6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • szekrény
    légyszi te tégy úgy mint ha játszanál vele , köszi
    Vaxi, battlefield.hu-n olvasd el a híreket, módosították az anti-air-t mert túl könnyű volt vele találatot bevinni ráadásul a sok vérszemet kapott "player" nagyon nyomult a +500 point-os sültgalambokra akik szó szerint a szájukba repültek
  • Vaxi
    kurva idegesítő :DD
  • Lupous
    Nem ...vagyis nemtoom...nekem is eltűnt...bár néha visszajön néha nem...majd kinövi ezt a gyerekbetegséget is a játék :D
  • Vaxi
    csak nekem tűnt el a minimapom? :O
    ráadásul omanon a repülő nem lockolt az ellenséges gépre sem.. wtf?
  • szekrény
    árulkododtt a modiknak ahelyett , hogy ellátná a házigazda teendőit, ezzel is megerősítve azt , hogy alkalmatlan a feladat ellátására, sőt még csak nem is aktív topik látogató, azonalli leváltását szorgalmazom és aki velem tart a moderátori topikban jelezze az illetékeseknek !
  • Elektrofrombc2
    Lefagy a game, visszalépek, erre 65k XP bye-bye... kijavíthatnák már ezt a bugot...
  • lammaer
    Remek remek.... akkor amint lejár a WorlOfTanks béta (12-én) irány a BF P4F :)
  • Elektrofrombc2
    Hát epp ez a lényege. Hogy saját stílusodra formáld a képességeit! Szóval az egész training rendszer felvan osztva Equipment Expertise-ra és Combat Expertise-ra. Az EE-ben vannak az eszközeit javító gyakorlatok illetve járműveké stb. A CE-ben pedig a fizikai- illetve pszihikai képességei, reflexek javítása és hasonlók. Ahhoz, hogy a TIER2-ben tudj fejleszteni valamit, ahhoz a TIER1-ben legalább 5 pontot el kell használnod azon az oldalon (gondolok itt a EE oldalra vagy a CE oldalra). A várva-várt TIER3-ba 10 pontott kell elhasználni az előtte levő T1-be és T2-be, hogy ott fejleszteni tudj.
  • erieskrisz
    Értem de ha ennyi lessz a max akor nem lehet minden fejlesztést megszerezni nekem még a tier 1 böl sincs meg minden illetve a tier 2 böl semmi nincs akkor mit érdemes fejleszteni
  • Vaxi
    nem, meg volt az egyetlen és utolsó wipe.
  • lammaer
    Apropó, jól jött le hogy mostmár nem béta a cucc? Vagy ha béta is, nincs semmiféle wipe/reset betervezve, tehát amit az ember elér az nem kerül törlésre?
  • lammaer
    Sajnos én jártam, és a szófosása ott se jött be. Franc akarja nézegetni a hülye, semmihez sem kötődő képeit. Csak szértkúrja ezt a topikot is, a sok szemét között megtalálni az értelmes hozzászólásokat nem mindenkinek móka.
  • Elektrofrombc2
    Nem... úgy gondoltuk, hogy nyílt bétára már a TIER 3 is meglesz és a +10 lvl vagy annyi amennyi, de sztem 30lvl lessz a max.
  • erieskrisz
    Sziasztok valaki tud arrol valamit mikortol lehet tovább lépni a 20-szintröl
  • HTS s3rg1nh00
    támogatom a hg jogot:magamnak
    az a baj veletek,hogy nem jártatok még valami sokat bf2 topikban,így nem ismeritek szekrényt sem(kivéve,aki igen)
  • Bala10
    írjad az üzcsyt! :)
  • Vaxi
    Please RT. We are adding a server browser and clan support to @bfplay4free before the summer!!
  • Frosty01
    olyanom is van de lévén scout vagyok, így kurvára nem tudom azt csinálni amiért választottam ezt a kasztot :D
  • Alien69
    Azzal az a baj, hogy sokat kell pötyögtetni, ergo, ha az ellenfél már mászik, és nincs egy helyben, mindig újra kell céloznod. Azaz, az inkább közép távra jó, vagy relative közelre, csak ugye egy M16/AES, vagy BÁRMI más kb 3x jobb, gyorsabb. Hajd a francba, akkor már jobb az M24 veterán. Bár, én USAS-t használok, annak nincsen gondjai, mert távolra nem visz, de közvetlen közelben meg nincs párja, csak a TANK.
