiii

Elektrofrombc2
Medic:

HTS s3rg1nh00
tökmindegy melyik win,egyszerûen nem tudja megcímezni a 32 bites a 4 gigát.ez van,haladni kell a korral.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Elektrofrombc2
A csávó kihansgújozta hogy Windows 7...
Minden esetre megvettem a 2GBossat mert pl fél év mulva még 30%al drágábbak lesznek a DDR2-es RAMok, hogy kiüssék a piacról és hejette jöjjön a DDR3 de szerintem egy évig még nem cserélem le az alaplapomat. 64bites operációs rendszert meg bármikor feltehetek... Egyedül az gátol még meg abba, hogy sok program nem támogatja a 64bites Windows 7-est. Így úgy gondolom jól jártam... 32EUért vettem most. 2009.03.07.-én pedig 20EUért! Érdekes mi?:)

Wreck86
köszi!

A medic dobozt már kimaxoltam.:)

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

de lehet hogy ez csak XP re vonatkozik.

a 32 bites windows nem használja ki a 4gb ot ezt énis több helyen olvastam már, de nekem csak 2gb van úgyhogy nem nagyon mélyedtem jobban bele.

Elektrofrombc2
Ma vettem 2GB RAMot a meglevõ 2GB mellé és az elárúsító mondta, hogy 32bites Windows 7 esetében felesleges a 4GB mert csak 3,3GB-ot használ ki az operációs rendszer. A 64-es esetében viszont teljessen kihasználja... Igaz ez? Esetleg ha tud nekem valaki linkelni egy fórumot vagy valamilyen leírást/magyarázatot erre azt megköszönném...

Elektrofrombc2
ha olyan probléma lép fel, hogy az Esc gomb lenyomása után nem történik semmi (néha a scoreboard sem nyílik ki Tab lenyomása után) akkor nyomj egy Alt+Enter-t utánna nyomj Esc-t ha akkor sem, akkor még 1 Alt+Enter... Olyan exit ablak kell hogy kinyíljon mint BFH-ban csak más skinnel.

MILLER: Még nincs, de mingyárt csinálok egyet

Wreck86
Medic-kel a dobozt 4-es szintig lehet maxolni.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

windowed módban indítsd akkor van kurzor, és mikor betölti a pályát akkor alt enter és teljes képernyõs lesz, de ezt már párszor leírták.

kabel15
PATCH PATCH PATCH<#csodalk>

kabel15
pont úgy. :)

modelcar
Sikerült szereznem kulcsot

Sajnos még játék kezdésig nem jutottam el, mivel vagy nem jön be az egér, vagy ha bejön akkor nem tudok rámenni a play gombra. Ja és hogy lehet kilépni belõle? Mert eddig csak alt F4el sikerült...

Wreck86
Nekem eddig bejött.:)

Apropó! medicnek nincs ilyen képe,mint enginek tettél?

Czdano
"It looks like the Hamsters didn't take to their new wheels too well. We have had to roll the patch back to the previous version of the game. "

Ennyit a patchrõl -.-

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
The server returned a 500 response.

Empty reply from server

:(

Nem tudok belépni..update van?

koschwarz
a gránátészlelésben mi a különbség, ha még teszel rá pontot?

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Elektrofrombc2
nekem nem válik be és hülyeségnak is tartom :) De ez csak az én szeméjes véleményem

Elektrofrombc2
Gondolom néhányatokat érdekelte, hogy egy-egy képességre mennyi a max pont amit rálehet nyomni. Íme az engineer-é:

(Szerintem ez nem olyan dolog ami miatt kitiltanának betából ezért is megfontoltam töltöttem fel...)

Carloska
Köszönöm Szépen! :)

Carloska
nekem elküldhetnéd mert még mindig nem kaptam kulcsot köszi ha megvan még

Elektrofrombc2
úgy tudom, hogy open betáig

kabel15
A medál nyerõs téma az neddig tart? Az open bétáig vagy már lejárt?