  • Alien69
    Hát, ismét tévedtél, de nem baj, megszoktuk már. A váz, amit amúgy át dolgoztak, az BF2, a textúra meg már tovább fejlesztett, és "megfelel" a mai elvárásoknak. Persze, ezen most kár vitatkozni, mert azért sokkal jobb lenne, ha BFBC2-s rombolható lenne, de ez most más kérdés.
  • Frosty01
    próbálom értelmezni a kommentjeiteket de kurvára nem is egy dologról beszélgettek, vagy szándékosan beszélsz másról szekrény - mint amit lupous írt?

más: a kis pötyögtetős veterán stukit [recon] használja valaki? tapasztalatok? én az m24esnél vagyok egyenlőre, megszoktam és elég szép fejeseket osztogatok vele, de megvettem azt is és így első blikkre gecinoob voltam
  • Lupous
    aham...jólvan buksi...
  • szekrény
    de ez nem egy új játék hanem egy 2005-ös !!! és nem a kasztrendszer meg a pontrendszer az ami zabálja a vasat !!!
  • Lupous
    Mivel egy trágya gépem van, így Low grafon fut csak a P4F, de így is lehet vele szórakozni. Azon hogy egyre jobb cucc kell az újabb és újabb játékokhoz senki ne háborodjon fel jelenleg. (A mai rendszer sajna erre a kizsákmányoló versenyre épül.)
  • Alien69
    De a tiedet könnyű: kid.
  • Lupous
    Ehh ha nem is részegre...de azért már kezdenek összeakadni az ujjaim :D (Itt van pár haver...)

Szekrény: Gyerünk még pár ilyet ide...Ugraszd az egekbe a népszerűséged :D
  • Vaxi
    ne durcizz :)
  • szekrény
    lehet , hogy téged javasol, de , hogy ő sem tudja leírni a nevedet az 100%
  • szekrény
    Nem is tudtam, hogy a házigazdák felvételi vizsgáján szentségtörésnek számít a helyesírási hiba .
    én akkó írok hejesirásihibbásan amikó akarok veletek elenttétbe akik még aszt se tudjátok leírni a nevét hogy elektor innen is láccik mijen kis pöcsköszörű keciek vatytok
  • Vaxi
    fúbazdmeg ez de ijesztő kép :D
  • Elektrofrombc2
    Köszi, ez jól esik
  • Alien69
    Olyan hardweren már full graffon megy. Azaz pl 4 magos proci, 1 gigás 4850 vga, 4 giga ram, és win7.
    Én speciel TÉGED bizti nem szívesen látnálak HG-nek. Elég rossz a helyes írásod, rosszabb, mint az enyém...
  • szekrény
    "vakok közt a félszemű a király ..."
  • szekrény
    "Vizuális tuningolást eszközöltek a BF2 motorján (Post Processing) - különböző szűrőkkel (szemcsésítés), árnyaltabb színekkel filmszerűbbé, mozissá vált a kinézet és ennek hatására lett a játéknak nagyobb a gépigénye..." magyarra fordítva , az ATI és az NV nagyban szponzorált minket , viszonzásképp eszközölnünk kellett az újabb kártyák vásárlását ...
  • Elektrofrombc2
    Nemrég készült egy interjú Ben Cousin-al. Aki elmagyarázta ezt is többek között.Tekintsd meg!
  • Vaxi
    ahogy mondtam, én is téged javasolnálak.
  • Elektrofrombc2
    Énrám gondolt, csakhát már este van és Lupi biztossan betegre itta magát :) :P Ami azt illeti szívessen válalnám a feladatot, amennyiben ti is támogatjátok az ötletet.
  • szekrény
    nekem az teccik benne hogy olyan mint a flipper: ha csinász benne valamit repülnek a nagy + jeles pontok
    egy baja van hogy jó gép kell hozzá nekem egy 4770-el döcög medium-on a 2GB RAM-ból másfelet zabál (feladatkezelő szerint) úgy hogy szerintem 1GB-os vga kell neki meg 4 magos proci, csak nem tudom mire fel amikor ez egy bf2 bfbc pontozással ...
  • havercsotány
    jó ez a játék? hát én játszottam nem adta ,vagy szokni kel?:D na még szenvedek vele egy kicsit hátha!
  • szekrény
    oké, köszi ...